- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
bélanéni #2783 üzenetére
Azt csak tanulás után fogod megtudni, vagy akkor ha rákeresel a neten. Petnek érdemes mindent megtanítani, egyik sem felesleges. (A locknak is talán csak a CoR magasabb szintjeit nem használtam.) Itt [link] ömlesztve van minden: spellek, talentből elérhető spellek és pet spellek.
-
F-ECT$
titán
válasz
bélanéni #2770 üzenetére
Olvass vissza, és olvass wow.hu-t
Röviden: low lvl fejlődéshez vegyes talentek kellenek.
Aff: imp corr, imp lt
Demon: demonic embrace, imp hs
Destro: imp sb, bane, shadowburn
Ezután 40 körül érdemes áttalentelni (ekkor érhetők el a tier 7 talentek) full affra/demonra/destrora és a többit vegyesen.
Aztán 60-on meg ezek vannak:
SM/Ruin: 30/0/21
MD/Ruin: 0/30/21
Full Destro: 7/7/37, 5/5/41
MS/Conf: 0/17/34
NF/Conf: 17/0/34, 19/0/32
NF/SL: 20/31/0
SL: 7/31/13, 5/31/15
SM/DS: 30/21/0
DP/DE/SB: 31/7/13
SL/DE/Ruin: 23/7/21
DS/Ruin: 7/21/23
Mind másra jó, azt kell eldönteni, hogy mit akarsz csinálni: solo pve, hli, solo pvp, bg.
És ez nem off, és csakazértse privátba teszem -
faber24
őstag
válasz
bélanéni #2768 üzenetére
Ezért, ha elbizonytalanodsz, érdemes talent-buildeket nézni. Érdemes szétnézni a wow.hu class-topicjában, vagy a wow-eu fórumán, esetleg egyébb oldalakon. Warlock-témában pedig F-ECT$ is kimerítő segítséget tud nyújtani gondolom (reményeim szerint privátban, mert bár tisztelem a téma iránti elkötelezettségét és szaktudását, mégse szeretném oldalakon keresztül a % és esély-latolgatást olvasni...sorry F, no flame
de ezt muszály volt....)
Ja és még vami: általában minél inkább érdemes egy ágban elmerülni, de ezt class-a válogatja. Én nagy általánosságban azt mondanám: két ágra érdemes tenni, úgy, hogy egyik ágra 31 pont, másikra 20...vagy lehet olyan build is, ahol két ágon megvan a 21-es talent, a maradék pontot tetszőlegesen elosztod. Tartsd észben, hogy minél inkább megoszlasz az ágak közt, annál kevésbé leszel specializálódva. Aki mindenben jó egy kicsit, semmiben sem jó igazán...
[Szerkesztve]
Csak hogy mutassak vmit, pl. itt a legújabb agyszüleményem, egy rugó-talent build, melye az én hátbaszurkálómnak találtam ki. Esetlegesen rugóval gonoszkodó emberkéket véleményezésre is megkérnék.[link]
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
bélanéni #2764 üzenetére
elejen en is furcsanak tartottam, nem is tettem ra talenteket, csak mikor felgyult 3-4db
. talentek java eleg gyenge, megis erosit teged. viszont ha elersz adott pontokat az egyik faban, akkor neha eleg utos talentek bukkannak elo. celszeru elore kituzni, hogy mit akarsz elerni, utanaolvasgatni talentbuildeknek. altalaban a 21 es 31 pontos talentek az utosek, bar elorebocsatom warlockot nem ismerem. lehet hogy az 1%manaszuksegletre nem tesz senki, mert van mellette masik. druidaval is igy volt ,van egy aoe varazslata, addig nem is lattam senkinel, amig ki nem jott a patch, es nem kellett mar hozza talent
.
-
Lacza
senior tag
válasz
bélanéni #2512 üzenetére
Tehát tisztelt kalandozók.
Nagy izzadások árán sikerült a nagy mű.Felugrott a gépre és sikerült beindítani.
Ha valaki egy nagy darab állattal találkozik akit BRATHAN-nak hívnak az rohanjon az ellenkező irányba
Jelzem máris level1-es vagyok
bélanéni:este randizunk
Mikor és hol?Nehogy azt mondd hogy a kocsma mellett 11-kor -
válasz
bélanéni #2498 üzenetére
milyen kártyád van? kinél?milyen számlacsomag? mert a Junior kártya is visa electron, elfogadja regnél de fizetni már nem lehet.
én most CIBnél vagyok Start csomagban, amiben van egy külön számlarész ahonnan vonják le az internetes tranzakciokat és mindig annyit küldök oda amennyit le kell vonniuk. -
-
-
faber24
őstag
válasz
bélanéni #2378 üzenetére
Ha Thrallt akarod látni, akkor be kell menned Gromasha Holdba. Az a nagy épület az, ahol a shaman-trainerek is vannak, annak a legbelsejébn van.
Ez a boss egy szabadtéri raid boss, tehát ellentétben az instásokal, ezekszerint elcsalható. Bár én azt hittem, hogy mint a többi boss is, ez is egy bizonyos területen mozog, és ha eléri a zóna határát, visszamegy...de láthatólag tévedtem.... -
bélanéni
őstag
válasz
bélanéni #1964 üzenetére
ha valaki kipróbálná, megköszönném.
mert aki felajánlotta a 10 napos kulcsot, azt mondja, hogy tutira nem menne másolt CD-vel.
még a végén megveszemezzel kapcsolatban egy kérdés: ha megveszem, akkor ahhoz kell vennem egy kártyát is kapásból, vagy elég ha megadok egy bankkártyaszámot és tartalmaz valamennyi játékidőt az alapjáték?
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
bélanéni #1913 üzenetére
Hát, én személy szerint próbálok (nem mindig sikerül) nem túlzásokba esni, úgyhogy napi 5-6 órában (szociális élettől függően sokszor kevesebb) lemaximáltam a függésemet. Hétvégén persze ez kiszámíthatalanul ingadozik a 6-10 órás sávban, de mikor már napi 12 óra játék után mindenki feje felett piros feliratot látok és nyugtalanul keresem a konyhában a hátam mögött vacsoránál a rugókat, akkor kinyomom a power gombot a gépemen....
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged