- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tomi0703 #22858 üzenetére
Itt meg tudod nézni, hogy melyik gépre mit lehet felpakolni. Rákattintasz a tankra és ott a modules-nál megmutatja neked. Természetesen magasabb tierű tankok drágább felszerelést igényelnek, például az IS-3-ra mk2 stabilizátor megy fel, aminek az ára 600000 kredit (kisebbet nem is tudsz rátenni).
----------------------------------------------------
A hétvégi 5* első nyerő csata meg 3 napos prémium őrületből kimaradtam, amit csak a sok free xp miatt sajnálok, lehetett volna termelni. Tegnap este leültem kicsit játszani, ledupláztam (5*-öztem) pár járgányt, szerencsére elég jól ment, ahhoz képest hogy milyen játékosok voltak fönt már megint. Az utolsó csatámban az ellenfél csapata -3-mal kezdett, vér istván és haverjai elkezdték kiirtani a saját csapatukat, ez megint csak isteni jelnek vettem és ráhagytam a játékot.Ez a kredites gold ammo dolog eddig nem hozott lényeges változást a játékban. 1-2 csata volt eddig ahol megleptek vele, például amikor szarrá lőtték a Tiger P-met. Egy T25/2 meg egy Churchill VII, ráadásul nem weak spot-ra céloztak.
Én vettem minden tankomra pár darabot, de ugyanúgy ez is lepattanhat meg okozhat 0 sebzést, innentől kezdve nem sok értelmét látom. Talán a derp gun-os tankoknál lehet kihasználni, a kis VK2801-el már mentem pár 2-2,5K sebzéses kört gold ammo-val, remek móka volt.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő