- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Most az 5x akcióban elővettem a KV2-t, hogy megcsináljam azon is a szorzót.
Hát a 152es trollcanon nem olyan már mint régen. A nagyobb tankokba 300 körül sebez a HE az AP leginkább lepattan. Régen nem volt ritka a 800as sebzés sem. Komoly visszatartó ereje volt, most max az azonos tierü gépeket rettenti el. -
vv5204
senior tag
A közepes repesz páncélnak van valami értelme, lehet érzékelni a
hatását, vagy kidobott pénz érte a 200.000? Csak robbanó lövedékek
ellen véd? -
KaLeun
senior tag
Játékban lévő egyik tankról szeretnék egy papírmodellt készíteni. Ezt úgy szeretném elérni, hogy a tank 3D modelljét betöltöm egy papírmodellező programba és az elvégzi a szabászatot.
A tank 3D modelljét megtaláltam, viszont semmivel sem tudom megnyitni. Nem tudtok valami segédprogramot véletlenül?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #22979 üzenetére
Gondolj bele, én mit csinálok az AMX 105 AM-mel és az M7 Priest-tel.
Megesik a pattanó is, de volt, hogy M7 stock löveggel belenyomtam 400 hp-t a T34-be.
Az az arty stock löveggel nagyon szar, alig lát el 4-5 szektorra. Viszont fullosan mind2 kis négyesem nagyon jó.
(#22912) Atlantis: Szerintem a Ferdi nagyon jó, próbáltam a teszt szerveren és kifejezettem tetszett. Mindenfele eszméletlen a gun depression-je, van egy kis páncélja, és nem is annyira lassú, mint amennyire képzeltem. A JP2-nek alig van löveg kitéríthetősége, papír az egész felépítmény. Az ilyenből elegem lett az új orosz TD ágon.
Meg amúgy is pont kapóra jön, hogy ki tudom fejleszteni a Porsche Tigris-ből, persze azért a JP2 sem fog kimaradni, előbb utóbb kifejlesztek minden tankot elitre. A GwTiger-t már nekem nincs merszem megvenni, a GwPanther sem a leggyorsabban céloz, és nem az igazi menekülésre.
(#22913) okos67: Ennyire szar a Churchill. A srác 12 killt nyomott 2700 dmg-vel és kapott 11 medált csak arra a csatára. Narrátor: nethervvoid. Mellesleg a prémium Churchill is egy vadállat, nekem 10 kill vele a rekordom.
(#22906) Mcray: Nekem is van pár napja ilyen IS-8 cuccom, én is látok néha pár érdekes lepattanást.
Viszont néha még a Type is átlövi szemből, nagy mák kell, hogy pattogjanak róla sajna. Azon lepődtem meg, hogy egy töltővel kisebb az rld time, mint az ST-I-nek kettővel!
Azt sem értem miért van, hogy ez gyorsabban is céloz (2,9) az ST-I-nél (3,4), pedig mindkettőnek egy-egy lövésze van. Remélem a nagy toronyt nem viszik már át annyira könnyen mint a stock-ot, papíron hiába ugyanannyi a páncél, a kettőnek más a kialakítása. Bízok benne a nagy motor is tol majd rajta valamennyit.
(#22964) Xmodule: Néha én is szoktam a fórum első hozzászólásait nézegetni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
nagysandor88 #22985 üzenetére
Jó videó, bár kicsit sok benne (számomra) a matematikai blabla. A végén a technikák nagyon hasznosak, legalább azt kötelezően megnézetném a játékosokkal.
Ez is egy korábbi, szintén jó kis videó, az IS-3 használatáról.
-
-
-
đe$|re
senior tag
válasz
Stigma.HC #22982 üzenetére
Gratula.
Enzolord kollégával csak egyetérteni tudok.Bár én free xp-ből kifejlesztettem a középső ágyút, a motort és a lánctalpat. Szóval akkora szenvedésem nem volt vele. Sokat lendített a nagy ágyú megszerzésében az ajándék prém. kód. Az első két köröm eredményét ( a legnagyobb ágyúval) bemásoltam ide is.
Mit is mondjak, mióta megvan a legnagyobb pisztoly, azóta az ellen jobban meggondolja, hogy nekem jöjjön. Szépen lehet róla pattintani a T8 és feletti lövéseket is.
(IS3,Löwe,Tiger II,Lorr.,T44,Type...csemege
)
-
Stigma.HC
senior tag
Frissítés óta tapasztalom én is ezt az ugrálást, párszor sikerült miatta mellédurrantani már
Kifejlesztve:
T28 Prototype jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 102000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Nem tudom hogy fel vagyok e rá készülve a T49 M18 T25/2 trió után erre a szörnyetegre -
Djuree
félisten
mióta rak be a kibebaszott MM grillét ami 4-es 8-asok ellen
kurwa anyjukat ezeknek.... -
Tenken
őstag
Torrentje nincs valakinek a teljes verzióhoz? Gyárit elég lassan tölti
.
-
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #22973 üzenetére
Szerintem nem a szerver miatt van. Már 2-3 verzió óta tapasztalom én is ezt a mocorgást, nyáron pedig igen csak kevesen voltak a játékban a csúcsidőben.
Mellesleg 132 ezernél jóval többen is beférnek. A 7.2-7.3 idejében, ha jól emlékszem elérte az eu szeró a 200.000-es csúcsot.
Az eltelt időben annyi változott, hogy az orosz szervercsoporton elindították az RU3 clustert, ami az eu-s kárára terpszkedik. Ez lehet néha bekavar, de a zavar a lagban jelentkezik olyankor. -
krisss93
aktív tag
Ez egykis szerverlagg szerintem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
memphis221 #22970 üzenetére
7-es tankja volt a baromnak, persze ez nem jelenti azt hogy tud is játszani, mivel 10-es tankkal is rohangálnak érdekes figurák.
--------------------------------------------------------------Hmm.. Érdekes dolgot tapasztaltam mostanság. Néhány csatában a célzómező arrébb ugrik magától pár centit... Direkt megfigyeltem a kezem és bizony nem az remeg, hanem a játékkal van valami... Ez is a hardcore üzemmód része?
-
Dobi 562
addikt
Én nem tudom hogy már megint melyik elmegyogyót szabadították rá a játékra. Jumboval több sebzést osztottam ki mint a maradék 14 csapattársam összesen... Ami egyébként nem volt túl sok, 1700 dmg, el lehet képzelni a többiek teljesítményét... Persze buktunk.
Következő csatában a csata 1. percében kivégez hátulról egy T29 csapattárs. Sajnos egy Elc amx ellenfél és közte helyezkedtem el, de ez nem gátolta meg benne hogy szarrá lőjön... Biztos azt hitte majd átmegy rajtam a lövedék.. jézusom... Nem tud az ember leülni pár csatát nyugodtan lejátszani, mert a kis retardáltak tönkreteszik a játékot.
Most akkor betárazok gold ammo-t a VK 2801-be és induljon a móka!
-
Xmodule
őstag
válasz
Patrick76496 #22962 üzenetére
epic fail
Amugy azért mert kiléptetett a rendszer beléptem de ott maradtam az elsö oldalon
-
Antonius1978
addikt
Valami 40 millis Bofors légvédelmi löveg, ha jól emlékszem - igy van, Magyarorszag is gyartott belole vagy 400 db korul ha emlekezetem nem csal.Sot, a finneknek is kuldtunk 40 darabot a Teli Haboru idejen, Juhasz loelemkepzovel (vagy mi a csudaval) egyutt
Es ez lesz a Nimrod pancelvadasz/legvedelmi jarganyon is, ha valaha berakjak a jatekba
-
törölt tag
válasz
memphis221 #22957 üzenetére
én a QF40mm Mk VI-tal használtam páncéltörő lövedékkel
a legénysége fejlődik a csaták alatt ha elit lesz a tank akkor belehet kapcsolni hogy minden xp-t a legénység kapjon de ilyen kis tankokon pár csata után túl kell lépni
-
vhw
addikt
válasz
#35692544 #22949 üzenetére
Hát jobb körökben talán hozna annyit (előbb mentem egy csatát Type 62-vel, ami szintén T6, ~2400 sebzésre kaptam 43k kreditet (37 tisztán). Bár igaz, a csapat mind elhulott, az ellenség 5 tankja életben maradt, de a sunyi T50-nünknek sikerült behúzni a zászlót. Szóval ha nem cappel nyerünk lehetett volna több is csapat bonuszok miatt)
Nem tudom volt-e az átalakítás előtt PzIVed, mert ebbe a prem cuccba annak stock motorjánál is gyengébb került, nem lesz valami mozgékony... de ha ez nem zavar...
Az viszont tény, hogy a lőszerár nem viszi el a profitod jelentős részét, mint mondjuk a Dmax esetében.
-
törölt tag
válasz
memphis221 #22952 üzenetére
a középső
milyen tank és milyen löveg ????
-
bullseye
addikt
válasz
Taragas #22840 üzenetére
Nekem stock-on rémálom volt, mert hiába az állítólagos könnyített MM ilyenkor, folyton T10-ekkel voltam szemben, a kis 10,5-össel... T110E5-nek tíz lövésből nem vittem át a sapiját, igaz néha ő is pattant. Szóval első körök rohadtul idegesítőek voltak (és durván veszteségesek). Bár egyszer csináltam 2500 scoutos sebzést vele
5x-nek hála meglett a rendes torony (meg kapott felfüggesztésjavítót), így már a rendes ágyút fogom rárakni, remélem akkor megtáltosodik.
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb #22948 üzenetére
de remélem lehoztad a kört
csak azért mert még annyit rászánnék ha prém nélkül hozna körönként 30-50k-t
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
myckey #22910 üzenetére
Nekem sajnos nem sikerült felkelnem időben, így elmaradt az xp áradat, de az akció ideje alatt azért szerencsére sikerült néhány 5x-öző meccset jól elkapni
Azt viszánt már a múltkor sem értettem, hogy miért nem lehet az ilyen eventek alkalmával a zárást legalább 11 vagy 12 óráig kitolni
-
Enzolord
addikt
Na ez remek..
Akkor kifejlesztem, talán megveszem, de nem rakom bele a legénységem az E4be..
Várom már ,hogy fullos legyen, csak 3man toljuk két cimborámmal, és együtt akarunk partizánkodni, neki még kell némi
Tp a Jagdtigerhez, addig csak a napi szorzókat csináljuk..
De az nevetséges, hogy a T30ba raknak egy Tier 10es motort, míg a T95be egy tré Tier 6os kis .... -
válasz
Enzolord #22939 üzenetére
A nagy ágyúval használom, majd megnézem a töltési időt. Skill nincs olyan sok, sőt most még csak az elsőt húzom (BiA, de még nem él, mert nem 100%), mert mikor újra elkezdtem vele tolni, 75%-os legénységet tettem bele.
Egyébként a T110E4-nél volt a legelső alkalom, hogy áttettem az előző tank legénységét (T30), amikor beletették a játékba. Így alapból mindig 75%-os legénységgel kezdem az összes tankom. Viszont miután a 8.0-ban butítottak az E4-en, már nem volt kedvem többet játszani vele, így megint elkezdtem a T30-cal tolni, és nem tettem vissza a legénységet. Gondoltam csak kifejtem, hogy miért gyalázatosak most a skilljeik. De a lényeg, még így is sokkal jobban megy a T30-cal, hogy gyakorlatilag nincs skillje a legénységnek, mint a T110E4-gyel három skillel.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #22940 üzenetére
Szakasztársam tegnap gold ammoval E100 nagy ágyújával pattant T50-2 oldaláról/ s*ggéről..
Ott kicsit elgurult nála a gyógyszer.. -
belaazallat
addikt
válasz
Napfénysüti #22940 üzenetére
Vagy bekiabálja hogy Penetration!, de nem történik semmi!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
belaazallat #22931 üzenetére
Sőt ELC AMX oldaláról is lehet pattanni vele. Ráadásul kétszer egymás után.
-
Enzolord
addikt
Én is ettől tartok, bár szeretném a garázsomban tudni a T110 E5 E4 E3 triót..
De ehhez még kell kb 1000000 Xp összesen, de van időm..
Te a nagy Ágyúval használod, vagy az egyel kisebb Tier 10essel?
És ha a naggyal, mennyi a töltési idő ventivel 100% legénységgel, és BIAval..
Gondolom, van vagy 4 másodlagos képesség az embereidnek, mert nem ma volt TIER 10 a T30.. -
Tomi0703
addikt
válasz
kicsitrash #22909 üzenetére
par hete volt egy event amiben dupla kreditet hozott. lehet akkor vetted meg (bar az mintha 3-4 hete lett volna)
-
válasz
Enzolord #22930 üzenetére
Én csak fullosan vezettem, mert még tier 10-es kora óta megvan, de még tier 10 tanként is nagyon szerettem, pedig tudtommal csak a HP-ja volt több. Szóval a T30 most a kedvenc tankom (najó, TD-m), bár erre a szerepre pályázik még a T29, a KV-2, meg a Sherman is.
Szerintem jobb a T30, mint az utána következő T110E4, legalábbis én inkább az előbbivel vagyok szívesebben tök ugyanabban a csatában.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #22929 üzenetére
JP2 folyt:
Mivel JPvel ellentetben hatul van a felepitmenye, igy fokozottan figyelni kell minden sarkon, meg fedezek mogul kiallasnal, hogy minimum a fel tankod loheto, mire egyaltalan ra tudsz fordulni a celpontra.
Raadasul az agyu oldal iranyu kiterithetosege is nagyon gyenge, alig 8 fok.
Sniper modban kelloen sok bosszusagot okoznak a keresztben mozgo celpontok, pillanat alatt kiutkoznek az agyu korlatai, aztan lehet az egesz tankot forgatni.Mar a JPvel is necces volt bokorban lapulni, JP2 meg magasabb felepitmenye mar szabalyosan vilagit a bokor felett.
-
Mcray
senior tag
válasz
Djuree #22932 üzenetére
Céges telefon. Amíg használhattam havi 4000 goldot tudtam Wot-ba pumpálni. Mivel más kolléga ennél lényegesen többet költött sex telefonra és Web kamerás lányokra, elvették tőlünk a telefont...Erről ennyit...
Saját pénzből eddig kb 25 000-rem van a játékban másfél év alatt. Céges telóról kb 20 000-ret sikerült bevinni.
Bármely más hobbimhoz képest még mindig ez a legolcsóbb hobbim
Na jó majdnem. A Youtube-on zene vadászás az ingyen van
-
Igen, az megvolt, addonok nélkül is próbáltam. Végül letöröltem az egészet, majd letöltöttem egy tiszta változatot. Azzal egyből beloggolt. Fene se érti ezt, de működik.
Amióta utoljára játszottam vele sokat változott a játék hangilag és képileg is, viszont már a 3. meccsemen megkaptam a BL10es slágert, a "We didn't penetrate..." egy Type lánctalpa közé úgy, hogy majdnem derékszögben állt. Ezen jót mosolyogtam.
-
nyunyu
félisten
válasz
Napfénysüti #22924 üzenetére
JP2?
Egyelore szokni kell azt, hogy 8-9 helyett 9-10-es tankok ellen teszi be.
JProl hozott 105mm agyut sokszor kevesnek erzem a nagy heavyk ellen: pl. E100 150mm vastag oldalat merolegesen meglove jo parszor pattogtam, pedig a 200-as pennel illene vinnie.
Szembol inkabb meg sem probalom, inkabb spuri elfele.Nyilvan jobb lesz, amint sikerul osszeharacsolni az XPt a 128mm agyura, mar alig varom.
Viszont azt szamoltam, hogy az alap lanctalpra max akkor lehetne feltenni, ha nincs rammer, anelkul meg tokonszurnam magamat, igy inkabb lanctalpat vettem eloszor.
Alap lanctalppal amugy is mindig korbeautoztak a T50-2-ok, hiaba van clutch brakinges legenysegem.Masik bajom a gun depression: mar a JP -8 fokos gun depressionjet sem szerettem a regi El Hallufon, JP2 -6 fokaval meg nagyobb szivas olyan poziciot talalni/felvenni, ahonnan kenyelmesen loheto lenne az ellen. *
Amint nem sik a terep, vagy nem a beloni kivant terulet fele lejt, mar nem tudsz celozniAhogy neztem a Ferdinandnak -8 fok a gun depressionje, de annak meg a csucssebessegetol kapnek agybajt
(Hellcat, T25/2: -10 fok.)*: Plane, hogy atvarialtak a palyat, most egy kemper poziciobol feleannyi teruletet se lehet atlatni, mert mindig belog valami szikla.
-
Enzolord
addikt
Azt tudja valaki, hogy jönnek e új pályák a 8.2vel?
Most annyit játszottam a Tier 9es akció miatt, hogy kezdem megunni a pályákat..
Viszont a módosítások után nem adja annyira az Abbey! Eddig végig lehetett menni úgy a jobb szélen, hogy nem vertek s*ggbe hátulról.. Most már ezt is elvették.. -
Atlantis
veterán
válasz
Enzolord #22923 üzenetére
Én azon a pályán éppen ezért (meg mert arty-k mindig oda figyelnek) el se szoktam vele menni arra, pedig feküdne neki a dombos felület...viszonyt mire az ingoványon átvergődik, lemegy a csata...
ollie: hát, ezen nem akarok vitatkozni, mert sokáig én is ezt gondoltam, de mostanában szívesebben megyek a Löwe-vel, mint a T34-gyel. Ízlés kérdése ez is...
-
Mcray
senior tag
Bejött a hétvégi agykontroll és bevontam asszonyt is, hogy női praktikákkal tartson távol a játék "Store" gombjától. Így sem Superpershinget sem T34-et nem vételeztem. Most, hogy megvan az éves prém és a duplázott meg másfélszerezett tankok szinte mind megvannak, ezekkel egy jó kör hoz tisztán 50 000-80 000 (prémes eredmény) creditet. Eddigi anyagi gondjaim elmúltak. Most már tényleg csak a fun miatt játszom és letrottyolhatom, hogy hogyan lesz pénz, mert egy hét alatt összejön 3 000 000 akkor is, ha félig csak tier 1-et tolok és néha megyek M6-M4-T-34-85-Tiger-IS-T-34 és hasonlókkal
Ha másért nem, ezért megérte az éves prém. Úgy meg, hogy ingyen volt, úgy meg pláne
-
válasz
Atlantis #22920 üzenetére
Ja, a T30 meg T34 között csak az ágyú votl a különbség (meg a HP), amikor még az amcsi heavy vonalon voltak. A valóságban is csak ennyi a különbség köztük. De a T34-gyet jelentősen kellett butítani, hogy beférjen a tier 8-as prémium heavy-k közé. Rosszabb lett a fordulékonysága, a sebessége, a torony forgása, valamint a töltési és a célzási idő is. De szerintem még így is talán a legjobb prémium tank a T34.
-
nyunyu
félisten
válasz
Stauffenberg #22900 üzenetére
Jó de a Hellcat-el hogyan használom ki jól a sebességből adódó előnyt?
Pl. kezdesnel elspuri valami tavoli kemper pozicioba, aztan amig az ellen lassu tankjai odaernek, addig lehet oket csipegetni.
Mondjuk mostanaban mindig mantraznom kell magamban, hogy nem megyek Hellcattal/T25/2-vel Ruinbergen E0-ra, nem megyek az E0-ra, mert az ellen medek mindig beszopatnak a hazak kozott.
Stuggal/JP(2)-vel meg konnyebben, mert lelancoljak, aztan vissza sem tud loni.Vagy ha a terkep egyik felerol nagyon megfogyatkoztak a sajat tankok, akkor hamar oda tudsz erni Hellcattal, vagy felpalyarol visszarohanni resetelni.
Nem lehet vele olyan jól fordulni, mint egy light tankkal és a torony is elég lassan forog.
Meg kell szokni, hogy eloszor iranyba forgatod az agyut, aztan mozdulsz ki a fedezekbol.
Forditott sorrendben ripityara lonek, meg mielott az ellenre kuszik a celkereszt.T49 esetén az volt a taktikám, hogy a tömegek mögött haladva sniperkedtem, mert nagyon jó a ROF és pontos az ágyúja. De az M18 esetében már kevésnek érzem a 76mm-es ágyút, annak ellenére, hogy az M4A3E8-on meg pusztítottam vele. Lehet csak ki kéne fejlesztenem a 90mm-es csövet, bár azzal meg a T20-on nem vagyok megbarátkozva a hosszú töltési idő miatt.
T20-on elegge ki van herelve a 90mm-es agyu, kb. 30%-kal lassabban tolt, mint elotte az M6-on.
Sluggernek/Hellcatnek amugy kulon 90mm M3 AT agyuja van, ami pontosabb, mint az M6/T20 sima M3-a.
-
Atlantis
veterán
válasz
#35692544 #22915 üzenetére
Hát, azt nem tudom, kétlem, hogy a fórumon vett valaki belőlük...
ollie: aha, ez elkerülte a figyelmem, nem tudom, mi indokolta a butítást, előtte se a sebességéről voltak híresek ezek a gépek.
Enzolord: T30 alap motorral sokkal jobban mozog, mint a T34, pedig papíron nincs nagy különbség köztük.
-
Plasticbomb
addikt
No, megvolt az első teamkillem. Artyval löttem az ellent, erre ez a szerencsétlen beleszaladt az ellenbe és arrébb tolta... És ő kapta a szeretetcsomagomat....
-
M4 Sherman + derp gun + APCR ammo, és mindjárt jókedved lesz.
És az a durva, hogy legalább minden harmadikat mellé kell lőnöd vagy le kell pattannia, hogy mínuszos legyél.
(#22908) Enzolord: én sem adok el egy tankot sem tier 4 felett, még ha nem jött be, akkor sem. És ez pl mostanában pont jól jön, amikor sorra veszem elő újra őket, hogy javítsak a statjaikon. Nekem is van 60 körül a garázsban.
(#22913) okos67: találkoztam pár prémium pz4-gyel, és kivétel nélkül mind átlőttek még messziről is úgy, hogy KV-2-ben vagy M6-ban voltam, de szó szerint bárhol. Így vagy nem is olyan rossz az az ágyú, vagy gold ammo-t használnak.
-
törölt tag
válasz
Atlantis #22914 üzenetére
a db3002-n azzal az ágyúval húztam ki a panthert és azt is azzal használtam az L100 ágyúig nem volt olyan rossz néha lőttem vele 2000 sebzést is de sokszor pattant 8-9 tierről
érzésre az IS 170-et átütő ágyúja többször pattant
inkább az érdekelne mennyit hozhat körönként átlag sebzéssel (800-1500) -
Atlantis
veterán
válasz
#35692544 #22913 üzenetére
T6-ban, pláne T7-ben nagyon kevés az az ágyú, páncélzatuk se valami erős, legalábbis T-43-mal könnyedén lenyomtam egy M10-est a hétvégén. Prémium PzIV-gyel nem is találkoztam, se csapatban, se ellenfélként.
Bár kaptak könnyített besorolást, max. 1 osztállyal nagyobb géppel kerülhetnek szembe, így is azt mondom, hogy gyenge.
-
törölt tag
válasz
PumpkinSeed #22911 üzenetére
nekem is bejött meg a crusader és a cromwell is kár hogy a free xp-t a hevy ágra pazaroltam el a churchill nagyon sz@r
más: mi a vélemény a 6-os 7-es prém pz4-ről?
néztem a lövegük ugyan az a 75/L70-es 140es páncél átütés 150 sebzés -
PumpkinSeed
addikt
Ez az A13 Brit tank csak nekem tetszik nagyon?
-
myckey
veterán
Megérte felkelni 4 órakor....
a 6 tankot amit akartam,le is nyomtam még 5x szorzóval.
6 win,2 defeat -
kicsitrash
aktív tag
A pz4 mostanában változott? Én kb. 2 hete vettem meg, és csodálkoztam, hogy vesztes csata után is 10k-t termelt. Győzelem esetén ez 25-30k arany...
Most győzelemnél sem kapok 15 felett.
Illetve találkoztatok már olyannal, hogy kép . Nálam 26e xp kell hozzá (tesóm accounjáról van a printscreen).
-
Mcray
senior tag
válasz
sanya67 #22901 üzenetére
ÓÓÓ ilyen nekem is volt tegnap. A vicc az volt hogy én gőzöltem be és én jöttem ki jól belőle:
IS-8-cal mentem az Amerikai pályán a városba. A városban átverekedtem magam pár tier 8-as tankon és mentem egyenesen a hátul kempingező 9-esek felé. Ott voltam mögöttem egy fullos ellenséges Löwével. Velem szemben 2 fullos tier 8, mögöttük IS-8, mögötte 2 arty és egy Ferdi. Amikor arty leláncolt és mindegyik felém irányzott, mondtam magamban, hogy "Ezt elkúrtam...". Erre: Löwe szemből, belém trafált rendesen. IS 8 lepattant (Én is róla LOL). Mögöttem levő Löwét kinyírta a csapat, de nem tudtak jönni segíteni, mert oldalukban ellen T30 volt. Mielőtt ott hagytak meghalni, a velem szemben levő két tier 8-ast segítettek kinyírni. Fogtam magam és full gáz az ellen IS-8 felé, aki folyamatosan húzott a Ferdi csapdájába. Időben megálltam. 1 Artyt kiszedtem. Az ellen IS-8 megint lepattant, ezért kiszedtem a másik artyt is. Erre kinyírtam IS-8-cat. Alig sebződtem. Ferdinek nem mertem nekimenni, csak mikor betalált rajta az Artynk. Őt is kiszedtem. Elindultam foglalni, mert erősen bukó volt a kör. Bázisunk elesett. A foglalókörben pár méterre megjelent még egy tank. IS 3 vagy IS 8 volt.(nem emlékszem). Ketten összecsomagoltuk, de maradt 70 HP-m és jött rám a T30. Nem ért oda.
4 kill, és leírhatatlan mennyiségű mázli, hogy ennyi (4-5 IS 8 lövés) lepattant rólam.
Napfénysüti
Az a neve,hogy 40 MM POM POM. komolyan. Valami 40 millis Bofors légvédelmi löveg, ha jól emlékszem. Rövid egymásutánban 2 lövést ad le, majd még kettőt, majd kifogy és 9 másodperc töltés. Hasonló, mint a franciák csak itt tier 2-nek már van. Láttam amint valaki tier 5 tankkal a KV-2-öt ezzel ölte meg. Gondolom gold ammo, de akkor is vicces volt. -
Timyyy
őstag
válasz
Ha már Hellcat, felraktam a tegnapi csatámat mwreplays-re, amivel meglett az Ace Tanker.
-
Mcray
senior tag
Vannak kedvenc tankok, amiket nem adnék el soha (míg a WG el nem kúrja mint a PZ IV-et...). Elég sok ilyen van.
Vannak azok a tankok, amiket csak addig tartok, meg, míg meg nem szerzem vele legalább az ász plecsnit. A vicc az hogy sok tankkal előbb szedek össze komoly plecsniket, mint ászt.
Eddig 2 olyan tankot adtam el, amit soha sem akartam eladni: M82 és PZ IV. Mindkettő nagyon erős volt jó kezekben. Hála a készítőknek, ezeket úgy agyoncsapták, hogy jó kezekben, már harmad annyit sem tudnak, mint amit fénykorukban. Az M82 pontosan harmad annyit sebez mint korábban. Vicc az egész...Örömmel adtam el őket, hogy meg tudjam venni az angol 1-es és könnyű kettes tankot. Azok (még) állati jók, míg a következő verzióval meg nem ölik őket...
Félelmetes, hogy a Pom-pom löveggel miket lehet művelni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Fullos már a Hellcated? Egyébként pont ott lehet kihasználni hogy hamar odaérhetsz vele kulcspozíciókba. Illetve ha gebasz van akkor el tudsz menekülni. Ha meg lyuk akkor az ellen hátába is mehetsz. Amúgy én se közelharcra használom hanem ezerrel megyek vele kezdés után egy kedvező pozícióba és onnan sniperkedve támogatom a többieket. Eleinte nagyon nem feküdt nekem ez a gép, kínkeserves %-om volt most viszont már kimaxolva meg normális legénységgel egy álom.
Múltkor emséltem hogy bekerültem vele szakaszban véletlenül egy T10-es csatába és 3. vagy 4. legtöbb xp-t kaptam.
Viszont ha később se kedveled meg akkor szerintem a T25/2-őt ki se fejleszd. Az kb mintha egy Hellcat lenne fele sebességgel.
Mondjuk már kezdem bírni de eleinte azt kifejezetten utáltam. -
sanya67
tag
Szűzanyám...65 tank...
Én is felszereltem minden tankra az összes cuccot, még a kicsikre is a leszerelhető fajtákat.
+1 Patton és egy T-54 is bekerült a garázsba.
T-54-el volt egy érdekes csata.
Karelián felszaladtam a fensíkra egy Batmobillal és onnan kergettük őrületbe a lenti nehéz tankokat.
Volt egy JT amit annyira felbasztam idegileg, hogy a végén feljött utánam, látszott rajta, hogy begőzölt és semmi nem érdekli, csak eltaposhasson. Leugrottam a mocsárba-maradt vagy 20HP rajtam de oda is utánam ugrott....megnyekkent.....
Szerintem szétverte a komplett szobát!
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged