- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
Antonius1978 #47995 üzenetére
e75 a legszebb tank
-
törölt tag
Az normális, hogy bot-ok vannak a pályán? Az előbb hosszú perceken keresztül, többed magammal néztük végig ahogy a csapatunkból maradtak ketten ( két bot ) és össze-vissza kóvályogtak, forogtak. Volt olyan szituáció is, hogy ha nem csinálnak semmit, akkor megnyerjük a meccset ( az egyik az ellenfél zászlójánál volt, az ellenfél egyetlen megmaradt tagja meg a mi zászlónk felé igyekezett, hogy levadássza az ottani botot ). Kb. 10 másodperccel a foglalási idő vége előtt elhagyta a kört... rá úgy fél percre odaért az ellenfél, majd úgy fél perc alatt levadászta. Szvsz. nem értette, hogy mit csinál a bot. Utána már nem ért vissza a zászlót örző botunkhoz... döntetlen...
-
.mf
veterán
Na végre túl vagyok az AMX M4 '45-ön és már AMX 50 100-zal nyomom.
Bárki bármit mond, nekem sokkal jobban tetszik. Az AMX M4 valahogy nem feküdt. Jó ágyú, de mivel már ARL44-en is az volt, ahhoz képest visszalépés (tier mellett vékonyabb és kevésbé döntött páncél miatt is). Kicsit mozgékonyabb volt, de nem sokkal. S továbbra is nagy célpont. Vagy ki tudja. De nem tudtam vele elég eredményesen játszani. 143 meccs után 54%-osan adtam el, ugyan volt vele 2 TG és 1 RW sok sniper mellett, de az átlag-kill csak 1.06 volt, 1210 átlag-dmg mellett.
AMX 50 100-at megvettem, első kör egyből 3 kill, 2596 dmg - pedig még csak átraktam a kompatibilis modulokat és közép löveget AMX M4-ről, és még 90%-osok voltak a legények. Eddig 38 csata után 66%, 1.45 átlag-kill és 1685 átlag-dmg; s még mindig nincs rajta a nagy ágyú.
Páncélja ugyanúgy használhatatlan, ritkán pattint csak, cserébe mozgékony és autoloaderes. Mondta vki, hogy neki AMX M4 jobban tetszett, mint 50-100, nálam fordítva. Meg azt is, hogy még gyakoribb a kilőtt legénységtag vagy modul, nálam ez is fordítva van. Igaz itt bárki is esik ki, a töltés-idő elég szépet ugrik -
Pocok256
veterán
Ne is mond agyvérzést kapok mikot a tier 2 es artimat összerakja a tier 6 os heavy tankokkal. Mégis, hogy minek ? miért ?
-
Tenken
őstag
válasz
Stauffenberg #47992 üzenetére
Ez az MM egy kibaszás. Bárki bármit mond. Egyszerűen nevetséges, hogy szóló módban mindenféle megfontolás nélkül tier alapján képez csapatokat egy csúcsidőben 100.000 fő körüli szerveren. Az a baj, hogy maga a játék jó, de emiatt én már aktívan keresem a következő jelöltemet amire érdemes lenne energiát fordítani.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én csak azért nem rakom még le a játékot, mert egyszer vettem egy jó adag kreditet, hogy vásároljak prémium tankot, ami aztán elmaradt... már egy ideje csak 2-3 hetente lépek be, olyankor veszek egy nap prémiumot és lövöldözök. Még van kb 6000 aranyam... azt le kell lakni, aztán majd meglátom. Ha abbahagyom, akkor találok mást, de legalább nem fog enni a fene, hogy esetleg ott hagytam ajándékba a WG-nek több ezer forintot.
Az a bajom, hogy sokszor élvezem a játékot, de legalább annyiszor meg felrobbantanám az összes szervert, hogy eltöröljem a Földről...
Ma mondjuk jó napom van, nem hagyom felidegesíteni magam az agyhalottakkal. Ma például megkérdeztem egy csapat baromtól, hogy miért játszanak a játékkal. Tényleg kíváncsi voltam rá. Mert állni a kezdőn és várni, hogy jöjjön a sült galamb nem tűnik izgalmasnak.
Aztán azt javasoltam nekik, hogy inkább töröljék le és menjenek Call of Dutyval zúzni, amire azt hitték, hogy sértegetem őket, pedig tényleg nincs bennem rossz szándék. Megy a WoT reklámja még a TV-ben is, persze, hogy sokan kíváncsiak rá és sokan nem rendelkeznek elemi kognitív készségekkel sem és ezért nem megy nekik. Én csak barátian javasoltam nekik egy másik játékot, ami nem olyan megterhelő az agyuk számára.
Abban is vannak színek, formák, villódzás, de nem követelmény a csapatjáték, gondolkozás, kommunikáció.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én hagyom őket elpusztulni.
Az imént egy Tiger P tulajdonosát dicsértem meg. Megbeszéltük, hogy Malinovkán hogyan támadjuk a dombot, volt ott három ellenséges tank, de azért végső soron elbántunk volna velük. Erre ez a tetves barom szépen ott hagyott a szarban, elmenekült.
Aztán amikor az ő nyakába zúdult egy csomó ellenséges tank, akkor megmondtam neki, hogy nem az ő hibája, én csesztem el, mert tartottam magam a tervhez. Ő jól tette, hogy hátramenetben kihátrált az összecsapásból, mert a siker helyett sokkal nemesebb a hősi halál.
-
vbbb
őstag
válasz
Stauffenberg #47987 üzenetére
Nekem nincs türelmem ehhez, inkább anyázom őket. Már csak 7 nap a prémiumból, utána úgyis lerakom hosszú időre a játékot megint. Jön a tavasz - reményeim szerint - szóval lesz sokkal több értelmesebb dolog amivel lehet foglalatoskodni a friss levegőn.
-
válasz
Stauffenberg #47987 üzenetére
én már elkezdtem kilőni őket.
így sokkal mókásabb, és nem az enemynek termelik a kreditet -
Stauffenberg
nagyúr
Én azért kaptam levonást, mert egy idióta T50-2 állandóan a seggemet szagolgatta miközben rohantunk ki a bázisról. Erre fogtam magam, satufék, ez meg felkenődött rám, aztán még két másik tank szaladt belé is. Kb 15%-ot vesztett a HP-ból.
Ja és új szokásom van. Mostantól nem káromkodom és nem nevezek senkit idiótának. Csak dicsérem őket és mindenért megveregetem a vállukat. Ez egy hosszútávú befektetés, mert ha növelem az önbizalmukat, akkor előbb vagy utóbb jó játékosok lesznek. Ha jól számolom, akkor nagyjából 38 év múlva mindenkit átnevelek az EU szerveren.
Legutóbbi körben nyolc percen át villogtattam a kezdőn kempelő barmokat, erre csak kérdőjeleket irkáltak be a chatbe, de leírtam nekik mi lenne a dolguk. Folyamatosan nyomtam az SOS gombot, mert hadakoztam a túlerővel. Aztán persze elbuktunk, őket bekerítették és lemészárolták.
De én növelem az önbizalmukat. Azt mondogattam, hogy nem az ő hibájuk, ők mindent megtettek. Az ellenség túl rafinált volt, sőt csalt is. De a mi csapatunk keményen küzdött az ármány ellen.
Javaslom nektek is a módszer alkalmazását!
Ha gyökerekkel van tele a csapat, akkor csak dicsérjétek a teljesítményüket! Garantáltan teljesen összezavarja őket és már a játékot sem élvezik így, mert ők szeretik a szidásokat hallgatni.
-
megtaláltam az új prémium artyt!
német oldal ;D 6:50től -
vbbb
őstag
Az előbb reportolt egy kedves játékos mert 2x láncolni mertem...hmmm
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Úristenke 1-15ös meccs hmmmm nem semmi extra player-ek szaladgálnak a hétvégén
Nagyon adta JT 128as lövege,hogy a gyíkomba sebezhet 368-at egy f*s amx-75ön?amit kb keresztül kellett volna lőnie és pukk...de úgy látom ha szivat a csapat akkor a rendszer is a minimumot számolja erősen meg a lepattanót-fasza -
törölt tag
Ma vesztő napom van.
3 - 4 kill kevés menetenként... -
Plasticbomb
addikt
Nem. Úgy értettem, hogy míg öcsémnek sokszor megjátssza azt T110E5el a wot, hogy egy max 2 tier 10es van oldalanként a csatában. IS7el nekem a rendszeres az, hogy oldalanként 5 van. És akkor még megúsztam. A csaták 10-15% csak T10 gépek, és T8as artyk.A többi meg, 5-8 t10es gép és 4-5arty a maradák meg t9es gép. (Jójó, T10essel ne a T9eseket akarjam irtani, na de azért én is megkaphatnám az ilyen leosztást..)
és azt is tudom, hoyg a T10eskben általában több hp van,mint a t9es gépekben, de trollkodni szeretnék, ha csak ritkán is...
-
bullseye
addikt
Brace yourselves flamewar is coming
-
jahrn
senior tag
No megvolt eletem masodik TK-ja. Egy T29 kezdesnel ramlott (platoon KV4 haverja meg az E-100unkat lotte meg) en meg visszalottem - kigyulladt es kiegett
Nyavajgott h reportol, mondtam h tessek csak nyugodtan.
-
ricsidealer
tag
válasz
Plasticbomb #47944 üzenetére
ezen kiégtem
-
Preda
aktív tag
Na ezért érdemes megnézni ez a csapatot.Nem is tudom minek játszanak ilyenek?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
dafuq mi az hogy a játék legmagasabb tierű tankját nem tette be még sose topnak?
Nebacc, hogy az abc sorrendnél azt hiszed, hogy az A a legerősebb mert elöl van
-
Csabi04
tag
Ma elég szar napom volt. Állandóan kiégtem, megsérült a cső, a torony, a motor és a lonctalpamat is mindig lelőtték. Megsérült több modulom egy kapott lövéstől és hiába javítottam meg egy másik sérüléstől 2-szer lassabban töltött a tank vagy ment. Majdnem az összes csatában javítani kelett. Szerencsére így is sikerült valamit hoznom és a legtöbb tankommal megvan a duplázás.
-
Skyhunter
őstag
Csak összejött FCM36 Pak40-el a "Tank Ász"....
Kellett hozzá 1200 dmg + 10 kill.
-
kanyipicske
tag
válasz
Ezt csak én nem értem?
-
virkir
veterán
válasz
Az szép. Neked már berakták a ratte-t?
-
vhw
addikt
válasz
Miért? Az IS7 mindig csak tier11-es tankok közé kerül? xD
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Dobi 562 #47942 üzenetére
Nem élvez előnyt a szakasz, hogy top legyen. Az IS-3at nagyobb eséllyel rakja topnak, és gondolom nekik a randomisten folyton így dobta. (Ugyanez érvényes az ISre, a kv1sre az is8ra is.valahogy előszeretettel vannak top tankként. Ellenben az IS-7et még nem rakta be nekem soha topnak.)
-
törölt tag
Hihetetlen... sorba vesztem el a csatákat Top Gun-ként... Jó ha a társak 1 azaz egy tankot kilőnek... Ma délután megint túl sok a kezdő.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Kingfisher1 #47939 üzenetére
"Ha pedig 3-as platoonba mentek egyforma típusú tankokkal, akkor több esélyed van top-ként végezni, ez igaz!"
Utóbbi időben a csatáim jó részét szakaszban mentem, ezt mégsem tapasztaltam. 3db Pz IV-esünket szakaszban olyan szépen berakta 7-esek közé csatába, hogy az ellennél egy darab 5-ös nem volt. IS-3 szakaszunk is elég sűrűn ment 10-esek között. 50-100 szakasszal sosem voltunk még top kutyák (mondjuk én azzal egyedül is nagyon ritkán kerülök 8-as csatába).
Minket nem hogy top tanknak alig-alig rakott be, de rendszeresen számottevő tier különbségek voltak a csapatok között.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kingfisher1 #47939 üzenetére
Aha értem. De őőő, most ezt miért nekem írod?
-
Kingfisher1
tag
válasz
Tomi0703 #47913 üzenetére
IS-3 al D-25T ágyúval (175 pen) 2. csatában már X tier jött velem szembe.
Az MM leszarja, hogy milyen felszereltségű a tankod!!!!!!
Túl sok a babona fiúk.. nincs köze a tank állpotának a besoroláshoz, vagy a prémium fióknak a nyerési esélyhez. Ha pedig 3-as platoonba mentek egyforma típusú tankokkal, akkor több esélyed van top-ként végezni, ez igaz! -
Remus389
veterán
kellemes kis csata a kedvenc T-25-el, ezúttal kipingálva
7 kill
Sieg!
Gefecht: Wadi 2013. március 30. 14:52:29
Fahrzeug: T-25
Erfahrung: 1 313
Kreditpunkte: 35 197
Leistungen auf dem Schlachtfeld: Stahlwand, Kriegerreplay: [link]
-
Bingisz
addikt
-
Jolet
őstag
T28 prototype-ra mit tennétek fel harmadiknak a célzás és töltésgyorsító mellé?
-
nyunyu
félisten
Manualisan sem megy?
(L:http://akarmi)link szovege(/L)
() helyett ertelemszeruen [] irando. -
nyunyu
félisten
Kiprobaltam, T4 TDre nincs +100%
-
Fel
addikt
Már megint csak képek:
Normális linkmegadás hiányában...
VK 20.01D (tier 4):
http://img27.imageshack.us/img27/3898/vk2001db1.jpg
http://img842.imageshack.us/img842/9002/vk2001db2.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/7081/vk2001db3.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/8990/vk2001db4.jpgVK 30.01D (tier 6):
http://img62.imageshack.us/img62/7049/vk3001db1.jpg
http://img546.imageshack.us/img546/357/vk3001db2.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/7270/vk3001db3.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/9995/vk3001db4.jpgA VK 30.01 D éa a VK 30.02 D (VK 3002DB) között nem sok különbség vehető észre a képek alapján.
Az biztos, hogy nem lesz a tier 6-on Schmallturm, és 8,8 cm L/56.A VK 20.01 D-nél is kíváncsi leszek mit nyújt a Pz. III-hoz képest..
-
törölt tag
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni, hogy eddig milyen járműveket sikerült lepuffantanom?
-
jahrn
senior tag
A lovegkiteres annyira nem zavaro szamomra, mert a tank igencsak virgonc igy egesz agresszivan lehet hasznalni (nomeg mostanaban sokat megyek a VK DB-vel es annak sem tul jo a vertikalis loveg kiterese).
Remelhetoleg a Safe Stowage eleg lessz es nem kell WAR ra, most rammer+venti+coated optics van rajta. Sokaig fogom hasznalni, mert 2 skilles szemelyzetet akarok a Comet-ra atvinnni. -
fradi81
veterán
Most próbáltam először a 'skilleldobást' vagy mit. Ha ilyen módon cserélem meg a képzettségeket, akkor amit előrerakok az akkor is 100%-os lesz, ha eredetileg csak 10 körül volt?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Flatron710 #47903 üzenetére
Én eddig kb. 20 kört mentem a teljesen stock KV-4-emmel. Ebből ~12-13 meccs T10-es volt. Velem ezek szerint nem kedvez.
-
Fel
addikt
A Cromwell-nek szerintem még van egy gyengéje: aránylag gyenge a lövegkitérítés.
A porcelán lőszerrekesz pedig innentől kezdve sajátsága lesz az össze brit mednek. (Én a Centurionnál feladtam..)Nagyon furán viselkedik ez a ph fórummotor nálam... Néha ákombákomok és kricc-kraccok jelennek meg csak a komplett oldal helyett. Sikeres belépsnél/Sikeres hozzászólás-nál mindig megáll. A "Kattintható kódok és arcocskák" nem működnek (ezt a részt is szerettem volna offba rakni). Másnál is ilyen, vagy csak nálam, a böngésző xarakszik?
-
jahrn
senior tag
No kivegeztem a Crusader-t. Ugyan a vegere egeszen megkedveltem, de nekem kisse verszegenynek tunik tier 5-re az a tank. Mondjuk gyorsan ki lehet porgetni, szal az sem fogja az eletet elatkozni aki ruhelli azt a tankot.
Megvettem a Cromwell-t (free xpbol egybol fullosra szereltem) - eg es fold. Van sebesseg, van agyu, van pancelz..ja az nincs de nem kaphatsz meg mindent.Szal aki szenved a Crusader-rel, az ne feledje a fenyt az alagut vegen.
Jah, 1 nagy problemaja van, az ammorack. Sajna nalam a szemelyzet csak 80%-os, de aki teheti ujitson Safe Stowage-t ASAP. -
Simulacrum
senior tag
Október közepe óta nincs prémium fiókom. Előtte fél évig volt. Szerintem jó példa az enyém arra, hogy nincs a prémiumot segítő mechanizmus a WoT-ban, sőt lehet épp ellentétes van.
http://www.planetwot.com/graphs/simula_eu.stats.victoryratio.png
-
vendingo
veterán
válasz
Antonius1978 #47893 üzenetére
Előbb kinyomom a gyári hadjáratokat, utána lehet érdekel majd.
Köszi. -
myckey
veterán
válasz
Flatron710 #47905 üzenetére
már nem tudom hogy melyik volt az,de volt egy másik ilyen írás is
mindenesetre mindig jókat lehet derülni ezeken -
FórumÓzo
csendes tag
válasz
Flatron710 #47905 üzenetére
Elolvasva. OMG
Jó kis írás, gratula hozzá -
Flatron710
tag
Egy kis off... Jó olvasást!
[A World of Tanks-al kapcsolatos magyar fórum felhasználókról.]
-
FórumÓzo
csendes tag
válasz
superfinest #47900 üzenetére
A két előző válaszadó kommentje nem volt szerintem egyértelmű, hogy a használatra, vagy a bannolásra irányult-e. Nem értem az ilyet.
De, ahogy elnéztem ezzel a moddal nem lesz gond. Arra figyelj, hogy olyat ne használj, amitől átlátszók lesznek a tankok, és csak a modulok látszanak benne.
-
jimmy74
őstag
Hát nem eröltette
meg magát a WG hétvégére akció gyanánt..
superfinest:
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest