- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
gagyenkov
tag
válasz
Plasticbomb #21597 üzenetére
Sajna nincs bekapcsolva, mert valami okos azt mondta, hogy kidobhat miatta a 8.0 óta! Igen most bónusz van rajta! Alapól csak 80000 körül lett volna!
-
Dobi 562
addikt
Szerintem tudod, hogy nem úgy értettem. Ne számítsatok rájuk ha a csapatotokba kerülnek, mert rohadtul nem csapatjátékosok.
A VK2801-el kapcsolatban még régebben beszéltünk róla hogy te inkább med támogató szerepkörben használod és ahhoz való felszereléssel. Nos, lehet hogy átszerelem a sajátomat, mert unom már hogy perceken át megvilágítva tartom a fél ellenséges csapatot és egy darab lövést nem kapnak be, mert mindenki hátul kempel. Inkább megyek én is a medjeinkkel (vagy azzal az 1-2 tankkal akinek van töke a támadáshoz) osztani a sebzést a kis derp ágyúval, legalább a javítási költség össze jön vele.
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #21588 üzenetére
OOOOO
Addig lemarom az arcom.. -
Tomi0703
addikt
Ez az M3 Lee mi az isten f*sza? TD vagy med vagy inkább egyik se? Lehet forgatni a tornyát?
3601 H-n megvan a 100 % legénység. Első körben mindenkinek javítást adjak?
-
vbbb
őstag
válasz
GaburroSan #21590 üzenetére
Ok, akkor nem cserélem le távcsőre. köszi!
Eddig 10.35 volt a töltési idő most biztosan lesz vagy 10.30
-
vbbb
őstag
110%-os legénységi szintnél van értelme a ventilátor adta +5%-nak?
-
joergie
őstag
Segítsetek. Volt már olyan event ahol az su100m1 féláron volt? mert ha mostanában nem, akkor biztos lesz hamarosan
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #21584 üzenetére
Ja, a nagy vadról..
Én a 90 milissel kezdtem, már ahhoz képest is felüdülés a 105ös..
Neked hány csatából jött össze a 120as? -
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #21570 üzenetére
A középső, vagy a legnagyobb ágyúról beszélsz, mint nagyobbik?
-
BlackB1rd
csendes tag
Tud valaki SU-85höz győzelmi arányt növelő tippeket,trükköket?Kemény 260 csatám van a kis döggel,nagyon szeretem,az effem átlagos,de 47%os az arány.
-
mynames
senior tag
Ne EZ tetszeni fog!!!!!
Mire előkerült vesztett 900 Hp-t, de azért megnyertük! Weekend players...
-
zsenya6
csendes tag
Sziasztok!
Kellene kis segítség: amikor belépek a launcherrel(vagy a wot.exe-vel) engedi a belépést és a modulok frissitése után nem megy tovább!
A legfrissebb verziót futtatom, és úgy egyik napról a másikra csinálja ezt!Köszi!
-
Plasticbomb
addikt
Fincsi volt az előző menet. Csata közben meghalt az egerem.... Tapipaddal küldtem meg a végét.... Győztünk... XD 3200 sebés lett a vége Type 59-el.
-
mynames
senior tag
válasz
GaburroSan #21570 üzenetére
És mi van a sebességével? Lassan összehozom én is ,de kicsit aggaszt. Egyébként meg ha összeakadok T28P-vel csapatban mindig besegítek neki. Tegnap montain passon egy Pantherrel toltam ki a hídhoz. Volt is meglepetés a másik oldalon. Későbbre várthatták!
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #21565 üzenetére
Ugye-ugye...mondjuk szerintem a T8-as TD-knek ez jellemző tulajdonsága, a Ferdinand is szenvedés a 12,8-asig és a ISU is a BL-10-ig. Franciáról még nem tudok nyilatkozni.
-
Xmodule
őstag
Ma van a retadráltak világnapja? Vagy nem értem... olyan csatákat bukunk el, hogy csak ugy nézek o.O
-
-
Plasticbomb
addikt
Valaki? Egy alig használt, újszerű jármű!
-
klezzz
tag
válasz
jozefgucci1 #21512 üzenetére
Elég nagy butaság volt most megvenni, jövő héten féláron lett volna...
Egyébként igen újat kell képezni vagy más tanktípusból átképezni. -
vhw
addikt
válasz
Tomi0703 #21560 üzenetére
Amit letöltöttél xvm-csomagot (nem tudom honnan, kiét... virkir az utóbbi időben minden patch után összepakolta az éppen működő modokat egy pakkba...) Abban kellett benne lennie annak a két fájlnak is, amit a wot gyökérkönyvtárába neked kell bemásolni (a többit meg a res_mods-ba ugye), és ezeken felül még a dokan-nak is fent kell lennie a gépen.
-
törölt tag
Apropó! Ma az óra állítás miatt 2x tudom a szorzókat kihasználni?
Ugyebár 02:00-kor van váltás, ez "ma" 2x lesz -
Enzolord
addikt
Valaki, akinek van Prototypeja, elárulná, hogy hogyan kell tolni az elején?
Nagyon bejön a vas, de még csak a 105 milis van fenn ,és így nem az igazi...
Hosszú lesz az út az 50000 XPig.. -
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #21556 üzenetére
Igazából az utcsó mondatodra voltam kíváncsi. Szerintem is baromi jó kis tank, esküszüm jobban bírom mint az e-50-et, mert egy kiscsit lomhább, de egyel lejjebbb lévő tires tank, és az a pen sem kevés szerintem ami neki van, mert a fürgesége mindent kárpótol, plusz a 8.0 óta baromi jól védett. Negyed élettel is simán ki tudok nyírni pl egy kv5.öst (persze ha láma), meg alacsony tieres tankoknak szinte semmi esélye nincs ellene, Komolyan csak egy tiger p tud megakasztani....
Saját tierjéebn a löwetől, a t34től, meg a KT tól félek valamennyire. Még egy IS3-at is körbe röhögök vele... és ki is nyírom.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Taragas #21555 üzenetére
Porsche Tigrisből az Aladárt fogod kifejleszteni és abból a Bélát.
Porsche Tigris: erős frontpáncél, beforgatva képes pattintani a 9-es tankokat is. Az ágyúja pontos és viszonylag gyors is, elég jó átütéssel. Kicsit lomha szegény de cipelni kell valahogy azt a 200mm-es frontpáncélt. Ez a tank megadja azt az érzést amit a Henschel féle Tigrissel kéne érezni.
Aladár: jó végsebesség és gyorsulás egy nehéztankhoz képest. A páncélja a 8.0 óta elég szépen véd a döntöttségének köszönhetően. Az ágyúja nem olyan jó, mint a KT top lövege de ha medként használod a tankot, akkor elég is neki ez az ágyú. És ez a lényege, hogy a gyorsaságát kihasználva lehet menni vele medeket terrorizálni. Nagyon jó kis tank, én imádom.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #21523 üzenetére
Dobi 562: Látom más is nyomatja ezt a tankot most... had kérdezzem meg mi a véleményed róla?
(én ma premmel 70k xpt szedtem össze vele tegnap este 20-at, már csak 18k kell a bélához, de szerintem azt már csak holnap[amúgy is itt az éjfél]....)
Bingisz: A kv5 jó ideje megfigyeléseim alapján nagyon rossz tank lett. Nem is ellenfél, meg folyamatosan pattog a lövedéke mindenről, hiába lő gyorsan, meg az elülső hatalmas gyenge pont könnyű célponttá tette.
-
Bingisz
addikt
Végül is belekerült a 8.1-be a credites prémium golyó?
Az AP normalizáció óta nem lehet normálisan játszani a KV5-el, de a prémium golyó segítene rajta valamit.Vagy csak én nem tudok játszani vele?
-
Mcray
senior tag
Timyyy Grat a Panther 2 körhöz. Félelmetes mennyi lövésed ment mellé még így is hogy teljesen ráfókuszáltál. Gondolom mondtad magadban hogy "Vórgéming fákjormádör"
Az IS 6 a végén mi a tetvet csinált? Ok hogy 175 penje van csak de KV-1S ről csak akkor pattansz ha a teljesen anglézott részre célzol. Hypernoob volt a srác.
Az Aladár a csapatodban meg "No cemment". Végignézte hogy a csapata kifingik, majd amikor összepakoltad őket a városban, jött "segíteni" killt szerezni. Ezeket egy életre eltíltanám a játéktól...
-
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske #21539 üzenetére
Donak library-t letöltötted, feltelepítetted?
---------------------------------------------
Némileg megnyugtat, hogy nem csak velem kíméletlen az MM, bár valószínű nem is az MM hibája, hogy Vér Istvánok özönlötték el a játékot.---------------------------------------------
(#21544) Fel: akárki akármit is mond, az IS-3 egy nagyon jó gép. -
-
emre
veterán
Végre megvan ezzel a kibaszott m26-al is a tank ász.
A csapatot jellemző 5 kill-el és szárnysegéd plecsnivel.Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 27. 20:42:10
Jármű: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 3 884 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 613
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Asszem mára ennyi, ez a csúcs, meg megyek éjszakára.
-
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #21536 üzenetére
Én annyit megcsináltam ma délelőtt, hogy a KV-4-gyel összeszedtem a 120.000. xp-t az ST-1-re és konyec. Pedig szerettem volna menni több tankkal is, kihasználva a 3x legénységképzést. De miután egy T29 körben, a seggemben bujkáló csapattárs Tiger kilőtt, mert az elém kirohanó IS-t akarta lőni, ott azt mondtam ennyi elég lesz.
Viszont a teszten mentem most pár jó kört. Kevesebb az orosz, kevesebb az artista, úgyhogy egész kellemes.
És ezt vissza fogom venni a "rendes" accountra is:Victory!
Battle: Mines 2012. október 27. 20:30:02
Vehicle: IS-3
Experience received: 2 031
Credits received: 45 988
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Chris0321
veterán
válasz
kanyipicske #21539 üzenetére
Hirtelen felindulásból beírod a google-ba, hogy Dokan és letöltöd a programot. a telepítése után már nem lez gond.
-
Atlantis
veterán
Szép....a jó öreg M6, az első "Tank ász"-om azzal lett meg. Régi szép idők...
Más: katasztrófa egy napom volt, szerencsére azért a legfontosabb gépekkel tudtam haladni. Én örülök, hogy csak jövő hétvégén lesz az akció, addig még egy gép árát is összeszedem és még a T30 is beleférhet a vásárlásba...még 40k XP is kell mondjuk.
-
Nah, ez se rossz tank:
Victory!
Battle: Highway 2012. október 27. 19:56:18
Vehicle: M6
Experience received: 4 106 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 50 149
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Ehh, most nézem, 41% a nyerési rátám vele, ezt orvosolni kell.
-
Bingisz
addikt
-
kanyipicske
tag
válasz
kanyipicske #21535 üzenetére
Azt írja: Dokan: Can't install the driver
ilyenkor mi a teendő? -
Dobi 562
addikt
Na, akkor mára hagyjuk is ennyiben, több hülyét nem tudok elviselni, félő hogy olyan TK-zásba kezdek hogy letiltanak örökre....
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tomi0703 #21530 üzenetére
Itt nagyon szépen le van írva a telepítés menete. Ha még nem tettél le róla, hogy használod akkor nézd át mit ronthattál el.
-
Tomi0703
addikt
válasz
HungAryan #21525 üzenetére
és (#21526) utálomyetit: Máe csak a 0.8.0 mappát hagytam meg és a gui/flash mappából mindent kitöröltem. Így jó. Köszi. De mondom én azt az exét nem találtam. Akkor mit csináltam rosszul? Az oldalon leírtakat követtem. Azért is töröltem le egyébként mert nem jelenítette meg a győzelmi arányokat, csaták számát stb. egy játékosnál. Vagy ezt nekem kellett volna külön beállítani?
-
Dobi 562
addikt
Egy jó kör Aladárral. Az elején egyedül indultam az egyik ütköző pontra, szerencsére egy kis szarkazmus után csatlakozott egy T34 és egy VK3002DB is, majd a fél ellenséges csapat legyalulása után a bázison kempelő roppant tehetséges játékosainkat is sikerült mozgásra bírni. Ha a 2 kilőtt Super Pershingből bármelyikben értelmes játékos ül, akkor már a csata elején halott vagyok, így viszont mentem egy jó kört. A Királytigrisünk küldözgette a parancsot, hogy vonuljak vissza, dehát a magyar virtus...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tomi0703 #21522 üzenetére
A res_mods/gui/flash-ből az XVM.xvmconf fájlt. És ezután ne a wot-xvm-proxy.exe-vel indítsd a játékot.
Valamint nyugodtan leszedheted a WoT főkönyvtárából az xvm-doc mappát is ha nem akarod többet használni a modot.
-------------------------------------------
A Porsche Tigrissel azért el lehet bohóckodni 9-es tankok ellenében is. Főleg ha a seggüket mutatják felénk. -
Enzolord
addikt
Valaki tudja, hogy mikor jön a 8.1??
Mintha azt olvastam volna, hogy a hétvégén az orosz szerveren már jön.. -
-
Drenadar
veterán
válasz
jozefgucci1 #21512 üzenetére
nem veszik el, átképezheted más tankba is
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Valaki tudna nekem feltölteni egy tiszta res-mods mappát (XVM stb. ilyenek nélkül)?
Köszi.
-
jozefgucci1
addikt
Helló !
Megvettem végül az S51 ből az OB212 öt. Olyan kérdésem lenne , hogy az S51 -ben is 6 a legénység száma ,de nincs rádiós ( kettő lövész van ) így az OB212-be toborozni kelett egy rádióst ? ! Gondolom a lövészt nem lehet átképezni rádióssá ? Mert ha így van akkor ez elég szemét dolog , hogy már egy 100%-os és 2. képességet tanuló emberem elveszik emiatt !
-
BlackB1rd
csendes tag
Haver screenshotolta...I love hétvége
-
Arpee78
senior tag
válasz
Dobi 562 #21508 üzenetére
Miért frusztrálod magad az XVM-el, nem azt mondtad leszedted? Itt van ez az editor, ha csak egy része kell, olyat készítesz magadnak amilyet akarsz.
Mondjuk csinálj olyat ahol a csapattársakról semmi info, az ellenfélről a szokásos, a nyerési esélyek pedig kikapcsolva.
-
Werewolf20
tag
Elköszönök ettől a fórumtól, köszönöm mindenkinek aki valamikor is segített nekem vagy válaszolt. Sok sikert és lemmingektől mentes csatákat kívánok, Legyetek jók.
-
Taragas
aktív tag
Na ezzel is meg van a tank ACE....
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest