Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Zeratul
üzenetére
Szerintem sem olyan rossz a Hummel, bár én utálom az artykat...nagy ritkán megyek duplázót is. EZ a csata - a profi játékosokat kérdezném - ugye a 8as tankok szégyene volt?!

vendingo: nem olyan rosszak azok a heavy-k, pl nézd csak meg, hogy KV-1el is lehet jó kört menni, pedig tényleg lomha tank.
Még egy jó példa, hogy jó tankok a heavy-k és lehet velük igen is jó csatákat vívni. T1 HT-el WoT-os pályafutásom eddigi szerintem legjobb csatája. Ennyi plecsnit még nem sikerült egy csata alatt szereznem.
Egyedül fordítottam meg és hoztam le a csatát....bukásra álltunk Dragon Ride-on.okos67: Tigris szerintem igen is jó tank!
Mint ahogy a Panther is véleményem szerint, én szeretem. Igaz nem minden köröm sikerül így. +1
Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyedül fordítottam meg és hoztam le a csatát....bukásra álltunk Dragon Ride-on.