- One mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Eagle16 #47771 üzenetére
Remélem lesz féláras garázs is, nekem most leginkább az hiányzik
Hacsak nem lesz a jövő hétvégén ilyen akció, a makettes kódommal lehet, hogy megvárom a 2. évfordulót. A dupla xp amúgy nem lenne rossz legénység-fejlesztésre, de most épp jól állok legénységekkel, csak új tank vétele utáni átképzéskor fog majd kelleni, ahhoz viszont előbb garázshely kéne... -
jano_77
nagyúr
Mai nap 2 jobb köre, termése:
1. Végre meg lett az ÁSZ a nagyobbik, vékonyabb Shermannel
2. T29-el sikerült TOP gunt menni. Vajon mennyi kellhet az ÁSZ-hoz?!? -
Csabi04
tag
Ma egyedül maradtam az AMX 40-el és megszereztem a bázist. Kiírta hogy bázis elfoglalva. Ezután 3 másodperc után megjelent egy Hetzer és kilőtt. Elvesztettük a csatát. Nem meg kellet volna nyernünk?
-
Dobi 562
addikt
Az mivel jár, ha egy ESL csapat profi lesz? Lemming Train Going Professional
Kapnak érte valamit, hogy ők a Mousesports színeiben indulnak?
-
mai napi tanulság: tankkal ne akarj átmenni a sávelválasztó betonfalon, mert elakadhatsz
-
Fel
addikt
Még, még képz: Aufklärungspanzer Panther
A VK 1602 Leopard tornyával nagyon hülyén néz, de mitagadás, ezzel (VK2801) se sokkal szebb..
-
joergie
őstag
-
yarsley
aktív tag
válasz
krysztyan #47785 üzenetére
Medbol heavybe nem eri meg atrakni, hacsak nincs mar neki mondjuk egy jo 50-80% secondary skill.
Esetleg csak akkor, ha amugy szelnek eresztened a legenysegetcopy-paste wikirol: When retraining to a vehicle of a different class, your crew member needs to be at least at 94% training level.
-
krysztyan
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdés, hogy mikor éri meg szerintetek átültetni a legénységet egy másik tankba? Most pl a vk3601-essel van 99%-os legénységem, és gondoltam veszek egy tigrist. Úgy megéri szerintetek? Vagy legyen új legénység?
Üdv
-
Zizifull
csendes tag
szerintem: hulyenek barki nezheti a tobbieket, nem fugg attol hogy piros, zold vagy lila.
Van egy olyan heppem, ha valaki lehulyez vagy nooboz a jatekban, akkor mecs utan rairok, hogy mondja el mi volt a hiba a jatekomban. Meg soha senki nem irt vissza normalisan. Vagy kilepnek szo nelkul, vagy anyaznak tovabb. -
Enzolord
addikt
válasz
Simulacrum #47781 üzenetére
Igazad van, akkor villám marad a garageban...
akkor a pz38t lesz a másik.. -
Tomi0703
addikt
válasz
Eagle16 #47771 üzenetére
és (#47772) Enzolord valamint (#47773) Fel: Köszönöm srácok.
Igen a tavalyit már én is megnéztem mielőtt beírtam hsz-emet és a naptárat is megnéztem ezzel egyidejűleg, akkor még nem volt semmi kiírva, most meg kirakták az eventet. Hát igen, elég lightos...
Én azt hittem, hogy húsvét alkalmából lesz 1 napos prém kód meg valami kisebb akciók és szülinapkor meg a nagyobb leárazások és mint tavaly kb. olyan. Viszont a dupla crew xp az nem rossz.Szerk.: Bár nekem jobb lett volna ha erre a hétvégére rakják az ünnepit, mivel most van tavasz szünet.
(#47781) Simulacrum: Igen... A nagy címben úgy van említve, hogy az összes alatta meg csak az általad felsoroltakat írja...
-
Enzolord
addikt
válasz
nyunyu #47777 üzenetére
Gondolom, nem akarták ellőni a peskaport szülinap előtt, hogy bevásárolsz mindenből, ami akciós, aztán vered a fejed a falba, hogy rohadjon meg a WG, amikor kijön a szülinapi giga akció..
Én legalább is erre számítok...
Asszem a pz 1 c sokat fog menni a hétvégén, csakúgy mint a prém tier 3 francia td, a villám.. -
Szlopa
tag
Azt hiszem visszaveszem a marder II-t, úgyis van mit javítani vele a statokon
Az volt a második tank a játékban, amit megvettem és elég béna voltam vele. -
nyunyu
félisten
Ez lenne a most hetvege?
- osszes T3, T4 light, med, heavy: +100% credit
- sniper = 6000 credit
- 2x legenyseg XP
- alca festesek -50%Nem tunik tul komolynak.
Legalabb lesz idom megirni a jovo heten leadando hazikat, meg tanulni a ZHra. -
Enzolord
addikt
válasz
Steelheart2 #47774 üzenetére
Ahogy Fel is írta, 3-4 tier dupla kreditet hoz, Camo féláron, legénység dupla xp és Sniper medal plusz 6000 credit
-
Fel
addikt
válasz
Tomi0703 #47769 üzenetére
A naptár szerint nincs kiírva semmi a hétvégére, de mégis megjelent ez a kis event: Back To Your Roots.
Holnap reggeltő,l kedd reggelig megy. Tier 3-4 tankokról szól, leárazás nincs, de dupla pénzt hoznak. 6000 kreditet ér a Sniper medál. 2x legénységképzés (nem csak a tier 3-4-ekre). Féláras camó festés.Ápr. 2-án gondolom lesz új akció.
-
Eagle16
addikt
válasz
Tomi0703 #47769 üzenetére
Szerintem 12-én. Jövőhétre várd az ezzel kapcsolatos bónuszokat szerintem.
Valószínűleg lesz 1 nap ingyen prémiumos kód, tavaly is volt, aztán lehet számítani 5x xp-re, tankokra fél áron stb. stb. Ilyenkor általában bedobnak mindent egyszerre.
Ez volt tavaly: [link]
Ennél kevesebb biztos nem lesz, csak több.
-
Tomi0703
addikt
2-án lesz a WoT 2 éves ugye? Várható erre a hétre a szülinapi event vagy valami húsvéti lesz és inkább következő héten lesz a szülinap.
Csak azért kérdem, mert nem tudom, hogy meg-e vegyem a T-29-et.Nem-e lesz majd valami kis akció majd rá. Már olyan szívesen kipróbálnám, nagyon várom, remélem bejön majd.
Így még tankot sohasem vártam mint ezt.
Az M6 egy álom, ez is remélem hasonló lesz.
Ja, egyébként tudom, hogy senki nem tudja, hogy mi lesz csak jól esett ezt leírni, úgyhogy off-ba is teszem.
-
bartucc
addikt
Na én most hagytam rá egy időre. Nekifogok játszani, 999ping, meghalok persze, de megnyerjük. Azután két TD tologatja egymást, nem férnek el egy helyen, egyik meglövi a másikat, a másik meg visszalőne, de úgy, hogy elkezdenek körülöttem keringőzni, és leszedik az életem. Saját csapattárs mindkettő, aztán meg ha ellen jön, csak bénáznak és kilövik őket úgy, hogy egy találtot se visznek be az ellenséges tankon. HIába sebeztem kb 3-400-at, két Tier 6-os közepes tank a 10% életem gyorsan leszedte.
-
Pete55555
addikt
T34 azt mondja useless vagyok, panth2-vel, 4 tankot tartok folyamat spotolás alatt, engem néz mind, de nem tudnak kilőni, a t34 lófaszt nem csinál, semmi support, és megdöglik. de én useless vagyok, mert nem nyirtam ki a kv-1s-t 200 hp-ról, amire nem láttam rá, ha előrébb megyek akkor kinyír az IS3.
És azt írja, hogy hasonlítsam össze a dmget...
Egy prém heavy dmgét, egy med tankjáéval....itt hagytam abba a beszélgetést. -
törölt tag
Kedvenc loltraktoromat tutira megmókolták.
Az eddigi 14/14/14-es toronyból 14/13/13 lett.
De szerintem az alap ágyú is jóval pontatlanabb... -
AlexWolf
senior tag
válasz
kanyipicske #47759 üzenetére
Én csak kérdeztem nem állítottam.
-
törölt tag
válasz
AlexWolf #47755 üzenetére
Hivatalosan infók szerint paranoid vagy. Legalábbis a Matchmaking szerint.
Szerintem meg titkolnak valamit az oroszok... -
bartucc
addikt
válasz
AlexWolf #47755 üzenetére
Ezt én is minap figyeltem meg... Főleg ha troll ágyút raktam az M4-re, akkor nagyobb tierből jóval több játékos volt. De a T1-nél ritkán kapok 7-es szintű tankokat ellenfélként, abból is maximum 1-2-t, mintha jobban sorsolna az utóbbi időben, pedig minden ki van fejlesztve rá, mindjárt meglesz az elit státusz, és lehet fejleszteni ezerrel a legénységet.
-
AlexWolf
senior tag
Lehet csak paranoid vagyok az MM-gel, de nekem feltűnt valami, ami már jó ideje bizonytalanságban tart, és érdekelne, hogy tapasztaltok-e ilyesmit.
Főleg közepes tiereknél jelentős, de ha a járműre nincsen minden kifejlesztve, és felrakva, akkor mintha kedvezőbben sorsolna, sokkal többször vagyok az adott tankkal a leosztás tetején. azonban abban a pillanatban, ahogy rámegy a legjobb ágyú, esetleg kiegészítők (töltésgyorsító, venti stb), egyből alulra, max középre rak és csak ritkán topnak.
Van ilyen vagy paranoid vagyok? -
Remus389
veterán
hú nagyon jó ez a kiralytigris
még nincs is meg a top ágyú és torony, és 91%-os csak a mannschaft, de már szépen lehet vele menni
jó, izgalmas köröket megyek ezzel a heavy-vel, mint mondtam, kezdeti benazassal együtt, meg azzal együtt hogy nem fullos, 2:1 kill/deathem van(meg nyilván sebzek is )
milyen lesz fullosan? fullos legenyseggel? hmmm.
bejön ez a vonal, gondolom ilyen lesz az e-75 is, ugyanez csak nagyobba
és nem is vesztek vele pénzt
a jagdtigert is megszerettem, bár az rafizetos
-
p06
senior tag
válasz
kanyipicske #47704 üzenetére
Neten sem találtál semmit? Mert szinte az összes útmutató megtalálható mind a gyártó honlapján mind különféle oldalakon.
-
Remus389
veterán
válasz
próbálj meg írni a gyártó ügyfél szolgálatának, hátha
vagy menj vissza a makettboltba, hátha van még ugyanolyan és talán lefenymasoljak neked(cserébe vedd meg ott a festekeket ), ha nincs fénymásoló, lefotozod, és kinyomtatod
kicsi rá az esély hogy pont ugyanolyan makettet csinál valaki, mondjuk tigrist sokan csinálnak, arra talán lenne esélyed hogy itt valakinek pont ugyanaz van
-
törölt tag
válasz
Pocok256 #47713 üzenetére
Ismerős probléma. Este játszottam vagy 30-40 csatát. Egyszer rakott össze azonos szintű tankokkal, a többi menet leginkább abból állt, hogy menekülés közben legyilkolnak. Időnként tutira fejébe veszi a matchmaker, hogy sorozatosan mélyvízbe kell fullasztani. Sajna, még nem jöttem rá, hogy ezt miért teszi. Persze azt meg lehet tenni, hogy elbújik az ember és utolsónak hullik el, de egy idő után unalmas...
-
jahrn
senior tag
válasz
Eagle16 #47737 üzenetére
Oh, koszonom
Ugyan itt is irjak h: This is NOT confirmed de ha igy marad az korrekt. Legalabb a scout vonal is vezet valahova, es a jelenlegi DB tulajok sem anyaznak ezerrel.
Mondjuk, en nagyon szeretnem kiprobalni a tier 4 es tier 6 DB-ket is.
Latom a kepen, 81k xp az Indiepanzer, ideje belehuzni.A Sexton is erdekel. Ugyis kellene egy brit jarmu is szemelyzetet huzni, es az eddigiek valahogy nem jonnek be.
Most latom A33 Excelsior is lessz, az valahogy jobban izgat mint egy SPG. Szal inkabb varok. -
virkir
veterán
-
Fel
addikt
válasz
Tenken #47743 üzenetére
Az kizárásos alapon, saját spekuláció. Szerintem csak clan war-on lesznek elérhetőek, terület megszerzése után, vagy valami speckó eventen (mint pl. az orosz szerós Atlantisz, vagy Mongólia hadjáratok).
A hivatalos álláspont velük szemben ez:
These vehicles are not premium tanks and therefore players will not able to purchase them from the in-game store or gift shop. Also, these vehicles cannot be researched and they won't be included in any branch or Tech Tree.
These tanks are made as a part of special high-level content, on which we are currently working. They will be comparable with other Tier X tanks of their types.
Unfortunately, we cannot share any more details. Please, wait for an official announcement. Thank you! - Ez a lényeg. -
Pocok256
veterán
Köszi a sok tanácsot
Most mivel csak ismerkedek a játékkal egyelőre az orosz és a kinai tankokat veszem az összes ágat húzom párhuzamosan, hogy lássam mindegyik fajta típust, hogy melyik miért jó
Egyelőre tier 4 fele tartok így 4 nap játék után. De it tmár van eg ykét vicces tank 330 hp val jó péncélzattal és 66 körüli végsebsséggel amivel már biztonságosan lehet scoutolni
-
yarsley
aktív tag
Hardverapron van egy uj nvidia kod.
Ha valamelykotok elviszi a Planetside-os koddal gondoljon ram! -
nyunyu
félisten
válasz
malnabokor #47723 üzenetére
-passzívnál kiválasztasz egy bokrot, ahonnal rálátásod van az ellenségre, persze a csapatodból is te vagy legközelebb az ellenhez - és meghúzod magad. Fontos, hogy nem szabad se mozognod, se lőnöd, mert akkor elárulod a pozíciódat. Helyette szépen mutatod az ellenséget a társaidnak, akik biztos távból lövik az ellent
Nagyonpiros heavyk szoktak eljatszani azt, hogy odaall a seggedbe, aztan elsonek nyit tuzet a felvillano ellenre.
Majd az oket celzo arty teged vag ki a bokorbol... -
jahrn
senior tag
Ugy gondolom h most a WG totalban a hunyo, mivel tobb helyen is "hirdettek" h a DB-bol megy tovabb az uj ag. Ezt illene benyelniuk (amugy is idiotizmus lenne ha a nemet light agbol menne tovabb Leo 1 fele) es megtanulni a lecket: tobbe semmilyen elozetes tech tree-t nem kell nyilvanossagra hozni.
Uzleti szempontbol ertem en ha a light agrol megy arra, hiszen senki nem keszult igy ergo tobben lesznek akik aranyat koltenek ingyen xp valtasra. Gondolom jovo evig igyekeznek kipasszirozni a jatekbol a maximum bevetelt. -
Csabi04
tag
válasz
Pocok256 #47720 üzenetére
A scout tankkal úgy kell menni, hogy például egy domb mogul gyorsan fel bukkansz és eltűnsz. Ha például túl sokat vagy szem elől eléd céloznak és kilőnek. Szerintem hagyjad és inkább a Heavy ágat próbáld. Nehéz ág. En is eladtam a T50-2-t mert nekem nem ment vele a játék. Nekem a T-50 után visszaesés volt. Most a franciakat próbálom.
Az artyval meg úgy menj, hogy például követsz egy tankot, mikkor megáll lőni szüksége van egy kis célzási időre. Akkor cselekedj. Nekem 5-os szintig nehéz volt az arty ág mert több a könnyű tank aki rad vadászik. -
malnabokor
senior tag
válasz
Pocok256 #47720 üzenetére
Scoutolásnál majd más jobban kiigazít, ott nincsen hatalmas tapasztalatom alacsonyabb tierbe, a francia ágat csináltam, és az amx 38-40 elég jól páncélozott (és annak megfelelően lassú) a saját tierjében.
De van az aktív, és passzív scoutolás (amennyire tudom)
-aktívnál mindig mozgásban vagy, próbálod felderíteni az ellenséges tankokat, olyan útvonalakon mozogsz, ahol sok fedezék van, (tehát nem mész ki a mező közepére) - én félköröket szoktam megtenni a pályákon, általában magasabb helyről indulva alacsonyabb felé, hogy ne veszítsek sebességet.
-passzívnál kiválasztasz egy bokrot, ahonnal rálátásod van az ellenségre, persze a csapatodból is te vagy legközelebb az ellenhez - és meghúzod magad. Fontos, hogy nem szabad se mozognod, se lőnöd, mert akkor elárulod a pozíciódat. Helyette szépen mutatod az ellenséget a társaidnak, akik biztos távból lövik az ellentKisebb tierben én öszintén a passzívat jobbnak találnám, mert ott még minden tanknak gyors az utántöltése, szóval míg látható vagy, addig többet tudnak rád lőni, és valamelyik csak eltalál. Hiába mozogsz.
Artiban szintén nem tudom mivel mész, volt szerencsém mind a SturmPz II-höz, mind az M37-hez. Az M37 az kiváló, 4-es löveg van rajta (ha jól emlékszem) nagyon nagy a sebzése a tierjében
viszont az 50-80 sebzéseket is becsüld meg, mert mondjuk egy KV, amit a csapattársaid szemből sem tudnak vinni, nagy segítség már ha fele életét egyesével leviszed. Stpz is belesebez annyit. Ha meg látsz TD-t, azokat ha felülről megkínálod, akkor erősen megérzik
(amúgy M37-el öltem már T28 prototypot is)
-
BinLaden
tag
nahh én asszem be is fejezem mára
-
Pocok256
veterán
válasz
Cucuska2 #47716 üzenetére
Szívesen veszek tanácsokat szóval tessék sorozni. Kezdő vagyok tudom, bármilyen segítségnek örülök
Amúgy a másik problémám a önjáró löveggel lenne, ugye az is is tier 3 as ahol már nehéz tankok vannak ellenfélbe. Na azok ellen semmit nem sebez, a közepes tankok ellen még esetleg a scoutokat majdhogynem lehetetlen eltalálni, egyedül a páncéltörők ellen ér igazából bármit is.
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #47712 üzenetére
fulladj meg!
-
Preda
aktív tag
válasz
Csabi04 #47711 üzenetére
Köszi. Gondoltam felrakom hátha érdekel valakit
. Egész jól adta a lövéseket szerencsém volt. Ugye párat el kellett lőni full beszűkülés előtt mert kellett az előny a végén nagyon.
Most E100-al is mentem egy egész jó vesztes kört. Szeretem amikor ilyen 10k dmg et lőnek belém
. Kár, hogy nem nagyon voltak a többiek toppon. Ha valakit érdekel milyen amikor jól pattog.
-
Jolet
őstag
válasz
Pocok256 #47713 üzenetére
lehet ez a baj :-)
keress rá, mi a feladata a könnyű tankoknakhttp://wotinfo.hu/index.php/gyik-faq/item/88-csata-indul%C3%A1s-els%C5%91bbs%C3%A9gad%C3%A1si-protokoll
1-es pont
http://wotinfo.hu/index.php/gyik-faq/item/17-a-helyes-j%C3%A1t%C3%A9kst%C3%ADlus-10-pontja
5-ös pont
-
Pocok256
veterán
Nem értem ezt a játékot ... folyamat összerak 5-6-7 es tankokkal úgy, hogy én 3-4 es tankal megyek ... Most komolyan egy könnyü tanként mi esélyem van egy heavy tank ellen főleg ha ő 7 es én meg 4 es ... Kb egymás után ez a 10. ilyen roundom mikor 10 db 7 es tank van meg 1 db 4 es az is én ...
-
SoulReaver
veterán
Megvásárolva:
E-75' vettél. Elköltöttél kredit: 3 480 000. -
Csabi04
tag
Nagyon jó csata volt. Minden elismerésem.
Ennek a tanknak elég jó a penje. Egy T32-vel nem biztos hogy at lehetett volna ütni a Ferdinándot vagy a Tybe 59-et(Nem is szeretek találkozni vele a T29-cel, mert nem egyszer nem tudtam átlőni, pedig mindig a gyenge pontokat lövöm).
-
Preda
aktív tag
Na ez komoly kör volt akit érdekel egy izgis T34 rep.
Végére egyedül maradtam egy t69 meg egy ferdi ellen. Azt hittem bukó lesz, de csak meglett.
-
vendingo
veterán
Sikerült mindent megvennem a KV-1S-re.
Nagyon szuper tank, imádom.
Az IS is hozza majd ezt a szintet, vagy már nem lesz ennyire jó a maga kategóriájába? -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Milyen gyártótól vetted? Italeri?
-
kanyipicske
tag
Valaki aki esetleg Matilda vett a makettvilàgbòl as feltennè az ùtmutatòt mert az enyèm elveszett..
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest