Aktív témák
-
faber24
őstag
Azzal a kettővel nem tudsz semmit se csinálni, de viszont ha a nyersanyagokat (bőrök és érc-barok) berakod AH-ba, remekül lehet vele keresni. Pl. az én 16-os harcosom, aki ezt a két melót űzi, már 5g-vel büszkélkedhet. És 40en, ha már megvetted a lovad, és az új páncélod (40en a mail helyett plate páncélt használhatsz), akkor leadhatod pl. a nyúzást, és átálhatsz vmi gyártásra a mining mellé (pl blacksmith, vagy engenner).
A gyártó szakmknak igazából kis szinten nincs sok jelentősége, ha csak nem magadnak csinálsz ezt-azt, de a legtöbb instanceban, vagy akárhol a mob-ok sokkal jobb fegyvert-páncélt dobnak, mint amit te gyártani tudsz magadnak.
Ha meg nem adod le a két gyűjtő szakmát, akkor 60-ra igen sok pénzed lehet.
AH-ban egy-egy 20as ore-bar stackakár 40s-ért, vagy 10es bőr stack akár 20s-ért is elmegy. Ehez képest a feldolgozod, kapsz érte 1-2 silvert...most gondold végig, mi éri meg...én volt, hogy beraktam 12-n pár stack cooper-oret, és másnap 2g figyelt a postámban...
2 gyűjtő szakma + AH = sok-sok pénz...amiből aztán a legjobb cuccokat is megveheted.
Ja, arra figyelj, hogy herbalismust meg miningot ne vegyél fel együtt, mert mindkettőnek van minimap-figyelése, és egyszere csak egy mehet (vagyis vagy a virágokat, vagy a vasakat tudod figyelni) -
faber24
őstag
Most így én se tudom, mivel azt a küldisort bár megcsináltam, de vagy három-négy toronyhoz elküldenek...szerintem nézz utánna a küldinek a thottboton vagy alakhazamon (mindkettő linkje #1 hsz-ben), általában a küldetések alatt, az olvasói hozzászólásokban vannak koordináták, és ehez már csak vmi kis addon kell, amiről pl. itt (1-2 hsz-el feljebb) is beszélünk...
-
faber24
őstag
Uhm...Undercityban?Figyu, a vendoroknál ne vegyél se fegyvert, se páncélt, mert azok a fehér sz**ok extrán túl vanak árazva....totál pénzkidobás....amúgy aküldikért sok zsét nem kapsz...a lvl60-as küldikért se jár 1-2 g-nél több sokal ...
Ha LW maradsz, akkor bizony nem lesz 60on lovad, mert bár talán van egy-két eladható cucc bene, de magasabb szinten igazából szinte csak magának gyárt az ember, mert a jobb dolgokhoz annyi alapanyag kell, hogy csilagászati áron érné meg eladni, a rosszakat meg a kutya se veszi...én még mindig azt javasolnám, hogy még időben állj át a mining+ engeneer vagy blacksmith combora, mert akkor legalább tudsz ezt-azt gyártani magadnak...vagy ha gazdag akarsz lenni, akkor a mining+skiningre...de végül is a te döntésed, ha csődbe akarsz menni...mindenesetre ne mond, hogy nem szóltam, mikor a lvl40-en a ló megvételekol ottt álsz majd 5g-vel a 90ből -
Viktor77
titán
Nincs ebben semmi különös.
Binds on picked up - már a felvételekor ''hozzádnő'' (soulbound lesz), nem adhatod el másik playernek.
Binds when equipped - akkor ''nő hozzád'', mikor elkezded viselni. Szal mikor még az egyik tatyódban van, addig nem. Ezt beteheted AH-ba.
Instában alap, hogy a BoP-os cuccokra mindig egyből mindenki pass-ol, és roll-olással döntitek el kinek kell (megbeszélés után persze).
Elöször van egy need roll, amikor az dob akinek valóban szüksége van rá. Ha ekkor senki nem dob, akkor jön a cash roll, amikor mindenki dob (vendornak eladásra megy úgyis).
Ha ilyenkor te nyersz egy ''kis'' értékű zöld cuccot (amire amúgy nincs szükséged), akkor érdemes megkérni egy enchantert, hogy vegye ki a mob-ból és szedje szét neked, ezzel jóval többet érő cucchoz lehet hozzájutni. Pl. ma egy 1 aranyas cuccból 3 Greater Eternal Essence-t szedtem ki, ami olyan 12 aranyat ér. -
törölt tag
Azt jelenti, hogy többé nem adhatod át másik játékosnak. Csak vendornak adhatod el ha már nem kell, illetve szétszedheted, ha enchanter vagy és mágikus item.
Kétféle tárgy van a bind when equipped - ez akkor köt hozzád, amikor először használod
és a bind on pickup, ami már lootoláskor (felvételkor) köt. Érdemes odafigyelni, hogy partiban csak olyan BoP -os tárgyat vegyél fel, amit használsz is, illetve enkinek sem kell, mert téves felvételnél nincs visszaút, már nem tudod átadni. -
faber24
őstag
Hát én már 2 karit eltoltam 60ig és most van egy harmadik 35-ön és pár kisebb 10-20 közt...ehhez átlag napi 4-5 óra játék, hétvégén több társul, ill. igy a 60as szinten sajna néha belecsúszok az éjszakába (ugye egy 10-15 fős raid-insta megszervezésel-lejutásal-végigjátszásal nem két perc sajna, hanem vagy 2-3 óra....
)
Az én tempómal (bár mellette volt altozgatás-stb.) az első 60as karim 4 hónap alatt lett meg...->> lvl 40 olyan 2,5 hónap kb, ha nem játszik túl sokat az ember... -
őőőő menj be a képességekhez (P) asszem és ott lesz egy leatherwork-ös ikon és arra klikkelj. és ott tudod megnézni hogy épp mit tudsz csinálni és ha rámész akkor látod hogy mi kell hozzá.
néha el kell menni lw supplier-hez mert van néhány cucc amit tőle kell venni.
a narancssárga garantált 1 skillpont fejlődés
a citromsárga általában 1 skill pont fejlődés
zöld általában 3-4-5 termékenként fejlődsz egy ponot
szürkével nem fejlődsz.
a trainernél meg lehet látni a piros tárgyakat amiket még nem tudsz csinálni, na ha arra ráállsz akkor lehet látnio hogy mekkora skill pont kell hozzá hogy megtanulhasd. -
faber24
őstag
Hmm..ha warior vagy (mintha azt mondtad volna), akkor a LW nagyon rossz választás....(ugye tudod, hogy két fő skilled lehet a következők közül):
(nyúzás ->bőrműves
bányász ->kovács
->mérnök
virágszedés ->alkémia
tailor
enchanter)
és 3 másodlagos skilled
(elsősegély, horgászat,főzés)
A nyúzás+LW olyan klasznak való, aki bőr páncélt hord...Harcosnak a bányász+kovács (saját fegyverek-páncélok készítése) ajánlott, vagy a bányász+mérnök (saját puskák, trükkös szerkezetek készítése), bár az én a virágász+alkémia kombót ajánlom a heal nélküli mele-kasztoknakExtrém emberkék kipróbálhatják a gyüjtő (nyúzás v. bányász v. virágász) + enchant combot, bár az szerintem csak altnál életképes, akit a main kari meg tud dobálni disenchantra zöld szutyok itemekel....
Btw, ha felveszel egy skillt, akkor a skill-bookban, a ''General'' fülön lesz egy új ikon, amire rákkatintva bejön az ablak, ahol a készíthető dolgok vannak, anyagszükséglettel, stb, színkódal....
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Hordást /duel paranccsal hívsz ki, ha valakinek a saját területén vagytok akkor allyval is lehet duelezni, ha hordás vagy, minden egyéb helyen ahol azt írja, hogy contested territory, ott odamész és levágod az gaz ellenjét a dicső allynak/hordának. Ja és ne lepődj meg ha ilyen helyen szörny közben megöl valaki.
-
Esmein
nagyúr
Ha megölsz egy hozzád méltó ellenfelet + akárhány és -9 szint között, akkor honor pontot kapsz érte. Ha a többi pvpző között jó helyezést érszel a héten akkor szerdán rankot oszt és rankot léphetsz. rank 2-n kapsz egy frankó pvp trinketet, rank 14-ig fölfele kapsz full kék ill full lila szetet és 14-en megkapod a pvp fegyvert.
Pvp továbbá még mikor contested territory-n mobolsz és hátbak*r 2 db 60-as merő unalomból, meg az is mikor te csinálod ugyanezt ^^ -
F-ECT$
titán
Először is inkább használd a pénz angol neveit: c, s, g - így ha külföldivel beszélgetsz sem lesz gond, hogy kevered.
A healing poti neki is ''pénz'', ugyanis kell alapanyag + árustól üveg. Az alapanyag tényleg a földön van, de idő míg rátalálsz, leszeded, stb. És bizony a wowban az idő pénz. Egy kis elrémítés: az epic paci ára (amivel 2x olyan gyorsan tudsz mozogni) alapból 1000g, ha megvan a reputációd akkor is 800g. Szóval lehet, hogy most kaptál ajándékba lötyiket, de aki pacira gyűjt, az még az anyját is eladja, hogy meglegyen a zsé -
faber24
őstag
Nem, ingame money-t nem tudja ellopni senki, és ahogy az előttem szóló is mondta, nem foglal helyet....elég lesz majd az itemek miatt aggódnod, mert azok viszont igen...nekem pl. most 76 helyem van a táskáimban, és általában vagy 60 hely mindig foglalt (teszem hozzá, a bankom is tele van, pedig ott is van 3 db 10 slotos táska berakva az alap tárhely mellett).
Lehet hogy ez durvának hangzik, de én nem szeretek semmit kidobni (ugye pl. a lowabb bőrműves cuccok is kellhetnek, hiszen néha az altomnak is csinálok ruhákat, stb)
Instance végén általában szürke cuccokal megrakva, 1-2 szabad helyel vánszorgok vissza orgriban...de jól jön belőle a pénz...a hétvégén csak instáztam (1-2 UBRS, LBRS, Strat), és vagy 30-35g-vel lettem vastagabb...pedig az instanceozás nem a legjövedelmezőbb - viszont én farmolni utálok, főleg sámánal, akinek 2-3 mob után le kell ülnie 10-15 mp-re manalötyit piálni
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Először is 1.8 óta olcsóbb a javítás, szóval ne sírj
Másodszor: pénz nem foglal slotot, ergo azt nem kell bankba rakni. A bankban táskának tudsz helyet venni, ergo 10e-ért be tudsz tenni 1 (vagy 2?) táskát. Táska vagy mobból esik vagy tailor tudja varrni. (Bár először érdemes a nálad lévő 5 táskahelyet feltöltni táskákkal.)
-
faber24
őstag
Kovács az jó meló harcosnak, hiszen armort és fegyvereket is tud magának gyártani (más kérdés, hogy magas szinten jobban megéri inkább dropokban járni, mint saját készítésűben).
Saját cucccokat javítani? Persze, lehet...egy 55+os instában esik egy mérnök recept, amivel kb. 10g-ból (per darab) tudsz készíteni egy robotot, aki megjavítja a felszerelésed
Egyébb mód nincs a saját cuccok javítására. De nyugi, ha kitartóan csinálod a dolgokat, és figyelsz rá, hogy ne halj meg sokszor, nem lesz nagy gondod az ilyen piti dolgokkal, mint a javítás -
faber24
őstag
Nem olyan bonyolult...ami alap, hogy minden páros szinten keresd fel a class-trainered, mert fog adni új skilleket, néha (wariornál azt hiszem minden 10. szinten) ad vagy a trainer vagy melette vki 1-2 küldit, amivel új fegyverekre, vagy skillekre tehetsz szert, na és persze lvl10-től talentjeid is lesznek, ezt illetően a wow.hu-oldalon van infó vagy a hivatalos oldalon
-
faber24
őstag
A kardokat Undercityben lehet mgtanulni, ill. a crossbow-ot is.
Orgrimarban a tőröket és axe-okat, vamint a nyilat Orgrimarban lehet tanulni, meg a fist weapont is.
A maradékot Tunderbuffban.
Lvl 20-on (ha harcos vagy legalábbis, mert rugónak hamarabb., 10en) pedig megtanulhatod a dual wieldet (ezt már a class-trainernél, nem a weaponmasternél) is, vagyis 2 1h weapont tudsz használni.
Ja, a class-skilljeidet pedig 2 szintenként kapod, mindig 2-3 új skillt, vagy a régiek újabb verzióit. Ezért páratlan szinteken felesleges is a class-trainert zaklatni -
Faber-ék már 60asok, de ahogy látod felevsznek kicsiket is
-milyen kaszt vagy? mert pár kaszt nem tud bizonyos fegyvereket, pl druid nem tud swordöt használni.
-fegyvermestert és szakma mestert úgy találsz leggyorsabban hogy beszélsz egy őrrel, az ott ki leeht választani hogy mit keresel, van proffesion trainers, class trainers, weapon trainers stb. ha kiválasztod ami neked kell akkor a minimappon bejelöli és könnyen odatalálsz.
-igen a mobok nem fejlődnek Veled együtt, csak ahogy mászol egyre magasabbra úgy mész egyre nehezebb területre, de pl vannak bizonyos kasztu mobok Murlock-ok pl amikből van 8as szintű és 18as szintű is de nem egy területen. -
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest