- iPhone topik
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Érdekességképpen...
Mostanában elég sokat mentem KV-1S, IS párossal, és azt vettem észre, hogy a T34 kupoláját könnyebben át lehet lőni a 122-essel, mint a füles tornyos T29-ét.-------------------------------------------------------------------------
Majd ilyen Löwétek legyen: [link]. Gyönyörű...
-
vhw
addikt
válasz
AlexWolf #44293 üzenetére
De te nem a "terméket" vetted meg, hanem a jogot, hogy játszhass vele. Ezt kellene megérteni.
Ebben a játékban semmi sem képezi a te tulajdonod, csak "bérled".Tenken: ez jó érv, az AAA kategóriás játék, meg az ára. De mikor eljutsz arra a szintre, hogy két éve tolod, szereted a játékot, több ezer csatád van - mindezt mondjuk eddig ingyen. Akkor elgondolkozol rajta, hogy ennyi idő alatt hány AAA-s játékot játszottál volna ki?
-
Tenken
őstag
Nem nagyon vagyok otthon ebben a mostani p2w szisztémában. Cs-n, meg W3-on nevelkedtem. Én csak hardware-ért szoktam meg, hogy fizetnem kell.
Minden annyit ér, mint amennyit hajlandóak fizetni érte. Ha senki nem akarna költeni a WoT-ra, akkor pár száz forintokért akármelyik prémtankot meg lehetne kapni. De sajnos sokan úgy gondolják, hogy ez így elfogadható, és ezért a WG is vérszemet kapott. Végülis megértem őket. Ha valaki hülye és fizetni akar, akkor azt én is lehúznám. Akit nem értek meg, azok azok, akik képesek költeni rá. Szerintem nevetséges, hogy egy darab 8-as prémium tank annyiba kerül, mint egy AAA kategóriás teljes játék. Jó, mondhatják akik megvették, hogy játékidő, de akkor is, nézzük meg mennyi munka/teljesítmény van a két termék mögött. Azok a prémtankok gyakorlatilag egy sor-t jelentenek egy adatbázisban meg egy textúra pakkot. Egy hozzáértő ember kb fél nap alatt össze dobja. Én is vettem egy kódot még a legelején egy itteni kollégától, de semmilyen gyakorlati értelmét nem láttam. Pénz, meg xp kifarmolása csak idő kérdése, a skill nem jön gyorsabban egy prémium fióktól. Végső soron saját magát szívatja csak az ember, ha próbál gyorsabban haladni vele.
No offense, nem akarok senkit bántani, és azt is megértem, hogy ez nem olyan nagy tétel, de a határozott véleményem az, hogy ezerszer hasznosabb befektetés lehetett volna, ha helyette elviszi a barátnőjét/feleségét egy étterembe vagy vesz a gyereknek egy új biciklit.
Persze végül is mindenki azt csinál amit akar, meg nem rossz ez a játék, de azzal ha most ilyen keretek között pénzt áldozunk rá, akkor egy hibás felfogású rendszert erősítünk csak meg.
-
jano_77
nagyúr
Asszem már tudom melyik lesz az első 10-es tankom, amiért elindulok:
Új német MED ág a 8.5 petchben
Ez a Leopard I nagyon tetszetős....persze technikai adatokat nem tudok, csak kinézetre.(#44293) AlexWolf: egyet értek Veled! ez már tényleg más kategória....ha megveszünk "A" terméket egyik nap, akkor 1 hónap múlva abból már ne legyen "B" termék, mert nem azért fizettem, valszeg ha alapból "B" lett volna elérhető, akkor nem is vettem volna, vette volna meg nagyon sok ember, játékos!
-
AlexWolf
senior tag
azért ez nem teljesen ugyan az a kategória. pl wow-ban te azért fizetsz, hogy játszhass, ezen belül ugye elvileg nem adsz pénzt ki, szóval úgy változtathatnak ahogyan akarnak.
de én megvettem egy árucikket, bizonyos paraméterekkel, aztán x hónap múlva megváltoztatták.
Nem akarok hülye példákkal jönni de ez kb olyan mintha kifizettem volna egy csúcs szuper Mercit, aztán az első szervizelés után visszaadnak egy Suzukit. -
Mottie
őstag
válasz
Napfénysüti #44290 üzenetére
LAssú és gyúlékony. De nagyon. A legutóbbi 3 meccsemben Löwével 5-ször gyújtottak..
-
Csabi04
tag
Nem segítene valaki hogy a VK3001 P-t melyik agyúval használjam?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Napfénysüti #44282 üzenetére
Ma is hozhatnál majd egy kis szerencsét
Az a tegnapi 100% winrate nem volt rossz -
Tenken
őstag
válasz
AlexWolf #44279 üzenetére
Igen, ez elég nagy trógerség. Nem is tudom, hogy engedheti meg magának a WG. Nem fogyasztóvédelmi kategória ez már? Nekem ugyan nincs prém tankom, és fiókra sem költök, de ahogy látom nagyon gondolkoznom sem érdemes benne.
Szerintem ez már simán a fogyasztó szándékos megtévesztésének esete lehetne. Akármilyen másik értelmes területen ezért már cserére vagy pénz vissza fizetésre lennének jogosultak az ügyfelek...Prémium tankoktól én mindtől félek. Ha velem van, akkor azért, mert többnyire elhullik az első 20 mp-ben dicstelenül, ha az ellenfélnél, akkor meg képes végig kempelni az egész game-t az utolsó kis pályaszéli bokorban kuksolva, én meg pont akkor futok bele, mikor már félig holtan rohannék elsőnek az artikat bónuszként leszedni...
-
AlexWolf
senior tag
válasz
#35692544 #44277 üzenetére
hát a lőwét az eredeti állapotához képest (én még 7500-ért vettem) egy csomót nerfelték suttyomban.
Régen löwe vs KT fix 1-esre volt vehető. Gyorsabb volt mint a KT, most lehet, hogy a KT papíron lassabb, de löwe kb 290%-os legénységgel sem tudja megelőzni. a kredithozamáról ne is beszéljünk.Amikor megvettem vesztes csatában simán hozott 40-60k pluszt, győztesben meg nem egyszer 150k körül volt a nyereség. ezt kb 1,5 éve meg sem közelíti. A többi nerfről ne is beszéljünk. Ha vissza lehetne cserélni én megtenném, mert én nem ezt a fost vásároltam meg anno.
-
-
munnergep
senior tag
Most rakott egy olyan csatába t29el, hogy simán 10 kill, erre oneshotolt az arty
hogy én mennyire noob vagyok, az valami bődületes.
-
xtmod
senior tag
Real Historical sound of guns mod (wot 8.4)
ezzel mi a tapasztalatotok? nekem ugyanúgy tönkrevágta a gémet, mint a 8.3, pedig a leírás szerint telepítettem.
-
nyunyu
félisten
válasz
Tenken #44257 üzenetére
Így próbálják meg távol tartani bébiszittereket tier2-3-tól?
Ja, hogy szaradna le a kezuk.
Pedig olyan jo erzes a gurulo pancelszekrennyel bebisinterkedni 5-6, agyhalottak miatt bukott T7-8 kor utan.
Mondjuk a T18 inkabb fun tank, nem egy ezustbanya, igy farmolni nem celszeru vele. -
BaLee
addikt
A fejlesztők részéről elég nevetségesnek tartom a kínai tier8 mediumot a type59-hez képest aminek még az MM-je is korlátozott. Gyakorlatilag a type szinte mindenben jobb. T-34-2-vel meg dobál be 9-esek és 10-esek közé ahol sok keresnivalód nincsen.
-
törölt tag
végre egy hét után engedett egy kicsit nyerni
-
Djuree
félisten
itt az eu szerveren létezhet arany type? haver mondta hogy látott egy arany type-ot és hogy az hogy lehet? mondom elvileg nem láthattál. azt se tudja mi az vagy hogy van olyan, szval nem kamuzott.
-
diegho
nagyúr
Van egy "rossz" hírem. Úgy döntöttem nem lesz több segítő jellegű videó.
-
forras2
őstag
Ez a T-150 milyen hülye biztos 1 dög...
T7-es csatában 607 HP-val éltem túl a csatát úgy, hogy 34 találatot kaptam be
Tigris, T29, VK3601H, VK3001P, TigrisP pattogott rólam végig.
Meg egyszer a KV3 is pattant, de az elől inkább "elmenekültem" utána -
válasz
jano_77 #44153 üzenetére
Érdekes, nekem asszem 8.2-ben volt ez, hogy elég gyakran artynak jelölt nem artykat, és td-nek jelölt nem td-ket. Nem tudom mitől volt, gondolom az egyik mod bugzott.
Volt is néhány wtf eset, amikor azt láttam a minimapon, hogy az ellenfél artyjai bejönnek a frontvonalba, én meg már előre örültem, hogy na, most artyírtás lesz. Hát nem volt.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Napfénysüti #44244 üzenetére
A T3 as elég jo.Még van valami páncélja,de a t4 az egy borzalom.10/10/10 es pánvél.Csak rád néznek és véged. Alig várom a t5öt.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #44244 üzenetére
Ha nem engedik a csapattársaid, hogy a s*ggedbe kerüljenek, akkor Az at2 hihetetlen jó vas..
Picit lő, de téged sem lőnek ki sokáig..
Az alectot nem ismerem, azzal nem játszottam..
Amíg nem nerfelik, biztos, hogy megtartom.. 75%os Winrate, több,mint 50es survive, sose voltam ilyen jó.. -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #44238 üzenetére
Jaja...
StellWall lettem 88 bekapott lövéssel zero damage.. -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #44240 üzenetére
Akar egy egyszeru paintben is meg tudod nezni, egyedi szin keverese, majd ott beirod a decimalisra atszamolt piros/zold/kek ertekeket.
Elso ket karakter a piros, 3-4 a zold, 5-6 a kek ertek: pl. 0xFFDD33=255/221/51Vagy keversz egy tetszoleges szint, aztan a paint altal kiirt RGB erteket atszamolod hexadecimalisra.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #44238 üzenetére
biztos nerfelik majd, mert ez így kicsit...hát op
Tomi0703: vagy meg kell kerülni.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Djuree #44237 üzenetére
kupolajat lehet.
multkor velem volt egy ilyen szorny t7-es csataban. is, t29, kv1-s, vk36 lotte, sikertelenul... egy kis ido utan valamelyikuk rajott, hogy he-vel kene loni es szetszedtek. de vicces volt vagy 1 percig lottek es az osszes pattant. a csavo utana jol ki is rohogte utana oket. -
Djuree
félisten
lol, most nézem ezt az AT-2-őt, t5-ben 203-as hull front armor! lődd át!
-
Djuree
félisten
tegnapi mérleg:
Name Total Per battle
Victory ratio: 50%
Battles: 60
Efficiencyold: 980.58
WN6: 992.91
Average tier: 7.8
Experience: 43735 728.92
Capture points: 61 1.02
Defense points: 6 0.1
Damage: 74557 1243
Kills: 41 0.68
Spotted: 58 0.97Vehicle Games played Victory ratio
Type 59 28 39.29%
KV-5 17 70.59%
AMX AC Mle. 1948 5 20%
Grille 4 50%
T32 2 50%
T-43 1 100%
Bat Chatillon 25 t 1 0%
Churchill VII 1 100%
VK 4502 (P) Ausf. B 1 100%hát egen, látszik hogy csak a minél gyorsabb kredit farm volt a cél, alig lőttem ki tankot, de közel 2M-t farmoltam ki...persze sebzés azért volt benne...
más: tegnap láttam egy 1! effes játékost, bison-al jött be t9-es csatába. velünk volt, kilőttem kv-5-el, erre elkezdtek reportolni, persze az értelmesebbje megköszönte, a noob-ok meg jól te TK-ztak, nem tudták miért csináltam
tiger hozta be, de hogy minek, kinek jó ez? nem értek egyes embereket...az ilyen barmokat mindig kilövöm és ki is fogom
-
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #44224 üzenetére
WN6 kepleten nagyon hangsulyos az atlagos tier szintenkenti sebzes, viszont van benne egy minimum tier6 elvaras.
-> Ha valaki tul sokat jatszik a baby seal clubber's leagueben, annak negativ lesz a WN6-ja, hiszen szokoevente egyszer tud annyit sebezni, mint amennyi az elvart tier6 atlaghoz kene.WN7-ben egy fokot finomitottak ezen, ott mar tier5-re fog kerekiteni a szamolasnal, ha a letolt meccseid atlaga kisebb.
Itt mar a parszaz(-ezer) Stug/Sherman kor sem fogja csokkenteni az ember WN7 erteket.
Pl. nalam T25AT WN6-ja es WN7-je is 1353, mig a WN6 altal buntetett Sherman erteke 1482-rol 1542-re no az uj keplettel. -
gebol18
csendes tag
Ez eléggé szenya dolog hogy egyedül én voltam citromsárga a csapatomban a többi piros,míg az ellenséges csapatban 1db piros sem volt
De legalább hétvégén lehetett normálisan játszani
-
virkir
veterán
válasz
forras2 #44216 üzenetére
Lehet még egy frissítés előtti az érték vagy egyszerűen nem tudja ennek a két kreténnek a teljesítményét mérni.
Marcel barátunk
Alexander meg a WG álomjátékosa
Ja aki FF-ot használ annak kötelező a wotstat script. Na azzal aztán lehet a fejeket fogni. -
-
atti_2010
nagyúr
Basszák meg, 3 AT2 és egy Hellcat az ellenfélnél, ezek tökre megzavarodtak.
-
Fel
addikt
-
forras2
őstag
Vajon XVM hiba lehet az, hogy egyre több olyannal találkozok, hogy van adott játékosnak 3-4-5-6 ezer csatája, és mellé 50 alatti eff-je!?
-
nyunyu
félisten
Kinai IS-2 milyen? Erdemes megvenni?
Ahogy nezem gyengebb a gun depressionje, mint a szovjetnek (-6 helyett -5
), meg a motorjat is lecsereltek valami utangyartott bovlira, plusz a stock lanctalpa is gyengebb.
-
Fel
addikt
válasz
krisss93 #44209 üzenetére
Öreg motoros vagyok, úgyhogy nekem megvolt a D-10T már a T-34-85-ről. De ugye azóta változott a helyzet, úgyhogy, tényleg nem érdemes azzal a löveggel számolni, érdemes lehet free xp-zni a tornyot.
Egyébiránt nem tudom milyen diszkont IS-ed lehetett, ha nem ment fel rá minden az alap felfüggesztéssel.
Nálam ilyen:Tisztán látható, hogy mindennel megpakolva 46,93t a tömege, míg az alap felfüggesztés (IS-1) 47,5t-t bír.
Lecseréltem a képet, hogy látszanak a felszerelések is. Próbálok faragni a képeken, hogy ne fussak ki a feltöltési keretből...
-
Fel
addikt
válasz
SoulReaver #44201 üzenetére
"szégyen, h már nem az emberek játék élménye a fontos, hanem a wg- pénztárca vastagsága..." - Ezt nem igazán értem hogy jön egymáshoz.. A WG nem igazán tehet a játékosállomány értelmi képességeiről.
A másik hsz-hez kis kiigazítás: Mind a 100 mm-es D-10T-nek, mind a két 122 mm-es lövegnek ugyanakkora a páncélátütése, 175 mm. A DpM jobb a 100-assal, de ez esetben előnyösebb a nagyobb alfa.
Simulacrum: Nem kerültek be. Elvileg a 8.5-re elhalasztották őket. De mintha olvastam volna valahol, hogy onnan is kicsúsznak... De ezt csak fél hangerővel jegyzem meg, mert nem találom a forrást..
krisss93: Az IS-nek semmi szüksége nincs a jobb lánctalpra, hogy mindent elbírjon. A mozgékonysága sem lesz igazán jobb. Ráér utolsó előttiként kifejleszteni (utcsó a rádió).
A toronyra sem fontos a free xp-t pazarolni, el lehet lenni a D-10T-vel. -
SoulReaver
veterán
válasz
Axel007 #44202 üzenetére
Sokkal jobb mint a kv-1s...
Már ha a hp-t nézed, meg azt, h 120mm elől a páncél, elég sűrűn pattognak a lövedékek, ha jól forgatod. Ha sokat sebzel vele (márpedig lehet) elég jól tudsz vele keresni.
Használhatod a 100mm-es löveggel, az pontosabb, kevesebb pennel.. De az ajánlott a 122mm D-25T
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Mivel most akciós az IS szeretném megvenni, kérdésem van-e olyan élvezetes mint a KV-1S, illetve lehet-e vele keresni.
Köszi a válaszokat.
-
SoulReaver
veterán
Tényleg mindenki a túlélésre játszik.... kempelnek és azt hiszik, h ez mekkora taktika...
Most 3x egymás után mentem KT-val... mit veszek észre? mindenki felsorakozik a fasza kis kemp helyére és vár... de még a scoutok is... ami a fő komoly... az ellenség is ugyanígy tett... hát szépen lassan elfogytak a nagy taktikába.... nekem maradt a megtiszteltetés, h 10 tank ellen a végére rambózzak egyet... 5-öt magammal vittem, mielőtt kilőttek.. szégyen, h már nem az emberek játék élménye a fontos, hanem a wg- pénztárca vastagsága...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged