- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Mondjuk az is igen jó kérdés hogy miért erre az oldalra jött, de ő tudja. Vagy megálltam volna C2-ben a botokkal, vagy A6 és amikor áttörnek a 9-esen futás. De nem ám az E100-zal nekiállni tradelgetni... (úgy írom ezt, hogy magát a meccset nem láttam)
Mondjuk az 1-es szakasz is megér egy misét, akik két FCM-et hoznak be tier11-be. A túlsó 1-es csapat legalább használható TD-ket hozott.
-
lacibacsi
addikt
Tudom, hogy ez nem fog téged vigasztalni, de miattam volt az egész!
A WG-nek hozni kell az átlagot és most én voltam a szerszám előnyösebbik végén...
Szombat reggel óta 96 csatát játszottam, 62% WR-rel és (eddigi pályafutásom legjobb átlagát hozva) 2000+ WN8-cal.
Mivel nem vagyok én ilyen jó játékos, már "alig várom", hogy visszazökkenjek a régi kerékvágásba... -
Bad Pritt
félisten
Mondok jobbat: volt egy srác, aki beírt a wg fórumba, egyből törölték. Az írásában csak arról beszélt, hogy QB streamen rögzített meccsei és stream nélküli meccsei között milyen különbség volt (akkor, kb. másfél éve), Noobmeter statok alapján. A lényeg: jelentősen jobban ment, azaz számára jobb meccsekbe került a streamer estéin, amikor az emberek látták és nézettséget generált a wotnak.
Egy ideje megint elkezdtem nézni, eszembe jutott ez a "tanulmány" és most már én is biztos vagyok benne, hogy igenis lehetséges ezt az MM-et egyéni játékosok számára személyre szabni (ahogy tankok számára is, mesterségesen generálva a hosszabb grind időszakot, avagy "miért kell állandóan Enszken játszanom a lightommal?").
Továbbra sem hiszek az ilyen "wg belenyúlt és semmi sem talál", meg "wg összerakta az all-star csapatot ellenem 10 meccsen keresztül" összeesküvés elméleteknek, de vannak olyan anomáliák az MM-ben, amit én már képtelen vagyok egyszerűen a randomra fogni, mert ahhoz irdatlan hosszú időintervallumot (tizensok játékóra) kéne figyelembe venni, ami nyilván nonszensz. QB szerencseszériája egy ezek közül. -
rlazol
veterán
nem láttam a replay-t. de megnézem majd, csak most nincs sok időm...
Hol az egy-egy? mert az, hogy te lefröcsögted, nem nagyon vonzotta be a másik oldalt, legalábbis eddig mindenki elismerte, hogy az E100 hibázott.
Nem kedvelt embertől jövő tiszta kritika, ami elismeri a pozitív részt, de kiemeli a rosszat sokkal értékesebb (és, ha ez a cél, sokkal jobban fáj) mint egy fröcsögés. Ezt Te is tudod, vagy ennyire intelligens. nem is értem néha.
de igazad van, hagyjuk, nem ér ennyit.
-
Stigma.HC
senior tag
A blokk jogos, de én személy szerint neme erre voltam kíváncsi. Bár sose említette itt senki, ő sem, hogy diegho szint lenne bármelyikünk a fórumról nem? Vagy ezzel kapcsolatban is tévedek, mert akkor megkövetlek? (5 AP, 3 HEAT meg mióta gold spam egyébként? De komolyan kérdem)
Engem igazán a technikai része(főleg az azóta kapott kép miatt felvetődő "mit csináljak én 190 pennel t10-ben ") fogott meg lightal. Két dolog összefüggése most már komolyan érdekel, hogy akkor mi a cél egy ilyen géppel mint a ru.
Beszólást már értem akkor részéről miért böffentett oda a végén, bár így vicces ez annak tekintetében mit szokott írni ezzel kapcsolatban a másik topikban. -
Bad Pritt
félisten
Az, persze. A ledöntött tereptárgyas amúgy nagyon féreg, azt egyszer még én is felraktam egy meccsre és hatalmas segítség.
Amivel nem értettem egyet, hogy miért tilos, az a bokoreltüntető mod. Azt eredetileg azért csinálta meg a srác, mert sniper nézetben a hülye bokrok meg fák miatt leesett az fps-e. Legalábbis ezt írta.
Azért, mert nem akarnak foglalkozni azzal, hogy kategorizálják a modokat, meg aztá ha betiltanak párat, akkor a modkészítők úgyis találnak kiskapukat és csinálnak másikat, akkor azt is át kell nézni, be kell tiltani, ha olyan és így tovább és így tovább. -
rlazol
veterán
h1mpi: a múltkorában kérdezted, mi kell a SPICC ászhoz. A jelek szerint 1237 alap XP+ nagy kaliber nem elég
Igaz, spottom nincs egy szál se.És igen, goldoztam
. Két tárat lőttem ki a T28-ra. Én g5ből lőttem, ő meg állt mint egy barom az E2/E3 szélén határán lévő szikla mellett. Pontosan szembe cc 200-220 méterre és nem értette, miért nem lát. Őt egy T37 spottolta nekem. Először még az oldalát sima lőszerrel átvittem, de amikor szembe fordult, és pattant egy tár AP kupoláról, átváltottam. És goldból se vitte át mind, ami talált, csak 2, asszem 2 pattant és 2 nem talált. Pedig elvileg az AP is átviszi ott.
-
törölt tag
Nekem minden tankban van 5 db. gold. Aztán nagy ritkán használom el a készletet. Leginkább akkor, amikor felbasszák az agyam valami miatt. Vagy amikor a jadgpanzer szemből nem lövi át valamelyik 8-as nehezet szemből.
Így, túl a 41-en, nekem már nem olyan fontos a kimagasló wn8. Viszont mindent megpróbálok megtenni a győzelemért vagy a minél jobb eredményért.
(Lehet, későn kezdtem el a játékot.) -
szbalogh
addikt
Egy nyavajás küldetésre vagyok tőle
Vagy az MT-15 elsődleges vagy a HT-15 kell hozzá másodlagossal. Az MT elég nehéz és rohadt nagy kib***ás hogy kb minden 3.-4. körben van rá egyáltalán matematikai esély.
EZért elhatároztam, hogy közben kihúzom a Maus-t is... tegnap meg is vettem a Tiger P-t -
-
diegho
nagyúr
Nem vettem, veleszületett adottság.
A való életet miért keveritek mindig ide? Ki nem szarja le egy játék topikjában, hogy ki vagy a való életben? Ha már nem tudod elviselni, hogy neked valami nem megy, a másiknak meg igen, akkor jön ez a való életben meg senki vagy duma... ez olyan szinten gyerekes... nem te voltál véletlen a napokban linkelt anyázó kisgyerek? Kb ugyanaz a felfogásod.
-
diegho
nagyúr
Diegho nem hiszi azt, hogy valaki, viszont tudja, hogy ki vág fel állandóan azzal, hogy top gépe és zubifonja van, pedig egy pofonegyszerű játékban még a középszintet sem éri el, mert nem jött még rá arra, hogy pénzért nem lehet mindent megvenni, többek között ehhez a játékhoz szükséges intelligenciát sem.
-
MinionFlasH
senior tag
Jó, ez a Te véleményed, én ezt tiszteletben tartom, de....
Ő (Diarmand- _szazados_) egy unicum, a tudása megkérdőjelezhetetlen, mindenki aki normálisan beszélt vele, ugyanazt a hangnemet kapta vissza.
Nem egy embernek akár itt a fórumon is segített, játékban "akárkivel" szakaszozott, legyen az 600WN8-as emberke is, segítette, elmondta a meglátásait, min-hogy-miért kéne változtatnia stb...
Hány lilát látsz szakaszban, nála jóval gyengébb emberekkel? Esetleg még Rudit tudnám mondani, bár ő se szívesen.
Értelmesen, megindokolva támasztja alá a véleményét (erre sokan nem képesek, köztük én se), és azért én amiket láttam, hülyeségeket nem mondott.
Nekem ez a véleményem róla, és nagyon sajnálom, hogy nincs itt.
-
Azt ugye tudod, hogy én azt akkor vettem meg, amikor behozták, 2 hónapig játszottam vele, az eredeti, nem nerfelt állapotában, és azután, amikor nerfelték, akkor vissza lehetett adni goldért. Na akkor adtam el. Szemből az alján lévő spaced armor belőhetetlen volt, most pedig az alsó lemez alját 220 körül simán át lehet lőni.
-
diegho
nagyúr
Tankinspector? Na olyant sem láttam még hogy néz ki, de minek is ilyen baromság? Kijött a Kaiju5, mindenki azonnal goldot tölt rá persze, ezzel 1 gond van, T57-el találkoztam vele először, amiben 0db goldot viszek, mégis 4/4 átütöttem szemből és az ég világon fogalmam sincs mi hány mm rajta, de minek is tudni, ha tök egyértelmű hol kell lőni?!
-
Kakumix
senior tag
SP-vel simán, normál lőszerrel.
Te is jelentkezel a következő, hol lőjük az SP-t oktatásra?upd1: A tornyon van a plusz páncél ami két oldalt nem takarja a teljes tornyot szemből, hanem mind a két oldalt van alatta egy elég nagy rész ahol belőhető. A hasát akkor tudod lőni, ha kicsit be van forgatva és már rá tudsz célozni úgy, hogy látod a hasára felszerelt plusz páncélt, ami nem érintkezik az sajátjával és van ott egy háromszög, amit lőhetsz, mert közvetlenül az alsó páncélt lőheted kikerülve a spaced armorként működő pluszban felszereltet.
upd2: Este, ha eszembe jut megkereslek. De te is írhatsz
-
Kakumix
senior tag
Meg a torony két oldalát a plusz pajzs alatt, 45 fokba forgatva, már az oldalát is simán (ha rálátnak persze), ha kitolod az orrát akkor a hasán is be lehet lőni, ha a plusz pajzs mögé célzol, a géppuskafészek is könnyű és puha célpont. Szóval nagyon lyukas a páncélja, de 20 ezer csatás emberek nem ismerik hol kell lőni, így valóban használható, de az IS-6-tal jobban szeretek menni a nagyobb alfa és sebesség miatt. Mivel aranyat nem lövök így annak kisebb átütése sem zavar.
A klánban már kétszer mentem gyakorlóba jó statos és sok csatás emberekkel, mert nem tudták hol lehet lőni. -
mrszitya
senior tag
Veled értek egyet. Tök idegenekkel játszik az ember, ingyen, tét nélkül és szórakozásból (random). Sosem értettem mi értelme a meccs eleji idegbajnak az afk/bot és afk-nak látszó játékosok miatt. Nálam ez kb. egy fintorgással el van intézve.
Ha meg bármi közbejön valakinek - ég a háza, viszik a kocsit, csönget a szomszéd szőke, pipikélni kell - akkor hadd menjen az ember. Igen néha ezen múlik a csata, ám az idegesség a saját játékunkat is jelentősen rontja. Nekem sem mindig sikerül, de igyekszem kerülni inkább a felesleges feszkót. -
rlazol
veterán
én sose lövök csapattársba, bár a csapee által leírt helyzet engem is rettenetesen idegesít. Én ilyenkor beírom a közösbe, h bot és report pls. És én is reportolom. Ilyenkor ciki, ha két perc múőlva elindul és megnyeri a csatát.
h1mpi: ha beírnád a csetbe, h sry, baby cryíing 2 min pls, talán jobban elviselnék a helyztetet csapattársak, nem gondolod? Én biztosan... -
zodo
nagyúr
Az is lehet hogy egyszerűen feleslegesnek találta a bejegyzést mivel a megállapítás, "általános" jelenség.
Úgy gondolom mindenkinek van rossz, jó és egész jó napja.
Tovább talán csak némi plusz infó hiánya is szúrhatja az olvasó szemét és csak ennyire telik válasz gyanánt.Itt az én rossz napom amihez talán érdemben is hozzá lehet szólni pl némi segítő szándékkal.
Tegnap végre sikerült megvennem KV-85-re a 100mm löveget.
VIII-as csata, mi más. Swamp
C2-ből indultam, bátortalanul a nagyokkal tartva ha már nehéz tankkal vagyok de elgondolkoztam hogy inkább az A soron menjek-e és így kikerüljem a közelharcot ahol max egy lövésem lenne.
Bizonytalankodásomnak hála besoroltam a G H 3 4 sarkán lévő romok mögé mivel feltűnt az ISU 152, O-I és még egy O-I.
Egyik kapott egyet a tornyába aztán próbáltam fedezékbe bújni de becélzott a TD akit csak leláncolni sikerült de viszonzott egy 819 hp-s sebzést plusz kigyújtott így a maradék 59 hp egy pillanat alatt tova szállt.Végül nyertünk de ez nem minden, azért egy kicsivel többet szeretnék játszani és nem egy bekapott golyó után nézni a többieket. Plusz ugye nem egy ilyen csatát kellene duplázni.
Mostantól tuti nem megyek +2 tierrel nagyobb tankokkal, hanem elsunnyogok az ellenkező irányba.
Esetleg lassan elgondolkozhatók a gold lőszer vásárlásán hogy legyen egy kis segítségem a szorult helyzetekben. -
jagada
addikt
Gondolom hozta a szokásos formáját...
Más: az egyik csatában, Westfield mapon északról indultunk és a végére már csak egy tomato Löwe maradt utolsónak a csapatból, míg az ellenség egy artyra fogyatkozott. Írkáljuk neki, hogy cap, cap, mert nem láttunk rá sok esélyt, hogy bármit is ki tudna hozni az adott helyzetből, erre beáll foglalni B9-re a saját basen, mondom ilyen nincs
-
Stigma.HC
senior tag
Gyanítom az AW topicban magára vette 1-2 ember a dolgokat és szó szót követett azután. Nem mennék bele a részletekbe, mert abból baj lenne
Ezért nem szoktam belefolyni már az ilyen eszmecserékbe, mert a birkákat akkor sem lehet meggyőzni ha a szemüket kiverik a tényekkel és bizonyítékokkal, mennyi példa volt itt is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest