- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
mcwolf79 #43998 üzenetére
"Light-okat teljesen a spot-ra redukálni is faxság. "
Ez így igaz. Arra kíváncsi volnék, hogy a WG-s emberkék el tudnák-e magyarázni, hogy a városi pályákon mit fognak tudni ÉRTELMESEN csinálni a light-ok, HA csak spotolni fognak tudni, mert sebezni nem a minimális átütésükkel, spotolni meg az épületektől nem fognak tudni... mert ott csak meghalni lehet majd, free damage-ként, majdnem kb. mint a med-ek. Egy szűk városi utcában, ahol 2 tank is éppen hogy elfér, hogyan fognak flenkelni a medek??? Sehogy. 2 heavy beáll előre és hátra nézve, és annyi volt. A nerfelt átütéssel a medek semmit nem fognak tudni csinálni. Kicsi sarkítva a dolgokat.
-
-
kchryss
veterán
válasz
mcwolf79 #43981 üzenetére
Ez gyönyörű, World of RNG. Ilyen szóráskép mellett felesleges gyenge pontokat rakni a tankokra.Az átütés erősebb csökkentése a távolság függvényében viszont jó ötlet. Ha emelett csökkentik a gold ammo átütését vagy sebzését is akkor mi lesz linkinnel?
Bár ez kétélű dolog, mert így meg a spot rendszer ismeretének nem lesz nagy haszna ha 400+ méterről nem lehet belőni egy tankot. Tankosztályonként eltérő súlyozás kéne mindenre. Például heavy és light sok átütést vesztene a távolsággal, med kevesebbet, td és arty meg semmit. -
törölt tag
válasz
mcwolf79 #43981 üzenetére
Remélem én is, hogy ebből nem lesz semmi. A kedvenc tankjaimat vágják tönkre (E100, E75, E50M, E50, Leo1). Nem lesz értelme játszanom ezekkel, de akkor lehet, hogy magával a játékkal sem. Mi az, hogy elveszik a Leo1 hp-ját meg a látótávját csak azért, hogy a közelharcot erőltessék? Ezt a tankot a kisebbik lányom is átdobja kaviccsal, annyira nem páncélozott.
Szerintem ha rebalancot akarnak csinálni, akkor a goldlőszer átütését vegyék vissza drasztikusan. Pl.: STA-2 ap-ja 212mm-es pennel rendelkezik, a goldja meg 275-el. Na, ezen kellene változtatni. A gold átütése legyen az ap + 25mm, ami nincs 240-es pen. Szerintem ez elfogadható lenne.
A másik, az arty-k. Azt hiszem, viszont itt valami egész jót akarnak csinálni, a sebzést csökkentik és valami területre ható hatása lenne a lövedékeknek meg valami "kábultság", ha a tankot éri. Azért ez nem ugyanaz, mint amikor a T92 full hp-ról nulláz. -
SoulReaver
veterán
válasz
mcwolf79 #43908 üzenetére
Mindenkinek másképp adja az RNG, ezért nincs olyan, hogy user error. . Tudom nagyon jól, hogy ha el dugom a hasát, akkor "sebezhetetlen", de manapság ez sem számít... Tegnap raktam fel a képet róla, hogy 2x is beküldték a lövegpajzsot és sima lőszerrel lőtt a Grille... Ha nagy mákja van, akkor a cső mellett közvetlenül is átlövik...
-
törölt tag
válasz
mcwolf79 #43568 üzenetére
Nekem is van néhány tankom kifejlesztve, de nem vitt rá a lélek, hogy vegyem is őket. A jagdtiger ki van húzva, de a jagdpanther II-vel és a Ferdivel annyira szeretek játszani, hogy szerintem a jagdtiger már visszalépés lenne, a 8.8-as tesójából kiindulva.
A másik a T49, de nem sokkal feljebb írták, hogy az nagy fun.
Aztán a Leo1 megvételezésre várt, aztán eladtam néhány porfogó tankom és meg is vettem. Hát, jobban kell rá vigyázni, mint a hímestojásra. -
kchryss
veterán
válasz
mcwolf79 #43466 üzenetére
Nekem is hiányzik a Waffentróger, abba simán vertem a 700-as sebzéseket is7 repesszel. Ennek meg akkora orra van, hogy azzal leveszi az összes lövésem.
Ilyen hosszú csővel biztos jól lehetne trollkodni az artykkal: trolling friendly arty
Egyszer láttam egy lttb-t akinek sikerült a csövét a rá támadó t49 csövéhez kapnia és a t49 a lövésével saját magát robbantotta fel. -
notika77
senior tag
válasz
mcwolf79 #43404 üzenetére
Egyszerűen csak mindenhonnan ez folyik, hogy az aranylőszer mindent visz. Illetve az egyszeri user, ha feltelepít egy modpack-et, akkor látja, hogy 10-20%-a a bekapott lövéseknek gold és amíg ő szerencsétlenkedik, mert lepattan normál lőszerrel, az ellenfél golddal hamar kivégzi és nincs ideje sebezni, így esélye sincs nyerni (legalábbis a párharcot a saját szintjén).
Én még a TD nerf előtt sem sírtam a TD-k miatt, az artyk miatt is csak ritkán borulok ki - általában akkor is a sajátom miatt -, de a prémiumlőszer és a korlátlansága szerintem a legrosszabb dolog a játékban. -
jr1994
addikt
válasz
mcwolf79 #43317 üzenetére
Azt hiszem nem volt még linkelve, de ebben az írásban részletezik a szakasz bónusz/büntetés újdonságokat, és a végén a whats next-ben van szó róla.
"Further on in development we will be moving towards platoons of the same Tiers and will disabling the ability to go into battle within a platoon of vehicles of different Tiers."
Mintha olyan nehéz lenne most azonnal letiltani a trollszakaszokat
De a folytatás még jobb:
"This will allow us to make necessary improvements to the team matchmaking system. Unlike the already existing one, that forms teams depending on the queue to a battle within the server, the new system will be more focused on the equality of the opposing teams by Tier and type of vehicle. It is planned that the teams will be formed on the principle of 3-5-7: 3 top-Tier tanks for the battle, 5 medium Tier tanks and 7 tanks of the minimum Tier."
Tehát ha 3 db 10-es összeáll szakaszban, mindig egyedül ők lesznek 10-esek? Ez úgy hülyeség ahogy van.
-
mcwolf79
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
mcwolf79 #43202 üzenetére
Jobb lenne a családi béke miatt is! Sajnos nagyon rácuppantam, mondhatni függővé váltam és ez nagyon nem jó!
Persze szoktam védekezni a páromnál, hogy én még nem is vagyok függő, mert vannak olyanok, akik napi 10 vagy több órát tolják az én max 2-3 hétköznap, amikor le tudok ülni vagy esetleg hétvégén vmivel többet is ha épp jó passzban van a párom. Szal hozzájuk viszonyítva én nem is vagyok függő még, de valójában már igen - sajnos.
De közben meg persze tudom, hogy igazad van és épp az imént leírtak miatt is.
-
Departed
őstag
válasz
mcwolf79 #43131 üzenetére
Ja nekem fokozatos volt az átállás, már egy ideje nem fizettem elő (rossz hatással volt rám pont amit írtál hogy ha már elő vagyok fizetve, akkor ugyan kéne már minden nap játszani vele...) meg már mindent elértem benne amit érdekelt (pl. 6 különféle T10, legjobb T8 light, stb.)
Aztán QB elment egy hétre és valahogy úgy jött ki hogy én is elkezdtem nem elindítani. Már 3 hete jól vagyok nélküle. -
robogo81
senior tag
válasz
mcwolf79 #43125 üzenetére
Ezzel a csata utáni XP rendszerrel tényleg csinálhatnának valamit,majd duplát sebeztél mint az ellen legjobbja,és alig kaptál valamit,ha nincs plecsni,akkor alig valami 4-500 xp körüli járt volna,az ellen utcsó tiger II alig kapott kevesebbet mint te,az AW-nek jobb(sztem.) a jutalmazási rendszere,ott a teljesítményre ad.
-
Departed
őstag
válasz
mcwolf79 #43125 üzenetére
Sose lesz vége.
Sőt, csak egyre rosszabb, WG ügyesen tesz érte, hogy a jó játékosok sorban elhagyják a játékot, helyettük érkeznek a tanuló/újonc/csak lövöldözni vágyó player-ek.
Esetleg próbáljátok ki amit én: 3 hete nem indítottam el, szuper dolog az a sokminden más amit csinálok helyette.
-
-
-
KisApám
addikt
válasz
mcwolf79 #42530 üzenetére
Hogy jozefgucci1 védett szerzői alkotását® idézzem:
"60% körüli WR => Értik és ismerik ezt a játékot. Szinte mindegyiküknek van klánmúltja... az oltárukon a "sebzés"-nek áldoznak... Fennhangon szidják az xvm-et, de a lelkük mélyén imádják, mert ez mutatja meg a játékosközösség előtt, hogy ki is a király... A gold lőszer legtöbbünknél az alaplőszer szerepét tölti be, hogy kiküszöböljék az RNG áldásos tevékenységét... Az arty és az RNG rajzszöggel van rögzítve a boxzsákukra..."
-
rlazol
veterán
válasz
mcwolf79 #41706 üzenetére
igaz, h az arty lutri és ritkán üt be úgy igazán.
ami engem zavar benne, és amiért én támogatnék egy újragondolást, az a kiszolgáltatottság, h nem tudsz védekezni ellenük.
Nincs artysafe hely, csak olyan, ahol jobbak az esélyek.
És hiába játszol tökéletesen, okosan, ha egyszer csak betalál és pont ott.
Nem fair, h egy olyan játékos lőhet meg, akivel szemben lényegében nem tudok védekezni, mert azt se tudom, hol van. Elbújni is vagy sikerül vagy sem, de ha sikerül is, elmozoghat úgy, h megint tudjon lőni és én nem fogok tudni róla.
Se védekezni se visszalőni nincs esélyem, leszámítva néhány különleges esetet és persze a csata végét, ahol az egyik fél túlélői kiélhetik a frusztrációjukat.tudom hogy lutri. De az arty részéről csak az ammo veszik oda, a másik oldalon a hp fogy.
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #40562 üzenetére
Letelt a szerk. idő:
amúgy tényleg jól megy vele (ha esetleg a hsz-ed valami burkolt oltás akart lenni). Jelenleg 2100 az átlagsebzésem vele, de valszeg csak azért, mert anno az IS-8 lehúzta (azóta picit tapasztaltabb lettem, mert az első ágak közt volt ami végigtoltam). Az a 2100 nem lehet olyan rossz,mert múltkor a 2500-as T10-es sebzésemet fikázta linkin, úgyhogy T9-ben ez elmegy. Mint írtam tegnap is 2700-as átlag-damage lett nap végére, ma igaz csak egyet játszottam, de ott 5000 felett sebeztem. Szóval jó lesz ez. -
virkir
veterán
válasz
mcwolf79 #40456 üzenetére
Nézzük miért is
A mozgékonysága... na az nincs neki.
Egy terhes beteg teknős röhögve otthagyja előre és hátrafelé is, de legalább ugye jó flanszia szokás szerint a páncél is minek.
Az egy dolog, hogy nem nagyon van gun derp, nade ha gurulok lefele Karélián északnyugatról azért hagy tudjam már lőni a hegy aljában bohóckodó lájtokat. Városi pályán ha véletlenül belegurul egy semmi bombatölcsérbe akkor a félsaroknyira lévő ellenfelet már nem tudja lőni csak az anyaföldet.
A tűzerő is parádés amit produkál.
Ugye volt az 50 100 amivel kiálltál a másik nyolcas elé és simán lenyomtad egy tárból de minimum félholt maradt, na az itt úgy néz ki, hogy nagyon nagy szerencsével belelősz a másikba 1600-at aztán menekülnél ha tudnál.
Most megnéztem, az 50 100 töltött tárból kiosztható sebzése 2700/perc a 120 meg kapott 2200-at egy tier-el magasabban.
Amikkel eddig játszottam kilencest mindnek volt valami tulajdonsága ami kompenzálta a hibáit de ennek semmi ilyen nincs az ég világon.
Nem is játszom vele csak duplázom, lesz vagy mindenszentek mire összejön az 50B -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest