- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
superfinest
tag
Skacok a goharu skin progi ami megszinezi a tankokat azt ugye legálisan lehet használni? Ergo nem bannolbak ki érte?
-
Pete55555
addikt
100% more credits with all Tier III and IV tanks
Matilda
olyan 97.5 előtt.
-
törölt tag
Végre egy jó leosztás, erre kedves csapattárs lezárja a menekülő útvonalam...
-
Antonius1978
addikt
válasz
vendingo #47891 üzenetére
VENDINGO
Aha, van egy ket fasza hadjarat hozza.Marmint a PANZER GENERAL 2-hoz.
Sot, en is csinaltam egy magyar hadjaratot...asszem 20-23 palya van elkeszitve kb, meg kellene 2-3, de untam befejezni, es az egyes palyak sincsenek kiegyensulyozva.Egyesek tul konnyuek, masok meg nehezek, sot a vegen nagyon nehez - epp ezert amelyik tankcsoportot megsebezted, azt muszaj kinyirni, mert a ruszkik ujra feltoltik 15-re.
Ha ennek ellenere erdekel (nem olyan rossz, es mind tortenelmi palyakat csinaltam) akkor elkuldom neked.(Es betettem minden magyar cuccot, vegigkerestem az ikonos adatbazist, hogy valami hasonlot talaljak.Benne van mindharom Turan, a Toldik, Nimrod, Tas + Tas pancelvadasz, Straussler V4, Csaba, es az osszes olyan tank amit a magyarok hasznaltak, vagy kaptak a nemetektol, Zrinyi I, II, Buzoganyveto, Ezustnyil repulo stb, stb)
-
Enzolord
addikt
válasz
superfinest #47886 üzenetére
Attól függ ,melyik áll hozzád közelebb?
HA inkább egyedül tolod, akkor a light, ha szakaszban, akkor med.. Szerintem.. -
Remus389
veterán
válasz
mikron #47885 üzenetére
ezért nem azt kell nézni hanem az efficiency-d
ha 15-11 -re vesztesz, de 11-et az ellensegbol, te lősz ki, akkor ki a legjobb?
ezt a wr -t nem kell nézni, nekem végig 49% volt, se több se kevesebb, de az elmúlt héten 1.8 volt a kill/death -em, és közel 1500 a hatekonysagom
-
superfinest
tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a cél a kínai médium tier x., de most jelenleg tier V.ben vagyok és nem tudom hogy a light vonalon menjek tovább vagy a médiumon melyik a jobb?
-
Csabi04
tag
Sikerült feltornásznom a T29-et 49%-ra. 2000-3000 dmg csatánként és néhány jó játékos segítségével.
-
KaLeun
senior tag
Múltkor valaki említette a Blitzkrieget, a GOG.com-on éppen akciós:Special Promo: Blitzkrieg 10th Anniversary
Fejenként 3.99$ a Blitzkrieg Anthology és a Blitzkrieg 2 Anthology.
-
Kissé tájékozottabb felhasználóktól kérdezném, hogy van arra bármilyen esély, hogy a közeljövőben optimalizálják a játék motorját a több szálú feldolgozásra, vagy ez csak egy hiú ábránd?
(#47878) gy-daniel
Kemény két magot? Az peder.
Na mindegy, ez is több, mint az egy. -
adrian360
őstag
válasz
Barcelona95 #47872 üzenetére
premium tank most éppen nem elérhető a játékban, a gift shopban volt 3000goldért
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Ma este találkoztam egy Panzer V/IV-gyel.
Milyen tank ez? A tech-tree-ben nincs egyáltalán feltüntetve.
Néhány felhasználó kap ilyet tesztelésre vagy jutalom? -
Fel
addikt
Figyelgettem én is azt a képet, de úgy vagyok vele, hogy erősen fenntartásokkal kezelendő.. Úgy 3 órája kérdezett valaki erről a kiszivárgott patchnotes-ról az orosz Q&A topikban, kíváncsian várom milyen válasz jön rá (ha lesz egyáltalán..).
Azért pár érdekes dolog leszűrhető belőle. Pl. ez a Konisch AP buff. Ez igencsak jót tenne a 3601H-nak is, az L/70-et tuti felejtőssé tenné rajta.
A másik érdekesség, hogy a tier 6 VK 30.01D-n nem lesz rajta a 8,8 L/56.. És, hogy az L/56 lesz az Indien Panzer alap lövege..
Meg aztán light Panther: ~38t + 60 km/h + 85 mm frontpáncél = N1 Ramm Machine
Lehet majd gyűjtögetni vele a kamikaze plecsniket.
-
bullseye
addikt
válasz
Zizifull #47846 üzenetére
freemium MMO-ból még csak ezt próbáltam ki, de nem lennék meglepve, ha mindegyiknél lennének haláltuti infók arról, hogy mennyire segít titokban a prémium fiók.
A WOTnál amúgy a "szerencsegenerátor" hibás szerintem, mert néha mintha beakadna, és akkor 500 méterről egy menet közbeni kapáslövés eltalálja egy tank egyetlen gyenge pontját. kétszer. Máskor meg közvetlen közelről mellé megy minden. Szerintem túl nagy a szórás ebben, és nincs limitfigyelés (bár én viszont francot se tudok a programozásról).
a lemmingcsordák meg kiszámíthatatlanok az MM számára is szerintem
-
Remus389
veterán
most ugye féláron lesz az álcafesték, tervezek venni
kérdés hogy ugye mostanság van, téli, nyári és sivatagi
most ha megveszem a nyári terepmintást, akkor pl egy havas pályán akkor nem olyan lesz ugye?
-
Bobyjack
senior tag
Néztem is hová célzol a BP-en. Látszott, hogy nem tudod hol kell lőni. Úgy tényleg nincs esélyed alap lőszerrel bevinni az elejét.
Mondom az XP szép, meg a DMG is, csak semmi egetrengetőt nem kellett hozzá tenni. Érdemben az első hat killed során rád sem lőttek, csak az egérrel kellett kattintani. Én mindig szorítok, hogy ilyen ellenfeleket kapjak.
-
jahrn
senior tag
válasz
gy-daniel #47856 üzenetére
Szvsz nem kell neki tobb HP, talan kaphatna +10 pen-t. Ill a 8.5 peccs note-k kozott lehet latni h a Konisch buffot kap (sima AP-vel is 165 lessz a dmg/shot KEP), szal lehet h erdemes lessz azzal megkukkolni majd. OFC meg az is kiderulhet h az egesz 8.5 patch notes april fools joke...
-
gy-daniel
tag
A vk36-nak pont akkora a frontja, mint a tigrisnek
. Itt írtátok, hogy megy heavy kategóriába, remélem még kap némi hp-t. kv-1s-nek a frontján van egy nagyon lapos rész, ott max az pattoghat.
-
myckey
veterán
annak a VK36 nak igen jó kis páncélzata van
szerintem meg a VK többet képes pattintani,mint egy KV1S...de ez a saját szubjektív véleményem -
vendingo
veterán
A Vk-ba nem szerettem, hogy eléggé papír, az agyúja se ér valami sokat. T8 ellen már nem nagyon tudtam labdába rúgni vele, ellenben a KV-al bárminek neki merek menni. Most hogy 100-as a legénység, lett töltésgyorsító is....
A Pz4-el nagyobb pusztítást tudok véghezvinni, mint a VK-al.Amikor eladtam a VK-t megnéztem a statisztikáim, a legtöbb XP amit szereztem vele 968 volt, a KV-al maxos toronnyal folyamatosan hoztam az 1000+ os köröket, sőt volt pár 1500-1800-as kör is.
-
jahrn
senior tag
válasz
vendingo #47847 üzenetére
En szerettem a VK36-ot. Crew huzasra hasznaltam sokaig (350%-os szemelyzet keszult vele a DBhez) es valszeg ha raveszem magamat h elinduljak az E-50M fele akkor ujra munkaba allitom.
Ettol fuggetlenul a KV-1S nagyon jo, talan a legizgalmasabb (t6-t9) csatam is azzal volt. Igazabol nem tudnek donteni h melyik a jobb, mindkettonek megvan a maga eros oldala. -
BaLee
addikt
válasz
Bobyjack #47812 üzenetére
Igazából a prémium lőszert a Black Price-re töltöttem be amikor beforgatva rámfordult mert úgy simával nem sok esélyem volt ellene a Tigrisre meg úgy hagytam, mert sokszor lepett már meg, amikor a 100as frontpáncéljára lövök 45°-ra beforgatva, meg mivel láttam, hogy mennyi sebzésnél járok és jó eséllyel ez lesz az eddigi legdurvább köröm gondoltam nem számít.
És tényleg ez lett az 5000+ meccsemből amire a legtöbb xp-t kaptam. De nem volt egy über csata, sok esetben nem is engem néztek.
Viszont az 5800dmg egy 8-as mediumtól szerintem elég kemény, főleg, hogy 2 napja kaptam meg a Master Tanker-t 3800dmg-re ugyanezzel. -
vendingo
veterán
Nagyon nem bántam meg, hogy eladtam a VK3601-et és a KV-1S-t hagytam meg.
Ezzel a KV-1S-el baromi jó köröket megyek, tegnap pl 2x-r is megvolt a topgun, és 3x-r csak 1 tank hiányzott, hogy megkapjam.
A VK labdába se rúghat a KV ellen.
Amúgy eddig nem nagyon tudtam hogyan hoztok össze minuszos csatákat, de amióta megvan a Tiger tudom miről beszéltek -
Zizifull
csendes tag
Fogalmam sincs hogy van-e premiumos erosits es/vagy nyero/veszto ag. Nehany gondolat:
- sugni is csak annak lehet aki tud valamit, vagyis aki gyengebben jatszik annak segithet a jatek, de minek
- ebbol kovetkezik hogy talan ha az itt forumozo prok nyillatkoznanak a tapasztalatukrol, erdekes lenne. Szerintem ok ereznenek ra, hogy van-e extra rasegites idonkent a jatekban.
- viszont az is elgontolkoztato, hogy mas online jateknal nem hallottam ennyit vitatkozni szerver oldali rasegitesrol... -
myckey
veterán
válasz
gy-daniel #47841 üzenetére
ez korrekt
ilyen simán benne van!
nekem is nem egyszer volt,hogy egy adott gépet nem bírtam csak 5-10 csata után szorzózni...vertem is a fejem a falba,hogy ekkora kretén miként lehettem....manapság 2 csata után hagyom aznapra,kivéve ha 3-5 x vanna de ilyen másnál is van ám...
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. XVM nincs fent, csak sima exe-vel, vagy launch-errel indul a játék. Illetve csak indulna. Két-három másodperces fekete képernyő, homokóra, aztán kidob desktopra. Mi a teendő? Uninstall?
-
Csabi04
tag
Egyébként én se hiszem el a prémes dolgot. Vagy szoptat a játék balf@szokkal vagy nem.
gy-daniel Most mar én is ha nem tudom leduplázni egy tankot 3 kor alatt hagyom a fenébe.
A múltkor nem tudtam leduplázni a T29-et 9 kor alatt. Bar abba hagytam volna 3 kor után. -
gy-daniel
tag
Ezen már csak ne vesszünk össze, hogy kinek mik a tapasztalatai
. Nálam általában az szokott lenni, hogy pár tankot áttesz az MM a szopóágra, és azokat sehogy sem tudom leduplázni. De a többivel általában jól megy. Akkor van gond, ha túl sok tank átkerül erre a listára
. Pl a minap t1 heavy 12-ből 11 győzelem, de az IS-t 4-ből sem tudtam leduplázni.
-
ad1:én nem fogok garantálni semmit.
ad2: nekem is vannak ilyen napjaim prém nélkül.
ad3: itt azon van a hangsúly, hogy prémmel számomra érezhetően jobban ment. senki nem mondja, hogy a 70%os winrate-ből 101%os lesz. csak mintha egy fokkal gördülékenyebben mennének a dolgok, miután pénzt öltél bele.teccikérteni a különbséget?
na mindegy, részemről téma lezárva.(#47838) odrif
még... -
jahrn
senior tag
válasz
Scheffer #47825 üzenetére
Itt a valasz:
"Akinek nincs prémiumja, azok kevesebb expt és kreditet kapnak csatánként, ezért tovább kell gyenge járművekkel bajlódniuk"
Vegyuk hozza h premmel a szemelyzet is gyorsabban fejlodik.Ugyan eddig csak 6-8 alkalommal vettem premet 2 ev alatt (es 3-7 napos idotartalomra) , de nem vettem eszre h az MM kegyesebb lenne. Urban legend... kellene itt a forumon is egy ilyen Bullshit button eh?
-
-
vhw
addikt
Jó legyen, leírom hogy nézett ki eddig a hetem:
hétfő: 38 csata, 68,4%
kedd: 37 csata, 70,2%
szerda: 21 csata, 57%
csütörtök: 14 csata, 71%Mind prem nélküli, az első 3 napon többségében szakaszban játszva.
Most akkor?
Ha én is veszek premet ezek az értékek felmennek 80-90%-ra?
Garantálod?
Feleslegesen nem szeretnék pénzt kidobni. -
Antonius1978
addikt
válasz
Tomi0703 #47823 üzenetére
Ez en is tanusitom.Amikor vettem 1 honap premet tavaly novemberben, sot meg 7es neheztank + penz bonusz is volt a WOT reszerol, akkor mentem elore mint az allat, nem torodtem semmivel, a meglepo az volt, hogy az esetek kb 65-70%-ban en voltam a csucstank, vagy csucstankok, mert szakaszban is nyomultam.
Az IS addigi 50%-os nyeresi aranya felment 56%-ra.A szakaszban es az egyedul jatszas eloszlott, mondjuk 50-50%-ra emlekeim szerint.
De a prem es bonusz miatt, olyan korom is volt, amiben 70-80 ezer ezustot szereztem. -
-
bullseye
addikt
Én az első perctől kezdve prémiumos vagyok, és mégis rengeteget szopat a játék. Remélem lesz dupla prémium, mert akkor majd biztos javul a WR-em
-
válasz
Scheffer #47825 üzenetére
hidd el, hogy tök ugyanúgy játszom e75-el azóta, és az előtt is. semmivel nem vagyok rosszabb játékos azóta, és nem voltam jobb a a prémium előtt sem.
(#47827) vhw
egy napra 14 csata nem mérvadó.
egy hétre napi 50-100 már az.
szerintem.
statisztikailag legalábbis mindenképpen.
amúgy azt linkelsz amit kedved tartja, cimborám ugyanezt mondja, ő is vett 7 napos prémet, és ő is ezt tapasztalta. -
vhw
addikt
Most akkor linkeljem én is?
Tegnap egyedül játszva 14 csata után 71,43%-ra jött ki a vége. Premium fiók nélkül.Most ha veszek premiumot akkor ebből lett volna 90 vagy 100%?
babferi: de nem is akarnak időnként elsütni egy-egy jó tanácsot, ilyen hatalmas problémákra. Csak szépen eldadogja mindenki, hogy bizony így van, a WG egy f*sz, minden új tank OP, aztán majd lenerfelik. Ennyi a receptjük minden műsorukban (már azt a kettőt amit eddig töredékesen láttam, mert képtelen vagyok végignézni, csak bele-bele tekerek és végigtűrök 2-3 percet).
Csak a siránkozás megy, de hát mit is várnánk? Skill nincs amit meg lehetne osztani, így hát nehéz is lenne értelmes dolgokról beszélni, hasznos tippeket adni.
-
babferi
tag
válasz
Csabi04 #47811 üzenetére
Hat en is beleneztem , de csak bizonyos helyeken. Nem vagyok egy pro , de ezek sok zoldseget osszehordtak ( mar aki hozzatudott bizonyos kerdesekhez erdemben szolni mert hat nem mindenkinek sikerult
) . Meg ezek is emlitik , de nem tudom sokan mitol vannak betojvaa az uj angol TD agtol . Kicsit olyanok ezek (T5-tol felefele ) mint a KV5 . Nagy lomha dogok eros pancelzattal , tavolrol problemas veluk , de egy bizonyos tavon belul eleg konnyen lohetok szembol , van azert rajtuk kupola nem is kicsi .
Tuzi :
Nem amikor vettem premet en sem tapasztaltam semmi plusszt . Meg egyebkent , hogy ez az allitas beigazolodjon jo par ember statjat kene megnezni , kulonbozo idoszakokbol kiragadva x szamu csatat , premmel ill. anelkul . Egy meres nem meres
A random WoT olyan amugy is mint a nok , ciklusai vannak
. Van , hogy bizonyos tank egy idoszakban allandoan eg maskor nem , vagy allandoan eltalasz olyan takot ami eppenhogy kilatszik a ko mogul , maskor meg relative kozelrol totalbol mellelosz .
-
Scheffer
tag
válasz
Csabi04 #47811 üzenetére
Akinek nincs prémiumja, azok kevesebb expt és kreditet kapnak csatánként, ezért tovább kell gyenge járművekkel bajlódniuk, tehát kisebb ráhatásuk lesz a csaták végkimenetelére a majdnem stock tankjaikkal. Ennyiből valóban igaz, hogy prémium nélkül nehezebb játszani.
Tüzi: Amíg volt prémiumod, addig TETTÉL is a győzelemért.
-
Tomi0703
addikt
Valaki leírta már korábban ha jól emlékszem, mégpedig azt, hogyha van prémed akkor bátrabb vagy. Nem félted annyira a tankod (pénzed) mert tudod, hogy úgyis pluszba jösz ki mert +50%-od van. Szerintem is ezért lehet, bátrabban mész előre és bejön sokszor amit csinálsz. Ugyan ez van teszt szerveren is.
-
myckey
veterán
ó máj gád
na de nem lehetünk egyformák
de majd hátha dob a WG egy napnyi ingyé prémet.
ellenben ha nem lesz mindenkinek 60% WIn,akkor lesz itt ihaj csuhaj meg heje huja -
Enzolord
addikt
Miért van már megint ennyi tetves gyökér arty???
Miért nem veszik ki, vagy egymással játszanak a kis .....
Nem hiszem el... -
Bobyjack
senior tag
A replayt csak most sikerült megnéznem, az előbb az XP-n voltam elámulva. Olyan nagy teljesítményt nem követelt ez a csata. A szerencsétlen Comet egyszer nem bírt meglőni, pedig többször is a seggedet lőtte, mindkét IS3 D25T csővel nyomta és nekem úgy tűnik, hogy nem az eszükről híresek. Gyakorlatilag az utolsó két killig érdemben rád sem lőttek.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a szerencsétlen Tigrist a végén miért prémium lőszerrel lőtted miután már resetelted a foglalását. Hozzáteszem én be sem töltöttem volna a gold lőszert. Mindkét tankot gond nélkül viszi az az ágyú.
Ettől függetlenül gyratulálok a sok XP-hez!
(#47811) Csabi04
Ezt már megbeszéltük, semmi valóság alapja sincs az ilyen állításoknak. Béta óta játszom és szépen egyenletesen javol a WR-em. Néha betolok egy hónap prémiumot, aztán meg több hónapig semmi. Én sosem tapasztaltam különbséget.
Eddig egy furcsa bug-ot vettünk észre a prémiummal kapcsolatban. 5-ös tierben, ha szakaszozunk, valamiért kedvezőbben bánik velünk az MM, ha hárman játszunk és nem ketten. Egy hete egy sorozatban 17 meccsből 16-on top tankok voltunk ötösök között, egy meccsen pedig berakott hatosok közé. Két csatát vesztettünk csak el. Azóta is folyamatosan jó csatákba tesz be, de mostanában azért néha bedob 7-esekhez is. Ezért is tetszett, a hír, hogy álítólag 8.5-ben már prémium nélkül is lehet majd 3-an szakaszozni.
-
Csabi04
tag
Úgy láttam a SIMSPORT TV-ben, hogy akinek premiumja van azt többször teszi nagyobb esélyél rendelkező csatakba. A műsorvezető azt mondta amint megvásárolt 1 egyéves premiumot hamar felment a WR-je 51-rol 56%-ra(50-ik perctől nezetek). Szóval akinek nincs Premiumja annak nehezebben megy a játék. [Itt meg tekinthető az adás.]
-
BaLee
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
Tagja itt valaki a ZPD (magyar) klánnak?
-
Csabi04
tag
válasz
jano_77 #47799 üzenetére
Nekem 3600 sebzés és 400 spotolt sebzésből lett meg a tank asz a T29-el. Azóta nem egyszer kaptam volna meg, ma is. De vesztek vele mint győzök mostanában. 3 csatám volt:
1. Győztünk: 1500 sebzés, 700 spotolt sebzés.
2. Vesztetünk: 2400 sebzés, 2200 spotolt sebzés. 8 Tier8-as. Lehet Tank Asz.
3 Döntetlen: 1300 sebzés.
Szerintem mar nem is érdemes nézni a WR-t. Az a lényeg, hogy annyit sebezek mint az én tankom élete. Az mar jó csata. Ritka az olyan csata amiben kevesebbet sebzek. -
babferi
tag
Hajnalba mentem par kort es akkor leltem ra erre a gyongyszemre .
Elkepeszto !!! Az arc majd 8300 csata alatt nem tudott osszeszedni egy top gunt , 20% hit rate es 4 csatankent van 1 killje !!! Szerintem kikapcsolt monitor melett tolja mert nem tudom elhinni , hogy valaki ilyen statot csinaljon , ha csak nem valami perverz dologbol kifolyolag szandekosan .
Egyebkent , hogy nem szebb legyen a sztori T34 , Lowe , T26E4 , Panther M10 , SU-122-44 , T14 , Matilda IV , Matilda BP , Churchill III a garazsban vannak !!!
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged