- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
jano_77 #41198 üzenetére
Olyan kicsiket csak HE-vel tud sebezni, és HE lőszert használt egy olyan ágyúban, melynek a legjobbak között van a penje AP-vel tier 9-ben. Gyakorlatilag az orosz heavy vonalon elérhető legjobb ágyú van a tankon.
Ez tipikusan azt mutatja, hogy a játékosnak gőze nincs arról, hogy hogyan működnek alapvető dolgok a játékban és lusta utánanézni. -
Szilu
tag
válasz
Pttypang #41195 üzenetére
They affect the speed at which a gun will be aimed at its target, with more competent Gunners able to aim at a faster speed, and also aim better. In game this is reflected by the aiming circle starting out smaller, shrinking faster while your Gunners are aiming, and ultimately ending up smaller when fully aimed.
Ez nem az amit én mondtam, de azért köszi -
Szilu
tag
válasz
druGh1 #41189 üzenetére
Az attól függ. Ha a frontvonalban harcolsz és úgy sebzel, hogy közben te is spot alatt tartot az enemyt, akkor több XP-t ad, mintha csak hátulról sniperkednél. A spot damaget meg akkor kapod, ha a frontvonalban harcolsz ugyancsak, viszont valaki besegít hátulról. Legalábbis én így tapasztalom.
Ez az egész olyan érthetetlen. Én is így tapasztalom, sőt nem ritkán van az az érzésem, hogy a spot damage általi XP majdnem annyi, mintha én sebeztem volna.
Ehhez képest a wiki szerint a hátulról való sniperkedés ugyanannyi XP, mint a frontvonalharc. (Igaz, 200m-en belül jár valami "very small bonus"-t). A spottolás pedig a sebzés 50%-át éri maximum.
Az egész olyan mintha fel lenne cserélve a credit-tel, ahol a sniperkedés 50%-ot ér a "lát és sebez"-hez képest, a spottolás pedig a sebzést kiosztó tank-kal egyenértékű is lehet (amennyiben egyedül te mutatod a célt) -
diegho
nagyúr
IS-8 top tankunk, legjobb löveg és lövi a 40-eket az IS-3-ba szemből, 150-et az arty oldalába... öröm az ilyen top tank a csapatban.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
biacsia #41188 üzenetére
Itt ugyanez a helyzet, bár nálam a tapasztalatok az mutatják, hogy csak akkor dob ki, ha ráviszem az egérmutatót valamelyik még ki nem fejlesztett tankra vagy modulra. Ekkor felvillan a Nincs kifejlesztve piros felirata és kitesz az asztalra. Ez elég véletlenszerű, hogy mikor dob ki valamikor ~45 perc után bekövetkezik, de van olyan is hogy több mint két óráig is megy simán. Túlmelegedésre is gyanakodtam már, de az az elmélet megdőlt elvileg minden normál hőmérsékleten van játék közben is.
-
druGh1
csendes tag
válasz
diegho #41186 üzenetére
Az attól függ. Ha a frontvonalban harcolsz és úgy sebzel, hogy közben te is spot alatt tartot az enemyt, akkor több XP-t ad, mintha csak hátulról sniperkednél. A spot damaget meg akkor kapod, ha a frontvonalban harcolsz ugyancsak, viszont valaki besegít hátulról. Legalábbis én így tapasztalom.
-
biacsia
tag
Sziasztok!
Kb 3 hete játszom a játékkal és közben azt tapasztalom, hogy teljesen random kilép a játék asztalra: Csata közben mondjuk a játék eltűnik és a csodás asztalom tárul elém. Semmi hibaüzenet vagy bármi egyéb jel nincs. F1 2012 vagy Dirt 3 nem csinál ilyet, így ara gondolok hogy valami driver hiba lehet, de vajon mi?
Megoldási javaslatokat várok, hátha küzdött közületek valaki hasonló gonddal. -
Jajj,a T32 lövegét kettőször ellőtték egy csatában, és az elsőre elhasználtam a javítást. Mindegy, azért 4,2k sebzés összejött.Youtube replay. A feledik percnél befostam, mert volt már olyan, hogy ott szétlőttek.
-
druGh1
csendes tag
válasz
diegho #41179 üzenetére
ha jól emlékszem, nem volt nagyon hátulról sznájpolós sebzésosztás, max a végén mikor a VK45-öt meg az E100-at szedtem long rangen arannyal. Szal nem tudom miért a kis xp. Talán tényleg a két német tankba osztott sebzés miatt, ami lehetett vagy 3000 hp, már nem emlékszem, de majd megnézem a replayt.
-
Mcray
senior tag
Most tudtam meg, hogy Vallu01 barátom csinál magyarázós youtube videókat.
Itt egy nagyon szép csapatmunka kettőnk részéről + Centurion elemzés
-
diegho
nagyúr
Biztos tele van az mwreplays hasonló replay-ekkel, szóval fogsz találni bőven, bár aki nem gold ammo-val használja ezt a tankot, annak úgy kell. Van még talán 2 hét, amíg ilyen jó, utána jön a nerf, ki kell használni ezt a pár napot.
marchi: miért ilyen kevés az xp? Nem volt spot? Nekem már van 2100xp-s döntetlenem is supershit-el, ott olyan 6-7k között sebeztem és 3k spot, ehhez képest tier10-ben illene legalább 1500-at adni a 10k dmg-re. Bár mondjuk o268-al 1200xp-t kaptam a 10k sebzésért győztes csatában is spot nélkül.
-
druGh1
csendes tag
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Steppes 2013. február 22. 9:47:27
Vehicle: VK 2801
Experience received: 5 948 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 50 007
Battle Achievements: SniperA kis VK megint lecsapott. Lehet ez is jó lesz videó alapnak.
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum #41168 üzenetére
Azért játszok a tigrissel, mert sokak szerint szar, nincs igazán célom vele, de végigmegyek az ágon lehet.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #41101 üzenetére
Ha azért játszol a Tigerrel, mert az E75 a cél, akkor nagyon jól döntöttél. Mindig is erre a tankra vágytam, mióta ellenfélként a legnehezebben legyőzhetőnek éreztem. Nos meglett és tegnap felkerült rá a nagy löveg is. Azt kell mondanom, hogy hihetetlen jó tank. Egy tényleg közepes játékos kezében, mint amilyen én vagyok is halálos és csatamegfordító tank. Nagyon jó csatákat megyek vele, nagyon sokat lehet vele sebezni. Pattognak róla rendesen még ebben a goldvilágban is. Bőven pluszos prémium fiók nélkül is. Nem is tudom van-e még ilyen 9-es tankom. Szóval azt kell mondanom, ha eléred a te kezedben gyilkos bestia lesz. Most megjósolom, hogy sokkal jobbnak fogod tartani, mint az orosz csodákat, bár az IS4 is nagyon jó.
Mindenki másnak is ajánlom természetesen, bár azért sajnos látni vele teljesen tanácstalan játékosokat is, hogy árnyaltan fogalmazzak. -
Fel
addikt
válasz
AlexWolf #41162 üzenetére
Nem játékmotor, hanem sebzésmodell kellene hozzá. Lényegtelen...
A wot-os HESH lőszer nagyobb páncélátütéssel van megáldva, mint a hasonló kategóriájú normál HE lőszerek. A prémium 10,5 cm-esnek pl. 210 mm az átlaga. Ennek ellenére nem auto aim lőszer, hanem célozni kell ezzel is a gyenge pontokat.
Más kérdés, hogy tényleg eléggé érdekesen sebez.. Mert az azért nem vicces, mikor a 4000 v. 4800 kredites lőszerével 100 alatti sebzéseket osztogat az ember pl. egy Obj. 268 hátsójába..Amúgy az FV215b (183)-nak is HESH a prémium lőszere, és megemelték az árát 20 aranyra (8000 kredit).
-
jano_77
nagyúr
Sajnos lejárt a szerk időm.
Vmelyik nap ígértem Stug-al replayt, mikor nagy tankok között sikerült a legjobbnak lennem. Sajnos ez idáig nem találtam, de nem adom fel.Viszont itt tegnap vki azt mondta, hogy a Tigris egy rakás szar és nincs olyan tank, aki ne tudná átlőni!
Nos erre viszont biztosan tudok mutatni - csak este, otthonról - ellen példát, mert tegnap volt egy csatám, amiben a csata végi részletes jelentés szerint 9 lövést kaptam - többnek tűnt- és mind lepattant, egy sem talált. 100%-os maradtam! Szal igen is jó kis tank az a Tiger, én nagyon szeretem. Szuper jó ágyúja van és még pattogni is képes. Persze nem minden csatám ilyen sajnos, ez a ritkább.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #41157 üzenetére
Tegnap volt az első csatám, ahol PH-s emberkével találkoztam....
....Virkir volt és nyertek, mert elég balfasz csapatunk volt.
Redshire-en volt a csata és mi a fenti (II) poziból indultunk. Szépséges csapatomból 5-6 zöldség beállt a G2-es mezőben található malomhoz és házikóhoz és olyan szépen halomra lőtték őket, hogy ha a másik oldalon lettem volna, akkor azt mondanám, hogy öröm volt nézni.Így csak bosszankodtam!
De Virkirnek gratulálok!
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Djuree #41161 üzenetére
abban az esetben, ha a játék megjegyzi, hogy hol kapott találatot előzőleg a tank és ott gyengébbnek számolja a páncélt a továbbiakban, akkor van értelme. beküldesz 1-2 ilyet, majd nyomsz egy HE-t, ami a gyenge páncélon átmegy és bent robban.
De kétlem, hogy ilyen finomságokra képes lenne a jelenlegi játékmotor. -
Djuree
félisten
válasz
Atlantis #41160 üzenetére
elHESHegeti az ellenfelet
amúgymeg gugli
High Explosive Squash Head
Nagy robbanóerejű rogyókúpos gránát (HESH), robbanás előtt szétterül a páncéllemezen és a robbanás erejével fémdarabokat robbant le a lemez belső felületéről, ahelyett hogy átütné azt. sok szart nem ér... -
Atlantis
veterán
Valaki szaki elmondhatná, hogy a HESH lőszer mire jó? Tegnap kipróbáltam az angol T10-es med-et, mondom lövök vele aranylőszerrel...wiki szerint 480-as átlagsebzése van, ennek ellenére 28-at, meg 50-et sebzett asszem egy IS-7-re, nem értettem, miért...
-
Djuree
félisten
nvidia kód:
[link] -
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #41149 üzenetére
Én mindenképpen nekiállok majd, tetszenek a gépek már T7-es szinttől. Igen, a T10-es egy értelmetlen vas, de még így is jobb, mint a JagdE100, az angol legalább gyors, fordulékony, némi toronymozgása is van. A páncélzatuk viszont tényleg csak papíron jók, de meglátjuk, hogy kevesebb aranylőszer esetén mit mutatnak.
Majdnem visszavettem a T28Prot-ot és átmentem az amerikai fixtornyos ágra, de ezek után semmiképpen, mentem kb. 10 csatát T110E3-mal és nem igazán jött be, legalább látom, hogy nem kell nekem olyan. A T110E4 viszont nagyon bejött, marharépa voltam, hogy eladtam a T30-at...megéri kiszenvedni vele az E4-et, most már látom.
vhw: jó anyag, elmeroggyant volt, aki összerakta.
Djuree: egy seggel két lovon nehéz...
-
Djuree
félisten
húúúú tegnap mekkora noob szinten toltam:
mind a 9 meccs batchattel. lerontottam a jó statom vele
Name Total Per battle
Victory ratio: 33.33%
Battles: 9
Efficiency: 532.32
WN6: 420.36
Average tier: 10
Experience: 4265 473.89
Capture points: 0 0
Defense points: 7 0.78
Damage: 5058 562
Kills: 4 0.44
Spotted: 12 1.33újrahúztam a gépem, ígyis kékhalálozik csomószor
meg közben chateltem bnőmmel is, elvonta a figyelmem, de ha nem írok neki 10mp-en belül már csesztet h miért nem írok
-
Dobi 562
addikt
Jó kis MM volt, oldalanként 1-1 tier 7, a többiek 6-osok meg kisebbek. Tarolt a kis troll.
-
vhw
addikt
Na sokan ezt már csak reggel a kávé mellett fogják megnézni, de eszméletlen: link
-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis #41140 üzenetére
Nekem is nagyon tetszenek az angol TD-k, egy dolgot leszámítva: az pedig a páncéljuk. Tele vannak weakspot-tal, a Tortoise-ot is szétlukasztottam az AT-15-tel gyakorlóban. A Churchill GC pedig az a "Churchill III belövi mozgás közben auto aim-mel" kategória. Sokat nem láttam belőle, mivel a modokkal babráltam, amíg haverom szétlőtt a gyakorlóban. Viszont nagyon jó a gun depression-jük, ez óriási pozitívum. Gondolkodok rajta, hogy belekezdjek-e, de 10-es valahogy nem jön be, egy kör elég is volt belőle (4600 dmg). Mert még ha tényleg belőhetetlenek lennének, akkor még viselném is sebességet, de ezek is csak olyanok, mint a Black Prince, hogy alig van páncélja, mégis dög lassú.
-
fradi81
veterán
válasz
munnergep #41141 üzenetére
Miért jó, ha valaki klánhoz tartozik? Szerintem ha ezt megkérdezed akkor téged is hidegen hagy a klán dolog
Passz.
A tankszázadba ha belépsz ott lesznek ilyen létrehozott 'szobák'. Magyarba érdemes belépni, különben sok értelme nincs mert akkor szinte ugyanaz mint a random. Érdemes először kiválasztani a szintet, úgy látom nálad is a közép lesz a menő. Ha belépsz egybe, akkor ott fent kijelzi hogy melyik tanktípus hányas szintű lehet tehát csak olyannal játszhatsz. Ha megfelelsz a kritériumoknak és a század tulajdonosának akkor bevesz a csapatba, átrak a jobb oldali részre. Ehhez előtte meg kell nyomni lent a gombot hogy készen állsz. Közepesben szoktam menni itt a szintek összege 40-60 között lehet addig el sem lehet indítani egy játékot, pl. 10db 6-os szintű nehéztank. Vannak olyan emberkék akik nem válogatják össze rendesen a tankokat(alacsonyabb szintű használhatatlanokat is bevesznek), és meg sem várják hogy meglegyen a 60, márpedig ilyenkor esélyük sem lesz nyerni, na az ilyeneket el kell kerülni jó messzire. A hangbeállításokban engedélyezni kell a beszédhangot, mert már a szobában is beszélnek és elvárják hogy halld őket, jogosan, mikrofon jó ha van de nem létszükséglet.
-
homeless09
őstag
Na megvan a fantomkép forrása: Az AMD catalystba beállítottam még pár hete, hogy minden program beállítását felülbírálva adjon rá 2x élsimítást. Most kivettem ezt, és láss csodát jó lett a játék. Fene se gondolta volna.
-
vJokka
aktív tag
Csak erős idegzetűeknek: [link]
-
KaLeun
senior tag
válasz
nagysandor88 #41137 üzenetére
Mit értesz a PH klán alatt?
Lehet, hogy én is búcsúzom... Csak én a WoT-tól... Megdicsértem egy csapattársat, erre egy lengyel beképzelt hülye (1600 wn6) nekem esett, hát elküldtem... Olyan jó magyarosan... Szegény nagyon szívére vette a dolgot.
-
munnergep
senior tag
Kb. 3 napja kezdtem el olvasgatni ezt a fórumot, de ennyi idő alatt több infó ragadt rám, mint az egyéb wot fórumokon összesen
(pl. most döbbentem rá, hogy nem kell gold a gold ammo-hoz)
Nem vagyok egy szuper játékos, hozom az átlagot, viszont lenne 2 kérdésem, amivel a mai napig nem vagyok tisztában:Miért jó, ha valaki klánhoz tartozik? Egyszerűen csak könnyebben tudnak szakaszban menni és kész?
Klán háborúban a csaták ugyan olyanok mint egy random csata csak épp csapattársakkal?Mi az a tankszázad? Én próbáltam már becsatlakozni, de 1 óra után sem történt semmi, biztos valamit nem értek. A wot oldalán nem találok erről normális leírást.
Tudom, hogy láma kérdések, de itt vannak értelmes emberek akik érthetően el tudják magyarázni
-
Fel
addikt
Az alkalmi kommander osztogat (term. miután már kilőtték):
Ezután még beszól nekem is:
Ő ezt tette hozzá:
Fáj a fejem a hülyéktől..
-------------------------------------------------------------------------
Nem tudom, hogy a teszt #2 verziót szánják-e majd véglegesnek, de az mindenesetre érdekes, hogy a Tortoise semmit nem változott. Maradt a 2000 hp és az 5,99s reload. Hmmm...
-
nagysandor88
tag
Ezennel búcsúzom Tőletek, csak read only-ban leszek, egy HA-s ügy miatt.
PH klánban maradhatok?
Minden jót mindenkinek. -
Fel
addikt
válasz
fradi81 #41122 üzenetére
A Statistic Pack kavarhat be. Gondolom a magyar verziót tetted fel, ezért maradt magyar a nyelv miután átállítottad angolra.
Ha angolul használnád, akkor szedd le az eredeti verziót: [link]
A res\LC_Masseges mappát meg hagyd, állítsd vissza az eredeti formájára.+SoulRiever-: Miért hagyja ki mindenki az s betűt?
-
válasz
SoulReaver #41129 üzenetére
Vajon mennyi értelme volt beírni chatbe?
-
nagysandor88
tag
válasz
zsloti #41125 üzenetére
Személyes tipp: (nincs köbe vésve) mindenki álca, másodikat kezdd el úgy hogy neked tetsző skilleket adj nekik(ne perket) majd kb 40-60% között képezd át a commandert sixth senre/hatodik érzék/. Gondolom tovább lépsz majd T-50-2 re, úgyhogy a reset kb ott lesz esedékes...
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
diegho #41058 üzenetére
Érdekes, AMX 50 100-on érdemesebb a Snap shot skillt adni a Dead eye perk helyett? nagyjából tök egyforma a legénységünk ennek kivételével. Én úgy gondoltam nagyobb hasznot hoz az ha nagyobb eséllyel okozok kritikus sérüléseket mintha még egy pici pluszt ad a mozgás közbeni pontosság. Vagy nincs igazam?
-
zsloti
senior tag
Erre valaki?
"Üdv
Biztos volt már lólla szó de nem találom
Megvan a T50 es 100%-os legénysége
Kinek milyen képességeket adjak?
A parancsnoknak 6.érzék
Vezetőnek kuplungégető
A többieknek?
Köszi
zs"zs
-
myckey
veterán
mikortól érdemes eldobni a mentort?
vagy mikortól érdemes betenni?
nálam mindig ott van az elsők között a kapitánónál -
SoulReaver
veterán
Hát ezt az idiótát nekem kellett volna kilőnöm!
Szerintem ez valami nagyon idióta lehetett... mondom neki, maradjon és védje a bázist, míg én megyek segíteni a többieknek... erre jön utánam... meg áll egy ház mögött, kiszedtem közben tigert, meg type-ot... foglalják a bázist, trackolnak... mondom, menjen bázishoz resetelni, semmi reakció, forgatja a tornyát... engem meg kilőnek... simán meg lett volna a dolog, mert 2 afk meg egy t28 prot maradt a végére, de ilyenekkel nyerni.... nem tudom, h lett ennek tiger meg tigerP ilyen gyorsan... -
Zeratul
addikt
Artyknál kicsit bajban vagyok a skillekkel, perkekkel. Mert javításnak, tűzoltásnak semmi értelme, a cammo értelme is erősen kétséges, mert ha már arra kell számítani egy lomha artynak akkor régen rossz. BIA mindenkinek, parancsnoknak majrélámpa és mentor (ami utána resetelhető), vezetőnek clutch braking, tüzérnek snaphot, rádiósnak signal boosting, de a töltőknek mit?
-
Csabi04
tag
Az elit alakulat skill gyorsítja a többi skill kifejlesztését vagy csak plusz százalékokat add a legénység képzési szintjéhez?
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #41110 üzenetére
De jó, hogy sem az eu-s, sem az amcsi oldalra nem rakják ki a két verzió közötti változást...
Itt van google fordítva.. Nem a legjobb, de a lényeget ki lehet belőle hámozni. Elég sokszor van emlegetve a végleges szó, lehet már nem lesz több teszt verzió. -
Bingisz
addikt
Ismét megy a teszt szerver. Kezdésnek annyi változás, hogy csak 1 szerver van.
Megyek kipróbálom a Battle tutorialt.
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #41108 üzenetére
Igen, csak a tigrisen nem adhatsz ekkora szöget neki.
-
SoulReaver
veterán
válasz
diegho #41006 üzenetére
Sidescrape erről van szó kb?
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #41098 üzenetére
Nalam teljesen fel volt huzva minden, es megis halk volt...
VHW : nalam ugy szamolom hogy 3-4 tank van kb 250%on, a Ferdi olyan 265% korul, a tobbiek ugy 170-200 korul.Azokon ertendoek, amelyek reg megvannak mar.
Ugyanis nekem premem osszevissza olyan 5-6 hetet volt, mindent beleszamitva, es jatszom mar 2011 juliusa ota. -
vhw
addikt
válasz
diegho #41091 üzenetére
A titkod aligha csak a venti-BIA nyújtotta tized-század bónuszokban rejlik.
A vidin talán nem is láttunk olyan heavyt, amin ne a 3dik - 4dik skill fejlődött volna már. De ennyinél már nem csak erről a 11%-ról beszélhetünk, itt már kicsit több extra is hozzájön. Főleg azokhoz képest akiknek 1-2 skilles legénység ül csak a tankjaiban, én elhiszem hogy jó a BIA meg érezhető a pozitív hatása (főleg, ha ezt úgy mondod hogy már 2-3 másik skill is sorakozik mellette)Kétségtelen, hogy segít, csak az eltérő játék erőforrások miatt, más a szemléletmód. Eddig 4-5 garnitúra legénységem kóstolt bele a 3dik skillbe ~15k csata után... összesen van ~30 tankom... A legtöbbön első-második skill fejlődik. Nekem ez a "természetes", ennyibe nem nagyon fér bele a BIA is...
Egyéni szoc. prob. lehet mondani, de a prem nélküli játékosokat érinti, hogy átlagosan 1-2 skilles emberekkel tudnak számolni (ha ilyen a keret akkor mit osszanak ki) vagy inkább a 3-4 skilles az átlag, ahol már lehet nyugodtan válogatni. Más a mozgástér.
Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged