- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Az mi a faszom már hogy csatánként 2-3x 10-15msáodpercekre leesik az fpsem 2-re és felmegy a ping 300ra? windows újrarakás is volt, tök szűz rendszer, semmi process nem használja közbe az erőforrásokat. i7 8giga ram mellett szánalmas. Nyilván mindig akkor szarik be ez a fos amikor célozni kéne, az összes jó csatámat elbassza....
-
-
Cooper911
senior tag
válasz
Taragas #23790 üzenetére
Van egy szög ami alatt automatikusan pattan.
Namost egy döntött páncélt ha még be is forgatsz akkor azt már nem nehéz olyan szögben lőni, hogy lepattanjon. De miért nem a hasára lősz ilyenkor? Az álltalában kisebb szögben van döntve. vagy ha takarásban van akkor a hull és a torony között lehet még próbálkozni. -
Patrick76496
őstag
válasz
Taragas #23790 üzenetére
Igen, amikor a JgPanther-ről pattanok, akkor én sem csattanok ki a vidámságtól. Az ember azt gondolná, hogy milyen papír, mert még 132 pen-nel is át lehet vinni (és tényleg), aztán néha még a 175-nek is sok. Random faktor.
Történt már olyan, is, amikor 150 milis T30 pattant a kis M1-es FSH-járól.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #23789 üzenetére
A 8.0 óta, szerintem a ferde frontpáncélú tankok kaptak egy elég erős buffot. Szerintem van egy százalék esély vagy ilyesmi, ami bizonyos lövedék érkezési szög esetén nő is, növeli a lepattanás esélyét. Illetve pl csőrős front páncélnál meg, pont hogy az van, ha oldalról kap lövést könnyebben átmegy. Ezért pattogott a jgpanter 2-öm is elég szépen, pedig mindenki papírnak tartja. Nem tudták átlőni felül, ha srégen álltam. De poén az, hogy néha egy sima jagpanthert sem vagyok képes átütni e-75-el....
Egyszerűen lepattan....
Hirtelen fordulok be a sarkon, és bumm, semmi, lepattan róla. Ki is lőtt(nem volt már életem). Oldalba kapott. Én voltam sajnos ott a hülye.
-
Patrick76496
őstag
Jahogy kösz.
Amikor még nagyon kezdő voltam (kb egy éve), akkor volt egy nagy hülyeségem. Ha foglaltam, akkor gyakran noob-oztak le, hogy ne foglaljak. Akkor még nem tudtam, miért kéne befejezni, ezért folytattam tovább. Mivel volt régen egy olyan szöveg a töltő képernyő alatt, hogy "ne hallgassunk másokra, ha azt mondják, ne foglaljunk, mert nem lesz tőle semmi sem jobb", ezért én is ezt csináltam (sokan szerintem e miatt cap-elnek még ma is, nem tudom emlékszel-e erre a töltőképernyőre), és mellé még ki is írtam, hogy "shut the fuck up no cap noob".
Kicsit szégyellem, de jót röhögök most ezen a hülyeségemen.
(#23762) vhw: Természetesen ha azon múlik a csata, akkor én is foglalok, egyébként meg ha közelebb vagyok a saját bázishoz, akkor inkább vissza megyek védeni. Fontos a számomra is a győzelem, ha olyan szituációban vagyok, akkor törekszek a csata megfordítására. Szerintem érted, hogy mire gondoltam, van különbség a 700 xp-s vereség és a 400 xp-s győzelem között. Mindenki követ el néha hibákat néha, nem mindig sikerül jól a csata. Az ilyenek terméke az utóbbi tapasztalat mennyiség.
(#23780) D.Orion: Ezt nem gondoltam volna, hogy a játékban is van ilyen feature. Néztem filmet a T-34-ről, volt benne, hogy a koraiaknak nem volt még ilyen célozórendszerük, abban a katonák a csövön keresztül céloztak. A későbbieken már volt. Eszembe nem jutott, hogy ennyire törekednek a realitásra. Majd megpróbálok akkor kicsit kijjebb menni lövéskor, kösz a választ.
(#23783) emre: Hidd el belejössz majd.
Az elején nagyon szar voltam vele (főleg mivel nem vagyok jó könnyű tankokkal), de a végére egészen belejöttem, már-már szórakozás volt a játék, egyre kevesebb lőszer maradt a csaták végére. Ha 2 tárat kiürítesz, az már nem olyan rossz kör vele, kb 1620 dmg. Gyorsan tölt a nagy löveg aránylag (kb 16 sec), tehát ritkán lehet vele ez okból rossz helyzetbe kerülni. A végére annyira megtanultam, hogy lett vele egy radley-walters is.
(#23785) Fel: Nem olyan rosszak azok. Oké, lehet, hogy lassúak, viszont van páncéljuk rendesen, sokat kibírnak. Az meg, hogy kevés a sebzés az nem számít, mivel gyorsan töltenek és céloznak + egész pontosak meggymagköpködő löveg létükre.
Más:
Ha valaki tudja, legyen szíves ezt is magyarázza meg. SU-100M1-ben ülve M6-tal állok szembe, ő egy szikla mögül rám lát, és az én célköröm tele van vele. Bokor mögött állt, ezért csak a körvonalát, de ez épp elég az eltalálásához. Ahogy megmozgattam az egeret előtte, nem láttam semmilyen akadályt közöttünk, ezért elkezdtem lőni, 5 lövésből 1 talált. Hová tűntek a skúlóim? :?Egy másik körben ugyan ezzel a tankkal érdekes dologra lettem figyelmes. Messziről lőttem 2 KV-5-öt, egyszer csak észrevesznek. Ők is tüzet nyitnak rám. Mindenhol eltalálnak, de sehol sem bírnak átlőni, minden lövésük lepattant rólam.
Következő körben megint szembetalálkoztam egy KV-5-tel, ott közel voltam hozzá, ő sem bírt átlőni. Ez röhej, mert máskor még a T-50 is átlő szemből, nem tudom ezeknek miért nem sikerült. Talán még sem annyira rossz tank ez az új 7-es TD?
-
Taragas
aktív tag
Bocsánat, hogy megint sírni jövök ide, de megint balszerencsés napom van. A t34-el nyerek, de mindig kinyírnak, és valahogy pont akkor laggol az a kurva szerver(nem mondom szebben), amikor nagyon fontos lenne, és akkor pattan le egy is oldaláról egy lövedék, amikor alig van életem, de neki is, és örülnék, hogy kinyírom, erre 0 damage, és persze ő nyír ki.....
A löwe meg kész. Folytatódik ami tegnap előtt elkezdődött. Sebezhetek akármennyit, vesztünk. De ilyen 70%-os csapatokkal is.
Ami hab a tortán amúgy, hogy az egyik meccsen 4 kill volt T34-el, az is az enyém 3000 sebzéssel. És az utcsó amit megöltem, mert 7en bekerítettek közbe, az egy kv1s. Aztán a végén még van pofálya lenoobozni is.(és volt hasonló ma löwevel is)
Ti ezt hogy bírjátok? -
CptMisi
őstag
Nem értem mi a baj ezekkel a tankokkal.
Churchill I:
65 csata, 62% WR, 45% túlélt
113 kilőtt tank
~845 sebzés/csataChurchill VII:
70 csata: 67% WR, 50% túlélt
93 kilőtt tank
~912 sebzés/csataBlack Prince, most mentem vele a 100. kört:
100 csata, 64% WR, 50% túlélt
153 kilőtt tank
~1434 sebzés/csataMind a hármat élvez(t)em, bár az igaz, hogy elég lassúak.
Egy tanács, érdemes egy gyors tankkal szakaszban játszani, megnyomni egy oldalt (vagy védeni a csapattól függően), és ha kell, a gyors tank tud alkalmazkodni a helyzethez (pl. visszaszalad bázist védeni). Persze mi voltunk olyan elvetemültek, hogy 3 Black Prince-szel menjünk szakaszba. -
Fel
addikt
válasz
Taragas #23782 üzenetére
Éppen ez a baj azzal a pályával.. Van egy hatalmas térképed, aminek alig néhány százalékát használják ki a népek.. Én inkább kérném vissza helyette Komarint és Swamp-et.
D.Orion: A Churchill I. jó. Viszont ami utána következik, az nem egyszerű. Már a Ch. VII is megmosolyogtató tier 6-ban, de a Black Prince már mindent visz (főleg az idegeidet). Utána a Caernarvon már tiszta felüdülés, ha túljut az ember a felfejlesztésén a BéPé top lövegével.. Ordenáré szopás a brit nehéz ág T6-tól.
-
D.Orion
veterán
Igen 200 méteren belül,de csak és kizárólag HEAT lőszerrel, hogy ha mind a két lövés szépen átmegy. Minden más esetben a Chuchill nyer L/50-es löveggel.
Nem akarok vitázni, de ez egyszerű matek csak. Még valószínűleg nem futottál össze egy minimum normális szintet megütő Churchill tankossal sem, többségük retardált ezt én is látom a csatákban.
erme: Míg nincs meg a nagy löveg, addig csak a spot. EZT nézd meg! Majd 4 óra múlva mikor jó lesz a szerverük. -.-'
-
emre
veterán
Próbálok játszani a 13-75-el, mert qrva gyenge vagyok vele, de nagyon nehéz kitalálnom mikor mit kell csinálni.
Például egy ilyen leosztásnál.Az xp-ről csak annyit, hogy egy felderített tankom volt, meg egy spot, a többit sebzés. (885+309hp) De ez igazából inkább csak a csapatot minősíti.
(#23782) Taragas
Azért ennél kicsit összetettebb a dolog.
Majd ha a népek megunják az új részét a pályának akkor lehet értelmes dolgokat is csinálni rajta. Én pl a tetőn levő falu végébe szoktam menni, meg az alatta levő oldalon mászkálok. (hull down rulez) -
Taragas
aktív tag
válasz
Atlantis #23773 üzenetére
Nem tom mi bajotok van azzal a pályával. Én kezdem már megszokni. Nem kell elmászni a pálya másik végére azt cső. Oda csak gyors tankok mennek, ők le is rendezik ott a dolgukat. Oda kell menni a hegyi úthoz, meg lent mellette a völgybe, és egymást szapulni. Ráadásul félig meddig arty védett hely is. nekem be jön dragonride...
-
D.Orion
veterán
válasz
Paul119 #23778 üzenetére
Szép volt, én EU-n mentem tegnap 975xp-s Top Gun kört az L/51? ágyúval. Azzal lett meg a 1st Class. Nagyon jó tank az a Churchill nem tudom miért szidják olyan sokan. Majd ha működnek az IgameShack linkek, akkor meg is tudom mutatni. De T IV-es alap löveggel is sikerült 2nd Class-ba jutnom(10. csatám lehetett).
patrikgtaivs: Ugye azt tudod, hogy a célzást(és a belsőnézetes tank vezetést) nem a tank csövén keresztülnézve végzed, hanem az erre kitalált célzórendszeren át nézve méred be az ellent. Magyarul könnyen megeshet, hogy a célzórendszerben látod az ellenséged, de az ágyúcsöved az még bőven a fal mögött van. A type59 tornyán van két optika is egyik az ágyútól balra a másik jobbra. Ha a bal oldalin át van modellezve a belső nézet, akkor bizony előbb kilátsz a sarkon, minthogy kiérne a cső. A legtöbb tanknál egyébként ez bal oldalt lesz.
-
Chris0321
veterán
Azért csak a töltésgyorsítót írtam, mert az is 200.000-ba kerül(most akciósan 160.000) és mint írta a Tigrisre gyűjt ami 1,4 millió szóval biztos nincs neki annyi pénze, hogy felszerelje teljesen a PzIV-et. Én személy szerint ventit már egyik tankomon sem használok, egy videón láttam nem sokat segít. Inkább viszek helyette mást, a periszkóptávcső pl. minden tankomon alap.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. november 10. 16:17:15
Vehicle: Churchill I
Experience received: 4 240 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 19 079
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Reaper, Mastery Badge: "2nd Class"
ejha.. nem prémiumos
-
Akos96
senior tag
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom a PzIV-et a 105mm-el is.
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #23770 üzenetére
Vagy úgy...nem tudom már pontosan, szorozd meg 1,5-lel.
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #23764 üzenetére
Ezt fejts ki légy oly szíves...
-
jahrn
senior tag
válasz
diegho #23763 üzenetére
"tízezer feletti csataszám és 900 alatti eff"
A magam reszerol tobb problemam van az olyan jatekosokkal akik vegig kempelnek hatul a hvy-jukben ulve, majd amikor jol lefogyatkozott - es leharcolodott
- az ellen akkor felbatorodva nekiindulnak - tegnap ilyet jatszott el 2 - a szakasztarsam szerint, merthogy nem hasznalok XVM-et - 1500 feletti effes jatekos topdogkent. Szal ha probalja elvegezni a dolgat, akkor nem tulzottan erdekel mennyire effektiv, arra mindenkepp jo h tuzet vonjon el rolam/masokrol es mindemelle sebezzen is (plane plussz pont ha a halala utan a roncsa jo fedezeket ad
).
Kicsit ide tartozik, de szopok ezerrel a stock ISU-val. Ami viszont megjobban zavar h annak ellenere h elegge benazok azzal a rovid 152mm-el nagyon gyakran vagyok top 3-ban kiosztott dmg szempontjabol, mig nalam magasabb szintu tankokkal jatszok a beka segge alatt allnak
.
Persze Bl-10-el mar teljesen korrekt lessz, de a problema akkor is fent all. End tierben (ez nalam t8-t9) sokkal nehezebb megvaltoztatni egy csata allasat mint mondjuk M36-ban ulve.(#23765) Akos96 Azt tudom mondani h a VK36 nem farmolos tank. Persze hozza folyamatosan a 10-15k-t csatankent (nem szeretek hatrebb maradni vele, szal ritka h nem sebeznek le) prem nelkul, de ezt nem neveznem jo zsetonnak (ennyit szerintem a PzIV is siman hoz, de majd megirja valaki ha rosszul tudom)
Ha jo nem nemet is, az M36 egy tapos-makos isten gepezet. -
Akos96
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogy német vonalon melyik tank minősül "farmolósnak" t6-ban és alatta, szóval melyikkel lehet viszonylag rövid időn belül sok pénzt előállítani (Tigrishez kell)?
Köszönöm. -
diegho
nagyúr
válasz
diegho #23755 üzenetére
Az eff témához egy kiegészítés. Nem nézem le azt, aki 1400 eff-es, vagy aki 1200 eff-es. Két kategóriát ítélek el:
- ezer alatti csataszám tier8 prémium tank
- tízezer feletti csataszám és 900 alatti effElőbbinek játszani kéne megtanulni mielőtt tier8-ban ül, utóbbinak pedig hagyni a fenébe ezt az egészet, mert nagyon sok ember játékát rontja el.
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #23758 üzenetére
1-2 hete találkoztam egy alakkal, aki egész meccs alatt csak szerencsétlenkedett, segítségével a nagy lemming train kínkeservesen gyűrte le az ellenséget, miközben 2-3an elbuktunk a másik oldal további feltartásával.
Mikor elérték a mieink az ellen bázisát, már az ellen is ott volt a miénknél, a csodás játékosunk elsőként érte volna el a cap kört, de átrohant azon azzal a felkiáltással, hogy "csak a noobok capelnek" és elindult vissza a bázisunk felé, mikor legalább 4 ellenséges tank foglalta azt, csak másodperceken múlt, hogy nyertünk.Nos én nem kreditért meg xp-ért játszok, hanem a győzelemért.
-
diegho
nagyúr
Ma volt egy csatám 50 120-ban dragon pályán. Bementem középre a házakhoz rám jött egy britt valami (1600hp-ja volt) kivágtam, egyedül voltam látom közeledik 3 piros (E-100, O704, T32) utóbbinak gyorsan véget is vetettem, majd jött a menekülés 400hp-val, nyomomban a két fent említett, plusz egy bat (bőven 2000 feletti eff-el) a bat volt olyan hülye, hogy velem foglalkozzon és mindenáron el akarjon kapni amíg tárazok, annyira buta volt, hogy kiállt a semmi közepére, hogy rám tudjon lőni, az artynk csúfos véget vetett neki, rám sem tudott lőni, mert én már rég elbújtam. Ha itt a bat nem rám vadászik, hanem az artykra, akiket egy 42%-os win rátás T34 védett, akkor veszítünk, de a végén kinyírtam az E-100-at plusz a maradék KT-t, a 704-et pedig reseteltem amíg a másik életben lévő tankunk capelt. Járt is érte az eddigi max xp 50 120-al. Szóval igen, sokszor át kell gondolni mit csináljon az ember.
-
válasz
Patrick76496 #23754 üzenetére
Engem már lőtt ki a saját csapatból arty, mert nem álltam be foglalni a többiekkel.
Ja, csak 1 ellenfél volt, mi meg hatan, az az egy is lapított a pálya túlfelén, mert annyira félt. De ennek ellenére begőzölt rám az egyik csapattárs, hogy én milyen barom vagyok, hogy nem capelek velük. Szóval nem arról volt szó, hogy a capelés volt az egyetlen módja a nyerésnek.
-
Patrick76496
őstag
Ilyenekkel én nem szoktam találkozni. Mindig mindenki az ellenség bázisához siet foglalni. Direkt pingelek is, hogy védjék meg a bázist, általában az az én dolgom, mert senki sem hajlandó velem jönni.
Egyébként meg úgy vagyok vele, hogy inkább veszítsük el, de tudjam, hogy mindent megtettem és nagy mennyiségű sebzéssel halok meg. Szerintem sokkal többet ér pl T-54-el egy 4500 dmg-s vereség, mint egy győzelem 1000 sebzéssel. De te tudod melyik adja a több xp-t, meg pénzt.
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #23754 üzenetére
Hm... és azokat nem utálod, akik nem hajlandóak capelni és miattuk elúszik a csata? Mert nem képesek felfogni, hogy semmi értelme visszamenni a saját bázisra, mert nem ér oda, vagy semmi értelme harcolni a többszörös túlerő ellen, csak úgy lehet nyerni ha minél előbb végig ér a csík és lefújják a meccset.
Szóval inkább capeljen, és nyerjük meg tutira a csatát, és ússzon el az a pár száz xp meg kredit, minthogy véletlenül bebukjuk, mert emberére talált vérszomjas csapat és megpusztulnak a nagy hajtóvadászatban.
-
diegho
nagyúr
válasz
Zeratul #23733 üzenetére
Teszt szerveren mentem vele kb 50 kört, amikor kijöttek a 10-es medek, nemrég E-100 és Maus is tesztelve volt általam, de ettől még éles szerveren nem játszok velük.
Közben látom valaki írt nekem, pár reakció. 1400 eff számomra gyenge, olyan klánban vagyok, ami 3. a globális listán eff-ben, nekem az az átlag amit mi képviselünk és ez 1800 felett van, az hogy ezzel ki ért egyet nem érdekel. Én magamból indulok ki, nekem én vagyok az átlag, nem tudok másból kiindulni, max a klántársaimból, de ők is zömében 1800 felettiek - mondjuk ők sokan istennek képzelik magukat, de általában meggyőzöm őket, hogy nem azok.
-
Patrick76496
őstag
A foglalókat én is elküldeném melegebb éghajlatra. Utálom őket, hiába írom nekik, ne foglaljatok légyszíves, azért is folytatják. Írom még azt is, hogy lazán lehozzuk cap nélkül is, de szarnak rá. Komolyan mondom, ha nem lenne ez a sok foglaló hülye, sokkal jöbb köröket lehetne menni. A végén még maradnak kilőhető gépek, a legutálatosabb szituáció, amikor 1 másodpercre van a kilövéstől, vagy csak ott áll full hp-n, amit gond nélkül le lehetne szedni. Nem bírják felfogni, hogy ez plusz dmg, pénz, meg xp.
De a campelő scout-okat is bírom. Ebben a csatában leginkább az arty csinált valamit, meg én. Tökéletesen kiegészítettük egymást. Én spotoltam, ők pedig lőtték a célpontot. A JagdPzE-100-on kívül mindenkinél többet sebeztem, viszont neki is csak 3200 dmg-je volt, ami azzal a tankkal nem nagy teljesítmény, 600-al több az enyémnél. Pedig hogy fostam a csata kezdeténél.
-
válasz
Patrick76496 #23752 üzenetére
Tegnap este pattantam a grille-ről 150 pennel. Anyáztam is rendesen, mert ő meg telibevert és ki is lőtt. Ő lett volna a nyolcadik killem a csatában, ez után meg a megmaradt 3 másik csapattárs majdnem elvesztette a meccset (csak a grille marad ellenfélnek), mert beálltak foglalni, a grille meg vígan lövöldözte őket.
Amúgy tipikusan agyhalott taktika ez a foglalunk bázist bármi áron dolog. De most komolyan. Volt amit azért vesztettünk 13:8-ról, mert a sok marha mind beállt foglalni, és közben szépen távolról a 2 megmaradt ellenfél kilőtte őket egyenként. De ezek nem kapcsoltak, hiába haltak meg egyesével, tovább maradtak a foglalókörben, és csak forgatták a tornyaikat.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #23748 üzenetére
Én is néztem, amikor pattantam róla. Biztos átkapcsoltak valamit.
Ma a szar arty-zás napja van, annyi a mellémenő, a kis sebzés meg a 0 dmg az spg-jeimmel, hogy... Röhej, hogy egyszer oneshotolja a Churchill-em egy AMX105AM 400+ hp-ról, én meg amikor belelövök (ha egyáltalán eltalálom), akkor alig sebez 100 alatt. Ma is alig sebeztem 50 valamennyit a M6 40 milis oldalpáncéljába, máskor meg egy lövés a T1 HT 400 hp-ról...
-
myckey
veterán
válasz
Dr_Syrex #23749 üzenetére
ne is mond a KV-1 et....
tegnap T20-szal 3x lőttem rá valami 30-50m-ről.....
egyszer elnyelte a hátulja a töltetet....2x pedig sikerült 90 egynehányat sebeznem bele....a TR7 löveggel.....utána nem is tértem magamhoz egy darabig....persze a körülötte lévő tr7-8 tankokat meg sebeztem mint az álom
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Napfénysüti #23732 üzenetére
Még jó, hogy nem szólt hozzá mindenki. Lett volna mit takarítani a topcban
De ha már nagyon nem bírom magamban tartani a véleményemet, akkor erre a legjobb hely a játék OFF topicjaON
Megint elkeztdtem félni a KV-1-től, legalábbis, ha a prémes Matildával megyek. Tudom, hogy szemből kb esélytelen kiállni ellene, de újabban oldalról is alig tudtam sebezni. 10 lövés (ebből 3 gold lőszer), semmi hatás
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #23745 üzenetére
Ma történt valami csoda a T20-ammal ha már említetted mert T34 és KV-5 2 illetve 1 lövése pattant róla. Csak néztem hogy WTF ez a tank néha ilyet is tud!
-
Patrick76496
őstag
Na de ennyire?
A másik ami még meghülyít az az, hogy épp annyira lövök a szikla mögül, hogy ne lógjon bele a célkeresztbe, talán még van is egy kis rés köztük. Benne van a tank teljesen a meglövendő célkarikában, de azért végig a sziklát találom el.
Bementem gyakorlóba, csináltam egy képet:
Itt a képen fal, ami mögött állok, az lenne a szikla. A célpont pedig a szökőkút. Amikor a végén megmaradtakat lőttem ki, azon röhögtem nagyot, amikor a Type lövedéke lepattant a T20-ról!
Még hogy nem lehet róla lepattanni, ugye Napfénysüti?
-
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #23739 üzenetére
ez minden más tanknál előfordul nálam
-
stork13
aktív tag
Lehet, hogy senkit nem érdekelt. Engem igen, ezért született a szösszenet.
Nem az első résszel volt nagyobb bajom. De mindenki erre reagált.
"De azért mert nem áll melléd mindenki aktívan a forum olvasóközönségéből... ezt szóvá tenni és felháborodni?" Ezt nem bírtam értelmezni. Miért kellett volna bárkinek is mellém állni? Nem is kértem ilyet. A fórum nyílt, szólás- és véleményszabadság van, akkor miért ne tettem volna?
Minden esetre érdekesek voltak a reakciók, válaszok.
Örülök, hogy én játszhattam Lucifer szerepét, már megérte egy lélek miatt.
Lucifer balra el...
-
bullseye
addikt
válasz
stork13 #23728 üzenetére
Azért hozzátartozik a történethez, hogy volt itt egy aktív fórumozó, aki mindenért (ennél apróbb dolgokért is) szólt, sőt kereszteshadjáratot hirdetett néha. Ezért visszafogottabbak a kritikák egymás felé, mert akkortájt elég sok értelmetlen vita volt, ráadásul senki nem akarja, hogy kinevezzék utánpótlásnak.
Mellesleg ennél - szerintem - lényegesen durvább megszólalásokra sem nagyon volt reakció, mégsem hiszem, hogy a csendes többség egyetért vele, legfeljebb nem érdekli eléggé más szidása, hogy szóljon érte. Amíg nem érte jönnek...
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #23715 üzenetére
csatlakozom...ez marha jó
kell egy ilyen klán
-
homeless09
őstag
Néha gyűlölöm a Tigert. Egyszerűen annyira vak, hogy 50méterre lévő ellenség eltűnik előlem.
-
válasz
Patrick76496 #23735 üzenetére
Hát, a random factornak nem az a lényege, hogy hasson?
-
Timyyy
őstag
válasz
psycroptic #23712 üzenetére
Mutasd
-
vhw
addikt
válasz
stork13 #23728 üzenetére
Tényleg no offense, de az nem lehetséges, hogy a nagy heves reakciók azért maradnak el mert "I don't care"?
Neki ez a véleménye, az ő véleménye szerint a srác átlagon aluli...
Te meg elmondhatod, hogy te szerinted nem átlagon aluli.De azért mert nem áll melléd mindenki aktívan a forum olvasóközönségéből... ezt szóvá tenni és felháborodni?
Van akit ez tényleg nem érdekel...
(Láttam már ezelőtt mást is akinek megvan a 15 killes achi, ezen nincs mit örülni, csak mert magyar, ehhez semmi köze a player magyarságának.
Sikerült hatos dobnia, kész, nem több nem kevesebb.) -
Tomi0703
addikt
válasz
stork13 #23728 üzenetére
"De mint mondtam igazából nem a kijelentés zavar, hanem a
ráérkező reakciók hiánya. Ergo aki olvasta, egyetért vele,
nemhogy örülne annak, hogy van már legalább egy magyar
játékos is akinek ez sikerült."tehat akkor mindenkinek valaszolnia kellett volna ra?
en lattam a videot es a hsz-eket is de nem ereztem annyi kesztetest, hogy barmit is irjak rola vagy esetleg itt vitaba szalljak mas tapasztaltabb jatekosokkal mert annyira nem erdekel. sztem te se rugozzal ezen ennyit. -
stork13
aktív tag
Az legyen a legkisebb gond, de itt van ez is.
Tesz több kijelentést amiből egy nem igaz (max az ő szempontjából), a másik pedig tapasztalat hiányában nem állja meg a helyét, ráadásul még rá is világít szerénységére.A fair hozzáállás szerintem egy "szép volt, de..." lett volna, nem egy fikázós hsz, alaptalan állításokkal.
De mint mondtam igazából nem a kijelentés zavar, hanem a ráérkező reakciók hiánya. Ergo aki olvasta, egyetért vele, nemhogy örülne annak, hogy van már legalább egy magyar játékos is akinek ez sikerült.
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #23725 üzenetére
A rendszer így van megalkotva, mert átképzésnél/nullázásnál nem %-ok alapján, hanem xp mennyiség alapján von le, és azt ugye tudjuk, hogy a képességek minden egyes %-a egyre nagyobb mennyiségű xp-t igényel.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #23684 üzenetére
Akkor én már nem voltam ott, mentem a bázist védeni.
A T110 különösebben nem annyira gyors, viszont nagyon jól forog.
(#23688) diegho: Éjjel azért nem annyira jó játszani, mert akkor már fáradt az ember, nincs energiája játszani, nem tud koncentrálni. Viszont ugyanúgy mások is fáradtak, a 10 kill-es köröm nekem is hajnali 2 körül lett meg anno.
(#23687) jano_77: Szép kör, grat neki. Viszont nagyon sok lövése ment mellé, és túl sok HE-t is tartott magánál, szerencséje, hogy a KV-1S meghalt. Egyébként meg tisztán látható, hogy végig kedvezett neki a random faktor. Átlag felettieket sebzett, olyan lövései találtak be, amire amúgy nagyon kicsi lenne az esély. Nagy mákja volt.
(#23697) Cooper911: Igazad van, nem rég én is megszívtam. IS-8 töltőjét akartam volna resetleni kreditért, 1,5 skill volt rajta (egy 100-as és egy 50 körüli). Nos a pénzt levonta, de az 50 százalékos skill teljesen eltűnt. Érdekes eddig csak egyszer fordult velem elő, pedig csináltam már ilyet. A Churchill-nél, meg a T-54-nél semmi gond nem volt, persze ott 1,8 - 1,9 skill volt a srácokon.
-
stork13
aktív tag
Ezen nem is vitatkozom, írtam, hogy hatalmas adag szerencse kellet hozzá és a meccset megelőző kakas áldozás.
Magát a kört nem elemzem mert a másik fórumon már láttam régebben, nem volt újdonság. Nekem a kijelentés stílusával és tartalmával van bajom. Illetve a reakciók hiányával, mert ez azt jelenti, hogy mindenki egyetért a kijelentéssel. Ez pedig elszomorító, szerintem...
-
Atlantis
veterán
válasz
Konczi06 #23716 üzenetére
Ugye nem érted félre: az összes lehetséges jármű alatt azt értem, hogy az adott tankkal kifejleszthető járművek, nem pedig az utána következő teljes tech tree. nem nézlek gyengeelméjűnek, félre ne értsd, csak ha 97%-os a legénységed, akkor nem 3 csatát mentél már azzal a géppel, tehát rég elitnek kéne lennie. Ezt egyébként egy sárga rombusszal jelzi is az adott tank piktogramjánál a garázsban, a bal felső sarokban.
Más: tényleg mostohán bánik a TD-kel a rendszer: az imént közel 5500 saját és 1500 felderített sebzésem volt JT-vel, erre kaptam 780 XP-t prémium nélkül. Pénz meg kb. 5k maradt rajta a költségek levonása után, pedig nem sérült a gép...ha sérül is, még veszteségben vagyok egy nyerő csatánál...nincs ez így jól...
-
Paul119
addikt
Victory! Battle: Cliff 10 November 2012 12:24:06 Vehicle: IS-8 Experience received: 8,490 (x5 for the first victory each day) Credits received: 68,598 (fine for causing damage to allies: 360) nya nem is lett ez olyan szar vas
kretén t50 belém szaladt és még én perkálok érte
ez a matilda .. istenem lassabb mint egy mausTimyyy: csak csillogjon?
-
válasz
stork13 #23707 üzenetére
Az tény, hogy csak óriási szerencsével lehet ilyet csinálni, még egy pro játékosnak is.
Kb ezek voltak a feltételek, és ezek semelyike sem a 15 killes játékostól függött:
- majdnem mindhez csak 1 lövés kellett, mert a csapattársak már lesebezték őket
- a legtöbb nem vele foglalkozott, így nem voltak rá veszélyesek
- nagyon béna volt a saját csapat, és az ellenség is
- rengeteg mázli, mert a saját csapat nem lőtt ki egyet ellenfelet sem
- rengeteg mázli, mert az ellenségből nem támadtak rá egyszerre többen, nem kerítették be, stb. -
stork13
aktív tag
válasz
bullseye #23709 üzenetére
Ezzel max az első részét magyarázná meg és csakis az ő szemszögéből. Nem muszáj nézni az XVM-et, lehet nézni win rate-t, dmg/battle-t vagy akármit is. Messze nem átlagos és ezzel azért ő is tisztában lehet. Idézem, jó?
"Én nem játszok éjjel, de lehet egyszer kipróbálom milyen istenként mászkálni a csatamezőn a sok birka között." -
bullseye
addikt
válasz
stork13 #23707 üzenetére
Diegho hivatalos és felettébb szerény meglátása szerint ő csupán átlagos játékos. Ezek alapján aki nála rosszabb, az logikusan átlag alatti. Igaz ezzel némelyikünk a csillám*láma kategóriába esik, holott XVM szerint azért elmegy, de ő nem sokat ad az XVM-re meg egyéb hívságokra.
-
Cooper911
senior tag
Hmm tényleg hülyeséget irtam. Csak akkor csökken ha nincs kiosztva képesség.
-
stork13
aktív tag
válasz
diegho #23688 üzenetére
Na akkor egy flame generálás, mert emellett nem tudok elmenni:
Ha veszed a fáradságot és megnézed a srác statját, láthatnád, hogy nem tartozik az átlagon aluli játékosok kategóriájába, 1401 eff az új szerint. Bár sok a foglalása ami megdobja, de oda is kell érni, hogy ezt megtehesse és az átlagsebzés sem átlagon aluli.
Az éjszakai játékos állomány nem hiszem, hogy rosszabb lenne a nap bármelyik szakában lévőnél. A sok fiatal nagy része már nincs(kivéve péntek, szombat), mert másnap iskola. Hülyéket meg mindig rak be a gép.Mivel éjszaka nem játszol így lövésem sincs hogyan tudod megítélni milyen emberek játszanak, 1 meccsből pedig nem lehet/nem szabad általánosítani. Pláne mivel az egész tök random, kit-kivel tesz össze a gép.
Pár napja olvastam, hogy valaki összetalálkozott veled és mivel többen voltak, ledaráltak. Hja, néha az istenek is elbuknak...
Tettél több kijelentést amiből eggyel tudok csak egyetérteni:"óriási mákkal mit tudnak művelni".
Ehhez a körhöz hatalmas szerencse kellett egy átlagos játékos részére és ennyi. Ugyanez kellett volna egy great player vagy unicum részére is, semmi több, itt a bizonyíték.
Kicsit lenéző volt a reagálásod a srác körére, de sebaj.
Jó kör volt, hatalmas adag szerencsével, gratula neki és nekem nem savanyú a szőlő...Figyelem, szolgálati közlemény: nem, nem vagyok fizetett troll és nem ismerem sem a srácot sem a klánját. Egyszerűen zavart ez a kijelentés és az erre érkezett reakciók.
Ja, hogy ilyen nem volt?! Akkor ezek hiánya... -
Enzolord
addikt
-
Atlantis
veterán
-
Konczi06
tag
Sziasztok! Játszok pár napja a játékkal, de még elég NOOB vagyok ilyen skillek, TP-k terén
A legénységem az MK I-ben 97% egytől egyig. Igaz nem nagyon akarnak fejlödni. Vhol olvastam, hogy el lehet érni, hogy több tp kapjanak, akár az egészet át lehet adni a tankból vagy mi xD Lehet hülyeségeket beszélek, de ha reális, akkor help!
THX! -
Fel
addikt
válasz
Cooper911 #23697 üzenetére
Szerintem nincs abban semmi fura. Úgy működik, ahogy le van írva.
Amit leírtál azt csak úgy idézhetted elő, ha resetelted a másodlagos skilleket.
Ha ugyanazokat akarod használni, akkor miért kell a reset?
Ha azt szeretted volna elérni, hogy 100%-os legyen az alap képzettség, akkor nem értem mi a probléma? Az ilyenkor felszabadított xp elsőként az alap képzettség felfejlesztésére megy, és még ott van a 10% veszteség (kredites reset). Aztán vagy marad belőle valami, vagy nem...Ha skill resettel együtt akar valaki másik tankba bandát ültetni, akkor érdemesebb elsőként a másodlagos képességeket újraosztani, és csak utána átképezni az új tankba. Így megmarad a skill is (-10% xp ugye), és lehet kezdeni 90%-ról*. (*Ha azonos az osztály, ha kreditért képzünk)
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest