- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
Djuree #53630 üzenetére
Lehet hogy igaza van, mert magas szinten a játék átmegy world of torpedo-ba, nem lehet megmozdulni, mindenki tízesével fossa a torpedókat+gyújt... Kis szinten még élvezhetőbb. És gondolom még így is több xp-t és pénzt kap, mintha botok ellen menne, mert ott sajnos nagyon le van véve a jutalom, nem véletlenül, hiszen mindenki csak ott nyomná, ha lehetne fejlődni rendesen...
Ejj, nagyon elszoktam már a wot-tól, mivel évek óta nem tolom... Ez a t3, nulla páncéllal, 'rva idegesítő... Ahogy meglát valami, már jön is az áldás és minden beüt, mert alufólia van minden tankon, nem páncél... És így érjek el 4ezer xp-t, hogy egy ugyanilyen fost kapjak, ott meg érjek el 15ezer xp-t hogy végre elkezdjen működni a vas...
Úgy látom a japánok elég népszerűek a ruszkiknál, gyakorlatilag minden körben van 1-2 szemben. -
Dewri
aktív tag
válasz
Djuree #53628 üzenetére
Mondjuk itt is vannak finomságok, most pl belefutottam két "ászba": az egyik 31ezer, a másik 68ezer csatásan nyomult, amivel még nincs gond, de mindezt t3 szinten... Persze botok ellen nyilván nagyobb a sikerélmény (mert itt t3-t4-ben van hogy csak 1 ember van, a többi bot, illetve a csapat több mint a fele bot), de aki meg most kezdene és kellene a fejlesztés, azokat pont megakasztják, mert ők fél perc alatt ledarálják a mezőnyt kifullozva és vereségre t3-ban se jön az xp... Nem szeretem ezt az alacsony szintet, itt nincs páncél, se ágyú, jó lenne haladni följebb, csak így macera lesz...
A botok meg goldoznak serényen, igaz csak akkor váltanak, ha nem tudnak beütni simával. -
BigBear
senior tag
-
BigBear
senior tag
válasz
Djuree #53603 üzenetére
Na pont ez a baj látod, ez is azt igazolja, hogy 99,9999999999%-ban a játékosoknak nulla, 0, zéró behatása van a játékra. Többek között ezért lépett már le egy csomó régi játékos. Megunták a hülyeséget. Ahol eldönti a játék, úgymond matematikailag, ki fog nyerni, majd akár 3-40x egymás után dob egy "ezt bebuktad haver" játékot a szokásos baromságokkal, azzal minek szenvedjen az ember? Hol marad a játék?
-
Dewri
aktív tag
válasz
Djuree #53562 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy ha van egy game, amivel szenvedés játszani és nyilvánvalóan a pénzeseknek kedvez, akkor az nem fog engem rávenni arra, hogy tizensokezer valódi pénzért vegyek egy prémium t8 tankot. Inkább letöröltem a 'csába, ezt érdemlik az "élményekért", nem pénzt... Úgy kéne működnie, hogy játék közben jól érzem magam és haladok, öröm a játék és akkor elgondolkoznék, hogy na, ha ez ilyen fasza, akkor prémium tankkal biztos még faszább, nosza, próbáljuk meg, ha már egy ilyen játékot raktak össze, akkor megérdemlik a készítők. De nem ez van. Nagyon nem...
Egyébként sem gondolom, hogy segítene, mert mint korábban már írtam, mostanra teljesen tönkre van téve a game, már hármas szinten is mindenki goldozik, akkor mit érne a prémium t8? Az új 800at lövöldöző beüthetetlen t8 BZ-k ellen van már orvosság?
De ha költenék is rá ennyit, az nem oldaná meg a játék alapvető problémáit: a nevetséges látótávrendszert, az eltűnő lövéseket, a nem ütöm be a 30 mm alufóliát 3x nagyobb átütésekkel eseteket, a csodálatos csapattársakat, a 15-2 turbócsatákat, stb, stb... Tehát pénzért kapnék naponta agyvérzést, az tényleg a legnagyobb hülyeség lenne...
-
ooloo
őstag
válasz
Djuree #52776 üzenetére
Szerintem remek tank ... fürge a nehezek között ... viszonylag gyorsan tölt ... az átütése rendben lenne , ha nem pattognék a kartonpapírból hajtogatott tankok oldaláról (is) . Én ezt nem értem ... tucat - vagy annál több - csata alatt csatánként 1 , jó esetben 2 értékelhető találat . A gyatra csaták közé néha beékelődik olyan meccs , hogy nem ismerek magamra , illetve a tankra nem ismerek rá . Mindent (is) belő ... mindenki pattan... azaz dolgozik a páncél és az elvárható szintet hozza a löveg is . Na... ilyenkor úgy viselkedik a tank , mint ahogyan a nagy videómegosztó oldalakon láthassa a nagyérdemű . Az obj430U ? Az én tankom furnérból van.. dönthetem a páncélt , akkor is ott lőnek be , ahol csak akarnak . A kis testvére , az obj430 valahogyan jobban adja ... az sem az igazi , de azért na....
-
ughhh
senior tag
válasz
Djuree #52696 üzenetére
Szövegkörnyezetbe helyeztem, így használják a kifejezést:
Egy kisnyugdíjas havi költségvetéséből megvettem a defendert, nagy csomagban mert úgy fasza, egy ciprusi adókerülő cégtől.
Meg kellet vennem mert túl óp volt és a wotos topikba posztolni kell ászt, hogy valami jó is történjen.
Még nem tudtam, hogy olyan szemét lesz az eladó, hogy elavultatja a mérges pénzen vett defendert. -
Midway
senior tag
válasz
Djuree #52645 üzenetére
" Amíg szar van addig veréb is van."
Csak azért éri meg a wg-nek , mert a sok tudattalan szolga fizet nekik, az ingyenes játékért.
Az emberi gyarlóság határtalan.Az egész játék agyon manipulált.
Valóban vannak nagyon jó játékosok és ők sem tudnak egy határ fölé emelkedni, mert leszabályozza őket a (mindennek mondható csak korrektnek és jónak nem ) csapat kiosztás.
Sokat nyersz? Kapsz bot csapatot. Mindenki találkozott már bot-al
Bár a wg tagadja , hogy ők csinálják, pedig dehogynem!! -
Jadro
veterán
válasz
Djuree #52640 üzenetére
Felizgatod őket pl hogy beírod még a visszaszámlálásnál hogy lost, meg a végéon gg retards vagy bots. Erre tuti jönnek a csetjelentések és ha eléred a kritikusz szintet akkor repül a ban.
Látod, még akkor is hosszabbítják ha éppen bannon vagy és nem is tudsz írni. Jó a rendszer na.
-
ooloo
őstag
válasz
Djuree #52584 üzenetére
Hobbi lenne ? A fene tudja .... ha a klasszikus hobbikat nézem , akkor nem az . Egy biztos , nem építő jellegű hobbi . A hobbi általában hozzá tesz valami értéket az emberhez ... Az , hogy a szenvedélybetegségek közé sorolták a játékfüggőséget nem én találtam ki . És ez tény . Nem akarok én senkit megbántani az önérzetében , hogy szenvedélybeteg . Úgyhogy eszküzimoá .....
Ja... az off topikban nincs olyan , hogy off hozzászólás . Ez ki van zárva ...
-
Czmorek
aktív tag
válasz
Djuree #50053 üzenetére
Nem olyan rossz ez. A manipuláció szerintem nem valós, az rng miatt gondolhatjuk ezt, mert az tényleg magas.
A pályákon is sok múlik, nem csak az agyhalottakon, tényleg csak 1-2 rossz döntés és borul az egész játék.
Ugyanaz a csapat az egyik pályán nyer, a másikon veszít, ezt már tapasztaltuk előrenyomuláson. Nem 2-15-re de nem is 1-2 tank maradt a végére 1vs1-ezni.
Tegnap lőttem full tier X-ben 5900-at obj. 140-el nem különösebben kempelve ráéreztem a 'csízióra' , ma meg alig megy be 3-4 lövés.
Utólag szoktam tudni, hogy ide meg oda nem kellett volna menni és nem halok meg, csak sokszor türelmetlen vagyok, de ez a szórás jó és rossz csatáim között nem a wg hibája hanem az enyém. -
zodo
nagyúr
válasz
Djuree #50045 üzenetére
Currys oldalán mely Angol de szerencsére van régebbről egy Magyar srác aki csak online ismerősöm de épp Londonban dolgozik és az ő segítségével került hozzám.
Amúgy csak google kereső találatait nézegettem, neves gyűjtő oldalakon de még a gyártó oldalán is drágábban találtam, szóval szerencsém volt hogy épp akcióztak vagy vég kiárusítottak.Sajnos már nincs az oldalon de 45 helyett volt 23 font.
-
h1mpi
félisten
válasz
Djuree #49986 üzenetére
Ez eddig is így volt. Mondjuk még mindig olcsóbb mint nem használni vagy eladni kreditért és megvenni teli áron a 12K goldos tankot. Mivel ez csak szellemi termék nem kopik... de ha úgy tekintesz rá, hogy már mentél vele több száz kört, farmoltál vele X millió kreditet és meguntad, akkor jó alternatíva lehet egy új prémium tankba becserélésnek. Nekem nem kell semmi, de szívesen eladnám az SP-t, A Jt 8.8-at, a CDC-t... a többivel úgy ahogy elvagyok.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Djuree #49164 üzenetére
Ahogy fentebb is írták a Typ64 jó lehet ,de természetesen van más nem prém tank is ami még jó álcával simán hozza azt a szintet. Ott van pl az Elc , amennyire jól emlékszem azzal még meg lehet csinálni .
Mi ez az új arc amúgy a piros mérges fejböl lett egy szende Elf szűz ?
-
4580693
senior tag
válasz
Djuree #49166 üzenetére
Wazze Djuree, hova lett a Dath Maul?
Annyira én sem vagyok lightos, meg artys sem, meg most tegnap óta heavys sem.Maradok a medeknél meg a tédéknél.
Úgy felbosszantott a játék, hogy most egy picit hosszabb időre félreteszem. Kipörgetem a witcher 3-at. Aztán ha nagyon hiányzik a tankozás, akkor majd viaszatérek.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Djuree #32280 üzenetére
Neked volt eszed, én csak 1et vettem!
Mindegy igazából még azt se költöttem el, bízom benne, hogy igazad lesz, és lesz valami helyette.
Minon kérésére törölve az Off rész !
[ Módosította: jozefgucci1 ]
-
törölt tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
Djuree #30522 üzenetére
Remélem EZ meghozza a kedvedet a további játékhoz...
Egyébként tényleg "muszáj" megszokni mert ez gyakorlatilag egy baby Leopard.
Ha a papír formát nézem, akkor csak a kedvezőtlenebb MM besorolás szól ellene (vs Indien Panzer) meg a kisebb átütés. De azért ez csak egy light, így remek mobilitással azért kompenzálva vagy. Meg ha jól tudom a könnyű tanoknál meg marad a lövés utáni álca bónusz is, ugye?
Amikor először játszottam a Leo1-gyel, nem fűztem hozzá sok reményt, de az első csata után rögtön must have tank lett belőle.
Jó lesz az, ne add fel.Ha elérek odáig nyomunk mi is pár ilyen csatát...
-
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Djuree #30019 üzenetére
15600 lett volna a két JT 8.8 , és amikor beszélgettünk még 1-2hónapja milyen prémium járműt látna szívesen a garázsában, akkor egyértelműen a gyors-mozgékony-forgótornyos tankokat részesítette előnyben. A CDC-re hajlott annak ellenére, hogy 1 francia tankja sincs mert utálja őket!
JT8.8-at saját káromon tanulva se akartam neki főleg, hogy ki is emelte, nem akar lassút.
Így az arany tök jó szerintem, kivár egy ingame akciót, és azt vesz amit akar.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Djuree #30011 üzenetére
Én csak a wot miatt vettem a gépet, nagyon számít milyen részletességgel játszik az ember. Ha ROG-ra nincs lóvéd jobban jársz.
Más:
Sógor még nem lépett be a fiókjába szombaton lesz a névnapja. Családba meghirdettem, hogy amennyi lóvé összejön akkora csomagot kap. Eredetileg egy CDC-re számít szerintem, kíváncsi lennék az arckifejezésére mikor meglátja:
Meggyőztem mindenkit, hogy jobban fog örülni mint a tusfürdő-parfüm-étkészlet-harmadik ásó szettnek.
-
jr1994
addikt
válasz
Djuree #29854 üzenetére
Az egy olyan küldetés amit azon kívül hogy próbálsz motort lőni, nem tudsz mit csinálni, RNG. Én valamelyikkel több mint 2 hétig szenvedtem (legalább 150 csata lehetett). Próbáld élvezni a játékot és észre sem veszed, egyszer majd beadja.
Nekem meg arty tracer jelző mod kéne mert objektnél 2 spottolatlan artyt kéne kicountereznem
Amúgy komolyan, csalás nélkül (bár nálunk bármit lehet, gg wg eu) mivel érdemes próbálkozni? Ez az igazi wn8 romboló egyébként
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Djuree #29652 üzenetére
While we do not forbid our players from using them, we urge them to keep their feet on the ground and think before applying a mod.
There is no official list of illegal mods. You need to use your own judgment!
Csúnya lenne, gyk. rád van bízva mit ítélsz csalásnak. Amugy meg a komplett orosz jatekosbazist bannolhatnák...
Persze mindenki saját felelősségére kísérletezzen ilyenekkel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Djuree #29646 üzenetére
Én az utóbbi időben úgy laggzok, hogy néha játszhatatlan a játék. Főleg sűrű csatákban fordul elő, mikor sok tank van a közelemben, sok a gyakran szinkronizálandó adat. De TD-zéskor is van, hogy képtelen vagyok célozni, mert az ellenséges tankok nem mennek, hanem 4 métereket ugrálnak. Ping 30-40, a kis lámpa meg pirosan villog. Egyértelmű packet-loss, de nem tudom mit kezdhetnék vele. EU1 és 2 egyaránt érintett.
-
virkir
veterán
válasz
Djuree #29642 üzenetére
Nekem nem tűnnek el csak tegnap tuti mindig egyest dobott az rng.
Már kínomban röhögtem amikor a 122-44 nyolc lövése nem ütötte át a jólpáncélozott már majdnem mozgó bunker szintű T69-et.
Aztán nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de több mint furcsa amikor adott a lőj ki egyel nagyobb akármit és T7-es arty-val folyamatosan top tier vagyok. -
-
jr1994
addikt
válasz
Djuree #23111 üzenetére
Ezzel mondjuk nem értek egyet, volt T32-m, emlékszem egyszer normál ammoval az enemy T32 kupakját egymás után kétszer belőttem. Tornyozós közelharcban Westfielden. Belőhető a legteteje csak pontosan kell célozni. T29 volt aminek szinte ellőhetetlen a tornya, T32 kevésbé, nem is szerettem annyira.
-
galervin93
addikt
válasz
Djuree #22929 üzenetére
Igen, ebből a szempontból egyértelműen jobb vételnek tűnik az Intel. Csakhogy ez a gép csak részben készült nekem (suliidőszakban ritkán vagyok itthon + a nyári 2.5 hónap), elsősorban inkább apámnak lett összeállítva (1 éve) netezésre, filmezésre, youtube-ra - ezekre viszont ezerszer jobb megoldás az AMD IGP-je.
(A fene gondolta volna, hogy pár hónappal később elkezdek wot-ozni, korábban soha nem játszottam semmivel, ezért is lett ilyen konfig. Utólag már én is csak Intel + dVGA-ban gondolkodnék. Mindegy, túlélem.)Amióta elkezdtem medezni romlik a statom (inkább stagnál). Ha T-150-nel vagyok megy a darálás, T-34-85-tel viszont most jobban élvezem a játékot, jobban bejön a sebesség. Cserébe sokkal rosszabb vagyok vele.
Kicsit dilemma ez, persze nem a statért játszik az ember. A (nehéz és dög lassú) heavy csak korlátozottan használható (akkor viszont nagyon szórakoztató), meddel meg mindenhová odaérek és szemtelenkedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest