- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vbbb
őstag
válasz
Cucuska2 #38592 üzenetére
Próbáltam én is, nem jött be sajna...hatása olyan mint a zöld teának, az is altatós az elején után szépen felélénkít(get).
Bár a nem filteres változatot is ki akarom próbálni, gyógyteában is az tartalmazza a legtöbb hatóanyagot ugye. Régen ilyen szettet is akartam venni hozzá.Én maradok a kávénál, egy dupla macchiato-t, presszó kávét hamarabb megérzek mint akármilyen energiaitalt vagy energiafokozó készítményt. (Na jó Red Bull kivételével, szerintem az a legütősebb még mindig a piacon.)
Ja és semmi káros hatása nincs a kávénak a legújabb kutatások szerint, sőt ha valaki többet iszik naponta még a szervezetére is jótékony hatással van, ha egészséges életmóddal vegyül. Napi négy kávé az optimális ajánlott adag egyébként. A koffein nélküli is jótékony hatású.
-
fradi81
veterán
A wot mappában lévő updates mappa tartalma az átmeneti fájlokkal van tele és törölhető, vagy a játék része?
-
Stigma.HC
senior tag
Na előbb érdekesen nyertünk
Fisherman's Bay, egy ellenfél élt még egy 13 75, a csapatunkban pedig T110E3, IS7, IS8,Maus, E75, Obj 268 ééééés a kis amx majdnem megnyerte végül, beállt foglalni, szépen fel is kúszott 100%-ra a csík és kiírta friendly base captured (2-3 másodperc telt így el). Ekkor jött az is-8 és sikerült még kilőnie,a többiek szépen az ellenfél bázisán voltak fogolalniCsak 46 pont körül volt a csík de mégis megnyertük, na most mikor kiírja hogy friendly base captured de mégis kilövik akkor még megnyerhetjük vagy hogy is van ez pontosan?
Én eddig úgy emlékeztem, hogy hiába lőttük már ki a foglalót, megnyerték akkor is. Mennem kéne aludni inkább -
slayer006
addikt
válasz
forras2 #38583 üzenetére
Egész biztos.
Kérdés a hivatalos oldalról: How far have you progressed into the Chinese tech tree?
Gondolom ezt nem véletlenül kérdezték.fradi81: WOT Tömörített textúra csomag 0.8.3
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #38573 üzenetére
A szélső
Érdekes koncepció, az egyszer biztos. Városban, ház, vagy egyéb fedezék mögül néha nagyon jó lesz vele harcolni (ha balra van a fedezék), néha pedig irtó rossz (ha jobbra van a fedezék).
Van róluk még több kép itt: [link]
Ezen a képen úgy tűnik 17 fontos lövege van.
forras2: Korábban is mindig pénteken tették ki az akciós hírt. Kibírod addig?
-
KaLeun
senior tag
válasz
mynames #38572 üzenetére
8.2 Update Notes
Game mechanic changes:
Fallen trees are counted as masking cover (like bushes) for the visibility system (fallen trees were previously excluded from the calculation of visibility).
Ha kiadnak egy patchet, egy kávé mellett mindig elolvasom, hogy mi változott meg. Javaslom ezt neked is. Ha nem kávézol ihatsz mást is.
-
mynames
senior tag
válasz
forras2 #38570 üzenetére
Jó tank a tigris csak a 7-es közt nem elég jó.
"...amíg az IS lő kettőt, a tigrissel 3-at...Lőszer olcsóbb bele..." - igaz
"ezerszer pontosabb" - pontosabb
"...átvisz szinte "mindent" - de jó is lenneÉn sem veszekedni akarok csak a tapasztalatomat írom (596 kör Tigrissel és 317 IS-sel eddig). IS 1 vs. 1 Tigerrel szinte mindig az IS a nyerő.
Ha bejön neked akkor jó. Mennék veled szakaszban szívesen.
(#38571) KaLeun: A kidöntött fa SOHA nem álcáz. Zéró a camó értéke.
-
KaLeun
senior tag
Láttam már párszor itt spottert, gondoltam kipróbálom én is. Kiegészítem a "rejteket" a fa kidöntésével, így a lomb is álcázott.
Ott tolongtak a támadók, némelyik még talán az A6-7 határáig is eljutott. De nem spottoltak fel...
Sajnos a 9 perc környékén elfogyott a türelmem és így csak 3307 spot sebzésem volt. A végére majdnem meg is haltam... Nem számítottam a Tigrisre.
-
forras2
őstag
Nem kötekedni, és nem veszekedni akarok, csak a véleményemet írom le.
Miért szar a tigris? Mert nincs páncélja? Lehet, de attól még hogy 1 tank nem hülye biztos, lehet jó.
IS nagyobbat sebez... igen, ezt alá írom. De amíg az IS lő kettőt, a tigrissel 3-at, és sebzésben ugyan ott vagyok. Lőszer olcsóbb bele, ezerszer pontosabb, és átvisz szinte "mindent". Míg az IS-el olyan tankokról szoktam pattogni, hogy csak fogom a fejem. Nekem ez a véleményem, szerintem jó tank a tigris, és szeretek is vele játszani. És mondom ezt annak ellenére, hogy nekem csak az IS van viszonyítási alapnak. -
kisküzdő
tag
Győzelem Lakeville 2013. február 7. 20:40:45
Jármű Matilda
Szerzett tapasztalat 817 + kredit: 16 457
Csatában elért Achievement: PusztítóEz már jobban tetszik
Meg is lett a churchill 1 Arra melyik gun a jó ? Gondolom a top a legjobb de először mit ajánlotok ?
-
Még hogy nincs szopóág, hát jelentem van!
-
Linkin
senior tag
Elkezdtem az amcsi TD ágat majd melyiket érdemesebb megvenni a Helcattet vagy a Jackson-t?
-
kisküzdő
tag
Vereség Erlenberg 2013. február 7. 19:38:06
Jármű Matilda
Szerzett tapasztalat 531 + kredit: 16 657 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 535)Csata legelején volt 3-3 arty.[Ez] kilőtt 2 belőle mert az mekkora poén.Majd ezután mikor az ellenségtől már csak T-28 és 2 arty volt az egyiket kilőttem majd 5*
azaz öt szőr belém lö saját jó képességű arty-k (M37) Na és ekkor jutott eszembe a chat hogy én balga kikapcsoltam pedig vastagon elküldtem volna oda ahonnan jött.Ez tuti nem volt véletlen. Az ehhez hasonló zombinak miért nem volt a magzatvizében cápa ? Ment neki a report mind az 5 Remélem bann-t kap (1319 sebzés 5 kill nem lett volna rossz nyerni.)
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #38529 üzenetére
Hogy rohadna meg...
Ma telibe vert hátulról egy IS, Conqerorban voltam, 488 damage...
Beadta neki a 3 BAR-t ezek szerint.... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
forras2 #38500 üzenetére
Én a KV-3-ban ülve mindig jól megtépem a bajszát. Megtanítom neki hogyan kell dorombolni.
Amúgy tényleg jó tank ha nagy lőtávolságokról van szó. Tipikusan németes a lövege, pontosan és elegánsan beviszi a találatokat. Ezzel szemben egy KV egy brutális barbár. Nem elegáns és nem is olyan pontos, de sokat pattint és nagyot belét tud toszni.
Szerintem mindegyik jó, csak fel kell velük venni a megfelelő stílust. Amikor fikázza valaki ezt vagy azt a tankot az csak annyit jelent, hogy nem tudja vagy nem akarja az adott karakterisztikát a javára fordítani.
Én a scout tankokat rühellem, nem szeretem az elmebeteg futkosást, de látom, hogy mások meg olyanokat művelnek vele, hogy az már művészet.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Pete55555 #38555 üzenetére
Próbálom mindig, h melyik az a póz amibe beforgatva sűrűbben pattognak rólam, de mindig ráfaragok (IS-el ez is piszok egyszerű volt)
Az a baj, h az én játék stílusom is változó... kedvtől függ.. de ezzel a tank -al (T29) eddig csak a tank ász -os körömben kaptam el.
Így van, de sajnos sokan még mindig a tornyát lövik, és csodálkoznak hogy lepattannak róla. - ezt viszont nem sajnálom
tudatlanok
-
Pete55555
addikt
válasz
SoulReaver #38543 üzenetére
Így van, de sajnos sokan még mindig a tornyát lövik, és csodálkoznak hogy lepattannak róla. Mindenesetre azt elmondhatjuk, hogy bár a testét szépen át lehet lőni, még mindig sokkal jobb helyzetben van mint a tigris, mert a teste jóval alacsonyabb, és a tornya sokkal jobban páncélozott.
-
KaLeun
senior tag
Most találkoztam egy hazánkfiával (Aigeusz[AHA], 1506 wn6)), aki a T69-el a Magic Forestben campelt. Aztán nem sokat tett hozzá a csatához mert pikk-pakk meghalt (én is, mert kigyulladtam, benyát vittem). Aztán elkezdte a mondókáját. Válaszoltam, hogy "Campelj többet...", erre aztán el lettem mondva minden szarnak.
Most akkor mit várunk a nooboktól, ha valaki ekkora sztár és a legnagyobb noob helyen campel?
-
mynames
senior tag
válasz
yarsley #38541 üzenetére
Hát szerintem a Tiger (és a T25/2) a legrosszabb 7-es tank..(angol ágat még nem ismerem)
#38545) fradi81:
"Majd kíváncsi leszek a tigrisre, gondolom gyorsabban tölt és pontosabb távolra mint az IS. Tehát közelharcban esélye sincs egy komolyabb tank ellen, viszont távolról igen, ez lehet a különbség, akkor viszont nem rossz"
Annyival nem tölt gyorsabban és távolabbra hiába pontos mert könnyen pattan..főleg egy IS-ről. Hiába no, hazahúz a fejlesztők szíve...
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #38546 üzenetére
Holnap egy esetleges szakaszozás?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Cseri0058 #38542 üzenetére
Nem is kell idegeskedni..
Én a mai napot egy szép top gun -al indítottam... aztán jött a cumi...
11 meccsből 6 nyerő, de nem vagyok ideges, mert én megtettem mindent amit lehetett.. a körönkénti 1500-3000 körüli sebzést hoztam és ez a lényeg
plusz 10-15 kill...
fradi81
Annyit még megjegyeznék, h IS is tud meglepetéseket okozni..
ha a legénység jól ki van maxolva 121% -ra egész pontosan.
0.46 a pontossága és volt soxor, h 500 m ről szedtem le vele pl menekülő ELC-t vagy kempelő tigrist.
-
fradi81
veterán
válasz
Cseri0058 #38536 üzenetére
Majd kíváncsi leszek a tigrisre, gondolom gyorsabban tölt és pontosabb távolra mint az IS. Tehát közelharcban esélye sincs egy komolyabb tank ellen, viszont távolról igen, ez lehet a különbség, akkor viszont nem rossz, csak annál aki IS-ként akarja használni
( nem ért hozzá
)
-
nyunyu
félisten
M4 sherman után melyik tankot válasszam? Van a jumbo és az M4 újra.
E8 egy az egyben ugyanaz, mint a sima Sherman, csak egy szinttel feljebb: gyors, de nincs pancelja
E2 eleje viszont szeret pattogni, de joval lassabb.Mindkettore ugyanazok az agyukat lehet feltenni, mint az alap Shermanra, plusz hozzajon a gyorsabban lovo M1A2.
-
-
Pete55555
addikt
Megint hülyeségeket írtok sokan. Nincs olyan hogy rossz tank. A T29 inkább ajánlható kezdőbbeknek mert nagyobb a páncélja ezáltal hülyebiztosabb. Tigrisre sokkal jobban vigyázni kell, de jo lövege van. Ennyi az egesz, ezt kell neki leírni es majd eldönti melyik tank illik a játékstílusához.
-
scyllarus
veterán
A Tigris lehet hogy jó, de akkor sajnos olyan tudást igényel, ami nekem nincs meg. A VK3601-et imádom, épp tegnap mentem vele két 2200+ dmg-s kört is (nix gold ammo), ehhez képest a Tiger H/P-t sem tudtam megszeretni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire más stílust igényel, én nem tudtam ráérezni.
-
virkir
veterán
válasz
Cseri0058 #38532 üzenetére
Viszonyításom nincs, de ha szar lenne akkor nem lenne pozitív a mérlegem.
Soroljak neked egy rakat tankot a garázsból meg a fejlesztésekből ami szar és mégis bőven pozitív a mérlegem vele? Meg olyat is tudok ami jó de nálam mégsem működik úgy ahogy kéne?
Írd azt, hogy neked tetszik meg jó köröket mész vele de attól még nem lesz jó maga a tank.vhw
Te meg gyere tankolni -
Cseri0058
őstag
válasz
virkir #38531 üzenetére
Abból szűröm le, hogy jó köröket mentem vele sokszor lehoztam vele a csatákat illetve pozitív vele a statom.
Tehát ebből adódik, hogy nem szar. Viszonyításom nincs, de ha szar lenne akkor nem lenne pozitív a mérlegem. Ami neked szar az másnak lehet jó és fordítva.
Nem hiszem, hogy veled már nem történt olyan, hogy inkább annak adtál igazat akit ismersz mint annak akit nem még ha nem is volt igaza az ismerősödnek. Én nem ismerem +SoulRiever kollégát, de megmertem kockáztatni azt az írás mivel már szakaszoztam vele. -
virkir
veterán
válasz
Cseri0058 #38528 üzenetére
Te most komolyan kérdezel? Vagy csak bekötötték a netet a kisegítőiskolába?
Ha nincs viszonyítási alapod akkor miből szűröd le, hogy az egy jó tank a többihez képest?
Tudod akinek csak sz@rral kent kenyeret adtak világ életében annak sincs fogalma róla mennyivel jobb a vajas.
Minek adna neked igazat ha csacsiságokat beszélsz?+SoulRiever-
Például ez is az egyik pont amiért jobb a Tigrisnél. 1v1-ben azonos feltételek esetén egy IS-nek illik megenni a Tigrist reggelire.
Az más kérdés random csatákban kik mivel, hogyan játszanak. -
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #38529 üzenetére
Legalább nekem adnál igazat!
-
SoulReaver
veterán
válasz
virkir #38525 üzenetére
Nekem sokáig volt IS. Attól eltekintve, hogy csak 175 átütése van, egész jókat lőttem vele, soxor beadja a max 488 sebzést és egy tigris tanknak esélye sincs vele szemben
T29 -el annyi a kínom, h a nagy pen-hez kevés sebzés társul amit még megfejeltek a drága lőszerrel... sokat kell vele lövöldözni, h összejöjjön a 2-3000 sebzés kör végére.
-
grex4
aktív tag
helló.
M4 sherman után melyik tankot válasszam? Van a jumbo és az M4 újra.
Nincs itt olyan valaki aki feltöltögeti a replayeit valahova amiből tanulni is lehetne? Szívesen végignézném ha skill van benne nem csak mák. köszönöm!
-
virkir
veterán
válasz
Napfénysüti #38522 üzenetére
Az lenne a lényege a melyik tank jónak, hogy az összes tulajdonságaikkal nézzük ne csak egyes paramétereit.
Ezért jobb a T29 meg az IS mert jobban használhatók univerzálisabbak, jobban kiegészítik, ellensúlyozzák az előnyeik a hátrányaikat. -
virkir
veterán
válasz
Cseri0058 #38516 üzenetére
Szerintem egyezzünk ki annyiban, hogy egyformán teljesítünk vele de attól még fényévekre van egy T29-től meg az IS-től.
A szánalom meg az, hogy te a hatalmas tapasztalatoddal jelentesz ki dolgokat amikor húztál ösz egy ágat?
Majd ha felmutatsz két-három másik nemzet tankjaival lejátszott pár ezer csatát na akkor lehet adok a véleményedre. -
nyunyu
félisten
A Jagdpanther-el szépen lehet zúzni, szeretem. -stat annyira nem mutatja, de tényleg szeretem-
Viszont szinte minden átviszi. Ha kicsit jobban pörgök vele, hamar kiszednekJP/JP2 nem arra valo, hogy az elso sorban tolongjon vele az ember, hanem hatulrol kell apritani az ellent.
A top ágyú nagyon szaggat, de drága a lőszer.
JP2/Ferdibe fajlagosan olcsobb a 128mm-es loszer, viszont a javitasi dijuk jobban faj (~10-11k), mint a JPnek. (~8-9k)
JP2ot most harmadszora sikerult csak duplazni:
3368dmg+356 spot, 12/10 loves, 2 kill, kilottek= +2966 credit
2245dmg+0 spot, 4/3 loves, 1 kill, kilottek= -384 credit
2767dmg+201 spot, 8/8 loves, 3 kill, tuleltem= +7857 creditSzoval ha jo vagy, akkor boven meg lehet vele keresni a javitasi koltseget+loszert prem nelkul is.
(Parszor mar irogattam, hogy lecserelem Ferdire, de mostanaban nagyon megy a szeker a JP2vel, igy inkabb megtartottam.)
-
virkir
veterán
Azon mit nem lehet érteni, hogy egy sz@r?
Amíg Tigrissel az átlagsebzésem 1100 addig a T29-el meg 1450 a kill/batle is sokkal jobb az xp-m a Tigrisnél nagyrészt prémiumos volt a T29-nél meg alap.
Mindezt úgy, hogy az amerikai nehézzel annyi az össz csatám amit látsz, ergo még csak most tanulom.
Tehát egy sokkal könnyebben játszható eredményesebb tank a T29 nem úgy mint a tigris. És ez igaz az egész német vonalra is, nagyon kell hozzá a játéktudás, hogy eredményesen lehessen használni. -
fradi81
veterán
Pár hónapja van meg a játék azóta 2 + helyet adott a garázsba, régebben is jellemző volt ez tehát várható hogy ad még?
-
Chris0321
veterán
válasz
vendingo #38489 üzenetére
Nekem meg van mindkét Tigris, nekem személy szerint tetszik mind a kettő. A sima Tigrist inkább hátulról támogatónak kell használni, az ágyúja elég pontos hozzá. A lényeg az, hogy próbáld ki magad és majd megtudod neked bejön-e ez a stílus. Nemsokára lesz majd tesztszerver a következő pach előtt, ott olyan tankkal játszhatsz amivel csak szeretnél.
-
g85j
tag
válasz
fradi81 #38502 üzenetére
A Jagdpanther-el szépen lehet zúzni, szeretem. -stat annyira nem mutatja, de tényleg szeretem-
Viszont szinte minden átviszi. Ha kicsit jobban pörgök vele, hamar kiszednek
A top ágyú nagyon szaggat, de drága a lőszer.
Sajna 2 napja brutál sz*póágon vagyok úgyhogy erősen minuszos köröket megyek vele, meg az én kezemben egyébként is nehéz vele pluszos kört kihozni.(nyertes csatában/prém nélkül)
A tőlem jobbak biztos még jobban élvezik a vasat. -
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #38487 üzenetére
Fel írta itt: [link]
Tekintve arra, hogy tier 7 lesz, szerintem a Vk2801-ből lehet majd kifejleszteni, de persze ez nem biztos.
.luke: Most már naponta fogsz idejárni?
Vagy ez is a szerencsefaktor része lesz?
Ha szerencsénk van akkor nem jössz, ha meg igen, az szopóág a fórumnak -
virkir
veterán
-
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest