- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
jano_77 #42072 üzenetére
Azon én is gondolkodtam, hogy nem egyedül jutott fel, bár azért reménykedtem, hogy segítség nélkül is sikerülhet.
Amúgy igen, HUNS2-s vagyok ~3 hónapja. Egyébként honnan ismered VaZo-t? Átadom az üdvözleted.
(#42075) marked one94: Az IS-ek meg a KV-3 már csak a D-25T miatt rosszabbak, az a löveg egy hulladék. BP-ről Bingisz tudna nyilatkozni
bár így utólag szvsz viselhető volt (azzal pl 1600 avg sebzés fölött végeztem). A Tigrishez képest a DPM-en és a látóhatáron kívül nem sokkal van lemaradva az M4 45, ezekért viszont kárpótol a fürgeség (ami pl a Tigernél nincs meg) és a jó gun depression.
(#42125) Bingisz: És még a neve is jó.
Duck tales ooh ooh.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Szerk.: Megígérték, hogy kiveszik ezt a szar új FOV-t, de végül b@szták megcsinálni test2-re.. -
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #42107 üzenetére
Most volt a foch-al egy olyan csatám, ahol 35%-ról tényleg ügyességgel, bátorsággal legyőztük -volna- az ellenséget. Hatan maradtunk és már csak egy ellenség, de kevés idő. Kértük a chat-ben, hogy aki közel van a zászlóhoz foglaljon, a többiek a hegyen megpróbálják levadászni az utolsó ellenséget. A pálya prokhorovka, két zászlós, normál csata.. Nem, azért sem foglaltak, hanem kell a frag alapon az összes tank a hegy felé ment még az is, aki csak pár méterre volt a foglaló körtől. A tetejébe egy t54, aki addig spotolt megijedt az fv4202-től és nem akarta magát feláldozni, ezért lejött a hegyről. Kész, mentünk teljes gázzal, de lejárt az idő, döntetlen. Mit lehet erre mondani? Iszonyatosan dühítő dolog, hogy sokan nagyon odarakták magukat és nem sikerült a győzelem az ostobák miatt.
(#42113) Drenadar: ez egy izgalmas kérdés. Attól függ, hogy mennyire ellenálló anyagba csapódik bele. Egy kv13 például belevágott 513-t az amx50100-ba én meg néztem bután, hogy a fenébe sebez ez ekkorát? Talán a 122-es volt rajta, passz.
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #42065 üzenetére
Régen én is a 107 mm-essel használtam de azóta két tankra szétszedték KV-1 és KV-2. A KV-2 kapta meg a nagy tornyot és a 152 és 107 mm-es lövegeket.
Lesz top the tree:Calendar for February 2014
-
Kakumix
senior tag
válasz
jano_77 #42007 üzenetére
És ez mennyiben is érinti a WoT-ot? A Mantle API használatára fel kell készíteni a játékot (a WoT-ról nem hallottam ilyet) és csak az újabb ATI kártyákkal működik.
Mantle API támogatás nem hiszem, hogy lesz, de arra még fogadni is mernék egy óriás pöttyös Túró Rudiban, hogy ha lesz is, nem az elkövetkezendő 1,5 évben.szerk.: Lassú vagyok
-
g85j
tag
válasz
jano_77 #41992 üzenetére
Biz' isten nem beszólás, de azért na.....még nem is olyan rég volt:
(#41877) jano_77 válasza jano_77 (#41872) üzenetére
........"- egyik oldalon tenger part, másikon a szőlős, nem tudom mi a pálya neve - és senki nem maradt a bázisnál rajtam kívül, így viszonylag hamar véget ért az a csata. mindenki tenger partra és szőlősbe ment."Szerk: :
Amúgy nem téma, én sem vágom mindegyik nevét. Nem nagy büszkeség, de ez van -
Simulacrum
senior tag
válasz
jano_77 #41992 üzenetére
Vasárnap már nincs 3x-os, ez már a múlt héten is így volt.
Ha valaki annyira gyenge játékos, hogy csak artyban tudja kiélni a játékos ösztöneit, akkor legalább annyi esze legyen, hogy az ellen fontos tankjait lövi. Hihetetlen mennyire nincs még ahhoz se érzéke az arty-sok többségének, hogy megállapítsa egy adott pályán a veszélyes és kevésbé veszélyes harckocsikat.
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #41924 üzenetére
Ok, akkor tanácsot adok - én, aki T8 felett még nem is járt!
Ha hagyod a T-54-et, és csak az Objectbe veszel legényeket, az ugye fele költség, mintha fordítva csinálnád, tehát ez előny, viszont ilyen magas szinten már szerintem mindenképp kell a képzett legénység a vasba, tehát akár a T-54, akár az Object fog "képzetlen" legényeket kapni, mindenképp komoly hátrány a számára.
Én személy szerint T5-ös vasakban képzek ki akár több generációnyi legényt, mert T5-ben a játékos tapasztalata még kompenzálja a képzetlen legénységet, és ha már jól állnak, mehetnek a magasabb szintű vasakba.
Pl. a jó öreg KV-1-el 3 legénységet vittem el a 100+100-as képzettségig (sixt sense volt a legfontosabb), most abból az egyik van a KV-1S-ben, egy a KV-4-ben, egy meg csücsül a barakkban, és majd megy az ST-I-be.
Szerintem ez a leghatékonyabb megoldás a magas szintekre, egyik hátránya, hogy a legdrágább, mert ugyebár mindig át kell képezni, a másik meg hogy unalmassá válhat ugyanazzal a vassal belefogni az "X"-edik legénység kiképzésébe - bár én türelmes vagyok! -
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #41921 üzenetére
Bocs, de eléggé "összetett" hsz, mint tartasz "második rész"-nek? Az automatikus bant?
Nem játszom teszt szerverrel, nem tudom - mindenesetre ha a véletleneket is beleveszik, és már egyből az első után ban jár, akkor az meg a ló másik oldala!
Inkább valami olyasmi kéne, hogy "X" csatánként 1 db TK megengedett, mondjuk 100 / 1.
Aki 100 csata alatt 2 db TK-t csinál, az akkor is magára vethet, ha nem volt szándékos.Nekem speciel véletlen TK-m talán ha 5 akadt a 4500 csata alatt, de emiatt akkor sem akarnék izgulni egy adott helyzetben...
Hogy írjunk SerB-nek a goldammo nerf ötleteinkről? Szerintem ugyanúgy elküldene a búsba mindenkit, ahogy szokta!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #41872 üzenetére
természetesen délelőtt akart lenni a (de).
Tegnap nagy részt még ISU-al mentem, hogy meg legyen az utolsó legénységi tagnak is a 2. skill 100% és lehessen 3. adni. Hiába sebeztem viszonylag sokat - volt persze betlis csatám is sajna, mikor a csata elején kiszedtek, mert a médiumok áttörtek középen - egyik oldalon tenger part, másikon a szőlős, nem tudom mi a pálya neve - és senki nem maradt a bázisnál rajtam kívül, így viszonylag hamar véget ért az a csata. mindenki tenger partra és szőlősbe ment.
De így is 2500 átlag sebzésem lett tegnap, ami annyira nem rossz szerintem. Viszont így már eladhatom végre az ISU-t. Nem volt vele gondom, nem azért írtam, hogy végre eladhatom, csak egyel kevesebb tank lesz végre a garázsban....több ilyen eladásra váró tank is van, csak be kellene fejezni őket.
MÁS:
Jó lenne, ha a 7végén újra lenne legénység átképzési akció, mert az ISU legényeket át kellene tenni az Obj.704-be illetve a T-54 legényeket az Obj.140-be.
Ez utóbbival kapcsolatba kérnék tanácsokat:
1. T-54 3 skilles legénységét tegyem át Obj.140-be és egy 100%-osat vegyek T-54-be vagy
2. hagyjam T-54-ben a mostaniakat és 100%-osat vegyek az Obj-be?
Melyiknek lenne több értelme, melyik lenne jobb megoldás szerintetek?Köszi a tanácsokat előre is!
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
jano_77 #41872 üzenetére
Áhh Jancsi!
Te is tudod, hogy Serbéknek ez csak egy újabb ok volna a szokásos frázisaik puffogtatására.
Szerintem soha nem fogja a stat tükrözni az épp aktuális skilledet. Feltételezve, hogy folyamatosan fejlődsz, aktuálisan az utolsó 1000 csata átlaga sokkal közelebb áll a pillanatnyi skilled reprezentálásához. Csakhogy az XVM-et tudomásom szerint nem lehet megkérni rá, hogy ebből a halmazból merítse az adatokat.
-
Jo33by
tag
válasz
jano_77 #41797 üzenetére
"Így nehéz játszani, ha ennyire töketlen csapatot kapok..." Oké az emberek is hibásak egyrészt ha olyan a csata Ez már annyiszor lett mondva nem ismétlem miért. De a Wot belenyúl a csatába az még többet tesz. A Wot legalább 25-30 százalékba a sebzésekben belenyúl. Vannak csaták ha megszakadok és egy percig rajta tartom a szükítést aztán lövöm el akkor se talál. Mi ez ha nem a belenyúlás miatt van. Simán kedvez az egyik oldalnak. Na most már mindenféle 250-300 penes ágyúim vannak és sokszor nem megy át olyanon amit el sem hiszek. Valamelyik nap meg is lepődtem mert ritka hogy T-57-el mind a 4 lövés átment egy T-30-ba. Na ez olyan ritka mint a fehér holló. Egyet a legjobb helyzetből is tuti nem adja meg és nem talál..A program úgy van megírva hogy passz...a harmadik lepattanjon...Na ezekért jön a vereség. Mert azon az egyen is sok múlt volna. Életben maradok és még pár lövést beviszek a csata sorsa másként alakul. De már a csata elején elveszi a találatot akkor hiába minden és jön az 1-7 aztán már onnan a többség elve miatt sima 1-15. Ha 3 játékosnak nem ad meg egy lövést ami fontos volna az elején...onnantól kezdve kaparhatunk de már hátrány van.
-
K6000
aktív tag
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #41643 üzenetére
Ha jol emlekszem, akkor nekem egyszer jol megugrott, es amiatt, hogy sokat foglaltam, de ugyanakkor sokat is vedtem, valahogy ugy jott ossze.Szoval ez a 2 tenyezo tuti...esetleg befolyasolhatja meg a tuleles, nyeresi arany, kilott tankok megsemmisules elott arany stb.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jano_77 #41524 üzenetére
Mintha átképeznéd egyik tankról a másikra, választhatsz majd, hogy nagy büntetéssel (ingyen), közepessel (ezüstért) vagy büntetés nélkül (aranyért) váltasz nála szerepet. Miután átképezted az embert, újraoszthatod a képzettségeit, ugyanúgy, mintha a jelenlegi játékban resetelnéd őket.
-
wolfman
veterán
válasz
jano_77 #41477 üzenetére
Szombat délután nekem is ez volt. Beléptem, csata elkezdődik, majd tank semerre (hangja azért megvolt). Kb. egy perc elteltével végigvitte a mozdulatsort amit beadtam. Kiléptem, visszaléptem és visszatöltötte a csatát, ahonnan nem tudtam kilépni. De már a játékba való belépés is 1-2 perc volt.
-
PAWI
tag
válasz
jano_77 #40669 üzenetére
Hát igen, nem lehet vele eszetlenül rohamozni, Tigrishez és a T29-hez képest hosszú töltési idő de legalább cserébe kicsi az átütése is
. Megmondom őszintén, én leginkább támogatom a tigriseket és a T29-eket vele, persze megyek velük együtt a frontra, de inkább akkor dugom ki az orrom, ha az ellenfél ellőtte magát. Így játszom vele tier8-9-be is. Ha top heavy vagyok, és a legjobban páncélozott, akkor természetesen agresszíven játszom vele, ahogy mondjuk a tigrisemmel vagy a kv3-al.
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #40669 üzenetére
Nem vagyok benne teljesen biztos, ez volt a probléma, de délután már egész játszható volt a wot.
-
xtmod
senior tag
válasz
jano_77 #40562 üzenetére
éppen ma lőtt ki egy t44 nem is akárhogyan. négyszáz körül sebezhetne, erre lőtt rajtam egy hatszáz és egy ötszáz felettit. ki s kapcsoltam az egészet. én az e75-el sebzek négyszáz alatt, afölött még nem sikerült, erre jön egy nyolcas t44 és dupla akkorát sebez rajtam. el megy a wg a...
-
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #40485 üzenetére
Feszültséget kellene emelni neki.
(#40492) emre Hiába kapcsolgatod a GPU-t, a CPU attól még le lesz terhelve.
Gyenge az AMD egy szálon, ez van. Sajnos a régi Phenomok nem elegek neki, bár nem tudom 4-4.5 Ghz-en mit tudnak. Ha jól emlékszem egyik klántársam azzal tolja 4 Ghz felett, és neki megvan 40 FPS mindig, proci 80%-os használat mellett - legalábbis ezt állítja. -
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #40433 üzenetére
Nagyobb zoom azt csak te látod úgy, egy kis segítség, a tankod ágyúja még ugyanúgy szór, csak mivel jobban ráközelítesz, mint a "hivatalos" ezért megesik, hogy kimegy a körből a lövésed
Nem jól gondolod, a WOT elég CPU limites játék, ugye 1 szálat használ csak, tehát ha CPU limites nálad a játék, akkor hiába állítgatod a grafikát leljebb, nem lesz több fps-ed.
Látom is mid van, azon a C2Q-on próbálj meg húzni egy kicsit ha tudsz, úgy nyerhetsz pár fps-t.
-
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77 #40376 üzenetére
Szerintem nem szánalmas. Az arty félti az életét, mert valószínűleg a két tierrel kisebb tank a scout, ezért ha azt kilövi félig "megvakul" az ellenség ráadásul nem tudja őt sem lerohanni csata közben.
Mondjuk én az ellenkezőjét tapasztaltam T34-el. Ha egy kis problémát okozok az ellenséges csapatnak, rögtön zúdít rám a tüzérség egy jó nagy adag átkot. Amilyen lomha, nehéz vele menekülni. -
diegho
nagyúr
válasz
jano_77 #40366 üzenetére
Szerver lag. Nekem számtalanszor van az, hogy fedezék mögött álló tankra rohanok rá gyors tankkal, autoaim-al célzok, az ágyú tökéletesen oda néz, ahol a tank van és lövök egy 60 fokkal arra, ahonnan jöttem, mintha az ágyú csöve még mindig másik irányba nézne, pedig nem. Volt olyan, hogy hellcat radley múlott egy ilyenen, utolsó 10hp-s tankra mentem rá előre beállított csővel, kinéztem, megálltam lőttem és a lövés oda ment ahonnan jöttem, pedig a löveg teljesen máshová nézett. Természetesen a lag meter pirosan világított minden ilyen esetben.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #39914 üzenetére
Nyunyu: esetleg tudnál nekem segíteni abban, hogy hol, miként lehet vissza változtatni az ellenfél bázis foglalásakor a csík színét pirosra zöldről?
Mivel meg mindig nem irtad le, milyen modot/XVM konfigot tettel fel ami elbaltazta, max annyit tudunk irni, hogy vakard le.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
jano_77 #39941 üzenetére
Elég szerintem a mappát áthányni az új meghajtóra, de ha már amúgy is elbaxtad valami moddal a játékot, akkor egy ilyen meghajtócsere épp kiváló alkalom a clean installra.
Tudom, hogy nem vezetnél, emiatt is emlékeztem a dologra, hogy ott patáliáztál, pedig csak annyit kellett volna tenned, hogy az elején elmondod a felállást, és bízol a paradicsom ellenfél besorsolásában, a többit már szabad-foglalkozás keretében megoldottuk volna.
Mikor én vezettem az általam rettenetesen gyűlölt Komarin-on volt szerencsénk 88%-os eséllyel indulni. Céljaim kizárólag arra korlátozódtak, hogy megvárjam amíg az ellen kigurulászik az ágyúink elé és a 3-4 előre tolt kvázi spotter bederíti öket, aztán a többiek már gyárthatják is a kechup-ot.
Egyébként meg legközelebb ne ágálj ennyire ellene, hanem add be a derekad! Jó móka volt mindenki élvezte.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
jano_77 #39938 üzenetére
Több másodpercet fogsz látni a csata előtti visszaszámlálásból.
A többi különbség véleményem szerint elhanyagolható kategóriába esik. Magára valamennyit is adó klán nem irányíttat CW-t olyan commanderrel, akinek a gépe még a régi jó tányéros megoldással operál.
Tehát a két héttel ezelőtti apró nézeteltérés tanulsága szerint téged ez a fenti veszély nem kell, hogy fenyegessen. Siddel pont ezen viccelődtünk a csapatozáskor, hogy ki vágja rá hamarabb, hogy D-i É-i oldalra dobott-e aktuálisan a gép. Én azt a pénzt nem erre verném el, hanem esetleg majd egyéb komponens upgrade-re.
-
olcsii
aktív tag
válasz
jano_77 #39699 üzenetére
janó játszani tudni kell
Hozzá szólva az xvm hez: én nem nagyon láttam még olyat hogy egy jó játékos megölete magát mert szar csapatot kapott. csak 1 re emlékszem, de azt meg is értettem
Amugy az XVM egy csalás dolog rengeteg információt le tudsz szürni belőle. de elbűvölnek a színek főleg a piros a gyengémMeglepp a batmobilom de az első 2 csata vereség
remélem cseri és janó segít rajtam
-
mtade
aktív tag
-
diegho
nagyúr
válasz
jano_77 #39471 üzenetére
Ha hetzer-el bekerülsz egy olyan csapatba, ahol gyökök vannak és az ellenfélnél nincs olyan ágyú, ami átütne, akkor nem kell csodálkozni. A low tier hősök pedig egyszer csak bekerülnek ilyen csatába és jön a sok kill. Már láttam pár low tier 15 kill videót, érdekes, hogy az elkövetőik tier8-ban már 1k átlagsebzésre sem képesek.
-
törölt tag
válasz
jano_77 #39093 üzenetére
Rosszul fogod fel!
Ha egy pró campel meg hátul, és a világ végéről sniperkedik, akkor ő csak áttekinti a helyzetet, és kidolgozza a stratégiát, amivel megnyeri a csatát a nooboknak.
Ha egy noob csinálja, akkor pedig egy rohadt sz@rházi, aki arra vár hogy a csapat elvégezze helyette a melót, ő pedig közben a frageket lopdossa.
Ha azt látom hogy egy pro játékos hátul recskázik toptankkal, akkor én se fogok bemenni a zúzdába, hogy lesebezzem az ellent, hogy ő később nagy kegyesen kilőhesse. Ha mások is így döntenek, akkor a végén mindenki vár és nem történik semmi.
Persze a pro játékos aki noobozik, és fel van háborodva, hogy senki se indul meg.Tegnapelőtt éjjel kifogtam egy csatát Campinovkán. A 30 játékosból én voltam a noob.
Volt néhány zöld, de a többség kék vagy lila volt.
Mindenki állt és várta a támadó ellent.
Az első kilövés a 11. percben történt, engem szedtek k, mert hátulról besétáltam az ellen zászlójáig és elkezdtem foglalni.
A vége döntetlen lett 5-4 es eredménnyel! -
válasz
jano_77 #39080 üzenetére
Miért keresne másik játékot? Ő a király nem? Akkor?...
Amúgy pusztán statok alapján szerintem nagyon nehéz megitélni valakit, főleg úgy, hogy a statok is óriási szórással értékelnek. pl. az Eff értékem az szinte mindig magas (noobhoz képest) mellette a WN6 néha szánalmasan kevés. Mindezt úgy, hogy 54% feletti a win rátám a sérülési (kapott/adott) majdnem 3, a túlélt csatáim 46%, a kill rátám pedig (ez most sokat csökkent) 1,6. -
Tiszteletes
aktív tag
válasz
jano_77 #39062 üzenetére
Sorry János bácsi a legutóbbi "hisztis-jancsi" megnevezésért, az FC próba századozás chatjében. Remélem nem sértődtél meg! Csak még soha nem szakaszoztam olyannal, aki még nálam is durvábban káromkodott volna amikor nem megfelelő a szélirány. ( Azóta is very-best: " az ősi mesterséget űző nénik vére száradjon rátok " kifejezés )
-
olcsii
aktív tag
válasz
jano_77 #39062 üzenetére
nem nagyzolásból irom de elég sokszor az én teljesitményemen dől el a csata. (max 20% saccolom)
szóval nincs igazad janoarrol meg hogy noob vagy mi nem tehetunk
Bátrak-é a szerencse
( janót meg fenékkel meg ki két tank elé, nehogy nehéz dolguk legyen)(el halluf, cseris)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jano_77 #38726 üzenetére
Csata hőse medált mindenképpen kapsz ha elérted a kritériumot (6 killre top gunra, 6 sebzettre, amit mások ölnek meg szárnysegéd, stb.).
A híres emberek nevével fémjelzett epikus medálokból mindig a legnagyobb elértet kapod meg. Tehát ha eléred a Poolt, akkor azt adja, de ha eléred a 14 killért járó kimondhatatlan nevűt, akkor nem ad Poolt de cserébe odaadja azt. Ugyanígy, mikor csináltam Burda medált T-54-el (5 artyt tettem el láb alól) akkor nem adott Pascuccit, meg a 4 artykillért járó hogyishívják medált sem. -
Assimilator
őstag
válasz
jano_77 #38676 üzenetére
Az M103 azért kapott sok XP-t, mert:
- túlélte a csatát (bár ezért nem kap 1000-en felül)
- volt 122 bázisvédelem pontja
- volt 6204 HP sebzése
- 2 spot
- 1802 pont sebzés spottolásból
- na meg 22 átütő találata volt, bár azért olyan sokat ez sem számít.Szóval megérdemelten kapott annyit.
-
SoulReaver
veterán
válasz
jano_77 #38564 üzenetére
Köszi
Pedig tegnap voltak durvább ászok is... pl: ez
Furkoo: Köszi
Assimilator: Én is így csinálom pedig. Bár lehet csak a hétvége miatt romlott így le a wn, mert nagyon sok pirossal voltam összerakva, és egyszerűen mindig kikaptunk szinte... Sokszor a medjeink is beálltak kempelni, nem jöttek segíteni spotolni se, semmi... Most úgy ahogy javulgat.
ddt500hu:
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz
jano_77 #38558 üzenetére
Ez így nem egészen igaz, a 10,5cm löveg ugyan jobb mint bármelyik T-54 löveg de a mobilitása sehol nincs a T-54-hez képest (amikor meg volt az 1200 lovas motorja akkor úgy nagyjából hozta az 50-es cruising speedet) egyedül leejtőnek fogsz vele gyorsabban menni. Homlokpáncélja jobb az E-50-nek de a haspáncélja sokkal nagyobb és gyengébb (ez csak 100mm nem 150mm) plusz meglőhetik/kilőhetik a motort szemből. A toronypáncélt viszont fölösleges hasonlítani, annyival jobb a T-54. Egy hulldown T-54 eléggé erős, még akkor is ha nem hulldown IS-7/T32 szint. Camo is hasonlóan összehasonlíthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest