- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
Köszi szépen!
Remélem összejön és azután már csak az lt-15 van hátra ami szerencsére már többször össze is jött.(#40394) Atti777
Az ELC fun tank volt, csak az a baj vele, jelen esetben, hogy a küldit csak tier 6-tól felfele engedélyezi így az sajnos nem opció.PTA-t én csak akkor tudtam megvenni amikor elköltöttem már free XP-m, stockosan pedig nem nagyon ment vele a játék így gyorsan véget ért a közös pályafutásunk.
E50 ebből a szempontból nekem jobban bejött és azt is free xp nélkül húztam ki. -
Enzolord
addikt
-
SoulReaver
veterán
-
jozefgucci1
addikt
Minden kedves érdeklődőt várok majd ! A WP-t már telepítettem az OBS progival együtt ! A bukomate.hu oldalon volt egyben
Szepi : Ne viccelj már , az a te bajod , hogy túl szerény vagy !
Diegho : Pár körre nagyon szívesen látnánk és azt , hiszem ezt többes számban is mondhatom !
Soulriver-cukrász : Tudom , hogy fáj a mellőzés az utóbbi időben ,de ha jó leszel esetleg beveszlek
-
Enzolord
addikt
Sikerült..
Belevetettem magam, és majdnem túl is értem, csak egy bránercibáló unikum gyökér csapattársam belém hegyezett valamiért... a B2B klánt erősítette ez a vérparaszt nyomorékJa, Vezíremnek ugyanabban a csatában 1000-rel kevesebb sebzésre, meg kb ennyi spotra megadta...
-
törölt tag
Goldnoob!
Amikor elszakad nálam a cérna, mindenfajta lelkiismeretfurdalás nélkül töltöm. Tegnap Tiger II-ben tier 10-ben. Amikor másodszor pattantam a type4-ről, máris betáraztam. Aztán ami jött szemből, mind azt kapta. Igaz, csak tankonként kb. 10 darabom van és a legritkább esetekben tankolok goldot. De akkor is. -
T95-ben ülve priceless, amikor az ellenséges piroska T95 kétszer pattan rólad a nagy ágyújával (te közben kétszer átütöd őt AP-vel), mert fogalma sincs hova kell célozni, majd betölti a HE-t és azzal sebez rajtad minimálisatt.
(#39688) lacibacsi: T 28 proto-m nem volt, mert a T30-at még heavyként fejlesztettem ki, de a sima T28 nagy szenvedés volt. Nagyon lassú, és a páncélja már nem ér semmit a tierjében, mindenki átlövi. A T95 jobb annyival, hogy legalább erősen páncélozott. Viszont a csaták felében nem fogsz vele sebezni, mert egyszerűen nem látsz majd ellenséget. Olyan lassú, hogy mire odaérsz valami kulcspozícióba, már eldőlt a csata.
-
MinionFlasH
senior tag
-
kchryss
veterán
Pár napja egy magyar csaj streamelt. Régen röhögtem annyit. Már eleve az mekkora poén volt, hogy a konyhából streamelt és közben néha elment sütni-főzni. Legnagyobb szintű tankja a stock kv-1 volt, a pályák többségét még sosem látta és valami borzalmas lakodalmas zenét nyomatott. Mondjuk azért sajnáltam szegényt mert eléggé kapta az ívet chat-en.
-
csapee
őstag
-
kchryss
veterán
-
jr1994
addikt
Grat!
(#39575) galervin93: nincs muccom úgyhogy most előszedtem a T25-öt, a Ru-ból PTA-ra átképzett legénység üvöltve követeli a minél előbbi 100%-ra felfejlesztést, hát valóban elég ratyi, de egy átlagos napi szorzóra csak hozott 2000 legénységi xp-t (prém nélkül), az azért jól jön.
Én nem tudom mit adtam el, talán még régen amikor nem vettem garázshelyet, eladtam a light viccet, meg talán még valami kis dísztankot, nem emlékszem.
-
bigobert
tag
Igazad van. Sajnos a végére már annyira beszűkült a tudatom, hogy eszembe se jutott átállni passzívra.
Az átjárónál gondoltam proxizok egyet, de ott mattot adtam magamnak, nem volt se menekülési utam, sem fedezékem. Azt kellett volna tennem, amit az amx-ek a replay-ben. Köszi, hogy elküldted!
Még nincs meg a kellő rutinom, és elizgultam. (Csak tudnám, mivel ment el 11k csata?!)Ui. Már önmagában győztesnek érzem magam, mert aludt egy nagyon az embergyermek, és addig tudtam egy jót játszani.
-
zodo
nagyúr
Köszi.
Amúgy már akartam kérdezni hogy a feljelentéseknek (nem ő rá gondolok úgy általánosságban) van értelme?
Semmilyen visszajelzés nem kapsz csak megtételekor hogy "elfogadva" de az esetleg végeredményről semmit.
Foglalkoznak egyáltalán napi több ezer feljelentéssel vagy csak magad megnyugtatására él az opció? -
robogo81
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest