- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
Én nagyon szeretem a Tiger B-t. Maga a tank kinézete is tetszik, meg úgy alapjába véve is jó. Azt a játékot igényli mint a sima tigris. Nekem is még csak a 88-as löveg van rajta (De már csak 7k xp a nagy löveg), tigrisről a nagy motor meg a rádió. Bár én még kicsit lassúnak érzem a fordulását, még hiányzik róla a lánctalp. Nagyon szeretem, bár az is tény, nem vagyok vele olyan sikeres mint a sima tigrissel. Kicsit nagyobb a tank mint a sima tigris, így az én megszokott taktikám nem megy vele. Az volt durva, amikor szemből a Maus meg az E100 pattant rólam
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Razer kaira pro ajándék ledes-töltős fejhallgató állvány.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest