- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Amúgy én is hallom magamat rendesen így visszanézve. Kicsit halkabb, mint az előző, okokat odaírtam most.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Antonius1978 #41097 üzenetére
szerintem Nálad lesz a bibi, én hallottam rendesen.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #41094 üzenetére
En sziklas,sivatagos meg felig mocsaras helyeken gondoltam hogy segiteni fog, es hegyremenet.Nos, lehet hogy nem igy van akkor.
Annyit eszrevettem, hogy a T-34/85-tol elvettem a cluch brakinget, az off road miatt, es most sokkal szarabbul fordul
A KV3-on viszont mindenkinek repair volt...annyira nem imadom amugy sem azt a tankot, de a repairral szornyu volt jatszani, lassu volt, szarul fordult, nem lehetett vele manoverezni rendesen.
Aztan a tp felment ugy 150-re kb a legenysegnel, es betettem mindenkinek a BIA-t, resettel.
Most meg van neki olyan 20%os cluch brake is ha jol emlekszem, mindenesetre, azonnal megtaltosodott a tank, mihelyt lecsereltem rajta a repairt.Skillek : nos, akkor lehet megint reset lesz, amint lesz ra akcio, most nem akarok egy rakas penzt elcseszni.
BIA : tehat akkor mindenkepp ajanlod hogy az is legyen.Video : szerintem picitt tavolabbrol magyaraztal az utolso videon, mert az IS-3-as videon ugy hallani, mintha mellettunk allnal, ennel viszont mintha 10 meterre allnal.Sajnos nagyon halk, alig lehet hallani
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #41092 üzenetére
Hová akarsz menni off road driving-al? Mondj egy pályát ahol hasznos.
Nem arra kell építeni a legénységet, hogy majd a társaknak jobb lesz. Kit érdekelnek a társak? Azért ülsz a tankban, hogy TE döntsd el a csatát és csináld a legtöbbet, nem pedig azért, hogy a társak 2 másodperccel tovább nézzék a kikapcsolt minimapukon a spotolt tankot. Felejtsétek el az ilyen hülyeségeket. Azt kell tenni a legénységre, ami NEKED segít, nem a többinek, mert ami nekik segítene, annak zömében hasznát sem veszik soha, mert fogalmuk nincs mit csinálnak.
Sosem mondtam, hogy nem hasznos a BIA, a BIA nagyon jó, ezt állítottam mindig, csak van fontossági sorrend és a repair/camo mindenek felett áll tanktípustól függetlenül.
Ja és eddig kb vagy 50szer reseteltem komplett legénységen skill-t, mindent kipróbáltam ami létezik, azt mondom el ami jó és hasznos, ha nem hasznos nem beszélek róla, mert minek? Nem fogok mindent szájbarágni, mert legyen mindenkinek önállósága, saját gondolata, ha neki más a jó, használja azt.
-
Pete55555
addikt
Újabban találkoztam egy "kis" problémával. Mostanában rosszabb vagyok a játékban, mint eddig, és rájöttem mitől... 60-80, de van mikor 100-as ms-el játszok, ami elég zavaró tud lenni, most lőttem volna ki egy VK3601-et KV-1S-el, de már nem ott volt, mint ahol én láttam, és lepattant...
A net amúgy speestest szerint 20-26 ms-el megy nem értem a játékban miért ugrik ennyire fel. Ha valaki tud vmi megoldást, kérem ossza meg velem. -
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40973 üzenetére
Bocs hogy kesore valaszolok nektek, de most ertem haza melobol.
DIEGHO : nos igazad van, hogy az a +10-20 meter nem sok, viszont esetleg eselyt adunk a csapattarsunknak, hogy hatulrol eltrafalja az elottunk levo tankot.
Azert talan csikicsukis kozelharcban sem annyira haszontalan ez a designated target, mert esetleg ha 50 meternel tavolabb van az altalunk +2 mp-ig mutatott tank, adunk egy kis lehetoseget a tarsainknak, tuzersegnek, hogy bevigyenek neki 1 lovest.
Akkor az off road drivingot csak med es light tankokra javaslod ? Vagy egyik tipusre sem ?Utolag Tigris tema (mondjuk olvasom tovabb) : kivancsi lennek majd egy ilyen Tigrises videora, en szeretem a Tigrist, mert sok eletpontja van es jo a loveges.Ezt a szoknyas dolgot ki kell majd probaljam.
Amugy lattam az oktato videot amit a WOT adott ki, de altalaban nem jott be annyira ez a beforgatas, lehet en neztem el a szoget teszem azt fel.Akkor vegulis megiscsak hasznosnak iteled a BIA-t ? A videodat most fogom megnezni.
VHW : ez mind igaz, viszont en tavcsovel akkor 30%-ra, te csak 25%-ra latsz el, tehat en hamarabb latlak teged, jobban mondva messzebbrol, ha mindketten allunk.
Off road : akkor lehetseges, hogy ennek csak a furge tankokon van haszna, es szar terepen...
Lancolas : tudom hogy szar dolog, de azert nem mindennapos, minden csataban lehet nem lancolnak le.
A repair akkor lenne a legutosebb kepesseg, ha a sarga modult is meg tudna javitani.
Sajnos ezt nem tudja, es ha mar elhasznaltad a repair kit-et egy adott modulra, akkor ugyanolyan szarul farolsz ha ellottek a motrod, ugyanolyan lassan toltesz ha loszerrekes serulest kaptal, mintha nem is lenne repair-od, egyszoval az altalam vazolt 2 esetben qvara mindegy hogy van repair, vagy nincs - sajnos.Amugy a youtubon lattam egy videot annak idejen, hogy 100+100 repair skilles legenyseg + szerszamoslada, kb 2,5-3 masodperc alatt tette vissza a lancot.
BIA tema : valahogy ezeket is ki kellene probalgatni...kellenenek azonos tankkal rendelkezo egyenek, akinek a tankjan van BIA, es olyan akien nincs.
-
Pete55555
addikt
Csata elején a Löwénk beírta, hogy ő akarja kilőni az ellenfél IS-2-jét. Még vissza is kérdez, hogy "okay?" , hogy minenki felfogta, hogy az a tank az övé...
Végül a Hummelünk kilőtte az IS-2-t, erre a Löwe kilőtte a Hummelünket... NO commentFischer7 a neve a gyökérnek.
-
vhw
addikt
válasz
diegho #41058 üzenetére
Én újabban már megkérdőjelezem egyes esetekben a venti vagy a BIA hasznosságát.
A ventiét például a lejjebb leírt esetnél, a BIA-ét szinte mindig, hacsak nem 4-5-dik skillről van szó.5%-ot adnak ugye a legénység képességeihez egyenként, de ez nem egyenlő 5% töltésidő csökkenéssel, célzásidő csökkenéssel, látótáv növekedéssel... stb.
A legtöbb tankon, nem lehet jobbal kiváltani a ventit.
De például én a Tiger P esetében ~350 csata után rammer + távcső + venti kombóból leszereltem a ventit, és helyére célzásgyorsítót raktam. (az már az én mániám, hogy majd minden tankomon egy helyet a távcső foglal el, dehát én szeretem a magas látótávot és egy sniper tank esetében nem is hátrány)
A Tigris ágyújánaknak meglehetősen magas a célzási ideje, ezen segített ugyan valamit a venti, de közel sem annyit, mint egy olyan felszerelés, ami direkt ennek az értéknek csökkentésére használható. (ugyanez a véleményem a T34 vagy IS6 esetében, ott rammer + vert stab + célzásgyorsítót raktam fel)A célzási idő csökkentésére jobban járunk, ha "célszerszámot" alkalmazunk. Ez bevett gyakorlat látótávra vagy töltési időre, mindenki a megfelelő felszerelést használja, a célzási időre viszont már nem, mert hát a venti alap.
A BIA-t egyáltalán nem tartom a legjobb választásnak. Egyes "cél skillek" értékesebbek, hasznosabbak. A javítás/camo tanktípustól függően alap, aztán a 6th sense, jack of all trades, armorer, clutch braking, smooth ride mind kellemes pluszokat adnak, miközben nem kell minden egyes tagot erre képezni. Ha ezeket kiosztjuk ott tartunk, hogy a parancsnokanak 2-3 skillje van, sofőrnek akár 4 is.
Ezért én csak 3-4-5dik skillnek tenném be a BIA-t.Itt egy topik a hivatalos forumról, bővebben levezetve milyen hatása van a legénység képzettségének a tank egyes adataira.
E szerint a venti vagy a BIA egyenként megközelítőleg 2-2,5%-ot csökkentenek a töltési időn (célzási idő vagy látótáv esetében is hasonló értékekkel lehet számolni) Ez annyira minimális... tized, század másodpercek, 5-7 méter plusz látótáv...
De még a venti esetében elfogadható; pár százezer kredit nem tétel ha nagyban gondolkodunk. De a BIA-nál... meggondolandó, mert nem egy délutáni farmolást "fektetünk be" ugyanakkora pluszba. -
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis #41084 üzenetére
Szerk.: Amúgy miben jobb a Helyzetfelismerés (Situational awareness) rádiósnak, mint pl a Rádió jel erősítés (Signal Boosting)? Én utóbbit szoktam inkább adni rádiósnak, hogy jobb legyen a rádió vétele, ezáltal gyorsabban vegyek észre ellenfelet. Vagy nem ezt jelenti, nem erre való, rosszul gondolom?
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy Parancsnok esetében a Menthor mennyire hasznos skill? Mert többségben azt szoktam adni, mert hogy megdobja a többi legénységi tag %-át, ha minden igaz!?
-
Djuree
félisten
válasz
SoulReaver #41075 üzenetére
én annyi is-8-al találkozok mint égen a csillag...
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #41081 üzenetére
ok, hát ha nincs más jó lesz Google is, bár ilyeneket fordít:
Clutch Breaking, ha jól tudom ez a kuplung égető!? Erre azt mondja, hogy tengelykapcsoló törés
Igazából csak a rádiósra javasolt dolog nem tudom mi magyarul, de google ilyet fordított: helyzeti tudatosság!(#41082) Lacuss20: ok megnézem majd. Nekem magyarul van a játék és nem emlékszem, hogy angolul is írja-e vagy csak magyarul.
-
Lacuss20
senior tag
Le van írva magyarul minden a játékban is illetve a magyar wotos oldalon.
-
nyunyu
félisten
válasz
diegho #41074 üzenetére
Sixth sensenek ebben a formaban, hogy 3 masodperccel kesobb jelez, mint hogy spotoltak, van valami ertelme?
Addigra mar ugyis eszrevette az ember, hogy belelottek+nyakaba kapta az artyt.
T25AT-mre tettem, de nem vettem eszre semmi pluszt, mig JP+JP2-vel mentem ~1000 kort nelkule, ugyhogy kialakult a sajat erzekem arra, hogy mikor vehettek eszre, aztan automatikusan helyet valtoztatok minden loves utan.
-
Veatta
aktív tag
válasz
SoulReaver #41075 üzenetére
Pattogni azt nem fog...
-
SoulReaver
veterán
Olyan kevés Is8 -al találkozok, ennyire nem szeretik ezt a tankot?
Nagyon rajta vagyok, h meg legyen rá a lóvé, tetszik, meg már az IS3 -al is úgy bánok mint az IS -el, arra számítok, h az IS8 is hasonlóan kis gyors, pattogós, fedezékből kibújva, oda durrantós.. -
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #41071 üzenetére
munkahelyen nem tudjuk megnézni
-
Jolet
őstag
válasz
AlexWolf #41066 üzenetére
tegnap az IS-nél próbáltam, mert a saját fejem után vettem fel képességet és leakartam cserélni másra amikor az első képesség elérte a 100%-ot a második nem tudom mennyinél állt, de eldobtam őket a 90%-os opcióval
és amikor az elsőt újra felvettem, akkor valami 96-97%-on állt
na gondoltam jól kicsesztem magammal, mert rohadt lassan haladt onnan régen
viszont most 10-20 csata alatt újra 100% lett és a második csak 20%-al van lemaradva attól aminél nem dobtam el -
AlexWolf
senior tag
ez attól is függ, hogy semmit, creditet vagy aranyat is hajlandó vagy-e költeni rá.
arany esetében ugye minden marad ugyanannyi, credit esetében én olyan 50% fölött vettem azt észre, hogy nem esik, de mivel nem %-ot, hanem XP-t veszít a crew így az sem mindegy, hogy hanyadik skillen vagy (mert pl amíg az első skillednél x experience kell mondjuk az 51-ről 52%-ra lépésre addig ez a második skillnél már 2x, harmadiknál 4x, negyediknél 8x stb).
Így ha van egy 100+100+50%-os legénységed és eldobod 20k creditért, akkor a teljes addig megszerzett xp-ből vesztesz 10%-ot, ami nagy valószínűséggel azt fogja jelenteni, hogy visszaesel 100+9x%-ra.
De pl 100+100+100+50%-nál már lehet hogy a végén maradsz 100+100+100+30%-on. Van erre képlet a wot wikin. nem túl bonyolult, de melós kiszámolni.ui. ha nem költesz kreditet a crew member teljes xp-jének 20%-át veszted egy ledobásnál.
-
Jolet
őstag
-
diegho
nagyúr
újabb videó a heavy tank skillekről és felszerelésről már tegnap este feltöltöttem, de valami rendszerhiba volt és csak éjjel jelent meg.
-
törölt tag
a tegnapi napom
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #41051 üzenetére
Idehaza is lehet már venni olyan nV-t, ami mellé járnak a promó cuccok. Pl.: Náluk már igen, de gondolom akad még több bolt is, csak még nem biztos, hogy hirdetik.
-
válasz
PR0JECTNR56 #41050 üzenetére
Igen.
-
PR0JECTNR56
addikt
A játék sérülésmodelljének kialakítása során az eredeti jármű belső felépítését vették alapul vagy néhány helyen azért akad eltérés?
-
Jolet
őstag
tessék, bár ez több, mint amennyiért a kolléga vette
http://www.ebay.de/itm/World-of-Tanks-Premium-Code-1-Monat-7500-Gold-/251232803155?pt=DE_PC_Videospiele&hash=item3a7ea45953&_uhb=1#ht_533wt_907
-
Enzolord
addikt
Valaki tudja, hogy mikorra várható a T50-2 lecserélése?
-
AlexWolf
senior tag
válasz
jano_77 #41038 üzenetére
ph-n így van leírva
A megvásárolt GeForce-okhoz a promóció két részre van osztva. Ha az adott termék GeForce GTX 660 vagy jobb, akkor a felhasználó 7500 aranyat kap a World of Tanks című játékban egy hónapos prémium hozzáférés mellé. Ha bárki a vásárlás után használja először a játékot, akkor további 2500 arany a jutalom.ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ha már WoT-ozol akkor kapsz 7500 goldot+1 hó prémiumot. Ha viszont még sosem wotoztál előtte (vagyis új accra) ez a kód 10000 aranyat +1 hónap prémet jelent.
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #41038 üzenetére
Akkor Djurre, hogy haszálná?
Két részből állnak az ilyen promóciók. Az egyik kódot használhatják régi felhasználók (7500gold+1hónap prém), a másik a friss felhasználóknál működik ami itt asszem 2500 gold.Amúgy erről az egészről van cikk a PH!-n, ahol minden le van írva részletesen, csak nem tudok linkelni mobilról, de talán valaki megteszi helyettem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bingisz #41028 üzenetére
Jól olvasom, hogy ezek a kódok csak új regisztrálóknak lesznek, már WoT-osoknak nem használhatóak fel?
(#41039) AlexWolf: de úgy rémlik, hogy korábban azt olvastam, hogy kétféle kód lesz: egy invite és egy a már jelenleg is regisztráltaknak és mást-mást fog adni a kód kinek-kinek!? Meg hát Djuree is olyat szerzett, ami nem invite kód gondolom én!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #41027 üzenetére
nagyon úgy tűnik, hogy az volt az utolsó, mert már nem látni többet
(#41028) Bingisz: erről tudok, hallottam róla, de ezért nem akarok VGA-t venni...nem rég vettem csak épp ATI-t
Nekem csak a kód kellene, ha olyan vett volna nVidia kártyát, aki nem játszik a WoT-al.
(#41030) KAMELOT: még nagyon sok ilyen és hasonló kérdésed lesz így a játék elején, kezdetén.
De ne add fel!!!!
-
KAMELOT
titán
Érdekes ez. Bent állok a fák között aztán szétlőnek. Csak honnét lát?
-
Zeratul
addikt
-
Djuree
félisten
kell-e vkinek invite kód új acchoz? 2500 goldost ad.
ide írjon akinek kell, ne pü-t!
az első emberke kapja!
csak új accnál működik! -
KAMELOT
titán
Második csatában szembe állok a tankal tisztán látom 3x belélövök és 100%-os a tank. Mindjárt bugos is a játék.
Telibe lőttem 3x aztán semmi.
Másik meg saját csapattársam szétlő. Milyen játék ez?Egyáltalán itt mi az értelme ennek!
(#41023) diegho: tudom miről szól a játék. Biztos nem arról, hogy saját csapattársunkat lőjük szét és nem is arról, hogy be van célozva a tank 3x telibe lövöm és semmi baja.
-
Jolet
őstag
ha nagyon lassan is, de fejlődök
http://www.noobmeter.com/player/eu/lunczgaboazt vettem észre, hogy egyrészt kell kb. fél-egy óra, hogy letegyem a külvilágot és ráhangolódjak a játékra
másrészt pedig számomra nem túl szerencsés, ha váltogatom a különböző tankokat végig a játék alatt
tegnap például orosz heavy napot tartottam és egész jól sikerült ráhangolódnom az IS-re
az is érdekes, hogy az első nyerésig tartó kötelező körökben a 8 tankom közül mindig akad ami szopós 1-2, a többi szinte elsőre nyerőnek megyha kérhetem légyszi valaki foglalja össze, hogy kinek milyen képességeket adjunk a javításon kívül, hogy egyértelmű legyen mindenki számára
köszönöm -
Mcray
senior tag
Fjords pályán IS-3-mal volt tegnap egy fantasztikus csatám. Platoon társam Centurionnal nagyon sokat segített és amikor kellett, vándorolt a pályán, míg én lekötöttem egyedül az ellenséges fő erőket délen a halál kanyarban. Fogtam egy T32-t, két IS-3-mat, egy csak Gold-ot használó Pershinget, egy VK3601-et és egy vagy két KV-1S-t
Csata után csak egy dolog járt a fejemben. Jó-jó, de T32-vel nem 3000+ hanem 5000+ sebzést ki tudtam volna osztani abban a helyzetben.
Érdekesség: 2 tankjuk (IS-3 és Pershing) úgy fosztott meg a killtől, hogy vízbe haltak direkt...De egyik marhának sem jutott eszébe, hogy ollóba fogjanak és kivégezzenek...
Tegnapi stat:
-
Djuree
félisten
na 5k-ért lett egy nvidia kódom
7500 gold 1 hónap prem
-
wolfman
veterán
Van a játékhoz valami nagyfelbontású textúra pakk vagy valami ami szebbé varázsolja?
-
diegho
nagyúr
Nekem teljesen lényegtelen a tank páncélzata, nekem csak ágyú kell. A tigris ágyúja pedig egy álom. 7.26sec töltés 203pen 240dmg és pontos is. Kell ennél több?
-
sith7
félisten
válasz
diegho #41003 üzenetére
sőt jobban szeretek vele játszani, mint a T29-el.
Ezt fejtsd ki bővebben lécci, mert megvolt mindkét tigris, de pont az amerikai vonal miatt /M6,T29/ adtam el őket, hogy azzal jobb lesz ... mondjuk az M6 -ra egy rossz szót nem lehet mondani, igaz a T29 a napokban kapta meg a 105 - ös ágyút, tehát az még véleményezés alatt van
Tigrisekkel úgy éreztem néha magam, mintha papírtankban ülnék ... most is úgy vagyok, ha tigrist látok, akkor örülök, mert 100% , hogy tudom sebezni
szerk.:
látom már megválaszoltad -
diegho
nagyúr
válasz
#35692544 #40998 üzenetére
T30-at 2 szer egymás után pattintottam tigrissel, természetesen 155mm löveg volt rajta, mindezt úgy csináltam, hogy 100%-ig biztos voltam benne pattanni fog rólam, be is nyalta szegényem mindkettőt. A tigris egy nagyon jó tank, néha a T29 szintet súrolja, sőt jobban szeretek vele játszani, mint a T29-el.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged