-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
Egy kis érdekesség.
Pár hete rendeltünk munkatársakkal harckocsi maketteket amik mellé jártak ugye bónuszkódok. Na most mi hárman már felhasználtuk a saját kódjainkat de egyikük még csak tegnap próbálta. Mikor lekaparta a kis csíkot ahol a kód található, jött a nagy meglepetés, mert a kód helyén nem volt semmiAhogy a meghívó résznél sem.
Szóval most ment a boltnak email egy új kód miatt
-
.mf
veterán
válasz
vendingo #48295 üzenetére
Legközelebb szerintem a születésnapon, jövő hét vagy azutáni hétvégén lesz. Tavaly legalábbis úgy emlékszem, hogy az is volt. Én is ilyen akciók alkalmával szoktam bevásárolni, pár hete is egy-másfél millányi felszereléssel töltöttem meg a depót, azokat rakosgatom fel később új tankokra, amiket veszek.
-
owen7711
csendes tag
válasz
Stauffenberg #48285 üzenetére
egészen véletlenül a szovjet heavy ággal kezdtem a játékot, Kv1,kv1s,t150 tankokkal játszottam fejenként 200-250 csatát de ráuntam, hogy csak amiatt megyek jó köröket ezekkel a tankokkal, mert mindegyik OP valami miatt(páncél, fegyver, mindentelnyelő lánctalp stb)
-
vendingo
veterán
Szeretnék SMS-el Goldot venni.
Vett már így valaki, mikorra íródik jóvá a fiókomba? -
KaLeun
senior tag
Szinte mindig angolra állítom a fordítót, mert magyarul nagyon sokszor értelmezhetetlen. Angolul már értelmezhető:
We have determined that we sent you replay the game version of World of Tanks.
Our system will convert the video replays on Youtube so far does not support this version of the game, so we could not send your replay to convert.
Likely to support this version of the game will be implemented later. Stay tuned for our service.
P.S.
And if you tell us where to download the client, we will replay from your video is much faster! -
AT1S
tag
Sziasztok,
Most éppen van prémiumom és akarok aktiválni egy bonus kódot, amihez 1 hó prémium jár, akkor az a +30 nap hozzáadódik a meglévőhöz?
Gondolom alap kérdés, de még nem csináltam ilyent, és nem akarom elrontani, így inkább megkérdezem...Köszi,
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
owen7711 #48283 üzenetére
Noobnak mit? Szovjet KV-t! Semmi mást
Egyébként meg noobság ide vagy oda, ez csak a saját stílusodtól függ. Vannak tankok amiket sokan lehordanak minden szarnak és zseniális köröket megyek vele (pl: M1A8, T49, T20). De ugyanakkor vannak olyanok, amikkel mások mennek nagyon jókat, én meg teljesen béna vagyok hozzájuk (jellemzően a scout tankok ilyenek nálam, de a PomPom ágyús dögökre ízére sem tudok rákapni).
Szóval ne másoktól várj eligazítást, hogy melyik tank jó és melyik rossz. Ilyenek nincsenek, csak eltérő játékstílusok, amikhez az adott tank kevésbé vagy jobban passzol.
-
Tomi0703
addikt
válasz
GrooveHero #48267 üzenetére
Hát annál több sebzés marad neked! Nem hiszem el, hogy csak én látom ilyen derűsen a dolgot. Gondolj bele, nem lesz senki aki elvegye a killedet és annyi sebzést osztasz ki amennyit csak akarsz! Ha úgy érzed nem fog menni, maximum bedobod te is a törölközőt.
(#48274) adrian360: Basszus mennyit számít, hogy nem raktam a végére egy ilyet:
-
owen7711
csendes tag
Köszi a linket!
Egy noob játékosnak melyik tankot ajánlanátok inkább? A Párducot vagy a Tigrist?
A Vk3601H-val játszok épp, és van annyi szabad xp-m, hogy a vk3002db-ből kifejlesszem a Panthert , anélkül , hogy megvegyem(mármint a db-t)
-
jano_77
nagyúr
Van itt vki a HAD-A klánból?
(#48283) owen7711: szerintem érdemes megvenni, kipróbálni, mert nem rossz tank....és 'ha minden igaz, akkor onnan jön majd a 8.5-el az új német MED ág is.'
Amúgy Nekem meg van mindkét tank, szerintem mindkettő nagyon jó kis sniper tank. -
babferi
tag
Sracok egy kis erdekesseg , lehet volt mar kint , vagy hasonlo volt , de erdemes megnezni . Ruszki szerorol replayek , gyongyszemek. Veletlenek , ritka pillanatok , szopatasok , noobsagok . Hatalmas !
-
.mf
veterán
válasz
vJokka #48259 üzenetére
Éppen az a gond, hogy nem így működik. Vagy legalábbis nem úgy, mint ahogy ebből logikusan következne. Vagy egyszerűen nem működik. Ld. az Ac46 vs IS3 eset, ahol nekem látnom kellett volna (spotolva volt), mégse láttam, neki viszont nem feltétlenül kellett volna engem látnia (távol voltam), mégis látott és ki is lőtt (ami külön érdekes, akkora távról az IS3 ágyújával eltalálni a weakspotot...)
-
-
bullseye
addikt
válasz
psycroptic #48270 üzenetére
mentségükre szóljon, először a Blizzard is csak viccelt a pandákkal
-
Dobi 562
addikt
válasz
psycroptic #48270 üzenetére
Én nem tudom eldönteni, hogy viccelnek-e vagy komolyan gondolják hogy a WG ilyen marhaságokat hoz be a játékba.
-
válasz
Hát ha ez lesz akkor továbbiakban 0 ft, és shiftdel
-
vhw
addikt
válasz
Ti ilyen pót-elsejét tartotok?
-
-
SoulReaver
veterán
PlanetWot
Hát igen... este már nem kellett volna játszani... sok agyatlan miatt sok bukta kör jött az amúgy jó naphoz.. :SAmfiton
Van mind2, de rájöttem már, h nem fogok vele sniperkedni
Jó a páncélja, sok fajta tankot tud pattintani... (IS-7, E-100, stb..)
-
Tomi0703
addikt
válasz
jano_77 #48231 üzenetére
szerinted egy ekkora jatek fejlesztoi viccelodnenek aprilis elsejen?
hat nem. ez olyan mintha a barca kirakna az oldalara, hogy messi 180 misiert a cityhez megy. aprilis elsejen en csak sportoldalakat lattam viccelodni es nem a komoly, hivatalos oldalakat.
lesz feladas, holdas palya, pause es silent mod is. gondolj bele... a pause hanyszor jol jott volna... na latod! inkabb orulni kene, hogy a wg ilyen kreativ es egy multi jatekba kitalal ilyeneket. -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #48261 üzenetére
cöcö...
-
Jolet
őstag
ezt írták a levélben, de a kugli fordító nehezen értelmezhető végeredményt ad
•Мы определили, что Вы нам отправили реплей игры версии World of Tanks .
Наша система конвертации реплеев в видео на Youtube пока что не поддерживает эту версию игры, и потому мы не смогли отправить Ваш реплей на конвертацию.
Скорее всего поддержка этой версии игры будет реализована чуть позже. Следите за новостями нашего сервиса.
P.S.
А если Вы скажите нам где можно скачать этот клиент, то мы из Вашего реплея сделаем видео намного быстре! -
vJokka
aktív tag
A járművek adatainál a "view range" a max észlelési távolságod mutatja (ameddig a parancsnok lát). Ezt tudod növelni a Binocs/Coated Optics felszerelésekkel. Tehát a felderített tankokra nincs hatással, a valós látótávod nem befolyásolja. Viszont segítségükkel előbb észreveszed a "rejtőzködő" tankokat. Wot wiki : [link]
Itt leírja azt is, hogy pl átlósan messzebb ellátsz a térképen (700m felett is akár), mint párhuzamosan a széleivel (max 500m).
(Remélem érthető; most keltem nemrég, még kicsit káoszban vagyok
)
Owen: csak fél-hivatalos van: [link]
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #48254 üzenetére
Ellenem nem, téged viszont már most elkenne wot-ban
-
Csabi04
tag
Most voltam egy csatában egy 2-es artyval es meg volt egy 3-as. A barát arty kilőtt mert én mar 2-tot lőttem ki és o semmit.
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #48250 üzenetére
Na most már megjavult... semmit se csináltam...
Tehát kiderült, hogy egy fejlődő, önalló döntéseket hozó létforma a készülékem.
-
vhw
addikt
Járt ma valaki a hivatalos fórumon? A játok honlapja bejön, csak a fórumra lépve dobja ezt:
An error occured with the SQL server:
This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.
De csak az EU fórumnál, az amerikai az bejön.
Ők a hunyók, vagy nekem kéne valamit fúrni-faragni a böngészővel, net kapcsolattal... kitudja mivel? -
.mf
veterán
válasz
Djuree #48239 üzenetére
A rejtőzködés / észlelés az más témakör. Itt a tank már detektálva van, minimap mutatja is, tehát hegy mögött is látnám, ha látótávon belül lenne. A gond viszont ez: a látótávom nem ér addig el, pedig kéne. A távcső mintha nem adná a bónuszát, mert előrébbgurulok 10m-t, s távcső nélkül megjelenik, pedig a távcsővel még az előreguruláshoz képest is 80-90m-rel tovább kéne látnom.
De amúgy tényleg egy bugos fos. Minap Ac46-tal minimapen látom az IS-3-t, észlelve van, de még mindig nem látom, ő viszont már lát engem és kilő... Mindkettőnknek 350m-es a max viewrange, nálam a legénység 100% és már második skillnél tart, camo skill minden legénységtagnál vagy 100 vagy 70%, rádiósnak asszem 75%-os sit awareness (azaz 357.875 már az alap viewrange), és távcső is volt a tankon (447.34375m)... ja, persze.
Bullseye: a távcsőnek van egy olyan korlátozása, hogy +25%, de max 500m. Tehát egy 410m látótávú tankon nem 512.5, hanem csak 500m, ugyanúgy, mint egy 400m alap látótávú tankon. Viszont ezt eleve fenntartásokkal kezelem, mert mint mondtam, láttam már 600m fölött is célpontot, mozgás közben, tehát csak az alap 350-400m-es látótáv volt érvényben.
Tippek: nincs mit
Dobilaci: de utálom az ilyeneket... pénteken volt egy meccsem, amit nyertünk volna, ha egy platoon két prémiumnoob tagja nem egymást, hanem az ellenfelet lövöldözte volna. 50-100-zal bevittem két teljes tárat, max egy pattant, 3k sebzés felett voltam. A két barom, KV5 és Type59 is 3k sebzést csinált, de egymásban... egyik rá sem lőtt az ellenfélre, a másik is csak egy sebző lövést csinált... Hiába emelték fel a complain ticketek számát 3-ról 5-re, az is kevés.
-
owen7711
csendes tag
Sziasztok! lenne két kérdésem.
1)Van már hivatalos kép az új német tech treeről?
2)Egy németes sofőr megtudja nekem megmondani, hogy mennyi a javítása Panther1-nek? -
grex4
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
válasz
psycroptic #48242 üzenetére
Köszönöm!
-------------------------------------------------------------------
Magyar Királyi Gárda klánból jár ide valaki? A kis újoncukat érdemes lenne még most kirakni a klánból, mielőtt tovább öregbíti kis hazánk és a klán hírnevét:A csata 10. mp-ben már ki is lőtte az arty-jukat.
-
ha nem a saját szememmel látom, akkor nem hiszem el.
cw-n a két betmobilunk úgy ment el a a batchat arty mellett, hogy egyik sem spotolta fel...
nem viccelek, az arty a pálya sarkában állt, a többiek ugyan nem mentek el koppra a sarokba, hanem lendületből kanyarodtak előtte, de egyikük sem vette észre -
Djuree
félisten
-
jano_77
nagyúr
válasz
Csabi04 #48175 üzenetére
Nekem az utóbbi 4 napom egészen jól sikerült....maradjon is így (kopp-kopp-kopp)
2013.03.28.:
Név Teljes Per csata
Victory arány: 78,95%
Csaták: 19
Hatékonyság a régi : 1543,98
Hatékonyság v2 : 1330
WN6: 1474,92
Átlagos szint: 6,37
Tapasztalat: 13155 692,37
Capture pontok: 75 3,95
Védelmi pontok: 0 0
Sebzés: 18040 949
Kills: 22 1,16
Találtam: 25 1,322013.03.29.:
Név Teljes Per csata
Victory arány: 56,67%
Csaták: 60
Hatékonyság a régi : 1665,92
Hatékonyság v2 : 1630,68
WN6: 1721,08
Átlagos szint: 6,62
Tapasztalat: 47562 792,7
Capture pontok: 97 1,62
Védelmi pontok: 148 2,47
Sebzés: 73047 1217
Kills: 76 1,27
Találtam: 67 1,122013.03.30.:
Név Teljes Per csata
Victory arány: 53,13%
Csaták: 32
Hatékonyság a régi : 1260,69
Hatékonyság v2 : 1247,31
WN6: 1748,67
Átlagos szint: 6,19
Tapasztalat: 22104 690,75
Capture pontok: 8 0,25
Védelmi pontok: 27 0,84
Sebzés: 39575 1237
Kills: 54 1,69
Találtam: 22 0,69végül a tegnapi nap 2013.04.01.:
Név Teljes Per csata
Victory arány: 70%-os
Csaták: 50
Hatékonyság a régi : 1496,57
Hatékonyság v2 : 1449,56
WN6: 1652,25
Átlagos szint: 6,04
Tapasztalat: 34600 692
Capture pontok: 48 0,96
Védelmi pontok: 121 2,42
Sebzés: 48449 969
Kills: 45 0,9
Találtam: 85 1,7Lendült is egy keveset a statom végre előre. Mondjuk még mindig elég satnya, de rajta vagyok, hogy változzon.
-
Jolet
őstag
ha elküldöm a wotreplay-ra a csatát, akkor jutubos linket is küldenek automatikusan?
mert eddig azt nekem nem küldtek, pedig eltelt majdnem egy hét... -
.mf
veterán
Kérdésem lenne Binoculars / Távcsővel kapcsolatosan.
Működik-e egyáltalán a cucc?Aztat írja, hogyha a tanktest mozdulatlan, 5s után aktiválódik, és +25% látótáv max 500m-ig.
Na de én nem ezt tapasztalom.
Pölö, állok egy hegyen, és nézem a szemközti hegyet, ahol a minimap mutatja, hogy vannak piroskák, de nem látom őket. Előrébb gurulok 10 m-t, s megjelennek. Na most ez mi? A távcső +25% bónusza miatt pont fordítva kéne legyen, előbb látom őket, megmozdulva kéne eltűnniük...
Meg ezt az 500m-es látótávot sem értem. Néha 600-625m-re is látok célpontokat, úgy, hogy mozgás közben jelennek meg, tehát a távcső nem aktív; néha viszont 500m alatti távon állva sem látom őket, pedig a látótáv +25%-on elvileg belül vannak, és minimapen látszódnak.Venti a látótávolságot is befolyásolja? Ha igen, és a távcső nem működik, akkor dobom is le jópár tankról a távcsövet és rakom fel a ventit...
-
Dobi 562
addikt
Ezeket a felháborodott posztokat poénból írjátok vagy tényleg nem jött át, hogy a tegnapi baromságait április 1-ei tréfának szánta a WG?
-
.mf
veterán
válasz
bullseye #48217 üzenetére
100%-os legényekkel, de venti nélkül 34.06 vs 48.60 a rld, viszont elvi átlag 1440 vs 1920 dmg egy sorozattal. Egy-kettő amolyan "csak nézek, hova ment ez a kör szélére mellé" és lepattanó szokott lenni, de úgy is elvi átlag 1280-1560 dmg, amivel egyedül vagy egy lövésnyi segítséggel az egy IS-3.
A papírpáncéljával nagyon taktikusan kell játszani, időzítés és helyezkedés nagyon fontos támadásnál. Figyelni, hogy mikor lőtték el magukat (pl. IS3-nál nem mindegy, hogy 1-et vagy 2-t vihet be neked, amíg kiszeded); vagy sniperkedni, vagy elég közel lenni ahhoz, hogy minden lövésed fájjon nekik, de mégis biztonságban, figyelve, hogy mástól, máshonnan ne kapj lövést, rádlőhet-e az arty, amíg leradírozod a célpontot.
Amint a tárat ellőtted, visszavonulni amíg tölt - hajtépés. Néha távolból nézed, hogy milyen szép célpontok lennének ott, s pont mire újratöltesz, fedezékbe mennek, eltűnnek, vagy kilövik őket...
Mivel az újratöltési időre vadásznak az ellenfelek, néha ha nem tudsz elmenekülni, érdemes blöffölni. Fedezék szélénél oda-vissza mozogni, provokálni, mintha arra várnál, hogy ellőjék magukat, hogy bevihesd nekik a lövéseket. Volt, hogy így ketten tartottunk Airfielden két szemközti sziklát 4 ellenében, amíg az a 48.6s nagy nehezen letelt...Ennél nagyon fontos, hogy ne támadj egyedül (ld fenti, ellövik maguk másra, illetve ha életben maradna a célpont, az a még egy lövés bevitele), s mindig tervezd meg a (biztonságos! ne szorítsd magad sarokba) menekülési útvonalat, s csak jóval arrébb, artytól védve tölts. Néha ebben a holtidőben át is lehet rohanni a szélen a túlsó szárnyra segíteni.
Ezért persze sötétebb csapattársaktól kapod is a hideget-meleget, hogy camper, leecher, parasite, noob, coward, running away, kedves honfitársaink hibás angolsággal egy f..k your wh..e mothert is benyögnek. Tegnap is volt pár ilyen vicces, egyikben egy E75 szapult, meg noobozott a maga 49%-ával, aztán csata után láttam, hogy a 3k dmg-emmel szemben ő volt 600-valamennyi... Még szebb, amikor egy Type59 akarta nekem nagyon megmondani, hogy mit csináljak, meg hogy hülye noob vagyok. Utánam halt meg, kempelt. Én csináltam 4500 dmg fölött és pár def pont; ő összesen 311 dmg-et csinált.. nókomment...
Szerk:
Remusz: még szép, hogy áprilisi tréfa, mint a többi barosmág is az oldalon, meg a szemet szúró photoshoppok... na ne mondd már, hogy ilyen ordenáré nagy baromságokat, mint ez meg a silent mode "BANG!" zászlóval a csőből, egy percig is elhitted?
Tigris2: én inkább úgy mondanám, hogy mivel szemből kemény és pattogós a páncélja, próbálok inkább más pozíciót keresni, oldalról-hátulról már sokkal jobban lehet lőni. S lassan is fordul, így akár két lövést (normál tankkal) is be lehet neki vinni, mire becélozna. -
jano_77
nagyúr
Sok "hasznos" dolgot tesznek már megint a játékba, csak hogy növeljék a méretét.
Nem elég idióta van így is a játékban, most bevezetik, hogy fehér lobogót lehet kitenni a tankra és akkor nem lövi senki!?! Mennyi idióta így fogja végig tolni az egész csatát, csak hogy ne sérüljön a tankja.....én tuti kilövök minden fehér lobogóst, ha még élek akkor.
A szünetet úgy kell érteni, hogy ha épp csengetnek és csak én vagyok otthon, hogy ajtót nyissak, akkor megnyomom a pillanat megállító gombot és akkor engem addig nem tudnak kilőni!? Mert gondolom a csata nem áll meg, zajlik tovább!? De ezt hogyan kivitelezik? Vagy arra fogok vissza térni a játékba, hogy körbe vett 3-4 enemy tank és mikor megnyomom újra a plac gombot, akkor egyszerre kapok 4 lövést, amitől rögtön meg is halok!? Mekkora faszság ez is!szerk: Most olvastam tovább
-
Remus389
veterán
itt egy jó csata, és ez még nem is a legnagyobb löveggel, csak második legnagyobbal! meg csak a második legjobb toronnyal!
na, tekerd át az első 3 percet, míg odavánszorog utána begyorsunak a dolgok
szóval szuper tank a Tiger II, jó a páncélja, sok HP, az ágyú pontos és erős, sebessége még elfogadható egy Heavy-nél
hogyan játsz, szerintem felesleges ennél hátul maradni(mint egy Hellcatnél), hisz jó a páncélja, menjél és irtsd röviden
ami még tetszik hogy az ellenség általában fél a KT-tól, tisztelik
sokszor menekülnének
-
Remus389
veterán
-
Macka
veterán
Amennyire az elején utáltam, annyira bejön most a Tiger, köszönöm, hogy adtatok tippeket. Tény, hogy szinte a T5 tankok is sebeznek rajta, de a heavy- k között kicsinek számít, mozgékony, és a 88-assal még T9-et is lehet bosszantani.
Tiger II-höz adnátok valami jó használati "utasítást"?
-
válasz
Steelheart2 #48224 üzenetére
én is visszavettem, mondom ennyit megér
maradt is valami 200ezer pénzem
szeretem rajta a 105öst, nagyon pontos cső szerintem. 3-400méterekről simán telibeveri 10/8szor az alig látszó tankot, és egész jól osztja az ívet... ráadásul van egy egész jó legénységem is hozzá. -
Tenken
őstag
Olyan van, hogy elfogynak a ticketek?!
-
válasz
SoulReaver #48214 üzenetére
szerintem tök jó az az ágyú, csak alig sebez.
-
no, 10/7 a def arányom mára, ebből a hétből hatban 4 killig sem bírt eljutni a csapat.
hiába osztok ki 3.5k dmg-t JgP-el, T7-ben, az is bukó.
mára ennyi -
vhw
addikt
Kicsit próbálgattam a JagdPz E-100 effektív lőtávolságát.
Sikerült kellemetlen pillanatokat okozni 2 tanknak is, akiket csak minimapen láttam. (kvázi indirekt lövöldözés volt)
Csak úgy odaraktam pár lövést, majd nemsokkal később egy random IS-8 halálüzenet(8 crites tűzhalál full HPról...
ahogy csata után kiderült
)
De a mellette lévő T57-et is sikerült megkínálni a 170essel(őt ~1100 HP elvesztése emlékeztette jelenlétemre
)
replay: link
Nem tudom mennyi lehetett a távolság, de akár 800 métert is elérhette.
-
bullseye
addikt
50-100 ezzel a közel 1 perces újratöltésével megöl... valami tipp? Esetleg a 90-est rakjam vissza?
-
Amfiton
tag
válasz
Lövegstabilizàtort felraksz és szellőzést a legyénysêgnek,akkor lesz csak egy kicsit jobb.Csakhogy az E75 mindig előre kell menni jò közelről lőni az ellent(mellesleg ez a kedvenc tankom).
-
Cseri0058
őstag
válasz
De rohadt nagyot sebez.
Voltam én minden fele és csináltam minden félét
Nem sok az a 60? -
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #48195 üzenetére
Gratulálok barett kolléga!
-
Szlopa
tag
Ha megveszem most a jagdpanther-t féláron, akkor az akció után mennyiért tudom eladni? Úgysincs pénzem még a Ferdire, gondoltam megveszem és nyomom még egy hónapig. A 30% plusz kreditmennyiséggel tudnék pénzt keresni, és a legénység is fejlődne.
-
myckey
veterán
pedig már kezdtem bele élni magam,hogy találkozom ítivel
na ha ez lesz az új fejlődéi fa,akkor gyorsba ki kell fejlesztenem a VK36 gépet,amíg lehet a pz3/4 ből..ha már most ezen a részen keresztül akarok a Tigerhez kilukadni
mert aztán néznék egy nagyot,hogy cumi van a buliban,és kezdhetném elölről
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #48201 üzenetére
Lehet őket lőni, így van, csak lőszerpazarlás. Miután már kiszürkült a neve a listában (megjelent a neve a térkép felett, hogy xyz lost in battle), az ezután bevitt sebzés nem lesz beszámítva a csata végeztével. Az XVM a hitlogban valamiért kiírja az okozott sebzést, de hiába...
A többivel kapcsolatban meg... Néztétek már ma a naptárat?
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest