- Netfone
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nem a gyújtáson van a hangsúly... hanem a drasztikus sebesség csökkenésen.
amúgy is csak 28-30al megy, de ha ez leesik 15-17-re... egy lakóház méretű célpont esetében...
régen gyulladtam ki ezzel a tankkal, de a minap 4-5 csata alatt 4szer sikerült... szemből... fura
jó persze, értem én, kell nerf, mert a sok fax nem tudja átlőni szemből... de annyi eszük már nincs, hogy 2-3 tank rámenjen a nyomorultra, aztán kivégezzéknekem megváltás volt az a 150-200 meccs, amit a KT után e75-el mentem, és nem égtem szemből kapott lövésre mint Tokyo a gyújtóbombák után.
a skill-modul párosban igazad van, erre gondoltam én is. itt a durability beállításon lesz a hangsúly, hidd el.
bár szerintem sose lesz tizes tankom, nincs annyi időm játszani...
pénzt meg nem baszok el erre
Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest