- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Na meg van az első olyan tankom amivel szidom a WG mint a bokrot, de úgy istenigazából. Azt mondja meg nekem valaki, hogy p*csába ilyen pontatlan a 12,8-as a jagpanther 2őn? Ha már nem célzok be valami full 30 méterről, akkor az tuti nem talál, ha meg igen, akkor rendszeres hogy nem sebez, de szó szerint semmit. Előző meccsen egy t32 teste 4 lövést nyelt be nulla damageggel 20 méterről, és ez nem az első eset. Az egyik meccsen kifogytam a skúlóból, de csak a fele sebzett, de a találati aráynom, 80% körül volt(3--4 ment mellé)! Egy csomószor telibe talál, még mondja is hogy áthatolás, de lófasz sebzés. Nekem ez az első ilyen tankom, és ez minden meccsen előfordul.... Elég ideges vagyok emiatt....
-
válasz
Plasticbomb #21691 üzenetére
Nem kapta meg más, mert több, potenciális sebzést kapott?
-
Plasticbomb
addikt
Az acélfalnak hogy változtak a feltételei? 24 bekapott lövésből nem kaptam meg IS-3al....
-
Atlantis
veterán
-
Dobi 562
addikt
Teljesen hétvége érzésem van. Azt hittem pár nap szabi alatt majd tudok futni pár jó kört, de a játék most is ugyanúgy teli van szobanövényekkel, mint tegnap-tegnapelőtt.
-
-
Plasticbomb
addikt
Győzelem!
Csata: South Coast 2012. október 29. 9:22:16
Jármű: M8A1
Szerzett tapasztalat: 708
Szerzett kredit: 13 366
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, MesterlövészAz első Pascuccim. 1005 damage. 5 kill. 6 megsebzett, 4 felderített.
-
Mcray
senior tag
Én 7500 csatát nyomtam le 12 Fps-sel...Jó az
Ha nekem ment, másnak is megy. Csak kell egy jó szemész, meg optikus
Ezeket próbáltad?:
-Wot Tweaker : mindent kikapcsolni vele
-Régi grafikai motor, visszakapcsolása
-25%-os textúra csomag
-Ha be van kapcsolva akkor árnyékot teljesen kikapcs
-Ha be van kapcsolva akkor Post processing teljesen kikapcsRemélem segít!
-
4d
aktív tag
Sziasztok! Régóta szeretnék játszani de 12 fps egyszerűen nem elég a játszhatósághoz. A gépem:
P4 3,0ghz, 1gb ram, ati x1950proTényleg ekkora gépigénye lenne a játéknak?
-
Mcray
senior tag
válasz
Dobi 562 #21676 üzenetére
Én mindig mondom, hogy a T-43 jó tank (nekem)
Az hiszem Emre szerint lassú. Szerintem nem (legalábbis már nem, mióta kapott új motort és jobb 85-ös löveget, ami könnyű, érezhetően kevesebb terhet cipel). Nagyon keskeny és lapos. Szemből viszonylag nehéz eltalálni, ha "tangózok" (hátrálok és riszálom) vele
Tegnap volt két fantasztikus köröm a hulladék teljesen stock VK 3002 DB-vel. Szerencsétlen KV-1S + 2 db IS-t szanaszét szopattam, majd következő játékban tier 9-es csatában kilőttem az összes lőszerem és enyém volt a legtöbb sebzés a csapatban (2800)
-
Dobi 562
addikt
Most őszi szünet van egész Európában?!
---------------------------------------------------------------
(#21675) Mcray: látom neked azért megy az agyonszidott T-43-mal. -
Mcray
senior tag
Bréking nyúz: Egy heti szopóág után kaptam Wottól egy ilyet...
-
AlexWolf
senior tag
egy kis történelem Renault FT-17
Képek miatt :d
-
Atlantis
veterán
válasz
Taragas #21655 üzenetére
Én mindig a bal oldalra megyek Abbey-n, onnan akár a városra is lőhetek és segíthetem a nehéz tankokat is, ha úgy hozza a sors. Tüzérség...ha egy van, akkor legtöbbször a völgyben lévő utat lesik, ha több, akkor esélyes, hogy felém is figyelnek, ez sajnos ilyen, de el lehet bújni előlük ott is... Szerintem középre csak az igazán gyors tankokkal érdemes menni, ami kb. elsőnek odaér...jelenleg ilyenem nincs, Pershing nem a legfürgébb med, T-43 pláne, E50...ez esetleg jó lehetne rá, egyszer talán majd kipróbálom vele.
-
vhw
addikt
válasz
Tomi0703 #21663 üzenetére
Nem válthatod át csak úgy, le kell nulláznod előbb (goldért veszteség nélkül, kreditért némi veszteséggel, így nem pont akkor kell nulláznod amikor eléri az első skill a 100%-ot, hanem mikor már a második ~30%-nál? (nem tudom pontosan mennyi, de bármikor ellenőrizheted ha a parancsnok adatlapját megnyitod, és rákattolsz a nullázás gombra, fel fog ugrani először egy ablak amiben megmutatja a jelenlegi és a nullázás utána helyzetet, ekkor döntheted el, hogy krediért/goldért nullázol, vagy akarsz-e egyáltalán, ha nem, csak simán bezárod az ablakot)
-
válasz
Dexter1024 #21656 üzenetére
Nem volt saját csapat sebzésem, nem jött nekem senki.
-
CptMisi
őstag
Ilyen sem volt még... E100-zal CW-n 1325-ről ütköztem le egy T110E4-et. 3 lövésből 3888 sebzés, tegnap 3600+ 3 lövésből. Jól lehet ütközgetni dombról lefele.
Most már csinálhatnának valamit a visszajátszással... Múltkor tripla-kill T92-vel, de arról sem készült felvétel.
-
Szafter
tag
Sziasztok!
3 fős csapat egy jó társaságú klánt keres.
Tier 5-ös, 6-os tankjaink vannak. -
vhw
addikt
válasz
Tomi0703 #21657 üzenetére
A jávítás jó, lehet akár mindegyiknek is.
De ha bevállalsz egy kis "trükköt"; a parancsnok kapja elsőnek mondjuk a Mentort -> több xp-t kap a legénység többi része, aztán mikor eléri azt a szintet, hogy lenullázva is megmarad az első skill 100-on neki, akkor átváltod 6th sense-re (szerintem minden tankra jó, ha tudod mikor spotolnak), vagy ami neked jobban tetszik, aztán második skillnek megint kaphatja a mentort és így tovább. -
Tomi0703
addikt
Hali!
KV-1-re mit adjak a legénységnek ha elérik a százat? Javítás mindenkinek?
Köszi előre is!
-
Dexter1024
csendes tag
-
Taragas
aktív tag
válasz
Atlantis #21648 üzenetére
Pedig meddel kötelező középre menni. Ha sikerül kitakarítani a középen jövőket, akkor után lehet lőni az ellen bázisát is. Sok ott maradt camper td nem is lát, te meg simán szétcincálod. Így lett egyszer majdnem 5000-es sebzésem ezen a pályán e50-el. Kitakarítottam a t54-el a várost, után szétszedtük a lent másik oldalt középen jövőket is, azt az ellen tdit is szétszedtük a saját bázisán, meg a két artyt is, (a t54 itt halt meg szegény, megpróbálta lerohanni az artykat, de ott volt még egy t110e4 amit addig nem láttunk, de közbe meg jött az egyik széle, így kinyírtuk azt is), azt a végén mivel az egyik oldal elesett, még a két foglaló tiger 2-őt is kinyírtam a városból. Jó az a középső hely. Kivi vagyok milyen lett az új versió.
Én már oldalt nem szeretek menni, ahol a hasadék van. Az összes arty oda lő, így utálok oda menni. -
Veatta
aktív tag
Múltkor írtam a supportnak egy hasonló eset miatt, kaptam sblon választ, meg a sniper achievment leírását, amit én is eleve elküldtem nekik...
Azóta többször előfordult már, hogy nem találtam magyarázatot a plecsni elmaradására, bugos lett valamitől, a legutolsó patch óta tapasztalom.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #21648 üzenetére
Nem mentem volna középre, de mivel senki sem ment arra, így muszáj volt... Egyébként csak az apátság tövében voltam, ott zajlott le az egész. És az volt a durva ,hogy a saját artynk simán lőhette volna oldalról az IS-3-mat (nagy eséllyel lett volna ammo rack), az IS-6 meg a fenekét mutatta felé... És ha én nem vagyok ott, akkor kilövik az artynkat, hátba kapják a lemming vonatot, elfoglalják a bázisunkat, stb... De ő inkább a lemmingeket segítette akik egyébként is túlerőben voltak, mivel az ellenfél 5 db 8-asából 3 velem foglalkozott.
A végén meg ahelyett hogy kilőtték volna a túlélő 2 vagy 3 ellent, beálltak foglalni vagy 10-en... Pár nyamvadt foglaló pontért.
Ha túléltem volna, akkor biztos benyomom közös csetre a sok "gj" meg "gg" közé, hogy "Negatív!".
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #21645 üzenetére
Azt én is szeretem, amikor lemmingek elindulnak, max. egy másik idiótával kettesben feltartjuk az ellent, persze bele is döglünk, és ha véletlen a lemmingek nem álltak meg az első scoutnál, és sikerült is legyőzniük a 4-5 ellenfelet, akkor ömlik a gg meg a gj belőlük, mert annyira jóóóók voltak.
-
Na vajon miért nem kaptam sniper medált? Egyébként senki sem kapott, szóval az nem lehet, hogy valaki többet lőtt és azért ő kapta. Csak én kaptam medált a végén (ellenféltől senki).
Victory!
Battle: Cliff 2012. október 28. 19:53:07
Vehicle: M6
Experience received: 1 927
Credits received: 49 371
Battle Achievements: Steel Wall -
emre
veterán
válasz
jozefgucci1 #21647 üzenetére
nem hülyeség, amíg a nagyok lövöldöznek, ezek befoglalják a bázist semmi perc alatt
-
törölt tag
Ez egy hatalmas meccs volt
Néha még másik tankkal sem sebzek ennyit, nem hogy T-50-2-vel -
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #21642 üzenetére
Előbb Abbey-n vicces jelenet.
10 tank balra, 4 jobbra. Én Tiger P-vel középre. Fentről lő egy Type, jön egy IS-3. Az IS-3-mat lelövöm full hp-ról, senki sem segít, még az arty-nk sem. 150 életben vagyok. A Type hátulról akar megtámadni, belemegy a tóba és megfullad full hp-n volt... Feltűnik egy IS-6... Lelövöm 11% hp-ra úgy, hogy nekem csak a nyamvadt 150 életem van, majd végül is kilő. 0 segítség, semmi. Az életben lévő 12 tankunkből 11 pedig bőszen befoglalja a bázist és írogatják, hogy "gg" meg "gj"... Na ja... Ezzel nem magamat akarom dicsérni, egy átlagos képességű játékos is kiszedett volna IS-3-mal meg IS-6-tal a Tiger P-ből... Főleg 50m távolságból.. .
-
Taragas
aktív tag
válasz
Atlantis #21642 üzenetére
Dettó! Vagy 1000 feletti xp, vagy brutális mód vesztek. Ma nincs köztes meccs.
Rohadt francia tankok megvárják míg 10 méterre érek, és akkor mozdul el, és ha mázlija van még belém is lő oldalról....
De az összes ezt csinálja szinte. Egy ideje, az említett előbbi dolgok miatt, szoktam le a rammolásról. Szeretek belerontani a másikba oldalról, de csak ésszel.... -
Atlantis
veterán
Na, mára abbafejezem...az említett T32-es köröm óta 6-ot vesztettem zsinórban...ez a nap ilyen, vagy nagyon jó csatákat megyek, vagy felejtős. Löwe-vel 1M kreditet lőttem össze 15 csata alatt, T34-gyel meg 120k-t 5 csata alatt, mondanom se kell, utóbbi mind bukta volt.
Előre félek, mi lesz jövő hétvégén...hét közben nem nagyon lesz időm játszani.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Taragas #21639 üzenetére
Az E-50 az egyik fun tankom. 100% irányított ütközést fejlesztettem a vezetőnek a francia csodatankok ellen. Nagyon vicces, mikor belerobogok max sebességgel egy betcsetbe és leugrik róla 7-800 közötti élet. Ha E-50-el megyek és meglátok egy francia medet beindul a csőlátás és muszáj megpróbálnom rammolni. Franszoá meg megpróbálhatja ellőni a láncom, de ha nem jön össze neki, akkor vége a dalnak.
A kisebb amx-ekhez meg nem is kell full sebesség, elég csak koccanni velük. Olyan kis törékenyek.
-
Atlantis
veterán
"Tank ász" T32-vel is...hiányzott még, lassan végzek vele, ideje volt... magasan volt a léc, 1488 XP kellett hozzá (prémium nélkül). Necces meccs volt, megugrott a pulzusom a végére...
Ezzel megdőlt az Aladárral tartott rekordom...anyagilag nem hozott sokat, 27 lövést adtam le...sokba került a töltény.
-
xenom0rph
őstag
a löveg jelző és a középső jelző között mi a különbség? melyik mit jelez?
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #21617 üzenetére
Új értelmet nyer az, hogy most farmolok...
-
Dobi 562
addikt
Ők meg vannak róla győződve, hogy mi vagyunk a núbok. Utolsó védővonal taktika, fel lettem okosítva. Ott végigkempelte a csatát, még akkor is mikor már csak az ellen arty-ja és ő voltak életben. Döntetlen lett természetesen.
-
válasz
Dobi 562 #21616 üzenetére
Hát igen. Ha megkérdi az ember, hogy vajon miért campelnek a bázisnál, akkor azt felelik, hogy védik a bázist, de ahogy megjelenik az ellenség, rögtön elszaladnak.
(#21617) patrikgtaivs: ááá, most elképzeltem, hogy minden traktorra ráhegesztenek 1 ágyúcsövet, és azzal megyünk csatába
-
Dobi 562
addikt
Na, ezért szeretem a hétvégét:
És nem is bot volt, mert voltak irányváltásai. De azért berongyolt az ellenfél közé, biztos Felderítő plecsnire hajtott.
---------------------------------------------------------------
(#21625) sanyx79: Gondolom a hivatalos honlapon a Support menüpont alatt indítasz egy új ticketet és úgy.
-
törölt tag
Hát gyerekek ilyet még nem láttam döntetlenbe
Arty maradt az ellenfélnél a végére egyedül, nálunk meg valami 80 HP-s tank... egyszerre lőttek.... -
sanyx79
csendes tag
Sziasztok, nem tudna nekem valaki egy linket dobni ahol jelenteni lehetne a játékkal kapcsolatos hibákat?
-
vhw
addikt
válasz
Dobi 562 #21594 üzenetére
Én az utóbbi időben épp ezért kezdek leszokni a scout tankokról... Ha piros arty van a csapatban sokszor be se írok semmit, mert felesleges... De sokszor még az "értelmesebbnek" tűnő artyknak is hiába írom be mikor hol akarok spotot dobni, ők el vannak a saját kis dolgaikkal aztán feleslegesen viszem vásárra a bőröm...
-
Chris0321
veterán
válasz
Ne is mond. 9:2-re álltunk, simán daráltuk az ellent amikor pár
nyomorékkedves játékostárs beállt és gyorsan befoglalták a bázist. Idő még bőven volt, de nekik foglalniuk kellett. Szerencsére vacakol a netem, 3-400 a pingem néha ezért hagyom a játékot mára. -
Dobi 562
addikt
válasz
-
Dobi 562
addikt
Nekem ma több olyan csatám is volt, ahol a bázisunk mellett kempelő saját tank elszaladt onnét, mikor megjelent az ellen foglalni. Nagyon élvezetes lehet így játszani. És jellemzően közepes és nehéz tankok voltak ("a TD stílus nem fekszik nekik'
).
Az a baj, (azon kívül, hogy gyáván játszanak) hogy valószínű nincsenek tisztában vele, hogy mi az a resetelés,meg hogy a sebzésért osztják a kreditet/xp-t.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Atlantis #21613 üzenetére
Nekem tegnap akadt be. 18 meccs 6 nyertes. Bármilyen tankkal mentem szivás volt. Ma meg kb ilyen arányban nyertes csatákban voltam. Illetve sikerült csatánként jól is sebezni. Pedig voltak hajmeresztő meccsek. Himmelen pl az összes heavy felment a hegyre. Mégis nyertünk.
Nincs szopó ág.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #21606 üzenetére
Kb egész héten ez ment, nem csak hétvégén.
(#21607) Plasticbomb: Ha lenne időm rácélozni minden tank gyenge pontjára, akkor ritkán lenne közelről lepattanóm, de mivel mindig előnyösebb, ha te lősz először, ezért nem mindig várom meg, hogy teljesen beszűküljön. Az az M2 light tényleg jó kis gép, én is nagyon szerettem, a felette lévő 2 könnyű már nem annyira jön be. Ne is mondd, mai első csatámban mi hoztuk le a 9-es kört egy T-44-el (én Type-pal) 4-5 killel.
-
-
sanya67
tag
Gondoltam beruházok egy Loltrakira, ugyanis baszta a szemem az egyetlen lefutott meccs, 0 sebzés, 0 találat statisztikája.
Ekkora egy csíter op cuccot, anyám....
9 meccs, 46 kilőtt ellen, majd 500-as sebzés. Besza-behu. -
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #21606 üzenetére
Amúgy a VK2801el egyre jobban megy. Én hülye sima lőszerrel használtam a trollgunt először, de mióta HE-t használom azóta nagyon fasza kis tank. Meg vicces, amikor wekspotot találok, és egy kv3 400hpról megdöglik....
Amúgy én is inkább a medekkel megyek. Fent van az álcaháló, mert sokszor kell bevilágítani, de ha sok a camper, akkor előre megyek, meg támadok vele...
komolyan néha én többet csinálok mint egy 8as hevie. Sokszor van 1200-1500-as sebzésem...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #21605 üzenetére
Hja, pattogsz az oldaláról az IS-6nak, de annak a tanknak kb ennyi a pozitivuma is, anno tesztes próbáljam ki körök alatt ezt tapasztalta. Az ágyúja, az...
Am érdekes, de nekem meg pont fordítva. Pl megvettem a kis M2 LT-t, hogy a IX rádiót kifejlesztem rajta, s amíg meglett rá az xp, addig összehoztam vele egy tankászt is a kicsik között. S közben a Typeal meg az IS-3al is nagyon jó köröket sikerült menni...
Diegho, érdekes, de azóta még mindig nem dobott olyan csatába, ahol nagyobbak lennének nálam 3-4 szinttel... Lehet valamikor nagyon késői csata lehetett, vagy nagyon korai, s nem voltak még fent elegen, azért kerültem akkor úgy csatába?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #21605 üzenetére
Hétvége van...
-
Patrick76496
őstag
Ráférne a KV-kra és az IS-6-ra egy kurva nagy nerf, még az oldalukról is csak pattogok.
Mi a szar van a héten? Még a kedvenc tankjaimmal (ARL, Type, Porsche Tigris) sem megy a játék, egyre szarabb a statom velük, csak mínuszba jönnek ki a killek, és egyre kevesebb a sebzés is. Mitől lett ennyire sok a hülye mostanában?
-
gagyenkov
tag
válasz
Plasticbomb #21601 üzenetére
Erre gondoltam én is! csak elfelejtettem vissza kapcsolni
Majdnem minden este CW van ezért nem is figyeltem rá!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
gagyenkov #21600 üzenetére
LoL? Nem hallottam róla, max arról, hogy ha cw közben valami gebasz van, és kidob, akkor ha be volt kapcsolva, már nem léphetsz be arra acsatára, merthogy van valami bug, ami alapján a replayből ki lehet szedni az ellen csapatának adatait.....
Ettől független, nekem mindig be van kapcsolva... Igaz nem is vagyok klánban...
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest