Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #27357 üzenetére
én annyira nevettem rajta....hogy erőlködött
remélem fogadta a tanácsom,és azóta is sorban áll egy kis észértHezz:
nem kell itt általánosítani...én spec.eddig több rendes ungarisen betyárral találkoztam,mint fogyatékossal. -
D.Orion
veterán
válasz
scyllarus #27395 üzenetére
Mindjárt sírva fakadok.
És ez mi?
Zhukov's Marchstarting 03:30 PST (11:30 UTC) on Nov. 30th and will be ending 03:00 (11:00 UTC) on Dec. 3rd.
Bonus when converting gold into credits: +20%
Discount on gold and credit cost of crew skill reset: 50%
50% credit discount on the credit cost of the following vehicles:KV-1
KV-2
KV-3
ISCredit income bonus: +70%
KV-1
KV-2
KV-3
ISDiscount on the gold cost of the following Premium Vehicles: 50%
Valentine
Matilda
Churchill -
scyllarus
veterán
Az észak-amerikai szerveren most olyan akció van, hogy minden Top Gun medálra ad +20.000 kreditet. Nem valami bőkezű.
-
D.Orion
veterán
válasz
jano_77 #27391 üzenetére
Ammo rack és weakspot videók youtube-on. Így talán egyszerűbb.
És nem Maus-al kell tesztelni az ammo rack-et, hanem mondjuk egy BL9-el vagy ha elég jól megy már akkor L/56-al!
-
válasz
jano_77 #27391 üzenetére
Bocs, félreolvastam. Nos, a lower hull általában nagyon könnyen átlőhető, akár 175 pennel is, kivéve, ha be van forgatva, de ekkor meg nagy eséllyel lőheted az oldalát. Ha nem megy, akkor láncold le (első kereket lődd), és menj mellé. Ha közel van (pl facehug), a parancsnoki kupola a nyerő.
-
-
-
HeZzZ
senior tag
hát ha már itt tartunk
akkor nekem meg eddig 7/5 .... azaz 71.42 % és 882 es átlagtp.#27378 ....hm.. o.0
-
Timyyy
őstag
Tegnap nagyon jó volt...
Ma eddig 12 nyert 8 bukó szakaszban. -
Egész jól sikerült a tegnapi nap. Na, vajon mennyi csatát mentem?
-
Plasticbomb
addikt
Victory! Map: Himmelsdorf 2012. november 30. 11:47:16
Vehicle:: T1 Cunningham
Exp: 834 + Credits: 11 266
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"Tier 1es trollkodás.. XD Gondoltam, kijavítom a tier egyes tankjaimon lévő gyalázatosan rossz effinecymet... Most mindegyik, amivel mentem valaha is, 1700-3000 között mozog... És egy ember képes hozni az egész csatát. ezen a szinten.
-
Mcray
senior tag
válasz
jozefgucci1 #27366 üzenetére
Sík terepen sokkal jobb a T20-nál. Dombos terepen semmit sem tudsz vele kezdeni, a T20-szal ellentétben.
Gun depression nincs, viszont mozgékony, még úgy is hogy az eleje 2X annyit kibír mint a T20.
Mindkettő illetve T43 is megvan. Nekem tök egyformák. Jók, de ha a nehéz tankok hamar elhalnak a csapatban akkor talán a T20, ami a legjobb a nagyobb Alpha sebzés miatt.
(szerintem)
Fontos!!! A régi(új) pályák iszonyat dombosak és buckásak lettek. Az olyan tankok mint a ruszkik, nagyon nem fogják ezt szeretni...Az amcsi új dobtárasok viszont imádni fogják...
-
káen
tag
válasz
Mindezt úgy mondta, hogy ott áll a kv5 a garázsában? Érdekes.
-
jozefgucci1
addikt
Azért a lengyelek is utcalányoznak rendesen , nem kel őket félteni . Arról nem beszélve , hogy mennyi nagy Tierben játszó balfék van náluk.
Megvan a KV13 a KV1s-ből ,de még nem vettem meg .Mennyire használható a gép T7ben vagy a felett . Igaz csak 22K xp-t kell vele összehozni a T43 ig ,de pl arról sincs tapasztalatom. Jobb mint a T20 az amcsi vonalon , mert én azt vittem eddig ?
-
scyllarus
veterán
Az oroszon ugye a medek akciósak, az amerikain a KV-1,2,3 IS, melyik lesz az eu-n? Nem bánnék egy vegyeset, a KV-1-re 70% kreditbónusz, a PzIII-ra meg a T-28-ra meg dupla. Le vagyok gatyásodva
-
D.Orion
veterán
Te hallod, csak azért írtam bele a WCG-t, hogy a tisztelt fórumozó kollégák elgondolkozzanak. Legalább arra is rákerestek volna, hogy mi az.
Hadd legyek már én is kicsit troll. Gondolom nálunk is T5-el lesz kapcsolatos, ha már ruszki és usa oldalon is az van. Persze tök jó, hogy szabadságon vagyok, de holnap szombaton be kell mennem dolgozni.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
én is észrevettem hogy ebbe na játékban a magyarok között van a legtöbb ilyen alak...
speciel, csak magyarral találkoztam aki "anyázik" és oszogat..
ugyanugy szégyellem magam néha emiatt... -
jano_77
nagyúr
válasz
D.Orion #27353 üzenetére
Amúgy nem hiszem, hogy egy ember meg tudja váltani a világot!
Tegnap vagy előtte volt KV-1-el olyan csatám, ahol 27xx dmg és 7 killem volt, mégis elbuktunk, mert a többiek semmit nem csináltak....semmit!(#27357) Napfénysüti: ma találkoztam én is egy hasonlóval - vmi gyfk volt a neve -, aki beírta a chatbe, hogy hát Ő nem fogja védeni a bázist, hogy szét lövesse magát. Ez a South Coast-on volt és II kiinduló pontról kezdtünk. Jobbra fent az út melletti egyik kis bokorban elbújt (M3 Stuart-al).
Természetesen az elején oda mentem és próbáltam rábírni, hogy ugyan induljon már el - lökdöstem -, de baszott rá. Próbáltam a gyenge angolommal, hogy mi a faszt csinál ott, de semmi. Aztán a csata végén derült ki ez a chat beírásból, hogy magyar a lelkem.Hezz: osztani szoktam én is, de olyankor, mikor a legtöbb sebzésem van, legtöbb killem, de mégis elbukunk, mert a csapat többi tagja elhullik, mintha az lenne a feladatuk!?
-
válasz
10k csata után 800 efficiency...
-
Napfénysüti
nagyúr
Na őt kerüljétek el. Magyar és elkezdett anyázni mert mertem Löwével menni hogy én egy prémium gyökér vagyok. Ja abban a csatában lövés nélkül (!!) halt míg nekem összejött 2800 dmg. Érdemes megnézni a statját. Ilyenkor szégyellem magam hogy magyar vagyok...
-
jano_77
nagyúr
-
Fel
addikt
válasz
D.Orion #27348 üzenetére
A hétvégi ruszki akciónak nem sok köze van a WCG-hez. [link]
Tier 5 közepes tankok tier 4 áron. Tier 4 közepesek dupla pénzt hoznak. Féláras tier 5 prémium közepes tankok.
És van náluk Express twice pumping crew on all types of equipment.- Ezt az utóbbi nem bánnám, ha a miénkből sem hagynák ki. A többi nekem olymindegy..
-
D.Orion
veterán
válasz
jano_77 #27350 üzenetére
Camp or/and lose? Nem értem a problémád. Ilyen kis szinten egyedül is le kellett volna hoznod a csatát skillből.
(#27351) Sanya: Megyek megnézem az USA oldalon is.
-
válasz
Enzolord #27317 üzenetére
Ha a sima 8as medek annyival jobbak lennének, senki nem venné a typeot..
Type-ot a pénzhozam miatt vesznek, nem pedig azért, mert OP tank. De amúgy jelenleg (helyesen) az a helyzet, hogy a nem prémium tier 8-as medek jobbak a type-nál.
(#27324) echterion: KT-val (a Tiger 2-ről beszélsz?) gondot okoz a type? Ez most komoly?
(#27335) jano_77: csak egy megjelenítési bug. Attól még ott van a ház kizoomolt állapotban is, és ugyanúgy takar, mert az a szerveren számolódik.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest