- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTony
tag
válasz
tepenzed #91932 üzenetére
Megmondták egyértelműen hogy ha ki akarod maxolni a karaktered akkor minden kontentben részt kell venned M+ raid PvP. Nem lessz minden slotodra jó statos item PvP böl a Legendary itemed recepjét meg neked kell tudnod hogy mi dobja. Egy rakat receptet például raid utolsó boss dob nemsok minden változik. [link] itt vannak classonként a receptek dropjai.
-
Lirion
addikt
válasz
tepenzed #69091 üzenetére
Tetszik a koncepció, hogy elvileg mindenkinek ugyanolyan esélye van a bg-n geartől függetlenül, ez így is működik?
1. Minél nagyobb vkinek az ilvl-e, annál több statot kap a bg-n. Az első szezonban az elérhető legjobb gear 895 lesz, a template meg 850, így a fullosan gearelt játékos 5%-os előnyben lesz mindenkivel szemben, akinek 850 alatt van az átlagos ilvl-e.2. A honor talenteket tovább fog tartani kifarmolni, mint most wod-ban a 700-as honor pvp geart. Márpedig a honor talentek brutálisan meg tudnak erősíteni néhány kasztot.
3. Az artifact-t fejleszteni kell, ami eléggé időigényes és egy fullos artifact meglehetősen sokat erősít a karaktereken. A legutoljára elérhető trait pl. 15%-kal növeli a sebzését a dps-eknek és ez csak egyetlen trait.
Tovább, ha csak pvp-zel és nem pve-zel, akkor soha nem fogod beérni ilvl-ben a jobb játékosokat, tehát soha nem fogsz egyenlő eséllyel indulni. Mivel pvp-ben a rating határozza meg a kapott cucc ilvl-ét, a 2k-s játékos jobb cuccokat kap, mint az 1.7k-s és így a statjai is magasabbak lesznek, ezáltal mindig előnyben lesz. Persze tudom, sokan jönnek azzal, hogy csak 1-2%-os eltérés lesz, de vannak helyzetek, amikor pont annyi elég a killhez vagy pont annyin múlik a túlélés.
-
warcat
veterán
válasz
tepenzed #67400 üzenetére
Most egyébként nem éri meg aranyból venni:
-csóró oroszok szarrábotolják magukat inkább csak aranyból legyen a gametime
-nincs újdonság a játékban ami miatt valaki hirtelen sok aranyat szeretne
-aki meg játszik az is inkább aranyból akarja megoldani ha teheti,mert a jelenlegi avítt tartalom nem érdemel pénztHA sikeres lesz a Blizzard-féle inflációcsökkentés,akkor Legion launch alatt/után visszamegy 45-50k alá EUban
-
benceman00
tag
válasz
tepenzed #67324 üzenetére
Szerintem akkor te másik játékkal játszol
Nem értem amúgy, miért sírnak a nostraliusosok (bocs ha rosszul írtam). A szerver nyitástól kezdve benne van a pakliban, hogy becsukják pláne ha még pénzt is szednek érte. Csak eddig jófej és türelmes volt a blizzard az illegal szerverekkel.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
tepenzed #67324 üzenetére
Nem tudom, épp most linkelte valaki MMO-n Preach [link] legacy videóját a mage classról, ami elég viccesre sikeredett, de főleg azért volt érdekes, mert habár emlékeztem, hogy régen sokkal bénább volt a wow, de hogy ennyire, arra már nem. Igazából mondhatnám azt, hogy kinek a pap, kinek a papné, csakhogy az 1 gombos vanilla/bc/wotlk "rotáció" vs a jelenlegi 5+ gombos core rotáció egy objektív különbség, és akkor még a boss oldalt nem is számoltam. De mindegy, elfogadom, hogy 250k ember már túlságosan megöregedett ahhoz, hogy tartsa a lépést a live wow-val (nekik ezek a fightok/rotációk már teljesíthetetlenek), ez van 30-40 évesen már nem olyanok a reflexek, a figyelem, mint a 20-as éveinkben... Lehet egy napon én sem fogom bírni a 30+ keybinddal való játékot, és akkor nekem is jól fog jönni egy ilyen (rokkant)nyugdíjas szerver az egygombos rotációkkal, és a tank and spank bossmechanizmusokkal; ha pedig minden kötél szakad, akkor még mindig ott az aknakereső, meg a pasziánsz.
-
parandroid
félisten
válasz
tepenzed #67274 üzenetére
"előrerendelni nem olyan jó, nekem csomószor volt, hogy készlethiány miatt később küldték a kulcsot, mások meg már vígan játszottak
"
Tekintve, hogy jelen esetben azonnal megkapod a kódot, a kiegészítő pedig hivatalosan csak augusztus végén lesz aktív, nem hiszem, hogy ilyen probléma adódhatna.
p
-
nonsen5e
veterán
válasz
tepenzed #67109 üzenetére
Valószínűsíthető, hogy annál kevesebben játszanak jelen pillanatban, de nem fogok légből kapott számokkal dobálódzni. Ugyanúgy mondhatnám azt is, hogy 54584968 millióan játszanak.
Direkt oda is írtam a 4.6M-re, hogy ez az utolsó adat ami [conspiracy on] valószínűleg [conspiracy off] biztos.
Pont ugyanezért mondtam a Nostalrius 100 és 800k-s számait is.Pillanatnyilag a Nostalrius becsukása után visszhangzik a net, ott játszottak nagyon sokan. A "nagy" magyar szerverekre ránézve is van 1000 játékos csúcsidőben, mikor pár évvel ezelőtt ennek sokszorosa volt.
A törtszerverek regisztrált accountszámával meg még annyit se tudnánk kezdeni mint az eredetis regisztrált account számra vonatkozó adatokkal.
Egy ember / sok account (miért is ne, ingyen van az egész), sok szerveren.---
Thomeef: Egybe előre neten megvenni? Egyszerűbb lesz ráuszítani az egészre a chargeback-et, ha megunja az ember a nosztalgiát. Esetleg el lehet fogadtatni a szerződési feltételekben az emberrel, hogy lemond erről a jogáról? Valaki pénzügyekben és jogban járatosabb ember megmondja.
---
A sok streamer meg csak és kizárólag azért száll be minden efajta akcióba, mert kell nekik, hogy mindenhol megjelenjen a nevük. Self-promotion, semmi több.
---
wjbhbdux: "milliók fizetnének elő"
>my sides -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest