- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Zeratul #46295 üzenetére
De ha kilépsz, szürkének jelez a kapcsolati listában, nem? Én ha offline játékost látok kerregni a bázison, nem jelentem fel.
(#46297) Tenken
Igen, szerintem is jobban járt. Mikor engem küldtek a Banamákra, 2 hétig anyáztam, 2 hónapig sztrájkoltam, aztán találtam egy 1000 goldos invite kódot, és újrakezdtem egy új accounttal. Nem bántam meg, sokkal jobban élvezem most a játékot, nem mellesleg háromszorosak a statisztikai mutatóim, mivel soha nem afk-zok azóta.
Annak idején én is unalomból afk-ztam, ha első ránézésre nem tetszett egy tank (lásd a tegnapi hellcates kirohanást az egyik fórumtárs részéről), pár száz afk csata várt rá (T-28, AMX-40, JgPz4 és még sokan mások jutottak erre a sorra). Nagy hiba volt, most, hogy már megtanultam játszani, ezeket is nagyon élveztem az új accounttal. -
Moleman
addikt
válasz
atti_2010 #46286 üzenetére
Ilyet én is szoktam, a múltkor TD-vel álltam a bokorban El Hallufon, a közös foglalási pontra nézve, célzok, jön egy szövetséges ELC, hozzámdörgölőzik, amiatt mellélövök, beáll elém. Öröm volt nézni, ahogy fél másodperc múlva lánc nélkül csúszik le a domboldalon. Utána próbált rámlőni, de alulról nem talált el...
(#46288) Enzolord
Nekem is vettek el accountomat 1 éve afk miatt, pedig akkor még benne se volt ilyen megfogalmazásban a szabályzatban. -
Fel
addikt
válasz
virkir #46282 üzenetére
Plusz még 3:
wotangar.ru
worldof-tanks.com
drongo-lab.rudrongo-lab úgy látom ott is van.
De akkor helyette egy ilyen: curse-wotmods
Tényleg beférhetnének az összefoglalóba.
-
virkir
veterán
válasz
kisküzdő #46281 üzenetére
Már írtam, hogy be kéne rakni az összefoglalóba.
De erre nincs moderátori kapacitás -
kisküzdő
tag
Sziasztok Ha kérhetném pár oldal linket írjatok már priviben. Nem találok nekem megfelelő sniper nézetet.
Persze csak akinek kedve, ideje van.Előre is köszönöm. -
atti_2010
nagyúr
válasz
belaazallat #46273 üzenetére
5en jelentették a T-50-et helytelen játékért.
És mit csináltak vele, megdádázta a nagy WG néni a korbáccsal mert szerintem nem sokat legfeljebb mindig szarrá lövik és egyszer megunja.
KaLeunLehetett volna te kis huncut is.
-
V.Dave
senior tag
periszkóp távcsővel javul a pontosság?
-
g85j
tag
Új pályákról tud valaki valamit?
Lesznek-e és várhatóan mikor?
Jöhetne már 1-2, főleg elférne olyankor amikor egy nap csak kb. 3 pályára dobál folyamatosan.... -
belaazallat
addikt
válasz
Enzolord #46270 üzenetére
Egyik meccsen a T-50 beírta, hogy ő márpedig nem megy scoutolni. Először viccnek vette mindenki.Amikor beáll a bázison campelni a bokorba többen ráírtunk, jobban tenné ha derítene. Én megírtam neki, ha nem megy kilövöm(IS-8, top tank). Nem mozdult, meghalt. 5en jelentették a T-50-et helytelen játékért.
Azt a hisztit utána, kapta a csapattól rendesen az osztást.
-
g85j
tag
válasz
nyunyu #46268 üzenetére
De mennyi ilyen van??? Nehogy véletlenül megkarcolódjanak.....az nem gond, hogy az ellen meg végül bedarál minket.....
Ugyanilyen példákat tudnék felsorakoztatni s ugyanígy a JP-el....Az volt a legutóbbi "nagy" TD-m.
Fer(d)iék még ezüstre várnak.
CSak néha én nem bírtam várni, mert a másik oldal szarul áltt, ezek meg szotyiznak a sarokban.
Mentem előre idegből,nem is jutottam sokáig általában. persze akkor is ment a noob-ozás.
De volt hogy bejött s jöttek utánam..... -
nyunyu
félisten
Szerintem teljesen igaza van, sőt lehet, hogy az artyknak kellene támadni, a nehéz tankok meg fedezik őket hátulról.
Prokhorovka, bal szel, menj elore scoutolni, mert te vagy a gyors tank, amig az IS-3-ak, T32-ok egy kockaval hatrebbrol fedeznek?
Termeszetesen en voltam a noob, mert JPvel nem akarodzott elore rohanni.Mostanaban TDvel direkt nem arra megyek, hadd rohadjanak meg a golyofogok a sarokban.
Nem leszek a tavcsovuk. -
Szabi46
csendes tag
Olyan számlálót hol tudok letölteni, ami a bázis foglalásnál kiírja a maradék időt és az éppen foglaló tankok számát?
-
Tenken
őstag
válasz
Napfénysüti #46261 üzenetére
Akkor te vagy az aki "rontja" az átlaguk!
Amúgy az a rész, hogy "a magyaroknak..." elég erős gyanút ébreszt bennem, hogy itt bizonyos etnikumhoz (felénk csak C kategóriás dánoknak hívjuk) tartozó egyén állt a háttérben.
-
Dobi 562
addikt
Ez a beszélgetés zajlott le privátban (a nevet átírtam). 3K csatája van T34-el, 675 átlag dmg-vel és 41% win rate-el, 10-es tankokkal 27-37% között váltakozik neki.
dobilaci (9:23:54) szia
dobilaci (9:24:07) előbb találkoztunk egy csatában, ellenfélként
dobilaci (9:24:26) megkérdezhetem miért kempeltél leghátul egy top nehéztankkal?
xxxxxxxxxxxxxxxxx (9:34:26) Igen, mert sérült volt a motorom és mind a két lánctalpam is . amugy is lassu tank de igy más nem lévén maradt a kempelés amit a játékszabályok megengednek
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:35:02) a másik . hogy ezt a hülyeséget el kellene már a magyaroknak felejteni , hogy nehéz tankkal támadni kell.
dobilaci (9:35:42) de szerinted akkor mire való?
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:35:44) van amivel lehet lásd IS7 IS3 stbés van amivel nem.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:35:58) Hátvédröl hallottál már ?
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:36:04) fociban is van
dobilaci (9:36:05) menni előre, az ütközőpontra, felvenni a sebzést, osztani a sebzést
dobilaci (9:36:09) ez nem foci
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:36:13) sokszor fontosabb mint a csatár'
dobilaci (9:36:28) el kéne gondolkodni miért csak annyi a win rátád...
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:36:28) ez ugyan olyan taktika
dobilaci (9:36:40) 400 sebzést oszottál ki hátul kempelve T34-el
dobilaci (9:36:54) nem voltál nagy segítsége a csapatodnak
dobilaci (9:37:03) ne érts félre, nem bántani akarlak
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:37:09) azzal ne foglakoz, de elárulom, hogy az öcsém is játszik és ö még csak 8 éves
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:37:15) van még kérdésed?
dobilaci (9:37:33) nincs több akkor...
dobilaci (9:37:35) szia
xxxxxxxxxxxxxxxxxx(9:37:41) na pá , te kis stratéga
dobilaci (9:37:50) -
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #46244 üzenetére
Javítsatok ki, ha tévedek, de az egy infravető. Szabad szemmel nem vagy csak alig láthat, viszont az éjjellát berendezésnek úgy segít mint éjszaka egy autónak a "reflektor"
Más: Ismerős Airsoftos az AK-74-ére felszerelt egy 1 kilós autó reflektort. Átalakította infrásra és 300 méterre ellátott, az első generációs, alapból csak 15 méterre látó éjjellátójával
Tegnapom fénypontja 3200 sebzés Tigris 2-val + egy baráti KV-5 véletlen eltalálása 200 sebzésre. Természetesen nem volt nála poroltó, így leégett még belőle 470, mire meghalt. 32 000 volt a büntetésem. Ezen felül TISZTÁN, még nyertem 25 000 creditet
-
Napfénysüti
nagyúr
Bakker és ilyenkor nem sikerül nyerni:
Defeat
Battle: Murovanka 2013. március 21. 9:43:33
Vehicle: VK 3601 (H)
Experience received: 930
Credits received: 32 226
Battle Achievements: Sniper, Sharpshooter5 kill, 3497+742 dmg. Sajna a végén a túlerő lenyomott.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
atti_2010 #46238 üzenetére
Én is szakaszoztam tegnap a WOT EU2-es szerveren. Az én kliensem biztos nem tudta, hogy nem lehet.
(#46241) atti_2010: Biztosan ott volt pedig.
Tipp: belépsz a WOT EU2-re. Akivel szakaszozni akarsz, ő is belép a WOT EU2-re. És meg fogsz lepődni, hogy jéééé, lehet a WOT EU2-n is szakaszozni...
HGyu
-
fradi81
veterán
Mos reggel már 2-jára szakad meg a kapcsolat, valami nem ok.
-
Dobi 562
addikt
válasz
atti_2010 #46234 üzenetére
Én nem tudom megnézni a szakaszok számát, lehet frissíteni kéne a kliensemet...
Egyébként ha másik szerveren lévő játékostól kapsz meghívót szakaszba akkor nem tudod elfogadni mert kiírja a szerver hogy át kell lépned a másikra. Így az ügyes játékos, átlép a másik szerverre és elfogadja a meghívót és máris szakaszoznak. Tök mindegy melyik szerveren vannak.
-
sequator
senior tag
válasz
Dobi 562 #46214 üzenetére
Szerintem én tegnap találkoztam is egy ilyennel.
Volt egy PzV/M10 a csatában Mountain Pass-on.A felső pontról indult lefelé, de csak éppen kiért a a pont alatti nagy mezőre (C2-D3 határán) és onnan lövöldözte a hegyen keresztül az D8-D9 mezőkben spottolt ellent. Délen elhasalt a csapatunk és az onnan érkező ellenséges tankokat hagyta elmenni maga mellett az artyk felé. Utánuk sem fordult, csak lövöldözött a hegyen keresztül tovább. Pingeltük, idiótáztuk, semmi reakció, lövöldözött tovább a hegyen át.
Az gondoltam, hogy prémiumnoob és a tutorial helyett inkább premtankot vett, de annyira nem érdekelt, hogy megnézzem a statját.sautia
-
BloodRay
veterán
A rekord xp-m is a KV-5-el jött össze, úgyhogy nem tudom már miért lepődök meg tőle az ilyen körökön...
Néha tényleg egy bunker ez a tank.
Egyébként mintha valami xp mágnese lenne a gépnek, mert igaz hogy magasabb tier-ben, de voltak már magasabb sebzéseim bőven(és jobbnak érzett köreim is) és közel nem kaptam rá ennyi xp-t.
Elég fos körnek tűnt Mines-on, Tier 9-el és érdekes csapattal. Ha valakit érdekel van replay is. -
atti_2010
nagyúr
Jó hogy kettéválasztották a szervert igazságosabb így.
-
Jolet
őstag
a hétvégi akcióról van valami sejtés?
-
Djuree
félisten
válasz
[HUN]-Kisa #46220 üzenetére
olvasd el. neked kell csinálnod vmit. abba mi lenne a poén ha vennél egyet a boltban?
-
Dobi 562
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #46220 üzenetére
Közben valamiért nem lett jó a link, itt van, tessék átolvasni: [link]
--------------------------------------------------------------------------------------
Végre meg lett az egérfogó, nem is akármelyik tankkal, hanem a kis kínai szarossal (59-16). A gold ammo szépen sebezgette a behemótot, sikerült felgyújtani is hátulról, porral oltót nem használt, azt csak a puhapöcsök visznek magukkal 10-es tankon (meg amúgy is drága). -
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
csaabz
őstag
Tegnap:
Victory ratio: 100%
Battles: 13
Efficiencyold: 1949.45
Efficiencyv2: 1847.43
WN6: 2326.43
Average tier: 6.46
Experience: 13613
Capture points: 43
Defense points: 0
Damage: 19227
Kills: 30
Spotted: 21T-34-85 5 100%
KV-1 2 100%
Jackson 1 100%
Conqueror1 100%
ST-I 1 100%
ARL 44 1 100%
KV-4 1 100%
T-150 1 100%Igy tettem be, mert céges gép nem engedi a print screent...
-
Dobi 562
addikt
Nem tudom volt-e már itt, ha igen, akkor bocs.
http://worldoftanks.eu/news/6496-2nd-anniversary-birthday-card-contest/
Áprilisban lesz 2 éves a WoT, üdvözlőlapot (képeslapot) lehet küldeni nekik postán, ide:
WARGAMING Europe
2nd Anniversary Birthday Contest
BP 80125
92106, BOULOGNE BILLANCOURT CEDEX
FRANCE
Szabályok:- Egy játékos csak egy lapot küldhet
-A képnek kapcsolódnia kell a WoT 2. születésnapjához
-A lapnak tartalmaznia kell a játékos WoT-os felhasználói nevét
-2013 április 12-ig oda kell érkeznie hozzájuk
-Az üdvözlőlap szövegének és képének nem szabad megsértenie az ToS (Használati Szabályzat) és EULA (Végfelhasználói Licencszerződés) pontjaitA legötletesebb beküldőket Type 59 (tier 8 premium kínai med) vagy Type 62 (tier 7 premium kínai light) tankkal jutalmazzák.
-
Djuree
félisten
kis érdekesség a wot-ról, érdemes meglesni
[link] -
Djuree
félisten
na a tegnapi nap ölég jól ment:
Name Total Per battle
Victory ratio: 79.17%
Battles: 24
Efficiencyold: 2006.67
Efficiencyv2: 1747.48
WN6: 1476.14
Average tier: 7.33
Experience: 18506 771.08
Capture points: 116 4.83
Defense points: 75 3.13
Damage: 22539 939
Kills: 22 0.92
Spotted: 30 1.25ma meglesz a T-44. lesz vmi akció vajh az évfordulón? mikor is lesz pontosan? mert akkor lehet ma nem veszek T-44-et.
-
Dobi 562
addikt
Olvastátok Serb blogjában?
- apparently, there is a new sophisticated bot program for WoT, that not only drives around, but also fights. SerB states that bots, that simulate regular game are not dealt with automatically, they have to be reported by players and statistics are then checked in order to deal with them
Tehát már vannak lövöldöző bot-ok is... Egyre jobb lesz.
-
Moleman
addikt
válasz
Patrick76496 #46211 üzenetére
Igen, néha jó ez a kis fos. Hetekig játszol vele, minden lövés -300 -400, aztán egyszercsak egy meccsen minden egyes lövés -1000, plusz még fel is gyújt mindent. De csak azért, hogy elbízd magad, és tovább játssz vele 300-as sebzéssel...
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #46211 üzenetére
az a kép
-
Patrick76496
őstag
Szökőévente egyszer megyek egy jó kört ezzel a hulladékkal, persze vereség. Vereség, és mastery badge 2nd class.
Csodálkozok is rajta, hogy miért ad ennyi kreditet, amikor nem volt semmilyen akció, normál account és még vereség is. Erre a kredit és XP mennyiségre erősen ráillik a "mi lett volna ha..."
-
nyunyu
félisten
Az a VK 7201 hogy néz már ki..? Mint aki be..
Hatttalmass hajtó fogaskerék elől, úgyhogy tutibiztos az elől lévő hajtás, 15 cm-es E-100 löveg..Belat kereszteztek a Lowevel?
Ja, hogy a VK7201 a Leichter Lowe akar lenni.
Akkor meg hogyhogy jobb csuzli lesz rajta, mint a (Schwere) Lowen? -
CHaooSS
őstag
Elég jó ez az ISU, nagyon bejön
T96 az elején elkapott és 300 élettel kellett végig irtanom őket
mondjuk kell azért a prémium ide mert így is -2966 lett :-/
-
Fel
addikt
Pár kép új tankokról: T-60, VK 7201, VK 2001, M60
Az a VK 7201 hogy néz már ki..? Mint aki be..
Hatttalmass hajtó fogaskerék elől, úgyhogy tutibiztos az elől lévő hajtás, 15 cm-es E-100 löveg.. Csupa biztató dolog. -
vhw
addikt
válasz
marked one94 #46205 üzenetére
Nem is volt nagy szenvedés
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #46203 üzenetére
Én a rövid 10,5-essel húztam ki a 128-ast
(még most sincs meg a hosszabb, de inkább fejlesztem ki majd valamikor a KT-n, mint ezzel) -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Is3 után kifejlesztettem ma a Tiger II-őt is! dejóóó
már csak meg kell vennem!
-
vhw
addikt
válasz
Bobyjack #46199 üzenetére
Én is "szerettem" a T34-et, legalábbis a mostani premium változattól sokkal jobban.
De na, azért el kell ismerni anno a T9 IS-4-el szemben az se igazán állta a sarat.
Na meg akkoriban ennek a vacak Bélának volt páncélja, a jelenlegi T9-10 tankok fegyverarzenálja mellett nevetséges.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest