- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
A Wargaming megvette a Gas Powered Games-t.
Készüljetek fel, lesz hamarosan inventory, meg magic potion a tankokban.
-
-
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek a választ
-
-
vendingo
veterán
A mai napi promo kódot hogyan, mikortól, és meddig tudom tudom felhasználni?
Gondolkodok prémium előfizun, de nem tudom hogy szükségem van-e rá. Ez most jól jönne, hogy kipróbáljam.
Este tudnám élesíteni, onnantól számított 1 napig érvényes, vagy csak ma 0:00-24:00-ig él? -
sith7
félisten
válasz
GaburroSan #39782 üzenetére
minek még egy ??? add inkább nekem ..
-
luke.
aktív tag
Imádom azt amikor oda van írva egy klánhoz, hogy minimális átlagos tp/csata 400 vagy fölötte! Ez prémiummal van számolva oké, de mennyi a prémium nélküli? Ez sehol sincsen ott! Mert nyilvánvaló az átlagos tp-be beleszámít a prémim által nyújtotta plusz tp is.
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok! Mikor kapom meg a Typeo-mat????
-
Atlantis
veterán
válasz
Strauss #39763 üzenetére
Nem használsz véletlenül Tech Tree mod-ot? 8.3-assal ennél a két arty-nál megszüntettek egy lőszertípust. Szerintem az a problémád, mint nekem volt, hogy olyan lőszert is megpróbált beletenni, ami már nem is létezik. Próbáld meg tisztán, minden mod nélkül elindítani a játékot és feltölteni az arty-t, utána mehetnek vissza a mod-ok.
-
jano_77
nagyúr
válasz
vendingo #39776 üzenetére
Addig tudod majd használni, míg az éles 8.4 fel nem kerül.
Prémium tankok nem tudom, hogy kipróbálhatóak-e a tesztben, ezt majd megmondják mindjárt nálamnál okosabbak.
Nekem is van pár tank, ami ki van fejlesztve, megvételre vár.....meg esetleges akciókra.
Én is kipróbálom majd a kérdéses tankokat, hogy melyiket vegyem majd meg a rendes játékban. -
vendingo
veterán
válasz
jano_77 #39774 üzenetére
Köszi a választ.
Meddig üzemelnek ezek a teszt szerverek?
Pont kapóra jön nekem, van pár kiszemelt tank amit kipróbálnék.
Jelenleg a legfejlettebb tankom egy pz4, de egyszerre több nemzet több ágát is csinálom, hogy melyik válik be.
Prémium tankokkal is lehet ilyenkor nyomulni? -
jano_77
nagyúr
Illetve az összes eddig elérhető tankot kipróbálhatja......ugyanis nem régen kezdte el a játékot, így ha kinézett magának egy tankot, amit szeretne megszerezni, elérni, azt kipróbálhatja és ha mégsem jönne be, akkor még most el tud indulni másik irányba. Vagy ha mondjuk ki van fejlesztve több tank is, kipróbálhatja és a tapasztalat alapján vásárolhat.
-
Fel
addikt
Lehet letölteni a 8.4 tesztkliens.
Akinek fent van a korábbi verzió, annak csak el kell indítani a launcherét. Akinek nincs, annak itt a weinstaller: [link]
Szép nagy (már megint), 4527,76 MB.Az észak-amcsi oldalról itt az angol nyelvű ismertető: [link]
Ez kicsit el van írva benne: "New US tier VI tank destroyer added for testing (super testers only): Sexton" - Nem, nem az a hiba, hogy amerikaiként szerepel a Sexton, mert tényleg amcsi prémiumként fog bekerülni, hanem az, hogy nem TD, hanem SPG.
vendingo: Elsősorban a következő patch új tartalmát kipróbálni. Ami most a brit TD-ket és pár új német light tankot jelent.
-
válasz
GaburroSan #39766 üzenetére
A Super Pershinget csak kifejezetten jó játékosnak ajánlom. Ha az vagy, akkor nosza.
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok shopping elött állok!(persze majd ha megkaptam a goldomat
)
Super Pershing vagy Jagdtiger 8.8-as?????? Please help! -
diegho
nagyúr
Megvettem a GW Panther-t, hummel ágyúval 90% legénységgel első körben egy capelő supershit-et vakon telibevertem és leégett. 1450-et sebeztem rá 1 lövésből, csak azt láttam, hogy lerombolt egy autót a capkörben, odalőttem 10 sec múlva kiírta meghalt
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! segítség kellene.... az 5 - ös Francia lövegemre megvettem a nagy ágyút, de egyszerűen nem tudom feltölteni , azt írja ki , h hiba a lőszer töltése közben.... már minden kieget leszedtem róla , de így sem akarja ... sőt , ha a nagy lüveg van rajta akkor a fogyó eszközöket sem tülti be, ugyanazt írja ki.. ilyenkor mi van? előre is thx.
-
jimmy74
őstag
pz4 trollgun-ba melyik a jobb lőszer?A repesz v.a páncéltörő?
Nem nagy a penetráció külnbség köztük! -
jozefgucci1
addikt
Azt hiszem Feel rakott be a múltkor egy új képet a T8-T9 artykról . Szerintem ami most T8 és megy T10 be annak marad minden paramétere , max életrőt növelnek .
Amúgy szerintem is az orosz ág a legjobb .Igaz még csak OB212 van és kell még 30K xp a T8 hoz ,de ez ha betalál akkor nagyot üt és viszonylag pontos is . Van T6 francia artym is ,de az néha vicc amit csinál . Tegnap IS3 oldalába közvetlen találatkor nullát sebeztem aztán "hetet" Az igaz , hogy 16,30 ms alatt betölt de olyan nagyot nem sebez . A francia arty-k az angol tankokat szeretik , azokba simán beleküldenek 900 körül
Na csak emlegetni kelett és megelőzött Fel
-
Fel
addikt
A mostani tier 8-asokból tier 10-es lesz, a keletkező űrt pedig kitöltik új járművekkel. Közben rebalansz stb..
Kb. nyár végére ígérték, úgyhogy még nem érdemes velük foglalkozni.
Fejlesztői videó a témáról.A legutóbbi lépésekkel elégedettek a készítők. Storm szerint az MM változtatásnak és a 8.3-as nerfnek köszönhetően ~40%-kal csökkent az orosz szerón az artisták száma a csatákban. Eu szerveres adatról nem tudok..
-
BaLee
addikt
válasz
Plasticbomb #39756 üzenetére
Ezzel kicsit megnyugtattál. De ha a mostani 7-8 megy fel tier 10-be akkor ott közte mi lesz?
Én ezt nem értem.Én tier 8-as artykat amúgy sem engednék be már tier9 tankok ellen sem (max light tankok).
-
Atlantis
veterán
válasz
Plasticbomb #39756 üzenetére
Hiába nerfelik őket, egyszerűen a darabszámot kéne redukálni, persze akkor nagy arty-val sokat kéne várni, míg csatába kerül az ember...persze ez kit érdekel? Amik eddig nerf gyanánt történtek, az kb. vicc: csökkenteni az életpontot és a bevételi szorzókat, növelni a javítási költségeket, mozgásukon rontani, ez mind kb. szart se ért. Pontosság és tűzerő meg változatlan...
-
Plasticbomb
addikt
Kijavítalak. A mostani 7-8 (nem tudom potnosan) megy fel T10-be. Szal a mostani 8asok 10esek lesznek. Hogy ez mennyiben változtatja meg a csatákat, nem tudom. Nem sokban, gondolom.
Viszont egyet kell értsek veled. Az utóbbi időben megszaporodtak S-51el is a teljesen beszűkült célkörrel is a mellé lövések. Ezeknek a felét én okozom, mert tudatosan feszegetem a lehetőségeit a gépnek, de a másik fele viszont biztos nem tőlem származik.
És én arty szemszögből korlátoznám a létszámot. egymás elől szedik ki a tankokat, mert sokan nem veszik figyelembe, hogy valaki már targetolt rá, és már szűkül, hogy kiszedje, hanem szó nélkül kiszedik előlem, pont az utolsó pillanatban, amikor épp ellőttem magam. Nekem ez felháborító, hogy nem kommunikálnak, és leszarják azt, amit a másik jelez. És ezért sokszor megfontolom, mikor 3 nál több arty van egy csatában, hogy nem vagyok hajlandó lőni, az első, második ilyen után. Nem akarok minuszolni egyfolytában, annyira nem olcsó a lőszer, és a fenntartása az S-51nek.
-
Atlantis
veterán
Egyetértek, T6-os arty-szint felett nem szabadna kettőnél többet engedni a csatákba, mert megölik a csatát, mindenki csak kempel. Ez alatti szintnél fokozatosan lehetne emelni a számot mondjuk 3-ig.
Mondhatjátok, hogy balfasz vagyok, de nem bírok elbújni előlük, az esetek zömében arty lő ki vagy lő nyomorékká, ami után kb. semmit nem érek már a csatában.
-
BaLee
addikt
válasz
AVarice #39749 üzenetére
Hummel egy sz*r lett az utolsó arty update óta. Amit én mondjuk annyira nem is bánok mert nem kapott el annyira az arty feeling, a napi duplát szoktam vele lenyomni, meg én is sokkal nagyobb biztonságban érzem magam tier 8-9ben ha a másik oldalon "csak" Hummel van. Bár kaptam már T34-el 1000 környéki sebzést tőle. Ami a durva, hogy teljesen összeszűkült kis célkeresztnél is sokszor a tank mellé lövök (100%-os legénységgel) és nem sebzek semmit.
Tapasztalatom szerint nagyban romlott a pontossága és ha mellélősz a tanknak az esetek többségében nem sebez semmit. A szívfájldalmam csak annyi, hogy a tier7-es, 8-as artyk továbbra is sok esetben kiszednek 1-1 lövéssel erre WG még be akarja hozni a tier 10-es artykat is. Minek???
Amikor betölt egy olyan meccset ahol 4-5 arty van és mind tier7 plusz akkor hatalmas késztetést érzek, hogy esc-el otthagyjam a csatát már az elején. Kicsit sem motoszkál benne, hogy hogyan tudom őket kicselezni. Az ilyen játékok 90%-a állóháborúvá fajul és sok esetben letelik döntetlennel.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Enzolord #39752 üzenetére
Ebben van is igazság, meg nem is. Én orosz kicsikkel kezdtem az artyzást, de nem tetszett, nem ment. Végül KV-2őn kihúztam az S-51-et. Attól végképp elvoltam szállva agyilag. 75%os legényekkel és a kis ágyúval nem élveztem semmit, gyak folyamatosan goldammoval tömtem, csak haladjak már a nagy ágyúig el. Csak a klánból azok tartották bennem a lelket, akiknek votl már pl SU-14 vagy más arty a kezük között, maxra fejlesztve. Aztán meglett a nagy ágyú, és hirtelen elkezdtem élvezni vele a csatákat, abbamaradt a goldammoval tömés, és úgy fejlesztettem ki az OB 212-t rajta, hogy észre sem vettem, élveztem a folyamatos artyzást...Most még megvan az S-51, bár mostanában kevésbé élvezem, mert már OB 212vel akarok menni, csak még a legényeket húzom S-51en, hogy amikor átültetem, akkor az első skill is, és a legények is 100%osak legyenek. Kb a második skill 70%ékáig kell őket felhúznom, és hátra van még 50% ebből.
Utánna egyből OB 212 fasza legényekkel, és meglátjuk mennyire van igaza klántársamnak, hogy S-51 után az OB-212-t nem fogom élvezni..
-
emre
veterán
válasz
vendingo #39746 üzenetére
Várjál még egy kicsit az artyzással.
A hatékony használathoz nem árt jól ismerni a térképeket, ugyanis a lövedék röppályába azt is bele kell kalkulálni. Meg hogy az un. arty safe helyeket, hogy honnét lehet belőni.
Szerintem a sikeres artyzáshoz előbb heavy-med tapasztalat kell. -
válasz
vendingo #39746 üzenetére
A magától robbanó, esetleg az első percben öngyilkos arty a legjobb.
Más:
Tegnap este volt olyan csatám is, hogy egy Löwe és egy Super Pershing (mindkettő 500 körüli eff/wn6-tal) a lehető legtávolabb bújt el az ellenféltől (tier 9 meccsben). Később, amikor az ellenfél közeledett, a Super Pershing nyílegyenesen belehúzott a vízbe, kicsivel később az egyik arty is. Nem értem, hogy miért játszanak ilyen idióták a játékkal. -
vendingo
veterán
Melyik nemzet arty-a jó?
Arty-m még egy sincs -
AVarice
tag
Ha jelenleg van prémiumom és felhasználom a bónusz kódot, akkor az hozzáadódik?
Sokszor előfordul, hogy arty-zás közben sniper módban az fps-em lemegy 10 körülire. Egy random ideig semmi probléma olyan 40-45 körüli átlag az fps, aztán gondol egyet, és előjön ez a probléma. Ha kilépek sniper módból, visszamegy az fps, ha visszaváltok, megint lemegy. Ez mitől lehet?
Van olyan mód, arty sniper módban, ami nagyobb zommolást enged? Esetleg valaki tudna linkelni egyet?
A válaszokat köszönöm!
Én is gratulálok a nyerteseknek!!!
-
Szilu
tag
válasz
GaburroSan #39733 üzenetére
Nem semmi, én is gratulálok.
Az egész lista tetején állsz -
AVarice
tag
válasz
Zeratul #39699 üzenetére
Ez igazolnom kell, sajnos nem egy top arty, én M7 Priest-nél tartok.
Első csatám vele az alap ágyúval, valami borzalmas volt, legszívesebben kiléptem volna a csatából, pedig alig kezdődött el.... A másik ágyúval már el lehet lenni, de túl sokra ne számíts. Én általában 100 alatt sebzek.
Viszont az orosz arty-k nagyon tetszenek, szerintem a legjobbak, bár most ismerkedek a Hummel-al, ő sem rossz..
-
sith7
félisten
válasz
kanyipicske #39727 üzenetére
Köszi
-
jano_77
nagyúr
Köszi, akkor nem kísérletezgetem vele!
(#39732) Atlantis: ugyan ilyen érzések kavarognak bennem is. Néha "véletlenül" be esik egy jobb nap - lásd keddi statom -, de pl a tegnapi botrányosan szar volt. Mindig a csapat legaljára tett be általában 2 tierrel fentebbi csatákba és semmi nem talált. Amikor úgy bukunk, hogy legalább hozzám képest tudtam sokat sebezni, az nem szokott annyira zavarni, mint a tegnapi nap, mikor még csak sebezni sem tudtam.
Még hogy nincs szopó ág!? -
válasz
jano_77 #39737 üzenetére
A windows szerintem elég dinamikusan használja a magokat, de próbáld ki. Mindenesetre tegnap este én kipróbáltam, és a WoT-ot letiltottam az első magról (nekem csak kettő van). Hát, érezhetően lassabb lett a játék (kevesebb FPS), szóval nem biztos, hogy megéri egyáltalán ezzel foglalkozni.
-
nagysandor88
tag
válasz
Patrick76496 #39734 üzenetére
Na az meg a másik. Van Churchill III-am is, na az is egy fos lett, tornyon keresztül egy kicsit is táposabb sherman/pz4 páros szétszed, kv-1s már nem is említem, minden belövi. azt lehet vele kiiktatni, akinek annyi esze van, hogy megáll előtted (seggel).
Black Prince az egyik legjobb T7 heavy szerintem, de ezt már leírtam korábban. -
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #39734 üzenetére
Lassú, nehézkes és az ágyúk érzésre nem hozzák azt, amit papír alapján elvár tőlük az ember. Churchill VII-nél még gun depression sincs. Én ezeket nem szeretem benne.
-
válasz
kanyipicske #39719 üzenetére
Nehogy fel tedd, mert a végén még véletlenül sokat sebzel az ellenfelekbe.
-
Patrick76496
őstag
válasz
nagysandor88 #39717 üzenetére
Én a Churchill III-mal érzek így, kb 8.0 óta eléggé gyenge. Lehet, hogy én felejtettem el játszani, de régebben, anno 7.4-ben sokkal jobb élmény volt vele játszani, ezzel van a rekord 10 kill-em. Heavy-hez képest papír, még ha fürge is aránylag, de KV-1 ellen nem sok esélyem, ha kicsit is messzebb van, és a T1-en is weakspotra kell célozni, csak ott már erősebben. Nyugodtan felbuffolhatnák a penjét 120-ra.
Viszont a lövege medium tankokra nagyon jó, pl a Type T-34 és a Crusader (mondjuk ez light) szerethető gépek.
Churchill-ekhez: Szvsz a Churchill VII játszható gép T6-ban, nem tudom mit utáltok rajta. Még a Churchill I sem volt rossz, hiába papír, az a löveg kegyetlen jó T5-ben. De a Black Prince-el nem bírok megbarátkozni. A lövegével nincs baj, csak a sebesség-páncél arányán javíthatnának valamerre. Nagyon lassú, 7-es tankokat pedig alig pattint. Forgatni sem nagyon lehet, mivel akkor az oldalát lövik be. Amikor még friss volt, kipróbáltuk, 45˙-os szögben belövi a 1390 (170 mili pen a lényeg) szemből és oldalról is.
-
Atlantis
veterán
Én nem tudom, mi van, de vasárnap óta mintha elvágtak volna valamit, folyamatosan romlik a statom, nincs egy épkézláb csatám sem. Ennyit biztos nem felejtettem azóta.
összeesküvés-elmélet ON: Mivel hétfőtől vagyok az új néven, lehet kéne szólnom Overlord-nak, hogy tegyen vissza a régi helyemre azon a listán, amit vhw linkelt a minap.
összeesküvés-elmélet OFF
-
Mcray
senior tag
Gyáááá 1000 gold Fákje
Ez volt az a bizonyos 75 ezer kredites kör
És gratulálok Gaburosannak az első helyhez!
-
törölt tag
Írtam a commanderüknek, de nem tudta elküldeni a levelem, gondolom tiltva van, vagy mit tudom én, ezért a deputynek írtam. Azért rohadt jó, tavaly novemberi klán, a vezér és a helyettes is kb 3000 csatával bírnak, a WR-jük pedig 47% ... komoly lehet, nem is várok semmi komoly retorziót.
-
törölt tag
Ezt a Nundyka94 nevezetű
sz@rházit@plóf@sztkisköcsögöt messziről kerüljétek, sajna még kivégeznem sem sikerült, mert úgy felidegesített, hogy szemből kaptam egy ammorackot ...Minden esetre írok a klánjának ...
-
virkir
veterán
válasz
kanyipicske #39725 üzenetére
Ha neked mind1, hogy 1k vagy akcijjósan 2k egy lövés akkor igazad van.
-
sith7
félisten
A mai napon meglesz az első 8 - as tankom, az IS-3, a KV-1S - ből fogom a legénységet átképezni, és azt szeretném kérdezni, hogy mindegy melyik töltőt képzem át ? Mert a KV-1S - be 5 ember van, az IS-3 - ban meg csak 4.
-
Veatta
aktív tag
válasz
Már többször elhangzott: minden tankra érdemes kifejleszteni minden elérhető modult, ha ki akarod használni a képességeit. Az ágyút különösen.
-
virkir
veterán
válasz
Már minek kéne T10-be 269-es pen, bőven elég oda a 242 is.
Ómájgád. -
törölt tag
Jó reggelt, aki esetleg nem tudná:
Valentin napi bónuszkód !!! 1 nap prémiumot kapsz érte.
A kód:
ANTHEM (nagy betűkkel kell beírni!)szerk: haha, ez jó
"Don’t miss this occasion to be a kind and loving on the battlefields - why not hug all the enemy tanks with your warm shells!" -
kanyipicske
tag
válasz
Arcképe csere kötelező volt, nehogy összetévesztsetek luk-kal
-
kanyipicske
tag
Szerintetek M103-ra megéri feltenni a nagy ágyút?
-
nagysandor88
tag
Nekem is volt Bálintkám, amikor megjöttek a britek, még gurultam vele pár kört (matildával is, az is volt). Annyira felcseszett mindkettő, hogy eladtam a picsbe. Azóta sem adtam el prémtankot, de ezek használhatatlan hulladékok lettek, az új tankok eljöttével. Szerencsére akciósan vettem, őket, így szinte semmit nem buktam. Keresni nem jó velük, funnak megint nem fun, (sok lepattanó), szóval inkább a garázshely kellett.
Most hogy megláttam az akciót, elgondolkodtam megint, hogy vissza kéne venni, de félek tőle...Milyen kis tierü prémtank jó funnak? Én a T2 light-ra gondoltam, hogy ha lesz akciós megveszem, vagy ha az nagyon nem buli, akkor valami más kis könnyű tank is jó.
-
Patrick76496
őstag
Köszi a leírást, valami ilyesmit szerettem volna.
Lehet hagyom ezt a Valentine project-et, ha ennyire bajos a páncélozottabb tankok belövése. A felsoroltak közül max a Lee menne, a Matildáról és a Hetzer-ről néha még Lend Lease Churchill is pattan. A brit Valentine-t bírtam, hiába a lassú célzás és töltésideje. Még a múltkori 2200-asból maradt 450 gold-om, abból már sehogy sem csinálok sört.
-
gy-daniel
tag
válasz
nyunyu #39713 üzenetére
Valszeg igazad van, a 400+ az valóban merész volt. Tavaly eladtam a pz4-et, és úgy rémlett, hogy láttam már olyant, aki ismert valakit, aki már átlőtte a kv-1-et repeszrombolóval. De akkor biztos a gold-os lövések emlékképeivel keverem. Viszont az 50-70-et keveslem, de majd gyakorlóban megnézem vmikor (vk28-ön még megvan az az ágyú).
-
nyunyu
félisten
válasz
gy-daniel #39711 üzenetére
Az oldalát meg a seggét már tuti viszi az arany, ha meg elfogy, akkor a HE is bőven 100 felett sebez (, ha nagyon betalál, akkor 400+).
PzIV trollgun HEvel 64 pennel bir, KV-1 oldala+hatulja viszont 75mm vastag.
HEAT nelkul biztos nem lovod at, HE meg ilyen kemeny ellenfeleken nem szokott 100-at se sebezni, inkabb 50-70 kornyeke. -
sebijani1982
senior tag
Valakinek van valami beállításbeli ötlete, hogy ne essen le az FPS 16-20 -ra ha arty-val vagyok?
Normál tankoknál átlag 20-40 között mozog. De arty-knál leesik felülnézetben. -
gy-daniel
tag
válasz
vendingo #39707 üzenetére
A troll ágyúval ne akarj sniperkedni, közelről meg azzal is lehet célozni. Legjobb, ha nem akarod szemből lőni, de ha muszáj, akkor HE lövedékkel a test vmely merőleges részét (pl az alját) (lehet a gold is átviszi, érzésre azt mondanám, h át kell vinnie). Az oldalát meg a seggét már tuti viszi az arany, ha meg elfogy, akkor a HE is bőven 100 felett sebez (, ha nagyon betalál, akkor 400+). A lényeg, h a tornyát nem sok értelme van lőni, ha feléd néz.
-
válasz
Zeratul #39699 üzenetére
Pedig anno pont az M7 priest volt az, amikről általában jó eredményeket láttam, habár az még előző patchben volt
Viszont az oroszokhoz képest jobb a hatótáv, valamint a rádió.
A gold vásárlásnál, ha kártyával veszem, euróban/fontban érdemes venni? A bankom árfolyama alapján történik a váltás?
-
slayer006
addikt
-
vendingo
veterán
Számomra ez a kv1 hihetetlen.
PzIV-el belelőttem (105mm) kb 15-t mindenféle lőszerrel (prémiummal is) és éppen hogy csak lement valami az életéből. -
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #39689 üzenetére
Hát... el lehet vele még lövöldözgetni, ha jó leosztást kapsz... csakhát igen ismerni kell a T4 tankok gyengepontjait, a térképeket (hova érsz el, fél szemed meg mindig legyen a bázison, mert a csapattársakat nem érdekli)...
- Páncélzat, hát itt maximum a T3as tankok kis kaliberű vackait fogja meg hatásosan, az ilyen ~100 penes lövegek már átlőnek (csoda lepattanó előfordul, de nem ez a meghatározó)
- Sebességere jobb mint az angol verzió, többet megy, 100%as legénységgel meg olyan "nehéztankosan" mozog, mihez hasonlítsam... talán olyasmi mint egy Tiger P, csak sokkal jobban fordul, szűk helyeken igen ügyesen tud hátraarcot vágni, ez a tulajdonsága egész könnyű tankos.
- Ágyúja ugyanaz mint az MS-1 vagy a T-127 45-öse, kicsit feljavított statokkal.
Elmondom mit visz át könnyedén: artykat, puha TD-ket (Marder és társai), T-28, A20... szóval a 20-30 mm-et könnyedén.
Az M5-Pz38nA szemből már hanyag célzásnál pattog.
A mumusok: M3 Lee, Hetzer, Matilda, AMX40, B1, PzIII és egy másik Valentine. Ezeknél már igen keresgélni kell a gyengepontokat. Az M3-Hetzer-PzIII oldalról/hátulról sima ügy, viszont az AMX-be és a Matildaba még a prem lőszer is gyakran beletörik (84es átlag pen), ha nem gyenge pontra célzol. (de ha ezekben jó játékos ül 1-v1-ben esélytelen lerendezni őket... szerencsére kevesebb embernek van T4 fun tankja, mint mondjuk T5)Szóval nehézségek vannak... de ezeket még meg lehetne oldani, ha nem lenne olyan kevés a lőszer. 61 darab - ~2800 potenciális sebzés, ha mind átütne! Nem túl sok... lepattanó meg 0 dmg crit pedig lesz bőven. Szal 300-400 méterre mesterlövészkedni nem ajánlatos (hacsak nem arty a célpont), ha vannak győzelmi ambícióid...
Nem mondom, hogy nem érdemes megvenni most, mert 300 gold... 2 doboz sör ára (vagy egy kiló kenyér, kinek melyik
). De annak idején, mikor még nem rohangáltak pimpelt Matildák, meg prem troll Hetzerek kicsivel könnyebb volt vele alakítani, akár egyedül is.
Most már jobb ha van egy haver akinek szintén van egy Valentine (vagy B2) és párban vagy 3asban belépni csatába. 3-an már meg lehet tolni egy oldalt csapattól függetlenül is (és visszaérni a bázishoz, mire elbukik a másik oldal)
Hogy mondjak valami pozitívat is; kínzom magam a brit Valentine-nal is, és volt már pár olyan T4 csata, ahol azt éreztem, hogy ha itt a premiummal lettem volna, akkor lehozom. (annak a tűzgyorsasággal, meg célzási idővel vannak gondjai)
De hogy őszinte legyek, az utóbbi pár hónapban nem nagyon játszottam vele, max 1-1 dupla volt, lehet előveszem újra... (onnantól romlott meg a viszony, mikor a 3 skilles legénységet átneveltem a szovjet med vonalra... most meg az is áll... A Valentine-ba meg a Tetrarch és M3 Lightból kerültek át újoncok... kicsit már bánom...)
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged