- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
diegho #19782 üzenetére
Nem a WN érték érdekel meg gold lőszer(most már), hanem a gondolkodásod. Mi eredményezi a játékosok közti különbségeket, leszámítva a ráköltött pénzt, netet egyebek, csak és tisztán ami csata közben a fejben dől el. Egy stock tankkal, gold nélkül is lehet remekül játszani, ha a remek alatt nem csak nagy sebzést, spotot, stb értünk. Hanem az adott lehetőségekhez mérten a maximum kihozását.
A játékban szerintem az "alap" szórakozás, hogy a saját szellemi határainkat feszegetjük, igyekszünk a legoptimálisabb döntéseket hozni a céljaink eléréséhez. Jó döntések után – ami annak bizonyul – örülünk, a rosszaknál meg nem. Persze valamennyi "plusz szórakozás" egy jól felszerelt tank, amiben több sebzés, több spot, több győzelem és sikerélmény jöhet össze. De itt most nem a szórakozás része érdekel, csak nagyon a Wn8 felé kanyarodtál, nem vágod mit akarok kérdezni? Lehet én sem tudom, vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg. Meg nem csak kérdezek, hanem magamban beszélek
Van egy ilyen találmány, hogy OODA loop
Röviden, és általam átköltve:
A döntési ciklus lépései
1. Megfigyelés
Nézzük a minimapot és amit látunk a tankban ülve. Mindenki ezt csinálja, állítólag sokan nem nézik a minimapot, de ez itt nem lényeg.2. Orientáció
A szituáció tulajdonképpeni feldolgozása. Ahogy FSB írta, sokan nem "látnak", mert a képernyőn lévő információkból nem következtetnek semmire vagy rosszul következtetnek. Egy tapasztalt, intelligens játékos több és pontosabb következtetéseket von le a várható eseményeket, kockázatokat, lehetséges nyereségeket és veszteségeket illetően egy ilyen vagy olyan döntés után.3. Döntés Ez viszonylag egyszerű. A sok vagy kevésbé sok lehetőség közül a legoptimálisabbat választjuk, ami kevésbé kockázatos, több a várható nyereség és kevesebb a veszteség. Mindhárom tényezőt figyelembe véve.
4 végrehajtás Ami lehet egy manőver a tankkal, vagy további megfigyelés és/vagy orientáció.
Megint FSB-t idézve: sokan nem túl motiváltak, vagy egész fura motivációk írják felül, ezért a fenti 4 lépést felületesen vagy sehogysem hajtják végre. Elsősorban a csata megnyerése lenne a fő cél, ha azt nem lehet akkor tetszés szerint a többi. Ehhez képest sokan megelégszenek 1-2 találattal, killel, ezekhez még minimap se nagyon kell. FSB-nek részben abban is igaza lehet, hogy senki nem törekszik 100%-ra. Szerintem sokan viszont igen, azonban állandóan a feladatokra koncentrálni nagyon kimerítő, ezért senki nem képes mindig a maximumot teljesíteni. Hitler megkérdezett egy tankászt, mi a titka. A felelet a koncentráció volt.
A játék lényege szvsz nem is a lövöldözés, hanem a minél kedvezőbb szituációk elérése a megfelelő következtetések és döntések által(2. és 3. pont). Mit gondolsz, mitől vagy jó ezekben?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho #19782 üzenetére
Jól leírtad, hogy kell statot növelni egy bizonyos szint felett. (mármint azzal, hogy mit nem csinálsz állandóan)
.
Én azt gondolom neked és még a játékosok talán 1%-nak van olyan képessége amelyet ebben a játékban nagyon jól lehet hasznosítani. Ha együtt játszanánk, látnak valami pluszt de nem biztos hogy szavakban meg tudnánk fogalmazni mi is az.
Valószínűleg ez hasonlíthat ahhoz mint amikor a közlegény már a 2. hónapban tudja melyik őrmesterrel menne csatába. Akkor is vele, ha nem kedveli, de a képességeiben bízik. Nem túl bonyolult dolgok ezek, és nem kell IQ bajnokokra gondolni, vagy hérókra.
.
Szerintem a legtöbb játékos (értsd 60-80%) kb. úgy játszik mint én: Nem "lát" a pályán. Hiába nézi a minimapot nem "lát" vagy csak részlegesen, csak az elé kerülő feladatot oldja meg. A csatáben nem vagy csak néha értékeli át helyzetét és tennivalóit.
Én pl. ezért éreztem nagyon jól magam olyan században ahol ahol a commander folyamatosan irányította a csapatot. A kiadott feladat elvégzésében majd olyan jó voltam mint kék-lilák.
.
A másik probléma a játékosok nagy tömegével a motiváltság hiánya.
3 éve játszom, és ebből csak rövidebb intervallum volt amikor küzdöttem minden lövésért, sebzésért és killért. És nagyon vigyáztam a tankomra is. Mondhatni 100%-osan odatettem magam.
Az első a HUNS-os korszak volt, a másik meg amikor fel akartam húzni a statomat 1500 WN7-re.
.
Szakaszban és századon belüli beszélgetésekből látom hogy szinte senki nem törekszik 100%-os teljesítményre. Végül is nem baj, hiszen ez egy játék és leginkább szórakoztatnia kéne, -
Arpee78
senior tag
válasz
diegho #19778 üzenetére
Tehát 8k WN8-ad lenne, ha az említett feltételek rendelkezésedre állnának? És már nincs hova fejlődnöd?
Mindenféle dolgot meg lehet tanulni, tank adatokat, taktikákat, stb. Ez egy dolog, de nekem a legérdekesebb a saját gondolkodásunk uralása. Lehet tudatosan vagy ösztönösen gondolkodni, túl sok vagy túl kevés kockázatot vállalni, vagy épp pontosan a megfelelő mértékű kockázatot vállalni. Mégjobban átlátni a helyzeteket. Ezek függnek az adott egyén személyiségétől. Vajon lehet e ezeket gondolkodási komponenseket szándékosan jó irányba javítani? A tudást lehet, a hozzáállást is lehet, a reakcióidőt nem lehet, az intelligenciát se nagyon lehet, mi van még?
Valamikor írtad, hogy nem gondolkodsz csata közben, ezt nyilván úgy értetted, hogy ösztönösen(tehát gyorsan, de talán nem mindig pontosan) gondolkodsz
Nem várom hogy ezekre perfekt választ adj, ki tud? Csak szerintem ez érdekes téma.
-
-
PitLee
őstag
válasz
diegho #19768 üzenetére
A szuper WoT-ban nem nehéz sajnos mellélöni, én egy időben azért szüneteltettem a játékot.
A célzórendszer azóta is úgy működik csak én nézek más szemmel a játékra .
A problémám pedig abból adódott, hogy ha egy tank egy föld sánc vagy egy szikla mögött állt az oldalával felém és csak a futóműve volt takarva akár 4-ből 4x a fedezékbe csapódott a lövedék.
Feljebb nem tudsz célozni, mert ha a tank sziluettjét ha elhagyja a célkereszt rögtön a mögötte lévő, nem lévő célra fókuszál.
Olyan az érzésre mintha a célkereszt és az alá menne a legtöbb lövés és csak a lövedék szóródást jelző karika alsó felébe csapódnának a lövedékek, persze ismerem a 0.8.6-os szórásképet csak furcsa. -
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho #19760 üzenetére
Grat!
Utóbbi pár napban talán 10 csatát mentem vele (ált. másodikra sikerült a szorzó) és egyszer sem ammoreckeltek viszont kivétel nélkül mind béna csata volt, alig sebeztem, engem viszont bárki bármikor átlőtt.
Pont olyan mikor az E4 "elromlott".
Azt támadó TD-nek használtam, ha kicsit mozogtam vele még a gyenge pontokat sem lőtték be könnyen, aztán egyszer csak azt vettem észre hogy sorba bukom a csatákat minden átlő. Szemből is simán. Sebzésem 30%-ot esett vele a korai halálok miatt. Kempelni nem akarok ezzel a kiváló TD-vel.
Áll a garázsban. -
dfsz34
őstag
válasz
diegho #19751 üzenetére
Szerintem valamit piszkáltak a modul sérülések kockázatával. A 9.4 előtt nagyon ritka volt, hogy duplán kigyulladtam volna vagy hogy én gyújtottam volna duplán ki ellenfelet, most meg már számtalan ilyen volt több tankkal is, tehát ez nem típus függ.
A centurion-ra fel kellett rakjak vizes lőszertartót, mert minden csata úgy kezdődött, hogy ammo kiütve, dupla töltés idő, wattafak
-
Szepi1979
senior tag
válasz
diegho #19500 üzenetére
Az artyvadászatnál az a T71-es nem tudom mit gondolt, de így segített neked a legtöbbet.
Már QB videójánál is elgondolkoztam ezen a WZ121-en, itt is nagyon tetszett. Láttam nálad is hogy egy OBJ140-nek vagy egy t62a-nak nincs visszatartó ereje, bátran rámentél. Én lassan kifejlesztem ezeket de úgy látom inkább másik med ágat kellett volna. A kínai mennyire szenvedős?
-
rlazol
veterán
válasz
diegho #19479 üzenetére
ezek szerint bizonyára én értelmezem rosszul az MM működését, de ha egy másik tankkal tankkal (mégha azonos tier, azonos osztály is), akkor más lesz a besorolásom, nem?
be van jelentkezve 1500 játékos, nyilván más az egyenlet, ha egyik vagy másik tankkal megyek.
Nameg a másik tank kiválasztása is jelenthet 1-2 mp eltérést a csataindításban, tehát megint egy picit más környezetbe kerülök.
Legalábbis én eddig így értelmeztem, ezek szerint rosszul? -
Bingisz
addikt
válasz
diegho #19431 üzenetére
A stronghold egy új rendszer a cw mellett a klánoknak.
2 fő része van. A csaták, és a bázis.
A csaták is két részre bonthatóak: skirmish, valamint a másik klán strongholdjának támadása.
A skirmish csaták leginkább a klasszikus századra emlékeztetnek. 3 fajta csata van:
-tier 6: 7 játékossal
-tier 8: 10 játékossal
-tier 10: 15 játékossal
A csatában klántagok, vagy maximum 4(?) klán nélküli zsoldos vehet részt. A zsoldosok nem kapnak bónuszokat.A csatában nem csak creditet és xp-t oszt a rendszer, hanem úgynevezett nyersanyagokat is. Meg van adva, hogy milyen szintű csata mennyi nyersanyagot adhat. Ezekből a nyersanyagokból lehet fejleszteni a bázist.
A bázis egy főépületből, és különböző gyáregységekből állhat. A gyárakat mindig a főépület szintjéig lehet felhúzni. A gyárakban a nyersanyagokból csomagokat lehet gyártani amik a gyár szintjétől függő bónuszt ad. Pl.:
-credit bónusz
-xp bónusz
-free xp bónusz
-crew xp bónuszEgy csomag legyártása 1 óra. Egy csomagból max. 10 lehet egyszerre legyártva. Ha egy csomagot elhasználsz, az a következő két órában adja a bónuszokat a klán tagjainak minden csatában.
Van egy spéci csomag, ami küldetést tartalmaz, aminek a jutalmai a következők:
Valamint később, az összegyűjtött nyersanyagból a játékosok spéci festéseket, feliratokat, valamint máshol nem elérhető tankokat vehetnek majd.
Egy bázis 3 útvonalból áll, minden úton 2 épülettel. Minden gyárnak valamint a főépületnek van raktára, ahol az összegyűjtött nyersanyagot tároljuk.
Egymás Strongholdjának a támadásának a célja ezen raktárok lefosztása. A támadás, csak lvl 5-ös főépülettől érhető el. A klánoknak be kell állítani, hogy melyik időzónában lehet támadni a strongholdjukat, valamint kiválaszthatnak egy napot, amikor nem támadhatják a strongholdjukat. van egy kezelőfelület, ami listázza a klánokat. Itt ki lehet választani, hogy melyik nap melyik klánt szeretnéd támadni, valamint azt is, hogy melyik útvonalon. Egy támadás 3 csata. Kívülről befele haladva, szóval az útvonalon a külső gyár, a belső gyár, majd végül a bázis raktáráért megy a küzdelem. ha a támadó csapat bukik, akkor a támadás véget ér. Szóval ha az első csatát nyerik a támadók, a másodikat bukják, akkor csak a külső gyár raktárát tudják lefosztani. A támadás tier 10-ben zajlik, ha a védő csapatnak nincs meg a 15 játékosa a védésre, az automatikusan bukta. Később majd lesznek olyan csomagok is amik a védekezést segítik majd. Pl. arty csapás, aknamező, E100 tornyok stb..
Nagyjából ennyi jutott eszembe, valamint a mire jó kérdésre a válasz: Felpezsdíteni a klánok életét.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #19282 üzenetére
Ertem.
Megtekintettem a legenyseg kepessegeit, es felmerult bennem az a kerdes, hogy miert tartod a javitast annyira nelkulozhetetlennek.Tudom hogy jo dolog, de nagyon ritka az a csata ahol van annyi esze a jatekosoknak, hogy lelojjek a lancot.Persze megesik, de nem sokszor.A masik dolog, hogyha nem TD-kent hasznalod a jarganyt, akkor van ertelme alca neki ? foleg hogy lehet hogy nem is kiemelkedo az alcaja.Helyette adhattal volna inkabb latotav novelo kepesseget.
Vagy az vezerelt, hogy igy pl azok a TD-k akik rad varnak adott helyzetben, igy nehezebben latnak meg ?Veatta na erre marhara kivancsi vagyok
csapee Latom Karika megint nyomja ki a csovon a cikkeket
, de mar igazan szeretnek magyar tankot latni a csatateren
-
Antonius1978
addikt
-
bluyoo
nagyúr
válasz
diegho #19257 üzenetére
Értem. Én alap esetben drágállom a dolgot, de ezek szerint megéri.
(#19258) dfsz34
A Tigris I -re. Mivel az álcahálónak már nincs hely gondoltam az akcióban ...
De hamar lebeszéltetek róla hogy aranyat költsek.
"egyébkén 3x kell megvenni, nyári, téli meg sivatagi álca van, külön kell megvenni."
A pályához megfelelőt tölti be a játék? Vagy, hogy működik? -
myckey
veterán
válasz
diegho #19191 üzenetére
úgy emlékszem anno méltattad ezt a gépet.
vagy legalábbis a jól játszható tr 10 masinákhoz soroltad.
esetleg kritikusabb lettél ?lőszer rekesz tényleg agresszívan előjön, sajnos
már-már a vizes dolgon is gondolkodtam, csak akkor meg egyéb a játékmenetet befolyásoló dolgot kellene ledobni róla -
PitLee
őstag
válasz
diegho #19191 üzenetére
hasonló szitu
http://www.youtube.com/watch?v=J9gmnSV9dPU&list=UUNkmubeBVNFVvfezWcTAgxg
Pадист контужен (ragyiszt kontuzsen, rádiós megsérült) -
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #19170 üzenetére
Nos kosz a tajekoztatast, majd a korulmenyek alakitjak, hogy tovabblepek-e akkor az amcsi kozepes en nehez agon.
Ami az orosz kozepeseket illeti, akkor megmaradok a T54 mellett, nekem egyelore az E50M a kedvencem a 10es kozepesek kozul.Dfsz javaslata alapjan lehet hogy megis kiprobalom az E5-t is, attol fugg hogy mennyire jon be az M103.
A 20ik csataban mar megszereztem vele a tank aszt, igaz szerencsem is volt, meg 1 AFK ellenseg is volt, de 5000 korul sebeztem.Ezt egyik tankkal sem tudtam elkovetni idaig, mindegyikkel 200-300-500 csata utan lett meg az asz. -
dfsz34
őstag
válasz
diegho #19170 üzenetére
Hiába a kicsi alfa az e5-n, ha a játék egyik legpontosabb és leggyorsabban becélzó ágyúja (legalábbis nehéz tankokon tuti elitnek számít, de általánosságban is nagyon jó), aminek még a szórása is rendben van = komoly sebzést ki lehet vele osztani, még a kapáslövések is betalálnak jó eséllyel. Tud pattintani elég is jól, a kupolát meg mutatni is lehet tudatosan, ha rángatja az ember, a legtöbben nem bírják eltalálni.
Szerintem az E5 egy nagyon jól használható tank, az ágyúja a legjobbak között van és a többi tulajdonsága is átlagos legalább. Nem tudom miért, de amikor próbálgattam, nekem nagyon tetszett, ,mert jól kezelhető, univezális, több helyzetben is megállja a helyét és a kiváló pontosságú ágyú miatt nagy sebzést ki lehet vele szórni, neki is álltam annak az ágnak.
-
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #19155 üzenetére
113-at kihúztad az IS7-re azt mondtad, hogy szar.
Pedig az orosznak nagyobb az alfája, mozgékony és az ágyú is használható.
A negatív kitéríthetőség mindkettőnél siralmas, ez tény. -150 HP-val indul az orosz, de mondjuk ez a képességeit nem befolyásolja.
Tapasztalatodra/véleményedre voltam csak kíváncsi, mert 4-5 X-es tank kivételével felsoroltad az összes többit, hogy miért nem fejleszted ki. Holott az gondolná az ember, hogy egy hozzád hasonló kaliberű játékosnak mindegy mit adsz a keze közé... -
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #19135 üzenetére
E50M : Megneztem, BIA, venti, toltesgyorsito, csoki = 7,29 a toltesido, ha jol emlekszem.Vegulis en nem panaszkodok a toltesidejere csoki nelkul sem, mert azt probalom alkalmazni ha tehetem, amit regebb oktattal, hogy loni, elbujni.
IS7 : megvettem, de en sem szeretem, nem tudok vele jatszani.
M48 : annyira szar lesz a 10es ? Lehet hogy kar volt eroltetnem akkor a Pershing-Patton agat ? Vagy maradjak meg a 9esnel ?
Es mi a helyzet az E5os amcsi 10es neheztankkal (mert most eppen az M103-at huzom amikor van kedvem) ? Annak ha jol emlekszem eleg nagy a kupolaja, de mozgas, loveg stb nem tudom milyen, reg kerultem vele szembe.
10es orosz kozepesek : akkor lehet jobb ha megmaradok a T54 mellett ?superfly2 : en inkabb ugy velem ebben az esetben, hogy nem a KaLeun altal javasolt C0-ban, hanem inkabb az A0-ban, vagy akar A7-8-ban lehetett a tuzer, mert abba az iranyba nezel, de picitt ferden kilog a tank segge, valoszinu oda kaptal egy talalatot, a motorhaztetobe.
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho #19135 üzenetére
"igaz ha E100-at hoz, akkor általában 15-20 másodpercig még felfogják a lövéseket, tehát valamire használhatóak."
Így van, ha meg az ellenfélnél vannak, az kb. +5000 HP, amit lesebezhetsz, úgyhogy mindenképpen jól jársz!
"- E100: szemből ég,"
Azt tudod, hogy már nem? Elkezdték szétválasztani a váltót a motortól, fokozatosan haladnak, de az első "hullámban" már benne volt az E-100. - Megelőztél Bingisz"Transmission of the following vehicles will not be set on fire when hit by a shell:
• U.S.S.R.: Object 263.
• Germany: E 100, Jagdpanzer E 100, Maus, VK 72.01 (K), Waffentrager auf E 100, JagdTiger, E 50, E 75, VK 45.02 (P) Ausf. B, Waffentrager auf Pz. IV, 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger, Jagdpanther II, Löwe, Panther II, Tiger II, Tiger I.
• U.S.A.: T28.
• Japan: Type 61, STA-1.
• U.K.: FV215b (183)."
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho #19137 üzenetére
Nem is tudtam, hogy csak a meccs első egy percében ilyen gyors, hogy szétlőhesse mindenki.
Ha valaki rögtön az elején odarohan a frontra, hogy szétlőjék, kirakja a papír tankját az meg is érdemli. Viszont az, hogy 20 mp-en belül átszeli a pályát, folyamatosan tud hátrálni, óriási tűzereje van és az álcája sem rossz, az kiemeli számomra a többi közül. Nem kell futni a sebzésért, mint a hülye 4202-vel, bárhol ott lehetek majd vele. -
Angel1981
veterán
válasz
diegho #19099 üzenetére
Így van, pontosan erre tippeltem!
Még nagyon kezdő koromban mentem fixtornyos TD-kel, de hamar frusztrálóvá vállt a dolog.
Nagyon sokat veszít egy tank a felxibilitásából, ha nincs forgótornya...A gun deppel hasonló a dolog; a 8 fokosnál kisebb gun depes tankokat csak akkor tartom meg, ha valami komoly extrát tudnak felkínálni "viszonzásul" - pl. AMX 50 100, ugyebár nem kell részleteznem; miért?
-
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #18939 üzenetére
Ezután a replay után nem tűnik annyira pontatlannak a STB ágyúja...
De az, hogy az IS7 alját olyan közelről nem lőtte át, az valóban hajmeresztő
-
-
emre
veterán
válasz
diegho #18957 üzenetére
Nem feltétlen.
A felbukkanó bat-et nem értem miért nem spotoltad előbb. Erről szvsz nem tehetsz, de sokat számított.
Illetve bekaptál 1-2 olyan lövést ami esetleg védhető lett volna, pl a kt-tól.Egyébként tényleg ennyire vak ez a gép? Valahogy jobbra számítottam, de a Centuriont húzom, és az is elég hasonlóan viselkedik. Vagyis mintha néha a minimális látótávom lenne, és csak akkor veszek észre valakit ha belém lő 150-200 méterről, máskor meg azt sem veszem észre hogy spotolok valakit, csak a csata végi összesítőben látom az eredményt.
-
emre
veterán
válasz
diegho #18941 üzenetére
Próbáld ki az A44-en levő 107-es csúzlit, komolyan beleőszülök, és kezdek elgondolkodni, hogy kell-e ez a vonal nekem. Ja, meg a SU100M1 is, meg a Chaffe. Tiszta szado-mazo szakkör.
-
Szepi1979
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #18811 üzenetére
Lehet ez a cél ! Elűzni akiről nem lehet több bőrt lehúzni . Ez szerintem nem összeegyeztethető az Unió politikjával , szóval ha megszavazzák márpedig nagyon gyorsan jött a hír akkor gondolom egy kis + után változtatnak rajta . Csak ha arra gondolok ezzel a játékkal van havi több giga adatforgalom mert ugye jön a frissítés és modok stb . A steam-es játékokról nem is beszélve . Így a felhős adattárolás is érvényét veszti .
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
diegho #18749 üzenetére
Ha már a TD-ket említed, tegnap késő este 8-10 db volt belőlük a csatákban és ezen kicsit meglepődtem, mert egy ideje már nem tapasztaltam hasonlót.
Mondanom sem kell, hogy az értékelhetetlen szinthez közelített a meccsek színvonala és inkább kikapcsoltam a wotot aznapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest