Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Napfénysüti #21796 üzenetére
Ilyet honnan lehet szerezni?
-
válasz
Napfénysüti #21796 üzenetére
Ez meglepően jó tank. Elölről nagyon durván páncélozott.
-
Dobi 562
addikt
Az előbb találkoztam egy eddig általam ismeretlen prémium tankkal. Tier 3-as PZ II ausf. J volt, ilyet hogy lehetett szerezni? Ez is valami ajándék tank?
-
Xmodule
őstag
Vigyazzatok mert vannak olyan emberek ha nem arra mentek amerre ök akarjak kilönek seperc.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
diegho #21683 üzenetére
Nem túlzás az, hidd el.
Szerintem inkább mondható átlagon felülinek, mivel még mindíg rengeteg C2D és Q8xx, Q9xx és AMD PII, AthlonII dübörög nagyon sok pc-ben.
A grafikus kártyában már inkább lehet átlagosnak nevezni, de ott is nagy a szórás minden irányba.
Túlságosa szerény vagy -
Dobi 562
addikt
-
Akos96
senior tag
válasz
Napfénysüti #21781 üzenetére
Rá kellett gugliznom, mert nem hittem, hogy létezik. Wikipedia szerint 10 méter hosszú és 80 tonna.
Jó móka lesz lövöldözni rá, szép nagy céltábla. -
válasz
Plasticbomb #21784 üzenetére
Nekem mindig.
(#21785) Dobi 562: még akkor is képesek a segítség gombot nyomogatni, ha a fél csapat körülöttük nyüzsög.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Plasticbomb #21784 üzenetére
-
Plasticbomb
addikt
Fáj, amit most művelnek az emberek....
-
Patrick76496
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Konczi06 #21776 üzenetére
Szánj rá egy kis időt és nézd át ezt: WoT alapok.
És jó játékot!
-
Konczi06
tag
válasz
nyunyu #21774 üzenetére
Na hát nekem ezek még újjak voltak! Köszönöm szépen a SHIFT-es tippeket, ha hazaértem bele is vetem magam a dolgokba, mert sajna bejött a fönök így most melóhelyen hanyagolnom kell a játékot, de rajta leszek
Igen vettem, szimpatikusnak tünt, így azt tunningolom most fel
-
Patrick76496
őstag
Vigyázat! A játék nyomokban piroskákat, és 0 dmg crit-eket tartalmazhat!
-
nyunyu
félisten
válasz
Konczi06 #21747 üzenetére
A célzás még elég nehézkes vele, föleg messziről nem nagyon találok be...
Van esetleg valami tippetek, hogy tudok jobban célozni messzebbről, vagy ehhez már majd amolyan ruting fog kelleni?Shift gombbal tudsz sniper nezetre valtani vagy vissza, valamint egergorgovel is lehet ki-be zoomolni.
Latotavolsagot+pontossagot nagyban befolyasolja, hogy mennyire kepzett a legenyseged, ahogy gyulik az XPd, ugy fognak fejlodni.
Plusz menet kozben nem lehet olyan pontosan loni, mintha mar 2-3 masodperce mozdulatlan a tankod. Persze utobbi meg nem eletbiztositas, mivel ugy konnyebben eltalalnak.
-
echterion
nagyúr
válasz
Plasticbomb #21764 üzenetére
Az az egy betű nagyon nagy különbséget jelent...
-
Konczi06
tag
Nem bírtam ki, felraktam bent munkahelyemen a game-t
Két ügyfél között játszogatok, de ez a fránya célzás még mindig nem megy xD Valaki adjon nekem pár tippet, hogy mire figyeljek oda, hogy célozzak, hogy sikeresebbek legyenek a találataim föleg távolabbról
Engem mindig telibe trafálnak elég messziről is már, pedig bokorba bújok, stb...
Köszi!!! -
válasz
Napfénysüti #21756 üzenetére
Ez oké, de én úgy értettem, hogy ha valaki csak tier 9-10 tankokkal játszik, akkor is fenn tudja azokat tartani prémium tank nélkül, ha van prémium accountja, és átlagos játékos (mint én). Ez saját tapasztalat, mert egy időben szinte csak tier 9-10 tankokkal mentem, és úgy is folyton nőtt a credit, ha nem játszottam prémium tankkal. Az már más kérdés, hogy új, magas tier-ü tank vásárlásához már nem feltétlen volt így elég a zseton.
-
Arpee78
senior tag
Ha már a VGA-knál tartunk. E8400 + 4GB RAM + HD4670 van nálam 1680x1050 felbontásban. Ezzel 40-70 körül van a jellemző FPS, 30 alá alig megy, néha előfordul valamivel 110 fölött.
A beállításaim: link
A Vsync és a triple buffering is be van kapcsolva. A Vsync nélkül úgy éreztem megfájdul a fejem, de a képelcsúszás nem tűnt fel. Ilyen fps-ek mellett jó a vsync vagy sem?
Ez kicsit off, de ha szabad telesírni a topikot, akkor ezt is szabad.
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Akinek lenne kedve csapatni most vagy máskor és Tier VI-VII-ben jár az vegyen fel és nyomjuk.
Felhasználónév: FTpocok
Tankjaim: elc amx, vk3001h, tigris, JagdPz IV, Grille, T14
Illetve szívesen játszanék akár tankszázadban is. -
Bingisz
addikt
válasz
Plasticbomb #21762 üzenetére
LOL
Onnan kezdtük, hogy az én kártyámon (8800GTS) milyen beállítások mellet, hogyan megy a game. Itt senki nem beszélt Gs-ről.
Na inkább vissza a rendes témához: Az Ob.212-őt majd S-51 vagy Su-14 áron vehetjük-e majd meg?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
echterion #21761 üzenetére
Mi egy 8800GSről és egy 9600GTMről beszélünk, ami tudtommal kb ugyanaz. Szal b mint amiket te is írsz...
Sajnos a laposba csak MXM II csatis kártya tehető. s ebben a csatitípusban pont vagy ez, vagy egy 4570 a max... S utóbbit még nem sikerült szereznem, hoyg kipróbáljam.
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. október 29. 15:04:42
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 000
Szerzett kredit: 28 592
Csatában elért Achievement: AcélfalCsak meglett még egy Acélfal vele...
S ma még párat be kell termelni, péntekig össze kell vele farmolni az IS-8at...
-
echterion
nagyúr
válasz
Plasticbomb #21758 üzenetére
Az a baj, hogy a játék motorja egy hulladék. Az F1 2012 ugyanezzel a géppel, fullHD + medium + 2x MSAA mellett is 40-50 fps, összes versenyzővel együtt.
Ja, és a 9600GTM egy JÓVAL gyengébb kártya, mint a rendes 9600gt, elég csak a 128 bites memóriabuszról beszélni. Nagyjából a desktop 9500gt-vel van pariban, ami a 8600gt-vel.
-
Bingisz
addikt
válasz
Nem azért, de a 8800 GTS-nek (g80-ról beszélünk) és a 9600M GT-nek nincs sok köze egymáshoz. A GTS teljesítménye valahol az asztali 9600GT körül van, ami azért jócskán erősebb a notis verziónál.
-
Zeratul
addikt
válasz
Azonos jelzésű Noti VGA általában mindig jóval gyengébb mint asztali társa. Korlátozott a termikus keret, korlátozott a méret, ez erős kompromisszumokra kényszeríti a gyártókat.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Bingisz #21755 üzenetére
Nem, sajnos nem viszi full mediumon... Próbálgattam már mindenfele, de ez van, az a vidkari laptopos 9600GTM formában ennyit tud. De legalább nem a legalja... 80 pénzért nem volt rossz vétel a gép, főleg, hogy játszani csak ezzel a hulladék játékkal szoktam, mindenhol máshol megállja a helyét rendesen...
-
Bingisz
addikt
válasz
Plasticbomb #21753 üzenetére
Nekem ennyi a natív
, úgyhogy nem tudom mit hozna ki nagyobb felbontáson. De szerintem full médiumon már vinné rendesen.
-
echterion
nagyúr
válasz
Plasticbomb #21753 üzenetére
Nekem az A8-as APU-val, 2000-es ramokkal, fullHD-ben megvan a stabil 30-40 közötti fps. A beállítások meg az egyszerűsített grafika, de ott amit lehet, max, plusz 2x élsimítás.
-
Bingisz
addikt
válasz
Plasticbomb #21751 üzenetére
Azt te csak hiszed:
Ezekkel a beállításokkal, 30 alá nem megy, csata vége felé meg már olyan 50-60 FPS.
-
Dobi 562
addikt
-
Zeratul
addikt
válasz
Timyyy #21737 üzenetére
Ruszkinál se jobb a helyzet, tier 6ban mindkét arty lomha, minimális a lövegkitérítésse és lassan tölt. A SU-15 ráadásul meg akkora mint egy ikarusz, utána se nagyon lesz jobb. GWPanthert mérgemben adtam el miután kigrindeltem a GWTigert, sok volt vele a luft és az egyszámjegyű sebzés, pedig mjadnem sikerült vele az 1500Xp
-
Konczi06
tag
Sziasztok! Végre a hétvégén sikerült eljutnom odáig, hogy game setup, végre lövöldözgetni
A Játék eddig nagyon tetszik, bár a 10 csata alatt még 1 tankot se sikerült kilönőm..
A célzás még elég nehézkes vele, föleg messziről nem nagyon találok be...
Van esetleg valami tippetek, hogy tudok jobban célozni messzebbről, vagy ehhez már majd amolyan ruting fog kelleni?
Egyébként a játékban szintén ezt a nevet használom ha valaki felakarna keresni egy baráti játékra
Szép napot! -
Atlantis
veterán
Nem, hanem arra, hogy adott csataszám ellenére még egyetlen T10-esed sincs. Nem mondom, hogy sűrűn, de előfordul, hogy utána rám írnak.
Arpee78: engem is meglepett, de ezek szerint léteznek ilyenek. Gondolom, miután kilövik őket, rákeresnek még csata közben az emberre valami statos oldalon...vagy mittudomén hol.
diegho: elképesztő, miket tudsz alkotni. Grat! Replay van? Szívesen megnézném, mit tud egy"átlagos" játékos azon a pályán.
-
diegho
nagyúr
Már raktam képeket. A gond az volt, hogy én arra számítottam afk a T25/2 a csapatomban és láttam, hogy az egyik tigris megy a bázisunkat foglalni 1200hp-n, de az ugye még 100sec, gondoltam addig körülnézek még az ellenfélnél, ki is vágtam az artyt, de mire visszaértem a T25/2 leszedte a tigrist annyira, hogy csak kettőt tudtam belelőni, ha afk lett volna megvan a 3k simán.
-
diegho
nagyúr
Még véletlenül se tudtam még egyet lőni, hogy meglegyen a 3k, a fene vinné el, mindenesetre így is xp rekord lett:
Victory!
Battle: Widepark 2012. október 29. 13:18:37
Vehicle: T29
Experience received: 5 924 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 83 383
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper -
válasz
Atlantis #21731 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a jelenséggel...nektek nem szokták (jellemezően vesztes) csaták után felhívni a figyelmeteket erre a hiányosságra?
Már hogy arra, hogy nem t10-es tankban ülök? Nem pedig az elmúlt pár hónapban csak elvétve ülök t10-be.
(#21733) GaburroSan: nincs szükség prémium tankra a tier 9-esek fenntartásához, ha van prémoum előfizetésed. Sőt, a tier 10-esekhez sem kell. Ehhez meg csak annyi kell, hogy átlagos játékos legyél.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Timyyy #21737 üzenetére
Dettó! Nekem ami még nagyon nem jön be, az löveg kitérés. Az elődjének hatalmas volt, ennek meg l*fasz se. Alig fordul, és lassú, és nagy. teszt szerón teszteltem a GWtypeE-t, az valamivel jobb. De odáig eljutni....
Asszem ez lesz a tank amit utolsónak kifejlesztek a németeknél!
-
Timyyy
őstag
válasz
Taragas #21734 üzenetére
A GWTiger egyébként is kiszolgáltatottabb, mint az elődje. Ha az idióta csapat beengedte a scoutot vagy épp valaki más spotolt akkor gyorsan elspuriztam fedezékbe, de ezt a gwtigerrel már nem lehet megtenni. Nem szabad hagyni, hogy felspotoljanak. Na most ugye, a sok gyökér képtelen arra, hogy kinyírja a scoutot, gw pantherrel többet lőttem ki, mint akármilyen más rendes tankommal. Mert fordulékony. A gw tigerrel még magamat sem tudom megvédeni, úgyhogy sz*pás van bőszen a typ E-ig.
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #21733 üzenetére
Vagy úgy...persze, prémium gépet nem szabad eladni, kivéve, ha nagyon utálod.
Dobi_562: akkor ugyanúgy vélekedünk a német vonalról. Bélát meg se vettem, tüzérkedés meg GWT-vel ért véget. Meguntam, hogy 10-ből 7 esetben simán átjött egy scout és kinyiffantott már a csata elején. A másik három német ág végigmegy majd, de megvenni csak az E50M-et fogom szerintem.
Taragas: IS-7-tel úgy vagyok, hogy kéne is, meg nem is. Kéne, mert nehéz harcolni ellene, nem kéne, mert az ágyúja rohadt lassan céloz....ha az IS-4 ágyúja lenne rajta, sokkal csábítóbb cél lenne a fejlesztéshez.
O268 az jó darab, elfogadnám. -
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #21732 üzenetére
Nekem Gw tigerem van, de artysni én is egyre jobban utálok. Túl sok a noob csapat esküszöm, és vagy nem védenek meg, vagy mennek az öngyilkosságba(bezzeg ha én meglátok egy scoutot, ha bele döglök is de kinyírom). Az már csak hab a tortán, hogy ha nem találok be, akkor én vagyok a hibás, igaz kiabálok, hogy a láncot lőjék de mindegy.....
Elkezdtem már más ágat is, csak ha kimaxolok egy tankot, akkor azt eladom, azt ha van időm és kedvem akkor játszok azon az ágon tovább, de most a németek az elsők. Pl most jól jött az elc-s akció, be is ruháztam egyre. Ha kimaxolom eladom.
Amúgy sokat filóztam mostanság, melyik ágat lenne érdemes még számomra vinni, és melyik 10-es ami még tetszik. Battmobil ez mindenképp kell, egyre jobban tetszik az amcsi 10-es hevie, aztán gyűlölöm és egyben akarom is az ob.268-at(ez az ág főleg az ISU miatt érdekes, de gyűlölöm azt a tankot). És egy is7-sem ártana, az számomra egy bevehetetlen erőd. -
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #21728 üzenetére
Azzal nem számolsz, hogy eladod a régi gépeket?
Hasonlóan vagyunk, nálam 4 tétel van a listán, a kredit már meg is van hozzá, már csak a kiegészítőkhöz kell némi ezüst...
T28Prot még nálam is harcban lesz pénteken, még 35k XP kell a T30-hoz. Addig sajnos nem lesz időm játszani...ha nem jön össze, legfeljebb némi free XP-t felhasználok, az akciót kár kihagyni.
Taragas: hja, én is elkövetem azt a hibát, hogy az összes németet húztam, most itt van mindegyik T9-en, de valahogy nem vágyok egyik T10-es német gépre sem.
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a jelenséggel...nektek nem szokták (jellemezően vesztes) csaták után felhívni a figyelmeteket erre a hiányosságra?
Persze ezt csata közben rendszerint megelőzi némi tőszavas értekezés a taktikai hiányosságokról, egymás elmeállapotáról és a családon belüli nemi kapcsolatok hátrányairól...
-
GaburroSan
aktív tag
Számolgattam!
IS-8: 2 568 000
Object 704: 2 520 000
T30: 2 650 000
Ez összesen: 7 738 000 millió kredit a 10 500 000-rel szemben ami az akció nélküli ár lenne!
Nekem van jelenleg 6 625 000 úgyhogy Type és T28 Proto előre!!!!!U.i.: nekem 13.000 csatával sincsen T10 járművem mert én is minden ágat húztam de most a cél az IS-7, Obi 268, T110E4
-
Atlantis
veterán
Én már azt is untam, mikor tegnap 15-öt mentem a Löwe-vel egyhuzamban...ezért húzok egyszerre 8-9 ágat, mindegyik egy kicsit más, így nem unom meg a játékot, persze nem is haladok vele...ezért kapom meg néha, hogy noob vagyok, mert ~6,5k csatával még nincs T10-es gépem.
-
válasz
Szaszkovics #21718 üzenetére
A T1 cunninghanem és a MS1-esem is 1,5 millát ér (teljes áron, eladni 750k-ért tudnám)
-
Taragas
aktív tag
válasz
Zeratul #21721 üzenetére
Szóval a proci meghúzásával jobban járnék.... Akkor viszont hűtést kell venni. Asszem ahhoz nem lenne elég a CM tx3...
Bár nem tom, van értelme ehhez a VGAhoz?
Ha jó egy gép, és nem vagyok szopóágban
, akkor simán lenyomok vele 100 csatát. Pl szombaton szerencsére amikor több időm volt, nem voltam szopóágban az aladárral. Aznap szedtem össze vele 70k xpt(s 61% győzelmi ráta
). Péntek szopó ág volt, de csak este játszottam vele, tegnap szintúgy, de már csak 18k kellett, még szerencse. És se pénteken, se tegnap nem értem rá, szal még jól is jött ki....
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #21719 üzenetére
Játszogattál? Azért az kb. 100 csatát jelent, nem?
-
Szaszkovics
csendes tag
Az én ltraktorom 110.000 kerülne, ha eladnám. Ez azt jelenti, hogy eddig 220.000 áldoztam rá...
-
Timyyy
őstag
Platoon társat keresek T7-T8-ba, velem hasonló képességűt.
Játékban Timyyy21 vagyok. -
Taragas
aktív tag
válasz
Atlantis #21712 üzenetére
Ki kell használni az akciót...
Péntek estétől számítva, hogy kiderült nyertek, már össze is szedtem 110k-t az Aladárhoz és meg is van a Béla, csak majd pénteken veszem meg. Persze premben nyomom, amúgy nem menne. ÉS ha sikerül, a jagtigerrel nem játszok majd csak 2-3 hét múlva...
-
jano_77
nagyúr
-
Atlantis
veterán
válasz
Taragas #21708 üzenetére
1 hét alatt 150k XP-t? Azért az derék munka lesz...szerintem nagyon fogod utálni a TD-zést, ha ezt véghezviszed...
Én 8120-assal játszok, nem szakad bele a melóba WoT alatt. VGA jobban szokott izzadni, ámbár az enyém nem is igazán erre való, örülök, hogy ilyen szinten is megy vele.
-
A minap hasonló dolog történt velem is, nekimentem egy A-20-nak a T34-gyel, mert hirtelen megállt előttem, és pár hp-t sebződött. Ettől kezdve azzal szórakozott, hogy direkt blokkolt engem. Pár percig próbáltam kikerülni, de valahogy nagyon nyugodt maradtam, így a végén annyit csináltam, hogy lelőttem a láncát és mentem dolgomra. Persze ő nem hagyta abba, és jött utánam és elkezdett lőni engem. Pár percig ezt csinálta, de semmit nem tudott sebezni, majd egy idő után abbahagyta. Vannak ilyenek, és általában nem vagyok ennyire türelmes.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #21692 üzenetére
62 csata nem is olyan sok
2012/10/23:
Victory arány: 53,57%
Csaták: 84
Hatékonyság: 858,31
Átlagos szint: 5,39
Tapasztalat: 39629 471,77
Capture pontok: 94 1,12
Védelmi pontok: 27 0,32
Sebzés: 37541 447
Kills: 59 0,7
Találtam: 106 1,26És nem ez volt a legtöbb csatás napom. Volt olyan, mikor ~100 csatám volt, de sajnos akkor volt az, hogy a WG letiltotta a statokat és a PlanetWot sem mutatott semmit, mert nem kapott adatot. :-( Pedig az volt eddigi legjobb napom és nagyon kíváncsi lettem volna az aznapi statomra, mert az, hogy sok csatám volt egy dolog.....de még jól is ment.
(#21699) Taragas: Én a 7végén folyamatosan ezt éreztem, amit te az elmúlt 1-2 napban. Egyszerűen nem értettem, hogy 15-ből 14 találatból miért csak 7 megy át? A többi hová a lófaszba nyelődik el?!? Vhol Budapest és Muszka között elnyeli az internet?!?
Folyamatosan ilyen csatáim voltak.
(#21709) Dobi 562: szintén 7végén - tegnap - volt olyan csatám - Fisherman's Bay -, hogy szarban voltam, mert az oldal - 1-2 oszlop -, amit védtem elbukott és egyedül maradtam és a bázisunknál volt egy Tiger II, akinek hiába jeleztem, HELP-eltem, baszott rám.....látszólag AFK volt. Majd mikor a lesebzett tankok a bázisunkra tartottak, láss csodát és a Tiger II elindult és elkezdett lőni. Lehet csúnya dolog, de örültem, mikor kilőtték. Kapják be az ilyenek!
-
Dobi 562
addikt
Egy 11%-on lévő T34-85 megnyerheti-e a csatát egy 100% HP-ban lévő Jagdpz IV és egy VK3601H ellenében (hardcore módban szemből támadva)?
A válasz: IGEN!!! Ugyanis a két drága kemper afk volt. Direkt elárultam a helyüket közös cseten, gondolom a T34-85 örült a 2 ingyen killnek, így 10-et ölt a csatában. Megérdemelte egyébként mert tényleg jól játszott.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Zeratul #21704 üzenetére
Lehet akkor tegnap is, meg ma is szopó ágra rakott. De jó lenne kikerülni belőle, mert össze kéne szednem vele a héten a jagtigerhez az xpt, és még 150k vissza van...
Más: Gondolkoztam hogy a PII955.öt lecserélem az új ADM procira a 8350-re. Szerinted érdemes a W.O.T. miatt? Jelenleg ezt a procit, meg egy 6850-et használok. Szerinted mivel járnák jobban fejlesztés ügyileg?
-
Zeratul
addikt
válasz
Bingisz #21688 üzenetére
7850nel nyugodtan kimaxolhatod, full HDben se tudja kiterhelni a kártyát, CPU limit fogja majd meg.
Taragas: Érdekes mert mikor teszten próbáltam anno a top löveget a JP-IIn akkor nagyon pontos volt, vagy nerfelték vagy a szokásos szopófaktort dobta meg neked. Tegnap akkor luftokat lőttem a KT top 10,5 cm lövegével, hogy legszívesebben a billentyűzetet küldtem volna a moncsiba. Folyamatos penetration nulla dmg.
-
Dobi 562
addikt
Ez a 8k csata vízválasztó lehet, én is akörül csináltam az első direkt TK-mat, de én egyből 2 csapattársat lőttem ki. Majd 4 ellenfelet.
Azóta nem csináltam ilyet.
-
Mcray
senior tag
Megtört a jég srácok!!!
Megvan az első team killem...Bővebben itt: [link]
-
Atlantis
veterán
válasz
Taragas #21699 üzenetére
Isten hozott a T8-as TD-k világában...gondolom nem nyugtat meg, de az orosz BL-10 még rosszabb ilyen szempontból, az amerikai viszont sokkal jobb. Erről már írtam korábban.
Más: azon filózok, mit tegyek: van egy garnitúra jól képzett orosz legénységem, kéne velük kezdeni valamit. Vagy az ISU-t vegyem vissza és folytassam a szivatást, esetleg az IS-3-at, amit megint nem véletlenül adtam el..mindkettővel úgy vagyok, hogy az út végén nagyon szimpatikus gép van, de addig eljutni...
Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest