- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A JpzIV szerintem a 8,8 l56-tal az igazi. Rammer+venti - 4.81sec a reload szal a dpm ott van. Camo crew+camo net es kb senki nem tudja h honnan a fenebol losz rajuk.
Nyilvan azzal celszeru hasznalni, de annak kisebb a penje, mint a 7.5 L/70-nek.
Igy sokkal jobban kell vele a gyenge pontokat celozni. -
r.laci38
tag
válasz
Enzolord #46391 üzenetére
Beletolt 3 "csapattárs" KV-1 a mólóról a vízbe egy összehangolt akció keretében. Persze annyira béna voltam (az első 5 mp-ben azt hittem, hogy csak nem értjük egymás haladási iránnyal kapcsolatos szándékát), hogy nem volt nekik nehéz. T-34 fürdetés volt.
Aztán az egyik azt írta, hogy bocs, baleset volt.
Ami még jobb az az, hogy ezért nem kaptak mínuszt a killstatban. -
ktg3
őstag
válasz
r.laci38 #46385 üzenetére
Mekkora trollok.
Simán küldd be a ticketet. Kb biztos legalább egy tempban. Ez elég jól megszervezett akció volt szal le sem tagadhatják, hogy nem direkt volt. Simán ki fogják vágni őket pihenni.
Nagyon rendes a support és gyorsan is válaszolnak. Pont tegnap toltam be én is egy hasonló panaszt.
A replayt majd csatold. -
jahrn
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #46389 üzenetére
-
Bingisz
addikt
Kis help kéne (valamint egyben eventre való felhívás is):
A dátum ne zavarjon senkit, valószínűleg elírták.
Szerk.: Ja semmi, már vége is van.
-
myckey
veterán
válasz
Tuti foglalkoznak ezzel.
Engem is kivágtak 3 nap kuss-pofaalapállásra,csak mert egy szakasz feljelentett videjóval,mert éppen megaszondtam nekik a frankótszóval ha ezt így elküldöd,mellékelsz egy kis szöveget....bár ez mellé sokat nem kell írni,akkor tuti lesz retorzió.
WOT honlapon ott van alul a kapcsolatfelvétel.
és ha nem válaszolnak 1-3 napon belül,akkor nyugodtan írj nekik megint,én már nem is emlékszem meddig szaladgáltam az ingyé gódom után.
de szerintem ha ezt megnézik,tuti kiveri az ő biztosítékukat is -
jahrn
senior tag
válasz
Mondjuk igy: LINK ticket a supportnak, es ne feledd a replayt.
Ez elegge sulyos tett, sok sikert...
Esetleg meg a hivatalos forumra is mehet egy screenshot a tettrol (a neveiket takard ki, mondjuk szerintem a klannev maradhat marcsak azert is hatha a klanjuk is magahoz nyul) csak h nagyobb legyen a dolog langja.(#46386) r1E3S3E7T Az a O.907 ranezesre tetszik nekem, jo lenne a kovetkezo teszt szeron mar probalgatni...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #46377 üzenetére
Épp melóban vagyok.
Bingisz: valóban nem pont 1 de én a sok alacsony effesre gondoltam úgy általában. Kicsi tierben azért bőven akad. A gond ott kezdődik ha már van azért csataszám a hátuk mögött és még mindig nagyon kicsi ez az érték.
-
jahrn
senior tag
válasz
r.laci38 #46368 üzenetére
En a helyedben azt a replayt (a feljelentes mellett) elkuldenem a WG supportjanak. Ilyen fergeknek nincs helye a jatekban...
(#46379) SHiZUOKA A JpzIV szerintem a 8,8 l56-tal az igazi. Rammer+venti - 4.81sec a reload szal a dpm ott van. Camo crew+camo net es kb senki nem tudja h honnan a fenebol losz rajuk.
Jah azert vigyel egy 10db gold ammot is... -
PR0JECTNR56
addikt
Jagdpanzer IV: Csak beért a garázsba végül ez is. Az első tapasztalataim elég vegyesek, a mobilitása rendben van, a legjobb motorral már kellőképpen mozgékony. Az eleje szerencsére döntött lemezekből áll, néha egy-két lövés pattan is róla. A páncélzat összeségében véve megfelelő. A jármű meglehetősen lapos profillal rendelkezik, szinte bármilyen bokorban el lehet rejteni.
Ami nem jött be az a silány lövegkínálat, pillanatnyilag a Stug-ból már megismert 75mm-es L/70-es löveg teljesít szolgálatot a fedélzeten, ami bár pontos a penje 7-8-as tierben utazó nehézharckocsik ellen már elég sokszor kevés. Mondjuk a jármű fürgeségét kihasználva gyorsan mögéjük lehet kerülni, városi harcban rendkívül jó meglepetéseket lehet vele előkészíteni a mit sem sejtő ellen számára. Az alacsony pen miatt nem lehet messziről kegyetlenkedni sajnos, ez azért egy kicsit hiányzik. És a löveg süllyesztése egyáltalán nem megy ennek a járműnek. szóval jól meg kell vele fontolni az egyenletlen terepen történő mozgást.
Mindent összevetve szerintem jól megleszek vele, ha beletanultam a kezelésébe. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Napfénysüti #46374 üzenetére
Szakasz?
Steelheart2: Annyi csatából csak akad pozitív kivétel
-
Bingisz
addikt
válasz
Napfénysüti #46374 üzenetére
Azért a legtöbb kezdőnek több mint 1 a WN6-ja...
-
atti_2010
nagyúr
Ettől a Siegfried Line pályától emberek már kezd herótom lenni, tegnap vagy 25 csatát vívtam ott amiből 18 legalább vesztesre sikeredett de most megint kezdődik.
-
r.laci38
tag
http://data.hu/get/6341802/20130314_1301_ussr-T-34_42_north_america.wotreplay
Nna, ezt azért próbálom megosztani, mert 10 mp-ig csak hápogtam. Azt hittem, tévedés az egész, de nem. Mikor rájöttem, hogy mi a pálya, feladtam. Aztán feljelentettem a 3 "hókotrót".
Nem lövöm le a poént, csak annyit, hogy az első percben lesz.
-
bullseye
addikt
Most jutott eszembe, milyen képet lőttem a napokban. Csak erős idegzetűeknek!
Nem, ez nem az új, kétjegyű WN6, ez még a régi...
-
r.laci38
tag
Az xvm nem írja ki az átlag damage értékeket, csak a %-ot és a játszmák számát. Tudjátok, hogy hol kell a szerkesztőben beállítani?
Még valami. (Lehet, hogy volt már.)
8.4-től 2 új pályát is írtak. Azok hol vannak? -
kisküzdő
tag
Győzelem!
Map: Airfield
Date: 2013. március 21. 16:58:32
Jármű PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat 1 080 + kredit: 31 155nekem szerencsém volt az őssz gyáva arty-s ta aludt de kár is ebbe a játékba. Ha aránylag "életszerű lenne" koordináták alapján lőjenek. Na megnézném a sok 1 kéz a gatyában másik a gombon arty effe-s loser-t.
-
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #46358 üzenetére
Miért lenne gold?
Szvsz. sima HE-t lőtt.Más: 1000xp elég lehet az új tankos eventen a legkisebb kategóriában?
-
jahrn
senior tag
válasz
Napfénysüti #46359 üzenetére
Akkor ezzel csak engem szivat. Most sokkal rosszabb mint nemely hetvegen szokott lenni, asszem mara ennyi eleg is. Useless camper slut-ok miatt tul sok - amugy szamomra jol alakulo - csatat buktam el ma.
-
válasz
SoulReaver #46358 üzenetére
1274 et bele#aszott a Tigerbe na ezt gyűlölöm.
-
SoulReaver
veterán
Mai első kör KT-val... első percben szinte.... Tier6 arty-nak így is nagy a sebzése... minek még neki gold is?
.mf És annak mi értelme van, h botokra lősz?
Egy csata legyen izgalmas.... tudja mindenki a dolgát! Ha csata végén pár tankra marad, h eldöntsék a végét, az az izgalmas.... Nem az, h rögtön az eleját 0-6 ra vezetnek vagy fordítva...
-
.mf
veterán
dat stat...
286-os WN6, 0.29 kill/death arány, 182 avg dmg, pedig átlag-tier 5.59
csodálom, hogy a 43.1%-ot valahogy elérte, biztos nem rajta múlt, hanem a csapattársak nyerték meg neki...
De azért nézitek, szinte minden prémtank megvan neki...+Soulriever-: hé, ha nem lennének rossz játékosok, sokkal nehezebb lenne Top Gunt és Radley-Walterst gyűjteni
A mai R-W is úgy jött össze, hogy csak álltak egyhelyben magic forestben, nekem meg m4-gyel 1-2 lövések voltak...
-
válasz
SoulReaver #46352 üzenetére
Igen jó lett volna nekik egy külön szerver.
Szerintem már akkor nagyon sokat nyertünk volna ha mondjuk a WN6 Rating 500 alattiakat külön szerverre száműzik. -
SoulReaver
veterán
odrif
Inkább ezeknek raktak volna egy külön szervert.... azt el bénáznának rajta... mennyivel izgalmasabb lenne ez az egész, h ha csak azokkal tenne össze akik tudnak is játszani... Nem lenne az, h az eredmény táblán az alsó 2-8 nem sebzett.... Csak egy példa...Napfénysüti Én is megfogadtam már, h nem megyek egy emberér meghalni, mert általában az történik ilyenkor, h az illető ott hagy, az ellenséghez még csapódik pár med vagy még egy heavy és csácsá Barett...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bullseye #46346 üzenetére
Ma nálam is volt egy érdekes szitu. KV-3-al mentem és a csata elején kért segítséget egy Is-3 mert egyedül ment védeni egy szorost. Jeleztem neki hogy oké és téptem is ezerrel segíteni. Erre bakker az idióta visszafordult. Kérdeztem hogy mi van? Írta hogy egyedül nem fog szívni. Gondoltam magamban de bátor vagy barátom. A slusszpoén az hogy abból az irányból csak egy IS-2 jött amit röhögve kiszedtem 1v1-ben. Szerencsére a csatát is nyertük.
-
válasz
SoulReaver #46344 üzenetére
És még egy remek csapattárs DMax-al kempelgetett 0 sebzéssel.:[link]
-
atti_2010
nagyúr
válasz
SoulReaver #46344 üzenetére
Pedig a KV1 általában jól szokott fizetni és a csaták is nyerőre jönnek ki.
-
SoulReaver
veterán
-
Patrick76496
őstag
válasz
Moleman #46213 üzenetére
Nem is a sebzéssel van a bajom, arra nem panaszkodhatok. Én már olyan 400-500 körül örülök neki, ha sebez. Engem inkább az zavar, hogy eszméletlen lassan céloz, de ami még jobban, hogy kegyetlen pontatlan. Rengetegszer lő az ellen mögé van elé. Remélem 100-as legényekkel jobb lesz, most vannak 90 körül. Más baj amúgy nincs vele.
(#46215) Djuree: Basszus neked hogy meg ilyen jól ember?
Engem egész héten szopat, alig érem el a napi 50%-ot, amikor máskor meg 60-70 szokott lenni... Pedig direkt platoon-ban megyek egy hozzám hasonló 54-es win rate-ű játékossal, de így is semmi.
(#46244) jano_77: Bírom, hogy a T-62A is tök jól nézne ki, ha nem lenne rajta az az nagy reflektor. Nem tudja valaki, hogy lehetne eltávolítani?
(#46275) g85j: Azzal még nincs is baj, hogy folyamatosan egyforma pályákra dobál, engem inkább az zavar, hogy rengeteg rosszra. Vannak helyek, ahova el lehet menni, de nehezen lehet kinézni az ellenségre biztonságosan. Legjobban az össze-vissza nyitott pályákat utálom, mert nem lehet tudni, merről fog jönni az ellen. Főleg azért, mert a csapattársaim nem védik az ilyen nyitott részeket, hanem a másik oldalon lemmingeznek. Ezeket a mapokat szívesen kikapcsolnám: Airfield, Arctic Region, El halluf, Erlenberg, Fisherman's Bay, Karelia, Lakeville, Live Oaks, Malinovka, Prokhorovka, Port, Siegfried Line, South Coast, Steppes. A másik kedvencem, amikor az egyik oldalon sokkal előnyösebb helyek vannak, mint a másikon, éljen a balance.
(#46324) J.J. András: Így máris más. Nem tudtam, hogy egy kritikus találatot többször is számolhat, nem a folyamatos láncolgatás a célom.
(#46326) Dobi 562: Nekem van egy T-34-1-em. Kegyetlen papír, viszont fürge. Közelre még viselhető a pontossága, a célzási idő nagy, de lejjebb lehet vágni egy jó legénységgel + felszereléssel. Azzal ugye nem mondok újat, hogy gyenge a gun depression. A tornya pattogós, de a Type 59 (talán még önmaga is) képes belőni a szemből a lapos résznél. Eléggé gyúlékony, az ammo rack biztonságos elhelyezéssel nem robban, csak sérül. Kínai tank létére a driver-t gyakran ellövik, ezen kívül még a töltő és a lövész is sérülékeny egy cseppet. Összességében szerethető gépezet, T8-ban még el lehet vele lenni.
-
Fel
addikt
Újabb képek: T-70, M60 féloldalról, Object 907 (ha minden igaz tier 9 közepes lesz) (plusz itt is megvannak a korábban már linkelt képek is)
-
válasz
SoulReaver #46340 üzenetére
egyből egy vereség.
Kíváncsi leszek a folytatásra.
Biztos esik az eső és a sok kisgyermek beszorult a számítógép elé.
Egy csapattárs a sok közül:[link] -
SoulReaver
veterán
Borzalmas a mai felhozatal..... inkább hanyagolom, mert csak szétverek valamit...
-
GrooveHero
addikt
válasz
munnergep #46333 üzenetére
Az eddigi egyetlen és abszolute a legpozitívabb meglepetés még a "full" játék indulásakor volt, mikor elkezdtem húzni az orosz ágat és KV-val voltam egy csatában Erlenbergen. Vmi 5-ös gép akart kilőni, meg is tudta volna tenni, mert egy lövésnyi hp-m volt. Többen is voltak velem, köztük egy tier4-es T-28. Írtam a körülöttem lévőknek, hogy help, mert kinyírnak, erre a T-28 volt olyan rendes és beállt elém, így nem lőttek ki, a következő lövéssel pedig el is döntöttem a csata sorsát, mert kilőttem az uccsó tankot. Azóta még 1 ilyen volt, de az már nem is rémlik, pedig vmikor idén történt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Moleman #46336 üzenetére
Olyan nálam is van sokszor, de most látványos volt, ahogy 2v1ben álltunk vele szemben és a D.Max tudta hogy mi a dolga ha én elindulok az egyik irányba. Állhatott volna továbbra is a kis sziklája mögött de inkább segített. Mondjuk pont most volt egy másik csata, ahol meg le se szarták a fejemet a 120 méterre álló társak, szal nem minden papsajt
-
Moleman
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gy-daniel #46328 üzenetére
Nekem pont ma volt kellemes csalódás, mikor a SU-100-al mentem és Dicker Max-al közösen szedtünk ki egy ház mögött bújó IS-t. Látta, hogy megyek balról, ő rögtön ment jobbról és szétcincáltuk szerencsétlent.
De amúgy ez 10 az 1-hez szokott megtörténni, meg is köszöntük egymásnak gyorsan -
Enzolord
addikt
válasz
Djuree #46332 üzenetére
Én Wesatfielden a T54E1-gyel voltam úgy, hogy a büdös gyökerek állnak fenn a Viaduktnál, engem két parszekre lemészárolnak az ellen medjei, ők viszont keményen tartják a hidat....Egy Type egy Amx 1390 meg egy Patton, és le nem jönnek ám, csak várnak... Igen színesre sikeredett a szakkomentálásom irányukba...
-
munnergep
senior tag
Nekem ma volt az első kellemes meglepetésem, mert random csatában egy fickó t-44-el, én t-43-al, végig együtt mentünk és az összes heavyt kiszedtük nagy flankolások közepette. Minden megbeszélés nélkül, csak éppen mindenki tudta a dolgát
Pár ezer csata alatt sosem volt még ilyen, csak a fentebb leírtak.
-
Djuree
félisten
válasz
gy-daniel #46328 üzenetére
én is ezt csinálom, rá is baszok legtöbbször. basznak se segíteni. de látom az ellennél is ugyanez van. lerohan engem egy tank, ott vannak a haverjai, de nem segítenek neki. tegnap ez volt churchill 7-el. harcoltam egy kv-1s ellen, nekem nem volt segítség a közelben, de neki ott volt még 2 társa, nem segítettek neki, pedig a hátamba kerülhettek vna. mindhármat kilőttem egyesével. én ha látom h vki beáldozza az első lövést megyek egyből segítek neki, még ha kapok is én is esetleg.
-
gy-daniel
tag
Amx 1375-el rohangálok, és félelmetes, hogy mennyire nem segítenek... lerohanok egy IS-t, még az első lövést is bevállalom, erre a type59 10 méterről áll a fedezékben. kv3 és löwe párossal ugyanez. Miközben az ellen végig azzal van elfoglalva, h felém forgatja az ágyúját...
-
Dobi 562
addikt
A kínai nagyobb medeket (7-10) nyüstöli itt valaki? Szívesen olvasnék róluk egy kis elemzést, bemutatót, tapasztalatokat.
-
atti_2010
nagyúr
Ott kempel 2 idióta a bázison nehéz tankkal és még ott is agyonlövik őket, mindjárt megöl a méreg.
-
J.J. András
őstag
válasz
Patrick76496 #46040 üzenetére
úgy kérlek, hogy a lánctalpat ha lelövöd, az is kritikus, és abbóol csinált 11-et pl.
üdv
-
jahrn
senior tag
válasz
jano_77 #46244 üzenetére
Az infra. Mondjuk meg jo is ott a cucc, mivel - eletszeruen legalabbis - ott nem sebzodik a tank igy nehezebb megloni a mantlet felett/nomeg a kupolat. Amugy ha beteszik M60-at akkor ideje lenne a masodik US med sornak, es letenni M46-ot t8-ba m48 t9 es folejuk mehetne a Patton szentharomsag uj tagja.
Masik sorba mehet Pershing, T54e2 meg valami mozgekonyabb t10-be (T95?)Es
Itt van megegy WoT mod oldal. Ez kinai, fokent a magamfajta anime skin gyujto kretenek szamara lehet erdekes. LINK -
Jolet
őstag
tegnap óta másodszor van hogy a kliens nem válaszol szöveggel homokórázik csata közben
nektek volt már ilyen?
-
myckey
veterán
válasz
atti_2010 #46313 üzenetére
ne vedd a szívedre
kérdezned meg nem kell ahhoz,hogy leírjam a véleményem
ez csak egy szimpla megfogalmazás volt.
ha én elbaszok valamit/mondok nagy hülyeséget,akkor nem érdekel,ha leszólnak alpári módon mert igazuk van.
de nem kell fenn akadni rajta,a virágnyelv meg nem mindig jön össze
e most így sikerültEnzo
mondjuk hogy készülök,2 helyre
az egyiket nem mondom,mert az ....... -
Szabi46
csendes tag
A saját találati jelzőm már nem sárga hanem piros, mint a többieké! Valamit az XVM-be kevertem el? Mert állítottam 1-2 dolgot, mint pl: jelzések, nevek, életerő...
Szóval hol tudom vissza állítani olyan narancs sárgásra a saját sebzési értékem? -
myckey
veterán
Atti
konkrétan kibaszott nagy ökörség amit írtál
tisztán emlékszem,hogy a tegnapi nap folyamán,azért szoptam a BDR géppel,mert az MM volt oly kegyes,hogy az ellenfélbe bebaszott egy TR6 heavy Platoont.....nálunk meg nem volt egy darab Tier VI heavy se!ja és persze ez a 2. "szobában" volt.
ennyit erről.
Sermi
azt hittem 1 hétig most nem leszel wot közelbenFel-Vir
Igen,be lehetne őket tenni,mert hasznos oldalak...... -
atti_2010
nagyúr
Ma csináltam vagy 6 acélfalat, bezzeg amikor verseny volt 1 sem sikerült.
-
kisküzdő
tag
válasz
KaLeun #46300 üzenetére
Anno is tetszett ez a kép Bár ha jobban meg gondolom azért szomorú is. Én cseréltem volna vele acc-t Elég jól állok és néha fájdalmasan rossz magasabb tierben menni pláne ha sok az agyatlan(mert még kisebb -ben aránylag érthető).Prém tank meg hozza a kreditet tehát csak fejleszteni keltet volna neki.Bár nem tudom mennyi prém tankja van volt.Nekem is van 2 kisebb T-25 T14 ezekkel lehet (ezekkel is ) gyűjtögetni. De nem várta meg még írok neki inkább ahogy hallom befejezte.
-
Moleman
addikt
válasz
Djuree #46304 üzenetére
Sok olyan tank van, ami nem illik egy bizonyos ágba. Ugye arról szól a bullshit, hogy minden kisebb tank felkészít a következőre, meg hasonló játékstílusú, tehát megtanulsz az egész ággal játszani... Az AMX-40 kicsit sem hasonlít az AMX12-höz (akkor még az jött utána), a T-28 sem a KV-hoz (a T-28-at nagyon bánom, akkor még az F-30 volt rajta a top löveg, ami most a KV-n van... pedig most már még az 57-es köpködővel is imádtam).
(#46305) Enzolord
Értem, köszi. Még sose láttam ilyet közelről, én se léptem ki soha (csak láttam néha a kiírást, hogy valaki dezertált).Amúgy most a másik végletbe csaptam át, minden tankkal játszok, minden egyes ágat viszek, azt is, amelyik nem tetszik. Értek már meglepetések, pozitívak.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest