- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Napfénysüti #41297 üzenetére
Így van. A 88-as használata a "legkifizetődőbb"
De kipróbálhatod a 10,5 cm PaK 45 L/52-et is, bár messzire kicsivel pontatlanabb és a ROF-ja is kisebb, és nem mellesleg majd 4x drágább bele a skúló.
-
ktg3
őstag
válasz
Flayer #41294 üzenetére
Nincs nagy különbség. Én a 88-assal nyomtam le vele kb 1400-1500 csatát. Negyed annyiba kerül a lőszer (relatíve sokkal olcsóbban osztod a dmg-t), igaz kicsit lassabban céloz és kisebb az alfa dmg. Viszont picit magasabb a penetration értéke és ha jól emlékszem, akkor valamivel pontosabb is, bár változtatgattak rajta bőven.
DPM-re ugyanaz a 2 ágyú. TD-nél meg sztem általában nem baj ha valamivel kisebb az alfa dmg. Lehet vele szórni. Kell rá a deadeye skill és akkor sok lövéssel jó sok critical hitet lehet osztogatni. -
robertkill
aktív tag
válasz
GrooveHero #41293 üzenetére
Írtam privátot... én vágom a dolgot...
-
gy-daniel
tag
válasz
GrooveHero #41293 üzenetére
(Én úgy emlékszem, h nem csak új reghez jók, de ott még többet ér. Vagy itt, vagy iponon keress rá, volt róla cikk.)
/"Ha az adott termék GeForce GTX 660 vagy jobb, akkor a felhasználó 7500 aranyat kap a World of Tanks című játékban egy hónapos prémium hozzáférés mellé. Ha bárki a vásárlás után használja először a játékot, akkor további 2500 arany a jutalom....GeForce GTX 650 és 650 Ti jelzésű termékek ugyanilyen promócióban vesznek részt, csak 55 eurós összértékkel. Ez a World of Tanks című játékban 2050 aranyat jelent, amihez hozzájöhet az új regisztráció 1500 aranya."/ -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Látom vannak itt nagy TD-sek!Azt szeretném megkérdezni,hogy a német JP melyik ágyúval érdemes használni mit fejlesszek rajta így stock állapotban egy kínszenvedés?
Válaszokat előre is thx.! -
GrooveHero
addikt
Na akkor kérdés:
Csak új accounthoz jó az Nvidiás kód?
Mert ha igen, akkor van két kódom. -
nyunyu
félisten
Type58-ra hogyert van mostanaban az asz?
1226XP-re nem adta meg. -
robertkill
aktív tag
Helloooo
Nem is tudtam, hogy van itt WOT fórum.
Első kézenfekvő és aktuális kérdésem, hogy tud-e valaki most azonnal nVidia Promo kódodt?
3db-ot is szereztem másfél nap alatt és pont nekem nem jutott csak minden havaromnakSOS lenne a helyzet
Előre is köszi... ha esetleg tud valaki segíteni...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Napfénysüti #41283 üzenetére
Más az biztos. A su-100 jó td. Én a 100-s löveggel használom.
A su-152 meg a troll gunnal nagy feeling. Nem is értem minek rá a másik 2 löveg.
Az a jó még benne, ha van 2 sebződ már nem veszteséges a kör. Akármilyen birkacsordába rakjon az mm.
De 3-4 kör nagy véleményt formálni nem elég. Ezért érdeklődtem én is. -
echterion
nagyúr
válasz
GrooveHero #41282 üzenetére
Valószínűleg igen. Melyik kártyát és hol vetted? Itthon?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Gyuri27 #41281 üzenetére
Most vettem vissza a SU-100-at mert érdekel az utána lévő pár TD. Jobb mint az elődje a terjén belül?
Szeretem a TD-ket de valahogy ezt a fránya SU-100-at az istennek nem tudom megszokni. Igaz még a top ágyú hiányzik róla pár csata kell hozzá. De valahogy ez nekem nem akkora feeling mint a német vagy amcsi társai. -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Az NVidiás kódot a szokott módon kell aktiválni, ugye?
-
Gyuri27
félisten
Ha valakinek van jó ötlete, tanácsa a su-152 használatáról az ne tartsa magában.
Mentem vele most 3-4 csatát. A társaktól eltekintve jó volt. Igazi kikapcsolódás az a td (eddig). -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
memphis221 #41278 üzenetére
Biztos nem azért mert holnaptól lesz az...azért biztos nem..
-
myckey
veterán
válasz
memphis221 #41278 üzenetére
akció az holnaptól lesz
és ha benne van a kv-13,akkor az is le lesz árazva
fejből nem vágom,de akkor biztos így leszLefie
bazzeg,most bekavartál
már semmi sem biztos -
memphis221
tag
jaj tényleg fáradt vok és elnéztem
akkor sztorno a kérdés
-
Scheffer
tag
válasz
myckey #41271 üzenetére
Nem keres jobban, mint előtte, de relatív több kreditet hoz, mint hasonszőrű társai. Oka ennek az új MM miatt bekövetkezett általánosságban magasabb battle tierek, aminek ugye megisszák a levét a tier limites, alacsony pácélátütési értékkel rendelkező gépek, mint például a Type 59, KV-5, Jagdtiger 8.8cm stb. Az új MM alatt azt értem, hogy újabban +/- 2 tier a különbség a tankok között, illetve gyakrabban dobál be olyan csatákba akár még a tier limites masinákkal is, ahol szinte csak veled azonos szintű harckocsik vannak. Ez annyiból bosszantó, hogy a tier limites prémium tankok elsősorban náluk alacsonyabb tierű tankok ellen hatékonyak a magas tűzgyorsaság és alacsony páncélátütési érték miatt, viszont például SuperPershing-gel muszáj átváltanod prémium lőszerre, ha fel akarod venni a harcot egy tier 8 nehéz tankkal.
A lényeg, hogy a magas tűzgyorsaság és az alacsony alfa miatt sokszor kell sok költséges lövést leadnod, ami kimondottan csökkenti a profitodat, ezért kredittermelésre a T34 a legalkalmasabb pont azért, mert egyik említett tulajdonság sem igaz rá. Lassan lő, de ha betalál, akkor nagyot sebez, és a lőszer is viszonylag olcsó hozzá.U.I: Ha gonosz akarnék lenni, azt is mondhatnám, hogy a WG megint megszívatott minket.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Napfénysüti #41267 üzenetére
Aki szeret sokat TD-vel menni, annak jó válsztás a JT 8.8. Én nagyon szeretem, Hulldown-ra kicsit érzékeny, mivel ha ellövik a motort és nincs repair kit, akkor veszettül belassul
Az ágyú elég jól használható a magas ROF miatt, persze T9-es tankok ellen már gyengécske egy kicsit, szóval 4-5 gold lőszer azért legyen tartalékban -
myckey
veterán
válasz
Scheffer #41266 üzenetére
Az új meccs készítőnél mire gondolsz?
Artykat "jobban" ossza el,vagy talán kevésbé dobál fel TR10-be?
Hiába gondolkozok rajta,nem jövök rá,hogy miért lehet most vele jobban farmolni.Elhiszem neked,már igen csak több csatát lenyomtál mint én,de akkor sem tudom mire céloztál ezzel
Egyébként most tesztszerón a JT8.8 van terítéken,és nagyon szeretem a Tiger-H gánját.Sermi
Igen,majd 800 csata van már T32-bevalamennyire kápízsgálom már
Egyébként mire megvenném a prém gépet,már tuti negyedik skill benne lenne az emberkékbe.lassan a harmadik aktiválódik(lassan,de biztosan)
Van TD-m (kifejlesztve)
amcsi ágon tartok a T28 gépnél,csak ugye már ezer éve nem merem bevállalni,mert lassú,meg sima fiókkal már nem olyan egyszerű tr8 tól fejleszteni a gépeket.minden free tapasztalati pontot meg nem szándékozok egy tankra rákölteni,pláne nem olyanra,amit meg se tartok -
vhw
addikt
válasz
SetCHOO. #41263 üzenetére
Én a kis Type-ra, a 62-esre utaltam.
Megvan a német med ág T10ig, de 7es szinten én a Vk3002-t csak stock állapotban használtam, míg kifarmoltam a Panthert. A Panthert pedig 10,5-es derppel használtam, még HE nerf előtti időszakban. Akkoriban autoaim type59 tornya közepére is ~200 körül sebzett. Az 75mm L/100 ágyút se fejlesztettem ki rajta, pont ezért mert akkorse tetszett ez a kis sebzés.
De az eltelt ~1 év és a könnyebb MM ellenére se változott a véleményem. -
FoBCRaistlin
őstag
Ha jól vettem ki a korábbi szavaitokból, akkor a Tigerrel is a sidescraper beállást kell alkalmazni ha lehet?
Néztem róla vidit. Az lenne a lényege, hogy a seggét dugom ki a tanknak, hogy nagy legyen a becsapódási szög? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
myckey #41264 üzenetére
Ja már kifarmoltam vele pár tank árát. Amúgy érdekes de lekopogom hogy mostanában nem gyullad. Egy időben mozgó fáklya volt...
Az ágyúja viszont még mindig álom nekem és hála égnek már elég jó legénység van rajta. Ezzel van ráadásul a legtöbb csatám is.
De a múltkor írta valaki hogy 8-as prém tankkal még egy über rossz kör is valami 15k kredit. Hát el kell keserítsem mert egy ilyennel is lehet vesztes kört menni ezt eddig kb 4 alkalommal sikerült már produkálnom.
De ezek az én balf*szságaim voltak maga a tank szerintem remek csak lassú.Egyébként téged ismerve konkrétan a helyedben én talán a T34-et választanám. Főleg mert T32-vel mentél csomót és annak a legénységét átteheted ebbe illetve emiatt kb már nem lenne annyira ismeretlen ez a tank mert úgy is hasonlóak.
TD-vel te szoktál játszani? Nem is emlékszem hogy szakaszoztunk-e úgy hogy te TD-vel voltál. Én szoktam ugye elég gyakran mert nekem bejönnek a TD-k. De ha nem vagy azokban annyira jártas akkor a JT 8.8 necces lehet hiába jó kis gép. Csak lehet csalódás lenne.
-
Scheffer
tag
válasz
myckey #41264 üzenetére
Az új MM óta a legjobban a T34-essel lehet kreditet farmolni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a JT8.8 vagy a SP alkalmatlan lenne erre, viszont egyrészt sokkal macerásabb velük magas sebzést összehozni, másrészt sokkal gyakrabban kell APCR lőszer használatához folyamodni például olyankor, amikor a mezőny nagy része tier 8-9-es tank.
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #41258 üzenetére
jól hoz néked ez a Löwe.
Én is beújítok majd egy prém gépet.
Így,hogy nem költök prém fiókra,jól fog jönni.
T26E4
JT8.8
T34
ez a 3 gép foglalkoztat most
az első kettő mellett szól a tier könnyítés
a Heavy mellett meg az,hogy bírom nagyon ezeket a T-gépeket,és az az ágyú is odabasz,még ha lassú is mint a dögDIEGHO
majd egyszer,a messzi messzi galaxisban,szívesen néznék egy SuperP.videjót is.
egyelőre az ágyúja miatt nem igazán merem megvenni -
SetCHOO.
aktív tag
Type-al szemben nem rúg labdába. Nekem ez az egy prém tankom van és a Panther-hez viszonyítva öröm vele csatákat menni. Ha az ember megszokja a német med ág sajátosságait, akkor képes jó fényben látni a Panthert M10-et. Viszont egy kis-kis-kis
meggymag köpködő.
Nem tudom, hogy a Panther II vagy az E-50 megvan-e? Na azok nem hímestojás medek! -
vhw
addikt
válasz
SetCHOO. #41254 üzenetére
Mentem pár csatát...
Az igaz, hogy tesztszerver, hatványozottan sok a "csak játszok"-játékos, meg vacak az MM (vagy T8 csata, egyedül vagyok a lista alján 2-3 T6-7es tankkal, vagy első 3-4ben vagyok ugyan, de akkor meg a maradék tank mind T50-2, Vk28, 59-16 stb...Maga a tank viszonylag jól mozog, gun depression van, ahogy mondod de...
Az én ízlésemnek vacak ez az ágyú... túl kicsit sebez, semmi stop hatás. A magas rof-ot is csak addig szeretem, míg társul hozzá egy valamirevaló alpha; mint a T43-nál, ott 180, 10es rof, teljesen jó. De ez a 110-140 dmg-s bökdösés nem fekszik... (0 dmg crit meg van rendesen...)
1000-1500 sebzésre tiszta profit prem nélkül 20-30k között van, de ha már lősz pár prem ammot, máris 20 alatt van...Túl óvatoskodva kell vele játszani. Az ilyenre meg már ott van a kis Type-om... azzal is mindig marhaságokat csinálok, nem kell több hímestojás tank.
Így ebből nem lesz bolt. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
myckey #41237 üzenetére
Mai első csatám Löwével mikor még nem voltál: az ellentől egy magyar játékos beírta hogy "buzi Löwe".
Fájt neki hogy megfordítottam a csatát pedig nem is én lőttem ki. Viszont az a köröm tényleg jó volt nyitásnak, vesztett helyzetből hoztuk vissza és össze is jött olyan 3600 dmg. Asszem termelt prémmel 105k-t nekem a nagy macska (- a költségek). -
diegho
nagyúr
Mivel hétvégén 5x xp lesz, ezért elsősorban a tankjaimat fogok ötszörözni és meglátom mennyi videót tudok mellette csinálni. Lehet, hogy csak a replay-eket fogom kommentálni és csak valamikor később kerülnek fel a videók, mikor megcsináltam a bevezetőt is hozzájuk, mert inkább legyen meg 7-8 replay elmagyarázva 8.3-ból, minthogy 8.4-ben esetleg ne tudjam őket lejátszani.
-
SetCHOO.
aktív tag
Mindenféleképpen ajánlom a Panther M10-et.
Jobban mozog mint a sima panther. A tornya képes nagyon sokat benyelni. Gondolom a +lemezek dolgoznak rendesen. Öröm mikor 0-kat koppantanak rajtad.
A vertikális csőkitérítés szinte mennyei egy német tankon. Hull down-t jól lehet nyomni.
Na és a magas rof!
10 csatából 7x tier7-be rak.
Egy a gond, hogy 8-ok ellen már kevés a pen. Gyengepontokat azért lehet lőni.
Kellemesen hozza +20k hasznot.
Csak ajánlani tudom! -
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #41241 üzenetére
Igen, engem erdekel, mivel te birtal ra hogy megvegyem, es talan azt is mondtad hogy a legjobb 8as med.
Igaz mar nincs meg, de erdekel.
Tegnap Tigrissel epp arra a palyara kerultem, ahol be volt mutatva a sidescrape az IS3-al.
Emlitetted, hogy kissebb szogben kell mutatni a szoknyat, en kb olyan 25-30 fokban mutattam es megis atlottek a segget, epp egy IS3-as. Ugy latszik akkor meg kissebb szogben szukseges mutatni az oldalat. -
myckey
veterán
válasz
diegho #41244 üzenetére
a T54-13-90,50-100 tényleg jó lenne
mellé még szerintem sokakat érdekelne a Tiger -h is,mivel eléggé le szokták szólni azt a gépet
illetve én személy szerint a Panther 2 nek is örülnék,mert tervezem a német med ágat is.szóval nálam.
t54,13-90,50-100,panther2,tigernem akarok beleszólni,de szerintem a 8.8 JT is elég jó gép.
ez is limites tank
és a Tiger lövege marha jó -
diegho
nagyúr
Mondom az elképzelést. Hétvégén mondjuk 3-4 talán megoldható, ezek közül kell válogatni: T-54, 13 90, 50 100, Tiger, Panther2, Panther, Chaffe.
Az én prioritásom valahogy így nézne ki: T-54, 13 90, 50 100, Tiger...
-
diegho
nagyúr
Ha megveszed lehet megveszem én is, bár inkább 8-ast vegyél tier limitest, ez felmegy 9-be is nem? Ott nem sok vizet zavar már.
Sima panther-ről nem gyűjtöttem össze őket. Az a baj, hogy szorít az idő, lassan jön a 8.4, addig kell megcsinálni a mostaniakat, ezért kellene egy fontossági sorrend.
-
diegho
nagyúr
Panther2 replay-ek is gyűlnek szépen. Érdekel valakit esetleg ilyen videó?
-
nyunyu
félisten
Hellcatot vagy a forgotornyu vonalon levo T49-bol, vagy a fixtornyu vonalon levo Wolverinebol tudod kifejleszteni.
Jacksont csak az utobbibol, vagy a Sherman E8-bol.Visszalepni nem tudsz, igy hiaba van kifejlesztve a Jackson az E8-bol, Hellcathoz vegig kell jarni a T18-T82-T40-Wolverine vagy a T18-T82-M8A1-T49 lepcsoket.
-
myckey
veterán
válasz
diegho #41231 üzenetére
én nem cak a legjobb magyartól óvakodom,hanem minden "jó" tól
ma is volt egy remek játékos,akinek sikerült a tr7 comettel 248 dimidzset kiosztani,tr7 ütközetben.....és ő szapult engem csata közben,hogy nem megyek előre hevi tankkal meghalniés ezért milyen kis hülye gyerek vagyok
aztán persze a csata végén jóval többet sebeztem mint ő.(ami nem volt nehéz...meg persze a statja is egetverően jó volt
egyébként mentem teszten a Tiger h val,és nagyon bejön a gép
-
Orlin
addikt
Köszi!
De lehetséges,hogy nem ez a tank volt?
Mert amennyire meg tudtam nézni annak 1000 felett volt, az életereje a Hell-nek meg csak 550.
De valószintű nem láttam jól -
munnergep
senior tag
E-75-öt én is kinyitottam, de mivel még stock, csata közelébe se megyek vele
-
diegho
nagyúr
Óvakodjatok a legjobb magyar játékostól Quazi92-től... Szakesz-el voltunk platoon-ban és a srác elkezdett noobozni, hogy miattam veszítjük a csatát és a szakasztársa még meg is ölt. Mellesleg simán nyertünk... de az ilyen profik nem tudják elviselni, ha valaki sokkal jobb náluk. Csata közben még mondta is, hogy na majd megnézem a statodat én meg csak sok sikert kívántam neki hozzá
-
AlexWolf
senior tag
válasz
diegho #41222 üzenetére
ad sebességet is a torsion bar (bár én sehol nem említettem, igaz soha nem is használtam)?
Igazából úgy hiszem nem téved nagyon a wiki, csak nem pontos. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az alap lánccal (felfüggesztéssel) is el lehet érni a max sebességet, egyenes kikövezett úton, emelkedő nélkül. Az igaz lehet, hogy könnyebben elérhető a max sebesség fejlesztett felfüggesztéssel, illetve egyéb terepviszonyok mellett viszont a fejlesztett felfüggesztés kell, hogy elérd a max sebességet.
Amúgy, ha a wiki pontatlan, akkor van olyan oldal, ahol ezek a dolgok jól le vannak írva (nem fórumokra gondolok, hanem egy jól összeszedett lapra)?
-
Orlin
addikt
Köszi!
Meg is van a listán.
Ha őt szeretném akkor ki kell fejleszteni a Jacksont és onnan vissza lehet lépni a Wolverine irányában és úgy tudom elérni a HellCat-et?
Vagy hogyan van pontosan?
Jelenleg van Sherman ,T20 és Pershing-em...Köszi!
-
jano_77
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #41218 üzenetére
Nekem meg van a VK DB, Panther illetve ha jól emlékszem akkor kifejleszthető állapotban van a T20, amit ha így van meg is fogok venni szerintem. Többi tank sajnos nagyon távol van. Viszont a garázs hely és az összes kellék nagyon jól fog jönni. Van pár tank, amit meg akarok venni és majd fel kell szerelnem ezzel-azzal.
(#41223) Orlin: esetleg M18 Hellcat!?
whv: annyira jó a prémes Panther!? Nekem az alap meg van és nagyon bejön.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Annyira nm vagyok nagy szekértő azért is kérdeznék ,amúgy csak olvasgatni szoktam az oldalt.
Ma találkoztam egy elég gyors tankkal ami valamilyen "cat" volt
Milyen típus lehetett pontosan és melyik nemzeté?
De lehet nem is az colt és az csak a játékos neve volt
Köszi! -
Gyuri27
félisten
-
Fel
addikt
válasz
slayer006 #41209 üzenetére
És ezt honnan veszed? A fajlagos teljesítmény szabja meg, hogy az adott tank eléri-e a végsebességét vagy sem. A lánctalp a maximális végsebességhez nem tesz semmit.
Az egyik leglátványosabb példa erre a francia B1. Érdemes kipróbálni hogy mozog alap felfüggesztés + alap motor(1); alap felfüggesztés + legjobb motor(2); fejlesztett felfüggesztés + alap motor (3) kombinációkban. Az 1-es és 3-as kombinációkban sohasem éri el a végsebességét sík talajon, míg a 2-es verzióban már igen.
-
AlexWolf
senior tag
-
Cseri0058
őstag
válasz
Simulacrum #41168 üzenetére
Én nekem nagyon lassan meglesz az E-75 (~40k xp,1milla credit).
Tudnál mutatni egy átlagos körröl képet ,hogy mennyi a végösszeg az e-75-el? Mert én a király tigrissel nem nagyon tudok kreditet gyűjteni... Persze prém nélkül nyomom... -
Tenken
őstag
Enhanced torsoin a végsebességhez is ad? Tudom, hogy csak load limitet ír, de a lánc modulok is csak azt közlik, mégis befolyásolja a topspeedet.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Milyen kicsi a WoT-világ. Minap egy pályán su-152-vel távolról megettem 3 lövéssel egy T-150-et. Írja a publicba, hogy ki és honnan, hogyan? Ugye magyar volt a srác, ezt észrevettem a nevéből...amikor rájöttem, hogy ismerem. Egyedi neve volt, és eszembe jutott.
Rákérdeztem, hogy nem te segítettél az sr2 fordításban? Erre meg úgy meglepődött (ugyanis igen, és az ilyen összefutás érdekes véletlen), hogy ha nem lett volna hulla, befordul az árokba a tankkal -
sith7
félisten
válasz
GaburroSan #41181 üzenetére
Beast !
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged