- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
válasz
NooBiA #50202 üzenetére
Szia! De, észrevettem én is, nem egy vitát olvastam már végig, ki mit kapott és miért. Ezért nem is ragoztam túl utána, felesleges és sehova se vezet. Amúgy se volt vitaindító téma mert csak azt írtam le, amit mindenki tapasztal. Érdekes, nem sokan jelentkeztek, hogy ja, így van. De ez sem érdekel. Kiadtam a mérget, ennyivel jobb lett.
Az meg a nap vicce, hogy a banda nagy része nem a wn8-ra izgul. Ha nem így lenne nem itt tartana a wot közösség ahol most. Ja meg a kulturált fogalmazást se kutya, mert én se tegnap kezdtem olvasni a fórumot. Ez persze nem neked szól, később jött ez a reakció.
Na mindegy, Peace és jó játékot mindenkinek.
-
Luperator
tag
válasz
Yofej75 #50181 üzenetére
Először is, lacibacsi részben igazat adok neked, kicsit érces stílusod ellenére is.
Yofej neked meg azt mondanám, hogy ha poén akart lenni, akkor gagyi, ha lacibacsinak imponálsz az elég feltűnő és szánalmas is. Ha nem értesz valamit kérdezz.
Ha normálisan nem tudtok írni kedves unikumok, akkor ne írjatok, az okoskodó fröcsögés maradhat a való életre. Leírtam, ahogy látom, ennyi.
-
Luperator
tag
Láttam bezárták a dünöngőt wotinfón,hát ide sírok.
Mostanság nem jó játszani. Ezzel az új mm-mel nem tudom mi lett és van, T7 és T8 folyamat bottom. Ugyan minek van a Tier 10 mint fejlesztési fa csúcsa? Hogy agyoncsapkodja a kisebb tierűt? Játszanak egymással és csakis egymással, nem kell bohóckodni,hogy vajon merre kellene menni,hogy valami eredményt produkáljon az ember. Mert a winnyóc mellett az xp is a sebzésből jön (részben de nagyrészt), ergo marha felemelő grindelni így. Aki hülye, az meg elég goldot fog ellőni így is.
S ha már mm, a [Moderálva!] nem működik a +/-1 rendszer? A kisebb tierűnek se jó, senkinek se jó csak aki a lista tetején van. Nem csak én nyavalygok miatta de kezd nagyon tele lenni a [Moderálva!], hogy egyre kevésbé látom az élvezetet ebben a játékban,csak a szenvedést.
Nézek videókat, próbálok figyelni rá, tervezni merre kellene menni, mások merre mehetnek, hogy ha vesztes is, legalább jó kört zárjak a végén. Had ne mondjam, hányszor sikerül. Mert ha találok jó helyet, vagy elhal a csapat, vagy a [Moderálva!] tüzérség [Moderálva!] el az ember játékát. Akkor mi értelme fejleszteni, grindelni, időt energiát nem kímélve küzdeni a 10-es tankokért? Hogy a tízes szinten kívül végigszenvedjek 9 tiert?Egyszerűen csak azért nem töröltem még le, mert a War thunderbe már semmi kedvem órákat feccölni, hogy ne csak nézzek ki a fejemből.
A tesztszerveres orosz csodákat nem is mondom. Az object 257 meg a 430U-n kívül megint beüthetlen szarokat csináltak. [Moderálva!]
[ Módosította: jim bcs ]
-
Luperator
tag
Köszönöm még egyszer a segítséget és a válaszaitokat, bár nyilván örülnék ha mihamarabb sok jó klasszikus tier 8-as vagy a feletti tank lenne a garázsban, de inkább az a mód lesz, amit javasoltatok.
-
Luperator
tag
Nálam a sturer Emil a nagy mumus. Nemrég vettem, de megmondom őszintén, nem találom vele a helyem. Kellene kredit is, meg persze a borsig is majd.. Pihentetem azt hiszem kicsit.
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom amit tanácsoltatok, mert attól lesz kikapcsolódás ez is, ha legalább sebzésben hozom amit tervezek.
-
Luperator
tag
Sziasztok!
Ti hány tankágat húztok egy időben? Van 10-12 tank amivel a napi szorzókat csinálom, ám az elmúlt pár napban még számomra is botrányos sokszor a teljesítmény, amit nyújtok. Elértem tier 7-hez nagy részükkel, de nem tudom maradjak e még lentebb.
3354 csatával az értékelésem 3248 és 724 a wn8-am. (és mindez az utóbbi időben ugrott meg leginkább, de most megint a vegetálás van)
-
Luperator
tag
Tudom sokadik ilyen poszt és lehet a dühöngő sem erre van, de förtelmes, hogy jelenleg ebben a lövöldözősdiben az arty elől kell bújkálni. Fú, de rettentően utálom ha már kettő is van a csapatban.
Persze alig várom az újabb balanszukat de tartok tőle, hogy ez se lesz több az eddigieknél.
A Bliztben alkalmazott fogyócikk újratöltés jó ötlet és ott nincs ilyen szórás kicsi és nagy között. És nincsenek artyk sem. Őszinte leszek, kipróbáltam én is. El lehet vele lenni, de semmi köze a játékhoz.
-
Luperator
tag
Köszönöm a válaszokat. Acereket néztem, ott a frissebb Intel procikkal és relatíve olcsón adnak bele nvidia 940-et is. Ha elég neki egy i3 akkor nem erőltetem az i5-t mert azok inkább 150-től kezdődnek felfelé.
-
Luperator
tag
Üdv!
Olvasgattam, hogy nem egy nagy igényű játék a wot. Néztem laptopokat és érdekelne, hogy játszik e valaki laposon és milyet kellene venni ahhoz, hogy mondjuk közepes minőségen játszható legyen?
Erre a kérdésre igazából sehol nem találtam választ, több százezres gépre meg nem is lenne keret meg felesleges is mert csak ez érdekel.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest