- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Tier10 téma: könyörgök nektek, ha tier10-et akartok, akkor tanuljatok meg jól játszani mielőtt elindultok tier8 fölé. Én már utálok tier10-el játszani, mert rengeteg prémium tankot vásárló és xp-t átváltó balfasszal van tele, akik még a 2000 átlagsebzést sem érik el tier10 tankban (ami elég szánalmas átlag, de a zöme még ezt sem teljesíti). Egyszerűen legyen annyi önértékelésetek, hogy tudjátok mikor van értelme feljebb menni és mikor jobb inkább a tier 5-8.
-
vhw
addikt
válasz
Djuree #40191 üzenetére
Azért mert neki már van tapasztalata vele, és rájött, hogy semmi értelme.
Egyes emberek akkor érzik magukat "érettnek", ha van egy vagy több T10 a garázsban? A 10es tank valami önigazolásnak kell?
Mikor még 8as tankkal is képtelen plusszos kört menni. Ennek ellenére mégis rátenyerel a battle gombra, mert neki van 10es tankja, az a menő, azzal kell játszani, akkor leszel jani. Aztán miattuk mossák fel csapatjukkal a követ high tier csatában, mert még a saját HP-jának megfelelő sebzést se képes kiosztani. -
fradi81
veterán
-
forras2
őstag
válasz
vendingo #40194 üzenetére
Én ezzel nem így vagyok... Mindig meghallgatom az emberek tanácsait, meg ki is szoktam itt kérni a nép véleményét, de általában akkor is a saját fejem után megyek.
10 emberből 7 ember azt mondja, hogy szarok a német tankok. Szerintem nem azok, nagyon is jók.
Nekem beváltak. Ugyan így vagyok a 10-es tankokkal is. Lehet hogy itt sokan azt mondják, hogy szarok a német 10-es heavyk, de ez majd csak akkor fog kiderülni, ha játszottam velük párszor.
Mert az, hogy valaki nem tud játszani 1 tankkal, vagy nem vált be neki egyéb okok miatt, az nem a tank hibája, azért nem a tankot kell lehurrogni -
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #40189 üzenetére
háhá
-
Djuree
félisten
válasz
virkir #40190 üzenetére
minek T10? ez egy hülye kérdés. ez olyan minthogy azt kérdezném, minek kéne neked bmw, elvisz ugyanoda egy opel is. vagy minek neked 10 milliárd ft, 1 mrd is mindenre elég. mindenki akar T10-et, aki nem az sztem hülye, vagy megelégszik a kevesebbel, ami nem egy jó tulajdonság. legalábbis én mindig törekszek a többre-jobbra mindenben. más kérdés h alig játszok T10-el, de van, és ez jó érzéssel tölt el. meg minek állnál meg T8-nál ha mehetsz tovább? te megállnál egy gyárban egy sorvezető poszton, ha mehetsz tovább gyárigazgatónak? na ugye
neked nincs T10-ed? biztos vagyok benne h van...neked minek kellett? miért nem álltál meg T8-on?! hmm? -
virkir
veterán
válasz
Zeratul #40184 üzenetére
Ahogy vhw írja, meg talán még a T110 ami azt is képes pattintani ha rosszul sikerül eltalálni. A kicioccókat nem ismerem de azoknak még érdekes a frontja.
Kéne tesztelgetni most a tesztszerveren.
De a lényeg, hogy amióta mindenki minimum pár darab prémlőszerrel szaladgál eléggé háttérbe szorult a páncélzat.
Inkább a mozgékonyság meg a jó ágyú a fontosabb.vendingo
Minek neked T10-es tank?
A játékélmény semmivel sem jobb high tierben. Szvsz random játékra bőven elég T8-ig menni ott még aránylag könnyen fenntarthatóak a tankok prémium nélkül is a hüjjeségfaktor meg a játékon belül úgyis állandó.
Német 8-9-es tankok bizonyos nézetek szerint nem rosszak, KT, E-75 de igazából mindnél van jobb más nemzeteknél. -
SoulReaver
veterán
Sok agyatlan miatt nem tudok bejutni tesztelni.......
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Drenadar #40186 üzenetére
Én teszteltem mindkét módot elég ideig. Semmi különbség nincs csak prémmel gyorsabban halad az ember. De ez természetes. Viszont ugyanúgy bead prém mellett is agyhalott csapatokat sőt van hogy nagyobb szívás vele.
Tehát ilyen szempontból azt mondom az égvilágon nincs semmi különbség a kettő között. -
Drenadar
veterán
válasz
Napfénysüti #40183 üzenetére
hát tudod, ez a népbeszéd, hogy ha van prémiumod, akkor kevesebbet szívsz
tesztelni nem teszteltem, de bárki bármit mond, prémiummal könnyebb az élet.
-
emre
veterán
2.10-től dupla leszúrt rittberger, de az egész nagyon állat
-
Zeratul
addikt
válasz
Djuree #40001 üzenetére
Valóban Obi a 212 az S-51 után, mert lomhább és ugyanaz a top ágyú T9-10 heavyk ellen sokkal kevesebbet ért mint 7-8 ellen. One shot full hpről max med esetén fordul elő (batchat volt az áldozat), viszont jó 10 seccel rövidebb idő alatt tölt be mint az S-51, 40 db lőszert vihetsz magaddal nem 12-t. Ajánlott mindenkinek a BIA, sofőrnek kuplung égető, desingnated target a lövésznek, EGDL, Rammer, Venti, sebesség határoló kikapcsoló, jobb minőségű gázolaj.
-
forras2
őstag
8-as tankokat nem szoktak félárazni?
-
-
Djuree
félisten
na béla bátya kifejlesztve
Researched:
VK 4502 (P) Ausf. B researched. Undistributed experience spent: 168720. Free Experience spent: 0. -
Pete55555
addikt
Sziasztok. Szerintetek Matildát, vagy Churchill I-et vegyek kreditfarmolásra?
Tudom, hogy a churchill jobb lenne, viszont azt most venném meg először, és csak az van rá kifejlesztve, ami a matildáról maradt, az elején kicsit biztos nyögvenyelős lenne... -
Atlantis
veterán
válasz
Pttypang #40159 üzenetére
Így van, lehet, hogy félreérthetően írtam, a lényeg, hogy nem fejlesztésekre használható XP gyűlik (amit ugye csak aranyért lehet konvertálni), hanem minden csatában szerzett tapasztalat a legényekre lesz "költve".
Pl.: TFH a csatában szerzel 500XP-t, normál esetben a legénység minden tagja kapja az 500XP-t és a fejlesztési "kalapba" is megy 500. Gyorsított képzésnél ezt az utóbbi 500-at kapja meg a legkevesebb tapasztalattal bíró legény ( a többi meg kapja a normál adagot).
Legalábbis én így tudom, javítsatok ki nyugodtan, ha marhaságot írtam.
-
aknaakna
tag
Jól hoz most az M4
Victory! Map: Westfield 2013. február 16. 9:17:38
Vehicle:: M4 Sherman
Exp: 2 122 + Credits: 74 944
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Top Gun, Defender2500 damage, 9 kill
-
nyunyu
félisten
válasz
owen7711 #40160 üzenetére
T7 medek lesznek akciosak jovo heten.
IS/KV3 meg heavy...Gondolom a szokasos recept, felaron lehet majd venni a Panther/VK3002DB/Comet/T20/T-34-1/KV-13/T-43 tankokat, meg kapnak egy random creditszorzot a +30/+50/+70/+100/+150% tartomanybol.
Emelle meg valami plecsnire adnak plusz XPt vagy creditet.
Meg mondjuk napi elso gyozelem 3x/5x.Plusz valami felaron:
- 3nap/1het prem most akcios, igy az nem jatszik
- prem ammo ~1 hete volt, ugyhogy az sem
- fogyoeszkoz (porolto, ilyenek) is nemreg volt, az sem
- legenyseg atkepzes?
- legenyseg skill reset?
- felszereles? (rammer, venti, optika, stb.) ~1.5 honapja volt, lassan megint aktualis lehet -
virkir
veterán
válasz
vendingo #40157 üzenetére
A válasz roppant egyszerű.
Egyformán szar mindkettő, de nézzük egyenként.
Maus: Megkapod vele a játék leggyengébb T10-es ágyúját.
A páncélzata a credites prémium lőszer óta meg semmit nem ér mert amivel szembe kerülhet bármi ementálira lövi bárhonnan.
De legalább egy baromi lomha, böhöm nagy arty célpont és légy nyugodt ezt fogja lőni minden artysta mert van rajta hp bőven.
Ergo a legtöbb pályán imádkozhatsz, hogy juss el az első fedezékig mielőtt felspotolnak és rommá lő a rengeteg T8-as arty.
E100: Ennek meg a legpontatlanabb a T10-ek között az ágyúja a legkisebb átütéssel normál lőszerrel.
A páncélzata lásd mint fent, illetve a mozgékonysága is csak egy kicsivel jobb csak mint a Maus-nak így a már fent leírtak vonatkoznak rá is.
Nem véletlen, hogy random-ba alig lehet látni Maust az E100-ak meg általában a leghaszontalanabbak a csatákba. De legalább CW-re se nagyon viszik őket a néhány városi pályát leszámítva.
Még valami kérdés a német T10-es tankokkal kapcsolatba? -
owen7711
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna bővebb infót adni a jövőheti(vagy az utáni?) T7-es tankok leárazásáról?
Főképp az érdekelne, hogy az IS és a KV3 beletartozik-e.
Köszi. -
vendingo
veterán
válasz
GaburroSan #40155 üzenetére
Mik a főbb különbségek a 2 között? Miben jobbak egymásnál?
-
vendingo
veterán
E100 vagy Maus vonalon érdemesebb haladni?
-
gagyenkov
tag
válasz
Linkin #40135 üzenetére
Az IS és IS3 a maga kategóriájában nagyon jó!! Érdemes arra a vonalra menni! A Cromwell-t én nagyon szerettem, de csak akkor fejleszd ha szereted a gyors mozgású viszont papír vasakat! Is mind a mai napig van a garázsomban mert imádom! IS3-t viszont eladtam mert én a Centurion MK1-et jobbnak tartom, azzal megyek nyolcas századozni:-)
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Timyyy #40146 üzenetére
Nem akarok kötözködni, de akkor nem lett volna elég az 1000 XP fölötti M!-es kört belinkelni vagy privátban elküldeni az érdeklődőknek?
Mert azért azt lássuk be, hogy pl a SU152 (1 860 (x3)) kör is kb ugyan olyan rossz, mint az általad kifogásolt linkelés. Másrészről abban igazad van, hogy azt sem kellett volna berakni. -
Timyyy
őstag
válasz
kisküzdő #40141 üzenetére
Felesleges spam, fogjátok már fel. Ilyen körből mindenki megy 200-at naponta, semmi mutogatni való nincs ezen, főleg arra nem bizonyíték, hogy a tigris jó lenne...
Igen, off topik.
Valami szabályt meg intézni kell, hogy 1000 xp fölötti kört lehessen csak idetenni (ami nem duplázós és nem prémes...) a többi senkit nem érdekel. -
kisküzdő
tag
Szép napot. Szegény "Tigroncs"
Nem is tudom miért bántjátok.
Győzelem Highway 2013. február 16. 7:37:35
Jármű PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat 1 276 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 28 792
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész -
Linkin
senior tag
Az is-ről ês az is3-ról ês a cromvelről mi a vèlemèny mert most ezeket akarom majd kifejleszteni
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,ha egy tanknál elérem az elit státuszt és bekapcsolom a gyorsított legénységi képzést a tankkal kapható free xp is csökken és az is megy a legénység képzésre!?
-
vhw
addikt
Van fent valaki teszt szerveren? Van kedve pár percre bemenni gyakorlóba, lőni párat. Szeretnék kipróbálni csak úgy futtában 1-2 prem tankot és nincs sok türelmem a random retardok közé bemenni.
-
krisss93
aktív tag
http://noobmeter.com/player/eu/krisss93
Ez a stat, mennyire számít jónak?
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #40107 üzenetére
Esetleg a torony és a test között...
-
nyunyu
félisten
válasz
erikke17 #40120 üzenetére
Van egy sejtésem hogy T8 TD lévén gyakran leszek vele T9 csatába
Fugg attol is, hogy mikor jatszol.
Este 8-10-ig teljesen jo az MM, szinte mindig sajat tierben bohockodik az ember, aztan ahogy fellovik a pizsiraketat, ugy kerul egyre magasabb meccsekbe az ember.
Hajnali 1-2kor mar szinte kizarolag T10 meccsbe dobja a JP2-ot, mert alig van csatara varo tank. -
erikke17
őstag
ISU-ra egyből BL10-et vagy először érdemes BL9-et kifejleszteni? Van egy sejtésem hogy T8 TD lévén gyakran leszek vele T9 csatába, oda meg D-25 édeskevés lesz szenvedős...
Sokszor SU152-őn kevésnek érzem D-25 löveget T8 csatába, hiába tölt gyorsan ha baromi pontatlan és olyan lehetetlen helyekről pattan hogy sirva tudnék fakadni
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #40102 üzenetére
Hát barétom össze kell szedned magad
Egyébként elkezdtem egy arty ágat...szégyellem is magam miatta -
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #40115 üzenetére
Akkor holnap felaron visszaveszed oket, aztan kedden meg a rendes ar feleert eladod, igy nem bux semmit rajtuk.
Na jo, legenyseg atkepzest, meg az ideiglenesen eladott tank aranak a felet.Nekem a tekintelyes akcios listabol jelenleg megvan a Stug, Tigris, Sherman,
plusz visszavehetnem a PzII, PzIII, M3 Lee, M3 Stuart, M5 Stuart, M10 Wolverinet, de szerintem eleg lesz a masik harom farmolni. (ugyis hianyzik ~20k XP a KThez)Esetleg visszaveszem a Wolverinet negyediknek, ugyis megvan meg a legenysege.
(Kb. 2 hete adtam el, mert kellett a garazshely a kici kinai codaknak.) -
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #40111 üzenetére
Igen, elerheto lesz a motor. (JP, JP2 kornyeke is hasznalja azokat.)
Gondolom, akkor most hetvegen nem tervezed hasznalni a Tigrist, es van masik olyan tankod, amivel be lehet zsebelni a +70%-ot.
-
Pete55555
addikt
válasz
GaburroSan #40107 üzenetére
Nem ott akartam én, csak húzódott visszafele, és már csak a hasát láttam, engem meg lőtt az arty, láncolva voltam, gondoltam utolsó leheletemmel még kilövöm...de nem.
Nevetséges amúgy...És ha kifejlesztem a tigrist, de vk- val még megyek annyi kört, h kifejlesszem a motorokat, akkor a tigrisen is elérhetők lesznek ugye?
Igen
-
SoulReaver
veterán
válasz
nyunyu #40109 üzenetére
És ha kifejlesztem a tigrist, de vk- val még megyek annyi kört, h kifejlesszem a motorokat, akkor a tigrisen is elérhetők lesznek ugye?
Azért akarnám, h meg legyen a tigris, mert nem akarok lemaradni a hétvégi akcióról
féláron lesz
egyébként a vk3601h is nagyon franyesz kis tank
t8 tankokat is elkezdett pakolgatni olyan 45. meccs után az mm, de messziről kapják ők is a 8.8 cm-t
kemény 132 pennel jee
2000 körüli sebzést őssze lehet vele lövöldözni
-
nyunyu
félisten
válasz
Nem lesz olcsobb, ha kifejleszted motorokat, csak akkor nem a stock Tigrissel kell vegigszopnod a 11k+18k XPnyi motorfejlesztest.
Na, nem mintha a VK3601H ne lenne hasznalhatatlan a nagyobb motorok nelkul.Random kapcsolodo kerdes: csajniz Type T34-bol ha kifejlesztem 33k XPert/megveszem a Type 58-at, akkor unlockolodik a nagyobbik V-2-34 motor is?
Type 58 alapbol azzal van szerelve.Nincs kedvem feleslegesen +5k XPt elverni a motor fejlesztesre, mivel a T34 stock motorral sem lassu.
-
nyunyu
félisten
válasz
csak duplaztam szerkesztes helyett
-
Pete55555
addikt
B@sszamegmár, miből van ez a T26E4? Panther 2-vel lövöm a hasát, ÁTÜTÖM !!!! és nem sebez.... Ott van rajta a lyuk, és 0 sebzés ????
-
GaburroSan
aktív tag
Receipt.
Date: 2013. február 15. 20:12:10
Compensation for Type 59 gold 7 500
Slots received: 1Na végre!
-
Timyyy
őstag
válasz
Nem.
És motor nélkül felejtsd is el a tigris fejlesztését... -
Timyyy
őstag
Egymás utáni nyerő sorozat:
Victory!
Map: Karelia 2013. február 15. 19:54:50
Vehicle: M26 Pershing
Exp: 2 877 (x3) + Credits: 24 507
Kiosztott sebzés: 2401 + 378Victory!
Map: Siegfried Line 2013. február 15. 20:04:50
Vehicle: T32
Exp: 2 298 (x3) + Credits: 21 118
Kiosztott sebzés: 1823 + 90Victory!
Map: Fjords 2013. február 15. 20:12:44
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 3 850 (x3) + Credits: 30 866
Achievements: : Brothers in Arms, Sniper
Kiosztott sebzés: 2528+ 25
Victory!
Map: Sand River 2013. február 15. 20:28:00
Vehicle: SU-152
Exp: 1 860 (x3) + Credits: 19 873
Kiosztott sebzés: 1651Már ezért megérte ma elindítani, főleg, hogy nem is tudtam, hogy x3 van megint.
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Brave
- Autós topik
- Túra és kirándulás topic
- Medence topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest