- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
bartucc
addikt
Hát, azért egyszer jó lenne elérni a 10-es tier-t, de nem most lesz még, napi pár csatával lassan haladok. Pl. sógor három hét alatt lenyomott 5-600 meccset, nekem novembertől ideáig jött össze ennyi.
Hát, prémium fiók bizony elég drága mulatság már szerintem, az tényleg ott van anyagilag, mint egy WoW, vagy hasonló, havi szinten előfizetős játék.
-
bartucc
addikt
válasz
ncsicso #47594 üzenetére
Hát, ezt jó tudni. Lehet még a végén visszakerül az M4 is? Mondjuk elég vicces lesz, főleg hogy a jó szintű legénységét átképeztem. Mindegy, játék, egy-két ilyen jellegű hibát vét mindenki, amíg rá nem jön a dolgokra, meg aztán ráérek fejlesztgetni.
vhw: miért, te hol húznád meg a határt?
-
bartucc
addikt
Kissé csalódás a Jumbo, legalábbis anyagilag. Mennyire jellemző egyébként, Tier 6-tól kezdve, hogy jó, ha vereség esetén a javítást fedezi a csatában nyert összeg? M4-nál messze nem volt ilyen gond, most T1-nél sincs még, de kezdek félni...
-
Fel
addikt
válasz
vJokka #47582 üzenetére
Ugyanazt írja le, amit Storm is az orosz fórumon. Nagy valószínűséggel CW special tankok lesznek.
KaLeun: Nem. Mindegyiknél hátul van a hajtás.
Dobi 562: Engem még az RU 251 is szerfelett érdekel. Az utóbbi időben nagyon megkedveltem a light tankokat, főleg mióta egyre több high tier példány van belőlük (Az RU 251 is tier 8 lenne). Kár, hogy végülis kimarad a 8.5-ből.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Mottie #47581 üzenetére
Tudom, én el sem hittem hogy onnan kijöttem élve... Azt sem értem miért várta meg hogy egyenként kilőjem a T25/2-t és a T32-t.
-------------------------------------------------------------
(#47579) Fel: külsőre tetszetős a 10-es leo, meg az előtte lévő 8-9-es med is tetszik. Végre a németek is kapnak világháború utáni, "modernebb" tankokat.
-
KaLeun
senior tag
Az imént megtudtam, hogy mi hajtja a bokorban campelő, egy lövést le nem adó, siemka kategóriás játékosokat:
Ekkor Kampinovkán a H8-ban a bokrok között rejtőzködött, aztán a C0-án megjelent egy M6 és "elment" H6-on levő ház mögé és ott dekkolt... ...amíg nem jött egy SU-100...
Aztán a következőket adta a tudtomra:
-you see?
-what is from rushingSzóval sarkítva... neki az a rush, hogy az egyik bokorból elmegy campelni a másik 10 méterre levő bokorig...
A többiek is hasonló kategóriát képviseltek, így már csak egy döntetlen sikerült kihozni a V39-ből.
-
vJokka
aktív tag
Tévhitűző supercharge-tól: [link]
Úgy néz ki, hogy a Failöwe és az M60 is valami speckó tank lesz, nem kifejleszthető és nem is megvásárolható holmi halandóknak."These vehicles are not premium tanks and therefore players will not able to purchase them from the in-game store or gift shop. Also, these vehicles cannot be researched and they won't be included in any branch or Tech Tree."
-
Dobi 562
addikt
Sikerült menni egy jó kört IS-3-mal. Szakasztárssal tartottuk az egyik oldalt ketten, az Hummel is jól dolgozott, a megfelelő helyre támogatott. A csata vége az érdekes. 1 vs 1 E-75 ellen. Én olyan 30-40 HP-ról indulok, ő 1500 körüliről és én nyerek... Nem tudta hová kell lőni. Be is írta a csapattársa közös cseten, hogy az E-75 most látott először IS-3-at.
Igazából 2-szer nekem jött volna és a koccanástól meghalok, de ő másképp gondolta.
Visszajátszás megtekinthető, ha valakit érdekel.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
myckey #47571 üzenetére
Pedig tökéletes medium járgány, szerintem tetszeni fog. Én elég gyenge játékos vagyok, de még nekem is jól megy vele, szóval teljesen fool proof.
A csúnya KV-kat pedig pillanatokon belül le tudja darálni, gyorsan mögé kerülsz egy kis mozgás még mellé és már ki is van iktatva. A gyorsan mozgó könnyű tankok/felderítők ledarálására is alkalmas, amikor az ráhajt az artyra igényesen le lehet rá csapni, a nagy sebesség miatt ott vagy mögötte még mielőtt annyit mondhatna siemka.
Ütközéses pusztításra is tökéletes, a mai napon kb. 5 tankot nyírtam így ki. Töltésgyorsítót érdemes rátenni, a legjobb motor pedig különösen ajánlott hozzá a legteljesebb hatékonyság érdekében.
-
bartucc
addikt
Elég izmos a jumbo... Kicsit nehéz volt játszani 999ms-os laggal, de úgy néz ki, a páncél ez ellen is véd.
Acélfal jelvény + 3-as osztálybeli sofőr így is meglett
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Ma találkoztam egy elit játékossal: Gany50
Célul tűzte ki, hogy ki kell lőni az összes prémium tankot, mert azok Noob-ok.... Így előszeretettel lövi a csapattárs prém. tankokat is. Úgyhogy vigyázzatok vele.
-
emre
veterán
Érdekes csatának ígérkezett, és az is lett, de nem hagyományos értelemben.
Az egyik artista jegyezte meg a csata végén, hogy: T9 and the lemmings.
Győzelem!
Map: Karelia
Date: 2013. március 27. 20:02:05
Jármű T-54
Szerzett tapasztalat 1 975 Szerzett kredit: 73 198 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 22)
Csatában elért Achievement: Dumitru kitüntetés, Mesterlövész, Pusztító -
myckey
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #47568 üzenetére
na én meg még nem mertem rászánni magam a vételre
mostanság inkább teszten megnézem a gépet,és csak utána merek belevágni,de hát hol lesz még a kövi szerveregyébként mi a véleményetek az ARL 44 top lövegéről:?
papíron odabasz az az átütés....elég durván.
ellenben tesztszerón pattogtam vele még a TR5 TD oldaláról isez nem vicc,mély nyomot hagyott bennem
-
vJokka
aktív tag
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. A Churchill 7 mennyire önfenntartó ? Vagy esetleg lehet vele keresni is ? Köszi előre is a válaszokat(Már ha lesznek
)
-
adrian360
őstag
válasz
bartucc #47565 üzenetére
https://worldoftanks.eu/personal/payment/
bankártyával és paypallal ezek az árak :
30 000 gold € 99.95
14 500 gold € 49.95
5 500 gold € 19.95
2 500 gold € 9.95
1 500 gold € 6.95 -
adrian360
őstag
válasz
Patrick76496 #47536 üzenetére
nem tudom mi a pontos "top" meghatározása, a legjobb 200 eredmény, a legjobb 1% vagy valami hasonló, a lényeg hogy a legjobbak átlaga mennyi
-
bartucc
addikt
válasz
nyunyu #47561 üzenetére
Vagyis, egy újabb hely 150? Nem mondom, hogy lényegtelen, hogy 150, vagy 300... De mindkettő drága számomra, ha csak egy hellyel lesz több általa.
Az a gondom, hogy nekem ez a játék kikapcsolódás, de alapvetően nem számít, hogy áll a statisztikám, nyerek-e vagy vesztek. Jobb próbálok lenni persze, minél inkább, de fizetni nem szeretnék a játékért, vagy minimálisat maximum. Nem a fizetéssel van problémám, hisz ez egy ingyenes játék, sok játék több ezer forintról indul, ahhoz képest nem lenne kiadás, de tudom, hogy nem tudnék aztán megállni, legalábbis utólag sajnálnám az aranyra költött pénzt.
Sajnos betegség miatt most iskola és munka között vagyok, bár tanulás a terv még, így nem szívesen adnék ki egy játék miatt, ami egyébként ingyenes, ezreket. Kereső emberként más lenne a helyzet, de így luxus kategória
-
nyunyu
félisten
-
bartucc
addikt
válasz
Cseri0058 #47557 üzenetére
Nem rossz
Mondjuk akkor bátorkodom megmutatni az első köröm a Jumbo-val, egész szépen bírta a kiképzést! Bár nem nyertünk, 4-en lőttek rám, és mindenkit le bírtam szedni, csak hát, jött a többi tank is. Eléggé sok magabiztosságot ad a páncélzata, meg az, hogy egy TD-nek se könnyű préda, viszont ők nekem annál inkább.
Eléggé gondolkodok viszont a garázsbővítésen! A 300 aranyért cserébe hány hellyel lesz gazdagabb? Erre talán, és a barakk bővítésre vennék aranyat, amennyiben nem nagy összeg, ha másért nem is.
-
Linkin
senior tag
Gondolom semmi esély hogy hétvégén a 8-as Td-k lesznek olcsóbbak
-
grex4
aktív tag
válasz
Veatta #47548 üzenetére
Mint írtam minden csata eldőlt kb 2 perc alatt, győzni akartam minden áron, nem wn6ot növelni. Persze elbújhattam volna még több sebzést bevinni de akkor már mind1 volt.
No meg akkor tudsz hatékonyságot növelni ha van rá időd... mikor 5tank jön szemből és egyedül maradtál nem mindig volt idő újratölteni...
-
Csabi04
tag
Engem az idegesít hogy kb 10 játékos állandóan spotol. Ezt gondoljak: na én előre megyek spotolni. Lőjetek segfejek! Ezután kilövik és ezt gondolja: én mindent megtettem de a balf@szok elb@sztak. gggg.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Tiszteletes #47545 üzenetére
En bejovok picitt
-
Tiszteletes
aktív tag
Hali! Várnánk még néhány T2-4-es tankot századozni. EU1 szeróra. Gyertek gyertek! draft51 századát keressétek. ÉS segítsetek életem első századozását elkezdeni.
Köszönöm!
Szolgálati közlemény vége. ;-)
-
Antonius1978
addikt
válasz
Bingisz #47533 üzenetére
Nos, ez igaz, viszont azt elfelejtettem megemliteni egyuttal, hogy Csata Utozet palya volt, es az ellen beallt foglalni, es mi ketten mentunk oda, a tobbi baszott ra, es nem is ertem, hogy hogyan tudtak a foglalst megakadalyozni...gondolom amig engem kilottek, a Type egyet resetelt gondolom, es akkor esetleg a palya masik felebol is jott melleje meg tank, maskepp nem ertem hogy hogyan nyerhettek...
-
grex4
aktív tag
Hétfői napom:
És a tegnapi amikor MM szopóágra küldött, szerverváltások és wot újraindítások után sem volt 40%-nál több esély a győzelemre.
Csupa béna csapat, mire elértem a helyemre és felvettük a csata ritmusát addigra a másik ág elesett, resetelésre sem volt már idő. Alig sikerült duplázni pár tankot, naív aki azt hiszi hogy itt minden random, ekkora különbség nem lehet két nap között.
-
Linkin
senior tag
Helló
Az lenne a kérdésem hogy arany vásárlásnál az eladási vagy a vételi árfolyamat kell nézni? -
babferi
tag
Sracok ! Valahol meg tudom nezni az egyes tankokkal , az EU szerveren eddig elert , legmagasabb illetve atlag exp-t ? Vagy ezek az adatok nem publikusak ?
-
gebol18
csendes tag
Én is észrevettem,hogy egyre sűrűbben "lemming" csata van,ilyenkor megpróbálok átmenni a másik oldalra vagy ahol egyátalán nincs csapattárs és próbálok védekezni,ami menni is szokott,HA csak be nem kerítenek...
Én már csak akkor akadok ki,amit múltkor is a csapattárs művelt (arty) nem a pályára figyelt,hanem a pályán kívülre -
Patrick76496
őstag
válasz
adrian360 #47447 üzenetére
A szerver átlagot most már értem, hogy mi, de a szerver top átlag lényege még mindig nem esik le.
Ilyen statok vannak a wot-news-on is, (server top, on server), azok sem tiszták..
(#47460) Szilu: Kösz!
Mennyire pontos ez a BRV? Vagy extrem jól (még annál is jobban) megy a T-33-al, vagy csak nagyon elszámolt valamit a gép. Az a 11588 nekem gyanúsan sok.
Más: Ilyen medált is 5 évente szerzek egyszer:
-
Bingisz
addikt
válasz
Antonius1978 #47532 üzenetére
"engem egybol kilottek, mert kereszttuzbe kerultem"
Az a csapat hibája, hogy te előrerohantál meghalni?
Talán azért nyertek, mert a többiek nem rohantak ész nélkül...Szerintem az a legnagyobb hiba, hogy sokan meggondolatlanok vagyunk. Különösen akkor amikor meglátjuk a sok pirosat az ellenfélnél. Én is, bevallom, bár mostanában igyekszem kevés hülyeséget csinálni, ami meg is látszik a statom javulásán.
Amúgy jó nagy divat lett a csapattársak fikázása, amiben van is valami, de messze nem annyi mint itt sokan írnak.
-
Antonius1978
addikt
Ti hogy erzitek mostanaban, hogyan megy a jatek ?
Mostanaban annyi agyatlan barmot amennyit lattam ritkan latni, ra is nyomja a belyeget a hangulatomra.
Szerencsere most ramozdultam a kinai agra, a Type 58 kell nekem, es 1es szinten meg nem kapok duhrohamokat, meg keveset is jatszom, de oda a jatek varazsa...hol van mar az, hogy napi 8 orat is WOT-oztam...
Ez mar a multe...egyre jobban idegesit, amikor a jatekosok nem nezik azt a kurva terkepet, tegnapelott is mindenki elment 1 fele, es T44-el, es egy Type 59 mentunk masik fele, ahol 5 tank vart, engem egybol kilottek, mert kereszttuzbe kerultem, de erdekes modon megnyertek a csatat, mondjuk nem ertem hogyan... -
Tenken
őstag
válasz
Csabi04 #47526 üzenetére
Olyan jó tankkal, mint a t29 engem nem különösebben érdekel, ha zsinórban vesztek magas kiosztott dmg-ek mellett. Amikor egy szar stock tankkal (angol/francia ht-k) az elején csak duplára hajtok, hogy fájdalom mentesebben kerüljön fel rá pár modul, de az úristennek sem akar össze jönni. Na ilyenkor tudnám a hajam tépni.
-
Csabi04
tag
válasz
mikron #47525 üzenetére
Hat igen csak felbosszantott, hogy állandóan vesztünk, amúgy én se használom az XVM-et.
De szerintem aki használja az meglátja, hogy nincs esélye nyerni, megy és egy kettő kinyíratja magát.
Ma abba is hagyom, le se kell dupláznom a T29-et mert így is gyűjtöttem vele kb 3000 XP-t vele. -
mikron
tag
válasz
Csabi04 #47524 üzenetére
Nem kell figyelni én zsinórban 18 meccset veszettem, most 54 %-on vagyok. A gépemről is leszedtem az XVM-t nem érdekel ki hány %-os, mivel semmit nem jelent az alapján nem lehet megmondani ki nyeri meg a játékot. Volt olyan meccsem, hogy az ellenfél táborában lilák, zöldek voltak rendesen a mi csapatunkban meg piros hegyek voltak mégis 15:4-re levertük őket
...... no comment
-
Csabi04
tag
Sok szó volt erről a WR-rol. En bevallom hogy alig tudom ezekkel a k@urva balf@sz játékosokkal 51 %-on tartani. Most se tudtam a T29-t leduplázni. Átlagba 2500-3000 sebzésél elvesztettem 7 mecset.
-
Brian_GT
őstag
Köszi a segítséget mindhármótoknak. Tiszta sor, így már értem.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Brian_GT #47519 üzenetére
Az 1-es kérdésedre tudok válaszolni. Haverod regisztrál, telepít, belép a játékba. Te rá keresel a nevére, fel veszed barát listára. Aztán a csata fül alatt van egy legördülő menü, ott lesz egy olyan, hogy szakasz. Itt ha barát listán van valaki, akkor rá lépsz a nevére, jobbra nyillal át dobod a másik oldalra, és alul nyomsz egy meghívás gombot. Ez azonban csak akkor működik, ha mind ketten ugyan azon a szerveren vagytok. Lásd EU1, vagy EU2 bejelentkezéskor. Tehát fontos, hogy mindketten az EU1-gyen,vagy EU2-n legyetek. Kb ennyi.
A második kérdésedre nem tudok válaszolni, nem igazán vagyok tisztában a jelenleg klánokkal, nálam most alszik ez a dolog. -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
2 kérdés.
1. Barátommal csak akkor tudunk játszani ha prémium előfizetésesek vagyunk vagy máshogy is lehet? Ha igen hogyan? Jövő héten lesz új pcje és akkor jönne játszani ő is és szeretnénk ha nem 2en lennénk 2 pályán
Hanem akkor azonos oldalon azonos pályán lehessen menni. Nem tudom, hogy mi a menete...ki kell keresnem őt vhol és meghívnom vagy vmi ilyen trükkje van??
2. Tudtok esetleg olyan klánról akik kisebb szinten is már bevesznek embert? Jó lenne kicsit profibb oldalról is tippeket kapni, egyrészt gyorsabb lenne nyilván a fejlődés is, másrészt már kicsit összeszokna az ember a teammel.
Előre is köszi!
-
Mottie
őstag
válasz
GrooveHero #47517 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
-
-
Mottie
őstag
Tegnap sikerült egy Halonen-t összehozni.. Sniperkedjünk VRL 39-cel!
-
Mcray
senior tag
Gyenge lövegekkel semmi módon nem bírtam sebezni az angol dögöket Tier 8 és felett és véletlen, betaláltam a torony és a test közé. Hoppá max sebzés. Akkor próbáljuk újra. Megint. 4 lövés és a Körnörfon nem élt. Kipróbáltam a többi hasonló toronnyal megáldott angol gép ellen és 100%, hogy ami a tornyot vagy az elejét nem viszi át, az a torony és test között biztos sebez
Nem tudom mennyi a minimum szükséges átütés, de a KV-5, KV-4 alap löveg simán viszi
-
jahrn
senior tag
-
Scheffer
tag
Remélem nem csak számomra okoz örömöt magyar zászlót látni a sok orosz, lengyel és német között a top 20-as rangsorban.
-
PR0JECTNR56
addikt
Pz III/IV: Kissé különc jelenség a garázsomban, ami szinte mindig páncélvadászokkal van tele. Igazából nem is nagyon ment vele a játék, de ma adtam neki még egy esélyt, változtattam a hibás taktikai elemeken és egy kicsit sikerült ráérezni a dologra.
Medium tank státusza ellenére még a szokásosnál is mozgékonyabb, a döntött lemezekből álló páncélzata néha egészen jól hárítja a beérkező lövedékeket, a legjobb rászerelhető löveg pedig szintén egy korrekt darab, egyedül az újratöltése érződik egy kissé lassúnak így a Hetzer-ből (rendelkezik töltésgyorsítóval) átülve.
Mindenesetre itt tartunk, majd lesz ez még jobb is: -
Fel
addikt
válasz
virkir #47482 üzenetére
Hát igen, ezeknél a wg-s srácoknál semmit sem érdemes 100%-ig biztosra venni. De..
Megnéztem az eredeti fórumot, és ahogyan a blogger leírta, úgy nem szerepel a dolog az eredeti kérdés-feleletben. Ugyanis, azt kérdezte valaki, hogy mi történik, ha a VKDB helyett a light ág felől lehet elérni a Leo1-et, akkor az összegyűjtött xp-je átkerül a másik ágra (az Aufkl. Pantherre)? És erre az volt a válasz, hogy bármi változhat, és nem lesz kompenzáció.Amit linkeltem egy kicsit egyértelműbb. A VK 3002Db-ből lehet elindulni a Leo1-re? - Da.
Nemsokára kiderül mi lesz, addig már kibírjuk.A végére képek: Indien Panzer; Leopard Prototyp der Arbeitsguppe A
Ez a tier 8-es export panzer egész jópofának néz ki. Hátul a hajtás, szép hosszú csöve van (állítólag 90 mm-es), remélhetőleg pontos, és lesz lövegkitérítése is..
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged