-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Megvettem a Tigris 2-t. 3 csatát mentem vele. Az első csatában ki akartam próbálni, hogy mit tud, ha idióta vagyok ezért megölettem magam 2 perc alatt 4 Tier 10 által... De nyert a csapat

Második csatában már jobban játszottam (1700 sebzés), de a csapatomban nem volt csak 47% alatt játékos. Valami 15:1-re buktam (Azt hiszem csak nekem volt kill...)
Harmadik csatában papíron mi voltunk a jobbak, de megint bedaráltak 15:3-ra azonnal. A három killt a mi platoonunk alkotta...
Eddigi tapasztalat vele:
-Sidescrapingelve eddig sem a Löwe, T34,Tiger 2,IS-8 stb nem tudta átszakítani az oldalát. Gyakorlatilag autópattintás vele minden, ha nem a tornyot lövik. Ha nincs lehetőségem sidescrape-re, akkor mindenki ott üt át ahol akar.(Autócélzás és prémium lőszer for the win...)-Nagyon gyorsan forgatja a testet (BIA + Klátcs-bréking)
-Nagyon gyors maga a tank a Tigris legjobb motorjával. Ezek szerint az a több ezer Tigris 2 akivel eddig találkoztam olyan idióta volt, aki úgy lépett át a tigrisen, hogy a motort nem fejlesztette ki...
-Nagyon szép jármű az alap toronnyal
Más: Tiger P: Nagyon jó platoont fogtam ki az elmúlt 3 napra. Raktam is bele 80 000 XP-t a legénységbe, de hiába vagyok vele egyre jobb, minden úgy viszi át mint ha GYENGÉBB lenne mint a sima Tigris H. Jól gondolom, hogy az ellenfelek a sima Tigrist lebecsülik míg a Tiger P-re mindenki betárazza a prém lőszerét? Most nem arra gondolok, hogy gyenge pontokon ütnek át, hanem hogy szemből bárhol.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Gurulunk, WAZE?!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest