- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NooBiA
csendes tag
válasz
Luperator #50179 üzenetére
Szia Luperator! Nem vetted még észre hogy itt u.n. "beltenyészet" van? Itt (OFF) és az MMO-n sírni csak pár embernek "elnézett kiváltság"... Neveket direkt nem írok és nem is fogok... Több éve követem a fórumot... Elhiheted, hogy tudom mit írok... Ha valaki más merészeli, akkor az már majdnem Isten káromlásnak számít... Légy láthatatlan noob, mint én...és nincs probléma...
-
Czmorek
aktív tag
válasz
Luperator #50184 üzenetére
Tegnap mikor megcsináltam a két kötvényes küldetést, Tier X-el folyton top3-ba rakott. Sokszor már zsinórba 4-5 csatán keresztül. Nekem jó, de a többi 12-nek nem annyira...
Szinte bármivel játszok VIII-X között mindig ezt adja be. Ha VIII akkor bottom, ha IX akkor middle ... -
rlazol
veterán
válasz
ha a 10esek "játszanak magukban" akkor onnantól a 9esek lesznek az új 10ezesek, vagyis azok, akik mindenkinél nagyobbak. Ha bevezetnék a +/-1 MM-et, akkor azon sírna mindenki, hogy miért nem csak a saját tierjében kell harcolnia.
Azzal, hogy magasabb tierűt is látsz egyrészt tanulod őket, másrészt kényszerít a játék, hogy gyenge pontokat támadj és ésszel játssz. Ha nem megy, abba lehet hagyni, gondolom neked se fizetnek érte. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Sírni azt lehet, de ez nem az a dühöngő, ez nem fog bezárni. Innen az egyes tagok mennek, ha nem tudnak viselkedni.
Egy kicsit átrajzoltam a hozzászólásod, jobban megy a topikhoz. Gondolom ebből érted melyik irányba kell folytatnod az életed a topikban, ha nem akkor az 1. és 2. mondat fog érvénybe lépni. -
Yofej75
aktív tag
válasz
Luperator #50182 üzenetére
Neked gagyi, nekem tetszett.
Imponálni? Hahaha...miért is feltételezel ilyet rólam? Állítólag mki magából indul ki.
Jut eszembe: nem vagyok unicum se unicornis se okoskodó fröcsögő de a hozzáállásod szánalmas...jaj, bocsi ezt te írtad nekem. Most már leírtam, így hagyom
-
lacibacsi
addikt
válasz
Luperator #50182 üzenetére
Ha "érces" a stílusom, ám legyen. Nem tudok finomkodó lenni, amikor ilyet olvasok, mint amit írtál. Ezer hibája van a játéknak, amelyek egyesével is gyakran bosszantóak. Ebben igazad van. Szerintem viszont vagy együtt élsz a hibákkal, vagy otthagyod az egészet. Nincs más normális alternatíva, márpedig a "szarajátékdeazértjátszok" szerinted az. Ez sírás inkább okoskodó fröcsögés, mint amit én írtam...
Remélem, hogy Yofej nem akar nekem imponálni...
-
kchryss
veterán
válasz
T7-nél én pont az ellenkezőjét tapasztalom, nagyon sokszor vagyok top és middle tier. Az mm abból főz ami van a sorban. Valószínűleg sok a 10-es tank a sorban és ezért vannak a 8-asok gyakrabban alul. Hogy miért van sok 10-es tank a sorban? A sok reklám és az ünnepi bónuszok miatt sok új játékos lett, előlük menekülnek sokan 10-es szintre hátha ott kevesebb a noob illetve a bónuszok miatt nagyon sokaknak lett 10-es tankja olyanoknak is akik enélkül még alacsonyabb szinteken játszanának. Szintén a bónuszok miatt sok kredit halmozódott fel így amíg az nem fogy el addig a gyengébb játékosok is élvezkedhetnek a király kategóriában.
Megoldás a 8-as tankok mm-jére a ranked lenne, mert az csökkenthetné a 10-es tankok számát a random csaták sorában. Ehhez viszont az kéne, hogy megérje rankedezni, ezt viszont a wg-nek nem sikerült megoldania az előző 2 ranked szezonban. Pedig nagyon egyszerű lenne a megoldás, jelentősen meg kéne növelni rankedben a kreditszorzót, hogy ne legyen veszteséges ott játszani és normális jutalmakat adni szezon végén.Egyébként én nem érzem ennyire tragikusnak az mm helyzetét. Mióta ismerem a játékot még nem volt olyan hogy ne szidták volna az mm-et és ne panaszkodtak volna hogy mindig bottom tierbe rakja őket. Szerintem régen sem volt jobb az mm, sőt nekem jobban bejön az új, mint a régi.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
LOL
Sok dologban igaza van lacibacsi-nak és egyet értek vele, valamint kiegészíteném még egy észrevétellel a hozzászólását.
Amit írtál, eleve holtan született (idézem) "winnyóc mellett az xp"
Hogy lehetne már a Win8 mellet az XP?
Margit...nooooormális?
Hát az ikszpé elavult, régóta nem támogtaja a mikrofos így nem lehet a winnyóc mellett esetleg alatta.
Meg mostmár vintíz van, nem vinnyóc... -
lacibacsi
addikt
válasz
Ha ennyire szar ez a játék és ennyi problémát jelent számodra, akkor áruld már el légyszíves, hogy miért játszol vele? Ha nekem valami kellemetlenséget, fájdalmat, utálatot, stb., stb. okoz és nem kötelező azt csinálni, akkor hagyom a francba. Te meg azon panaszkodsz, hogy neked mennyire rossz ez az egész, de azért játszol vele, mert hát mégis csak na... Mit mondjak? Magadnak keresed a rosszat, meg is érdemled...
-
rlazol
veterán
válasz
Luperator #50102 üzenetére
csatlakoznék a többiekhez, némi kiegészítéssel:
én általában 3-4 tankot húzók, plussz van 2 prémtank amelyeket rendszeresen előveszek farmolásra. Arra figyelek, hogy kb azonos stílusú tankokkal játsszak egy adott időablakban - legyen az akár egy nap, vagy egy hét. Ha hozzászoktam a heavykhez vagy a pontos ágyúkhoz, utána idő, amíg visszaállok pl lightozni. A stílus a lényeg, szerintem, azt nem érdemes egy napon belül váltogatni. -
Dobi 562
addikt
válasz
1-2 agat huzz csak ahogy elottem is irtak. En addig maradnek a helyedben egy-egy tanknal mig meg nem tanulod hogy tudod hasznalni az adott gepet. Ertsd: lesebzed a sajat hp-d es meg van is egy killed mellette, ezt csatankent atlagban. Innentol kezdve mondhatjuk, hogy te mar kivetted a reszed a munkabol. Amig ezt nem tudod teljesiteni addig lefele fogod huzni a csapatod gyozelmi eselyet.
Ha valamelyik tank megtetszik akkor azzal menjel tobbet, jatszal vele sokat, gyujtsel tapasztalatot, ismerd ki a palyakat meg a tobbi tank erossegeit/gyengesegeit ellenfelkent. Igy mikor oda kerulsz hogy te is azzal a tankkal jatszol mar lesz rola elkepzelesed hogy mit fogsz iranyitani.
-
zodo
nagyúr
válasz
Luperator #50105 üzenetére
Ez már egy al téma, szerintem.
Úgy gondolom persze kizárólag magamból kiindulva hogy egyes tanktípusokkal nehézkes a játék avagy újabb ismereteket igényelnek.
Pl. én nem szeretek td-el játszani még inkább light-al míg arty-al meg sem próbálok játszani.
Heavy-kel kezdtem anno pl.: KV-1 (mert az volt az általános ajánlás) kezdtem unni hogy nem vagyok elég sikeres velük ekkor jöttek a medek abból is a keményebb vonal de végül papír medekkel jobban megy a játék persze csak élményre mert statisztikát nézve kb mindennel ugyanazt a statot hozom.Pálya ismeret az adott jármű típushoz, stb stb ez mind idő mire kitanulja a játékos.
Aztán ott a "patch-ről patch"-re változó op tankok témakör szóval összetett a történet amiért csak nagy ritkán megyek olyan típussal amit nem szeretek.
Persze más kérdés ha kampány küldetések vagy kiszemelt tank elérése a cél.
Ha végképp nem megy akkor javasolt az adott típusról replayt, videókat nézni. -
zodo
nagyúr
válasz
Közel 12k csatám van és korábban 3-4 tankkal vagy akár többel is próbálkoztam hogy meg legyen a napi x aztán átálltam a napi max. 2 -re.
Szerintem is jobb egyet esetleg kettőt húzni mert minden tanknak más az erőssége-gyengesége és mire kiismered addigra már ki is húztad a következő szintet.
Pl nálam a Comet nagy mumus volt, szidtam kicsit de vége felé rájöttem hol rontottam el az előző csatákat avagy milyen játék stílust igényel hogy jobb csatákat sikerüljön összerakni.Mivel rogyásig állnak a személyes tartalékok így 2 órás meneteket szoktam egy tankkal menni.
Ha nem adja akkor esetleg rá próbálok valamelyik eltérő tier vagy típusú tankra.Az biztos hogy többször volt olyan napom mikor 3-4 tankkal szinte egymást követően mentem magamhoz mérten jó és győztes csatákat.
Ezek után elkapott a hév és váltottam "kedvenc" de ritkán használt tankra amivel korábban jól ment az biztos hogy akkor 5-6-7 csata alatt sem sikerült csillagozni. -
Greentea
senior tag
válasz
2 max, de inkább 1.
Egy tankkal tanulj meg jól játszani, azzal amelyik a legjobban tetszik és amivel a legjobban mész! Ha az megvan, és jó csatákat mész folyamatosan akkor ahhoz a tankfajtához igazodj és olyanokat fejlesszKésőbb menni fog a többivel is, nézz sok videót! Helyezkedés stb.
-
e-newsee
addikt
válasz
Luperator #47752 üzenetére
Nekem ugyan egy FHD-s Asus G56JK van. Abban ugyan i7 van, de vissza kellett húzni, mert túlmelegszik, és van benne egy 4GB-os GTX850M, plusz 8GB RAM. Viszi közepesnél jobb beállításokkal a FHD-t.
De ami a lényeg, hogy asszonynak ott az én régi HP 4530s topim, annak a kijelzője az az 1366x768, van benne egy i5, 4GB RAM és egy HD6490M 1GB. Elég jól vissza kell venni, de így viszi az 55-60fps-t. A vicc az, hogy amikor elkezdtünk játszani pár éve, akkor alig vitte a játékot 25-30 körül, de az évek alatt annyit optimalizáltak, sőt, ha jól rémlik talán motort is cseréltek alatta (ezt majd a tudorok megerősítik), hogy most már bőven jó. Szóval a lényeg, hogy szerintem egy 150k körüli lapos simán viszi a HD-t, de talán megfelelően butítva még a FHD sem elérhetetlen. -
Papooo
senior tag
válasz
A minimum amiben gondolkozz i3 4005u, intel grafika, 8 giga ram. Ennyivel már elvan az ember.
Itthon i3 4000m + 16 giga ram + 2 gb nvidia 820m van a gépben, de a munkahelyi gépemen, ami csak pentium 3550m + 8 giga ram + 2 gb nvidia 740m magasabb a képkockaszám azonos beállítások mellett.Az N-es celeron gépeket próbálják rásózni a balekokra, azzal a dumával, hogy ez már nem az a cerka, ez quad core, de akkor is jobb messzire elkerülni minden variánsát.
Amd vonalon egy a8 45xx megfejelve egy 2 gigás külön ati GPU-val a minimum.
tt egy jó laptop videokártya összehasonltió táblázat.
-
Emu
őstag
válasz
Szia!
Ha irányárat dobnál be akkor egyszerűbb lenne. Én valami Intel nem "U" szériás procit ajánlanék (legalább 2 magosat), illetve legalább egy Nvidia 920M szintű videokártyát bele. A laptopnak ne FHD-s kijelzője legyen, szerintem így már vinnie kell közepes beállítások mellett a játékot akadás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest