- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Victory!
Battle: Mines 2012. november 9. 1:05:12
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 4 784 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 57 442
Battle Achievements: Master Gunner3342 damage
És:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. november 9. 1:13:39
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 2 298 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 29 736
Battle Achievements: Dumitru's medalMegszívattam a kisz mockosz hobbitokat.
-
vbbb
őstag
válasz
Patrick76496 #23481 üzenetére
Az a legszarabb TD amivel eddig játszottam a low tier-t is beleértve. Jó köröm még nem volt vele...az egy átok.
-
jahrn
senior tag
A kep a wot-news.com-rol szarmazik, szal nehez eldonteni h kamu-e vagy sem. De ha nem kamu akkor meg az jon ugye h WG osszelegozott vmi fantasy tankot a kinaiaknak (merthogy kinai voros csillag van rajta) - megint.. En legalabbis nem lattam meg sosem errol a vasrol semmit.
Mondjuk a Sherman-nak is van AMX 13 90-es toronnyal szerelt valtozata, szal barmi lehetseges. -
Fel
addikt
Szerintem meg valami photoshop hax.. A hull amcsi beütésű (a sofőr kémlelői), a torony tényleg oszcillálós lenne + benne egy német löveg. A kupola az M48-ról jött, a futómű pedig Pz. III.
A legjobbak a hátsó visszatérő görgők, mert be sincsenek kötve a teknőbe, csak lógnak a tank mögött...vhw: [link] [link] [link] A wottal foglalkozó helyeken mindenhol ráraboltak, mint gyöngytyúk a tak...ra
-
krisss93
aktív tag
válasz
Patrick76496 #23489 üzenetére
Az szerintem egy amcsi autoloaderes light tank.
-
Patrick76496
őstag
Eleinte én is úgy voltam vele, de kevés volt sajna.
De! a 212 pen is képes pattanni a T-34 hulljáról!
Más:
-
Fel
addikt
Ezekért aztán megéri elindítani egy-egy csatát:
Első dolgom volt, hogy elbújjak a templom mögé... Volt 4 lövésem, abból az első lepattant, mert elég lapos szögben kaptam el az O.704 frontját, O.K. De utána oldalába 0 dmg, GW Tigert pofánlövöm = 0 dmg... Aztán végül sikerült egy elkószált O.261-nek bemószerolni egyet..
Legalább az vigasztal, hogy nem sérültem -
jahrn
senior tag
válasz
Patrick76496 #23485 üzenetére
Alcahalo sajna nem er semmit, a szar horizontalis loveg kiteres miatt. A bokor (illetve sok bokor
) segit valamit rajta.
Az S-35 CA-n is a 105mm-t hasznaltam, szal megszoktam. 165mm (ha jol remlik) pennek elegnek kell lennie egy tier 6 TD-n, az alpha pedig elegge kellemes vele. -
Taragas
aktív tag
Hát gyerekek ez kész.....
Fejlentett egy köcsög t30, mert hogy én láttam őt e-75-el, ő meg nem, és hogy tudtam kilőni....
Mondtam neki, hogy köcsög, azt én is feljelentettem. De most basszus, ez mi már? Ennyire nem tudja elviselni, hogy veszít, és azt mondja unfer play.... -
Patrick76496
őstag
Igen, sajnos könnyen észreveszik, de talán az álcaháló + bokor orvosolja a helyzetet, vagy csak azért nem engem lőttek a 8-asok, mert a mi 8-asainkra koncentráltak. Ez is jó taktika, az előre nyomulás fontos, ha gond nélkül daráljuk az ellenséget. Én a 105-öst egyenesen utáltam, mert pontatlan volt, pattogott vagy 0 dmg-zett a 7/8-as orosz tankok oldaláról (KV-3, IS-6). Az S-35CA-n is a Poundert használtam, kár, hogy ez a tank azt nem kapta meg, sokkal kellemesebb lenne stock-ként.
-
jahrn
senior tag
válasz
Nekem a 105mm Schneider gun valt be rajta leginkabb, ezzel a felszerelessel kombinalva: rammer, venti, egld. A meccs elso feleben sniperkodok vele tavolabbrol, majd ha attores van valahol akkor - nemileg lemaradva - kovetem a tobbieket. Elsosorban azokat tamadom akiket mar masok is (elegge szar a camo), igy kisebb az eselye annak h velem foglalkozzanak. 300-350m-nel tavolabbra nem erdemes vele loni.
Erdekes jarmu, idonkent en is nezek amiket ossze lehet vele hozni, maskor meg nehany loves utan halott vagyok. Mondjuk ez kb minden TD-re igaz. -
Patrick76496
őstag
válasz
Végül ez lett a siránkozásom eredménye
Győzelem
Airfield 2012. november 8. 21:32:24
ARL V39 Szerzett tapasztalat: 2 090 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit27 892
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Nehéz ép ésszel felfogni, de ezzel a tankkal szinte a bázis közelében kell campelni. Amikor már rosszul állunk és támadnának, akkor szépen lehet csipegetni őket, támogatni a többi védőt (ha egyáltalán vannak), így megfordítani az egész csata kimenetelét.
(#23482) Enzolord: Ollie-nak nincs ilyen tankja, néztem az adatlapján. Mindenesetre megpróbálom most már ezt a taktikát alkalmazni.
-
Enzolord
addikt
válasz
Szerintem Ollie-t kérdezd meg, úgy emlékszem ,ő Szereti ezt a járgányt..
-
Patrick76496
őstag
Komolyan muttassa már meg valaki hogy a fenébe kell játszani ezzel az ARL V39-el, egy vér pista jobban játszik vele nálam. Hiába keresném a camper pozíciót, ahonnan lőhetném a támadó ellenséget, sehol nem találok. My Wot replays-en komoly 2 visszajátszás van róla, másoknak is ennyire szarul menne vele, hogy ilyen kevés epic csata született?
-
Tenken
őstag
válasz
matepalfi #23476 üzenetére
A10-es 7660G-val sokkal jobban járnál ha integrált-al akarsz játszani.
(650M szintjét hozza kb itt!)Amúgy HD4000-en is szépen muzsikál. NBC-nek már van külön WoT benchmarkja is!
-
vbbb
őstag
Ez melyik Sherman? Az első vagy amiből leágazik a következő kettő?
Én a Jumbo - imádtam - fele mentem de erős késztetést érzek a másikhoz is, ha még mindig annak a legjobb a kredithozama nem prémium kategóriába.(#23476) matepalfi
-
matepalfi
aktív tag
ez a world of tanks elfut egy 1366x768-as laptopon melyben intel core i5 proci van (2mag/4szál) és intel hd 4000 igp (integrált grafikus vezérlő) van?
jó lenne ha 30 fps felett menne.csak azért kérdezem mert leendő laposomban intel hd 4000 lenne, és örülnék ha ez elfutna rajta.
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #23469 üzenetére
Nem védem én az is-4-et, nem a legjobb 10-es tank az biztos, de valahol még mindig van benne egy kis potenciál, ha nem is sok de van.
-
jahrn
senior tag
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #23471 üzenetére
A replay nem változtatja meg a hangokat nálad
-
emre
veterán
Igazad van, senki nem alkotott maradandót, és nekem sincs jogom levenni valakiről a keresztvizet, csak mint említettem eléggé felment bennem a pumpa.
itt a replay, csak hogy ne kelljen találgatni
-
Patrick76496
őstag
Jöhetne már az a teszt szerver.
(#23451) Hannibal78: Írtam PM-et, olvasd el légyszíves.
(#23338) psycroptic: Nem azt mondtam, hogy szar, hanem hogy könnyű átlőni. Diegho is rossz véleményt mondott róla, ami még egy mínusz ennek a tanknak. Teszt szerveren próbáltam már minden tízest, de ez különösebb nyomot nem hagyott bennem, persze nem ez az egyetlen. Majd ha lesz vele legalább 200 csatám, akkor lesz róla biztosra mondható véleményem, épp ezért kérdeztem meg a többieket, hogy nekik hogy tetszik.
Más: Nem azt mondták, hogy kijavítják 8.1-ben az arty-k lövegének horizontális kitérítésének a megjelenítését? A kisebb arty-jaimon most már jól működik, de a GwPanther-en még mindig nem. Any tips?
-
Szilu
tag
Nem fair kiemelni valakit, ugy latom azon a csatan senki sem alkotott maradandot a csapatodbol
Szerintem mindegyikunk ment mar hasonlo eredmenyu kort... Hidd el, mikor velem fordul elo, az a legkisebb bajom, hogy masok mit gondolnak
Edit: Na jo, 5-6 jatekos biztos hozott egy minimum szintet.
Edit2: A feletted levo jatekos meghalt vagy sem? Vagy a legenyseg purcant ki nala? (Nem tudom azt hogy jelolik a jelentesben)
-
Djuree
félisten
válasz
SoulReaver #23462 üzenetére
bejelölöd mennyi arany kell, beírod a kártyaadatokat és kész. nem egy nagy valami...
-
Djuree
félisten
válasz
SoulReaver #23452 üzenetére
az is jó sztem. de próbáld ki.
-
törölt tag
Üzenem annak, aki azt állítja, hogy ha prémiumod van akkor sokkal kékebb az ég, hogy menjen a jóbüdösbe
Tegnap óta van prémem, ma eddig 6 csatából 6 akkora bukta, hogy ekkorát még a nagyim sem tud sütni!
40% win ráta feletti "jóslás" még nem volt..... de inkább a 8%-os csapatba rak be Batmobillal, amikor van 6 arty mindkét oldalon El Halluf-on..... -
CptMisi
őstag
válasz
Hannibal78 #23451 üzenetére
-
HungAryan
tag
válasz
Te ennyire értetlen vagy?
-
vhw
addikt
válasz
Szerinted, ha tudna valaki válaszolni és ajánlani egy neked megfelelő klánt, akkor nem írna?
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok.
Jelenleg melyik klánba érdemes belépni.???
Ha valakinek van valamilyen infója a klánokról, azt megköszönném.
Nekem jelenleg még 8 as IS-3 am van. Viszont szeretnék tanulni, és fejlődni.
Ezekre még nem jött válasz!! -
diegho
nagyúr
Arról van infó hogyan fog kinézni az új amerikai tree?
Megtaláltam [link]
-
Djuree
félisten
válasz
SoulReaver #23437 üzenetére
az arany mindig jobban megéri sztem
-
Chris0321
veterán
-
vhw
addikt
Most már hivatalos, 8.2-ben jönnek a kínaiak (meg pár új amcsi tank).
-
akarmi013
csendes tag
válasz
SoulReaver #23441 üzenetére
Nekem ilyesmi még régen volt, physics előtt, egy városi pályán. talán Himmelsdorfon
préseltük egymást a falhoz egy ház oldalában egy ellenséges tankkal (td arty csata lehetett vagy ilyesmi), mikor egyszer csak megpördültünk, kb 3873 fokot 1 mp alatt, és kilökődtünk a ház melléén kapcsoltam gyorsabban, ráfordultam és kilőttem
-
Atlantis
veterán
No, végeztem a T-43-mal, 49%-on adtam...igazából a végén már egész jól kijöttünk, nem is volt olyan szörnyű, mint hittem.
-
akarmi013
csendes tag
válasz
SoulReaver #23433 üzenetére
Ezt a bankod dönti el, ahonnan utalsz
A bankod oldalán nézd meg mennyiért váltják -
Atlantis
veterán
válasz
PumpkinSeed #23434 üzenetére
Ez már bőven belefér szerintem, 7.5 előtt még rosszabb volt. Nyilván nem a T10 ellen kell harcolni egy T8-assal, vannak más ellenfelek is.
-
Djuree
félisten
válasz
SoulReaver #23433 üzenetére
havernak vettem aranyat, nekem ma 279,2 ft-ért váltotta
-
SoulReaver
veterán
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a gift shop az eurót mennyivel számolja vajon? Ha pl veszek egy credit pakkot akkor kb mennyibe lesz nekem az a €24.95 ?
Köszönöm a választ előre is!
-
Atlantis
veterán
válasz
PumpkinSeed #23430 üzenetére
Vagy úgy...Hát talán ne játssz vele szakaszban, mert akkor biza megesik, hogy T10 ellen kell küzdened.
-
nyunyu
félisten
Ennyire jó ez a jp2?
Elozo par oldalon reszleteztem, hogy mi a bajom vele.
Kb. annyira hasznalhato, mint a JgPzIV, de az joval kisebb celpont volt az ellennek...
Nagyon ra vagy utalva a mozgekonysagara, mert az artyk igencsak szeretik. -
jano_77
nagyúr
válasz
Hannibal78 #23416 üzenetére
Miért kell 10 percenként beirogatnod?
Gondolod, hogy akkor elöbb kapsz valaszt!?
Segìtek, NEM!
Plàne ùgy, hogy idöközben màr valaszoltak is.
Olvasd is a fòrumot, hasznos tud lenni. -
Nekem már 2x is összejött a 8 kill a Shermannal az elmúlt napokban:
Ez sokat mond:
A régi WR azért volt olyan rossz, mert még nagyon kezdő koromban játszottam vele utoljára.
(#23414) Enzolord: te is rájössz, hogy miért nincs annyid, ha átgondolod. Amúgy könnyű. Nem az számít, hogy mennyi a különbség a kapott credit között, hanem az, hogy mennyi a különbség a megmaradt (javítás és lőszerpótlás után) credit között.
-
Mcray
senior tag
válasz
Hannibal78 #23416 üzenetére
Azt nem tudom, de majd jelezzed tagfelvételnél, hogy legyenek nagyon türelmesek veled
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok.
Jelenleg melyik klánba érdemes belépni.???
Ezekre még nem jött válasz!! -
Mcray
senior tag
válasz
diegho #23406 üzenetére
Értem. Köszi az információt. Valóban nincs értelme a creditnek, ha már nincs mire elkölteni. Jól meg kell gondoljam, hogy melyik tankomra veszek, ha veszek, mert most költöttem el kb 8-9 milliót EGLD-re
Sherman-t fogom Derppel kipróbálni. A múlkori 8 kill nagyon tetszett vele
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #23402 üzenetére
jah akkor érthető
vhw: én se megyek sokat t10-el, is-4-el néha megyek pár kört, jó kicsit alázni a népet
-
vhw
addikt
válasz
Napfénysüti #23393 üzenetére
Felőlem nem baj, de ha ilyenek a "körülmények" akkor miért erőltetni?
Kipróbálni kipróbálhatod, de akkor 'ez van ezt kell szeretni' a helyzet.Én már konkrétan nem is játszok T8 felett, csak ha valaki igen duplázni szeretne szakaszban.
-
sanya67
tag
válasz
Hannibal78 #23392 üzenetére
törölve
-
diegho
nagyúr
Tier4-hez vettem a legtöbbet. High tier-ben nem igazán látom értelmét, úgyis átlövök mindent sima lőszerrel, tier10 tankokon van amelyiken még nem is próbáltam. Tier5-6 tankokon derp ágyúkkal jót lehet menni vele, de feljebb nem sok értelmét látom. Pl T29-el viszek 20at minden csatába, eddig összesen 5-öt toltam el vele, amikor egy E-75-öt és egy M103-at kellett resetelni a nyeréshez, ha lett volna nálam HE, akkor azzal lőttem volna őket. Su122-54en sokat lőttem, mert stock ágyúval nagyon szar, ott jó volt sok tank ellen, de ez is pattan nagyon sokat, pl M12 arty hulljáról szemből simán. Igazából semmi változást nem hozott. Hogy miért vettem? Te mit csinálnál 100 millió kredittel?
-
akarmi013
csendes tag
KV5-nél pont van értelme, bár én sem használom.
Nagyon kicsi a pen-je 8-as szintre, ha szembetalálom magam egy tigris2-vel, vagy valami még páncélozottabbal (pl E75), esélyem sincs sebezni. Sokszor még a koronát sem lövöm át. Lehet veszek bele 5-10db-ot csatánként, úgyis belefér 60 skulóAz ilyenek ellen pont jó lesz
bár nem néztem mennyi lehet, de a 107-es csak nem olyan drága -
Xmodule
őstag
válasz
Hannibal78 #23401 üzenetére
Az elöbb már válaszoltam neked képpel is. Kicsit olvass vissza..
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy jelenleg melyik klánba érdemes belépni.???
Még egy kérdés. a jelenlegi klánból , hogy tudok kilépni?? Mert sehol sem találom a kilépés lehetőséget.
Előre is köszönöm.viktorianusok
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest