- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #169468 üzenetére
lehet, de nem csak a liberé ilyen ma:
Találat/Lövés: 192 / 282 (68.1%)
Átütés: 135 (70.3%)282 lövésből csak 135 volt sebző, a többi meg a földbe, holdra, napba vagy a jó ég tudja hova ment.
tisztára úgy érzem magam mint egy késdobáló a cirkuszban: akkor jó ha mellé megy, ha talál az baj.
persze tudom fáj ha betalál, de ezt erre játszák. mármint a többiek, mert nekem ma semmi nem jön be.
-
istvansebok
tag
válasz
xAttilax #167725 üzenetére
Már régóta olvasom a hozzászólásokat. Nem vagytok tisztában milyen az átlagos játékosával okmány? A mi klánunk ami csak hobbi klán tiszta piros illetve narancs tagunk van. Nem is elvárás a jó Star, csak játszunk és beszélgetünk, max sh-t megyünk. A CW nem a mi pályának. Jól érezzük magunkat és ez a lényeg. Ha valakit érdekel ilyen hobbi klán ahol nincs elvárás nyugodtan keressen meg privben. Nem mindenki fanatikus😆
-
kchryss
veterán
válasz
xAttilax #167745 üzenetére
Pont hogy csak a recent számít (kb utolsó 500-1000 csata) mivel ez mutatja meg az aktuális tudásod és már elég nagy minta ahhoz, hogy ne torzuljon.
Nálam egyébként azért esett ennyire vissza a wr, mert sok hulladék tankot húztam párhuzamosan. Mióta végeztem velük és normális tankokkal játszom amivel van esélyem befolyásolni a csatát azóta jön is vissza a megszokott 55% feletti.(#167765) @jimmy74:
Jól kielemezted a játékának lényegét, grat!(#167769) @jr1994:
Az egész olasz ágon el van szállva az ászhatár a 6-os tanktól kezdődően. -
kchryss
veterán
válasz
Alapvetően én is úgy gondolom, mint te, hogy hosszú távon a saját teljesítményed határozza meg a győzelmi arányod 40 és 70% között. De ha már kérted akkor mutatok egy olyan recent statot amilyet kértél, méghozzá a sajátom.
Azért vannak időszakok amikor akár hetekig rossz szériában van az ember.
Nekem az előző 30 napi wr-em közel 1 hónapig folyamatosan masszívan 50% alatt volt 1700-1800 wn8 mellett. Akkoriban be is raktam róla egy képet:
Talán most kezdek kilábalni ebből a rossz sorozatból, de még most is 50% alatt a 30 napim 2121 wn8 mellett ráadásul úgy lett 50% közeli, hogy az előző 1 hétben már 58% körül hoztam és az húzta felfelé, vagyis el lehet képzelni mennyit szívtam korábban.
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #167730 üzenetére
ja, kiválasztottad a top 5 klánt, grat. én általánosságról beszélek, nem az epic klánok tagjairól.
de látom kár ebbe belefolyni mert elbeszélünk egymás mellett.akkor is azt állítom, hogy a wn8-at nem igazán befolyásolja a csata kimenetele. mutatok példát, hogy megértsd:
látod, itt vereség, tehát rontja a gyözelmi arányomat, viszont lila wn8 ami emeli a wn8-at.
tehát romlik a winrate és javul a wn8.
és ez igaz forditva is: szar wn8 de gyöztél akkor a winrate fel a wn8 le. ilyen egyszerű és nem kell belemagyarázni semmit."
ez hülyeség, most néztem meg a FAME-t 99-ből 8 játékosnak van 10k csata alatt, TRIGG 99-ből 8 ott is, CSA 80-ból 0.. , LGEND 91 ből 19. MVPS 91 ből 20..."
erre meg annyit, hogy a tagok 5-20%-a. az meg nem kevés.
-
popey37
addikt
válasz
nem osztom a nézeted, bár azt sem mondom, hogy nincs igazad.
viszont azt tudom, hogy lehetsz te bármilyen fun hupilila gamer, ha balfék a csapatod akkor ott a zakó. és ha szopóágon vagy akkor zsinorban több is, ami hosszútávon igencsak rontja a győzelmi arányodat. tehát z szerintem csapatfüggő. viszont a wn8 meg játékosfüggő: kikaphatok én 100x is sorban, ha sok a sebzésem jó a wn8 is a meccsért.
viszont meglestem a wotlife oldalt, elég kevés lila-kék jétákosnak van 10k csatánál többje. tehát azok mind reroll vagy másod accok.megjegyezném, nekem 42k csatával 50,22% a winrate-m, 1360 a WN8-am, totál tudatlan vagyok a wotban, és ez nem vicc.
-
Chris0321
veterán
válasz
xAttilax #162841 üzenetére
Megnéztem a Steam-en, eddig az ETS2-vel ami megvan 2015 óta és akciósan szoktam hozzá megvenni az új térképeket eddig 297 órát játszottam. mivel állandóan bővül, új vontatók, új térképek ezután is használni fogom. Mivel akciósan vettem a játékot és a kiegészítőket is 30-50 % kedvezménnyel pontosan nem tudom mennyit költöttem rá de eddig szerintem 20.000 ft alatt maradtam.
-
-
ooloo
őstag
válasz
xAttilax #162350 üzenetére
Ezzel a kis döggel is tudni kell játszani , mint minden tankkal ... sokan bedőlnek annak , ha látnak egy - két jó kört , aztán csodálkoznak , ha nekik nem megy . Így volt pár hónapja az E 25 esetében is . Akkor is azt hitték , hogy elég ha megveszik , és magától fossa a kreditet . Ja , hogy játszani is tudni kell ? Azt nem írták...
-
Zolee_70
senior tag
válasz
xAttilax #162275 üzenetére
Nem kiemelkedő a statom, de nem hasonlíts már össze 200 WN8 alatti emberekkel.
Nincs bajom azzal, ha valaki kezdő, mindenki volt az, viszont túl hamar jutnak el magasabb tierbe, ahol se térkép, se tank ismeretük nincs.
Mióta elvárás a kék stat? Kitől van ez az elvárás? Őszintén örülnék, ha csak olyan játékosok és jobbak játszanának T10-ben, mint én......
De remélem Te jobb vagy....Egyébként meg mi a fasznak kóstolgatsz?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
xAttilax #161754 üzenetére
welcome. Amiket te élvezhettél, én megkaptam negativba. 3 egymást követő csatámban jöttem ki nulla saját damagel. Egyrészt hülye voltam, és olyan pozicióba mentem, ahova nem jött szinte senki, majd a med is lelépett, engem meg kifókuszáltak egyből a picsába, vagy mondom sehol ellenfél, kicsit előrébb megyek, hadd lőjek már valamit, hát egyből beleszaladtam 3 kurvanagypofonba. Vagy medekkel rohangálnak meg lightokkal összevissza, a mieink suták, én meg az fv183al képtelen vagyok eltalálni egy kibaszott táras medet. Szal most jön a tier 5, vagy a séta kint utrecht belvárosában. Kár, hogy itt nincs red light district, elsétálnék megbámulni a sok túristát.
-
kchryss
veterán
válasz
xAttilax #158591 üzenetére
Ez a baj, hogy nem adják ki mostanában a pontos működését semminek. Pedig ha kiadnák akkor kevesebb lenne a konteó és nem lehetne belekötni ennyi mindenbe.
Régebben le volt írva az mm pontos működése, mióta variáltak rajta azóta nincs. Régebben kiadták a tankok belső moduljainak elhelyezkedését is, most ha kijön egy új tank akkor csak gyakorlóban próbálgatva tudod ezt megállapítani.
Egyébként az xp számítás, kredit számítás és kiválósági jel számítás képletén sem tudom, hogy mi a fenét titkolnak annyira. Kreditszámítás képletét kiadták volna korábban akkor nem kellett volna a karácsonyi bónuszok után naponta olvasgatnom, hogy a játékosok 99%-a szerint nerfelték a tankok kredithozamait, miközben szerintem nem nerfeltek semmit csak hozzászokott mindenki az ünnepi bónuszhoz.
Skill4ltu meglátogatta a wg főhadiszállását, kérdezgette a fejeseket és dolgozókat a kiválósági jelről, de maguk a wg-sek sem tudták neki megmondani, hogy pontosan hogyan működik. Skill szerint eltérő a számítása a ruszki és az európai szerveren legalábbis a tapasztalai alapján így "érzi", de erről sem tudtak neki semmit mondani.
-
jimmy74
őstag
válasz
xAttilax #158237 üzenetére
Nekem nem megy valahogy a nehéz tankkal úgy játszani hogy kihasználjam minden adottságait.
Példa erre a küldetések bár ezt késő kezdtem lehet anno könnyebb volt megcsinálni pár éve míg mostanában ugye nőveltèk a penetrációt meg sok új prémium tank van pazar átütèssel.
Késő kezdtem a japán ágat (type 5-re hajazva)is mostanában inkább nerfeltèk .
Szóval most a t55a ht 15 -tel kínlódok szeretném visszaszerezni az automatikusan beváltott parancsokat az ob 260-ra.
Sebzèsben nem maradok el de kevés a felfogott pattintás...
Tegnap előre örültem is-4gyel remek pozíciót foglaltam el (én így gondoltam marha)egy roncs mögött ...
Hát talán mèg 3000se pattintottam szarrá löttek pedig mozgattam a tankot a torony teteje tudom gyenge de hát esély se volt 1perc alatt kivégeztek.
Valamit nem csinálok jól vele mert vagy nem lőnek rám vagy pèppè szednek.
Így még 12k össz nem lesz meg, egyszerűen nem birok kombináltat csinálni,vagy sebzek de nincs kevés pattintás vagy sok lepattanó van de nincs sebzès.
E-100 zal próbálom legtöbbször néha is4 is-7
E5-tel 50bvel t57-tel meg se probalom. -
galervin93
addikt
válasz
xAttilax #158234 üzenetére
Természetesen sokrétű a dolog, a pályák is el vannak cseszve, pontosabban nem a T7-től felfelé jellemző látótávolságokra vannak méretezve. T5-T6-ban van mozgástér, mert nem szúrnak ki rögtön, lehet mozogni. Felette viszont egyszerűen kicsik a pályák, és nem azért mert túl sok az a 2*15 játékos, hanem mert túl nagyok a látótávolságok. Picit nagyobb (1200m?) és nyitottabb, bokrosabb pályák és visszavágott látótávolságok is segítenének szerintem (kivéve a lightokat, akikét meg masszívan a többiek fölé kellene emelni, a szpotért járó xp-t jobban díjazni, esetleg új medálokat behozni, amiért szintén járna kredit/kötvény, a tűzerejüket pedig csökkenteni, mondjuk max 200-300 alfa legye egy lighton vagy ilyesmi, mert jelenleg teljesen el vannak korcsosulva).
(Van két medem is, amik 8-9 másodperc alatt töltenek, mindkettővel egészen jól megy, így kihagynám a tesztet!) -
galervin93
addikt
válasz
xAttilax #158232 üzenetére
Pontosan... De ez nyíltan ki is lett mondva, illetve hirdetve, hogy a heavy tankok szerepkörét (újra) előtérbe akarják tolni. (Én mondjuk inkább azt mondanám, eltolódott a heavy felé, most amolyan "öszvér"-meta van.)
Az már más kérdés, hogy rosszul oldották meg a dolgot, egy, az összes tankra kiterjedő alaplőszer-egyensúlyozás (van ahol emelés, van ahol csökkentés) lett volna talán a helyesebb út, illetve az arany lőszer átdolgozása valamilyen módon (300 feletti átütéseket elvenni a mozgékony tankoktól, alfa-sebzés csökkentése), valamint teljes átgondolása az életerő és sebzés/dpm-értékeknek (vagy előbbit növelni, de inkább utóbbit csökkenteni kellene, főleg a medek esetében). De hát mit vártunk, ezt a problémát is a rossz feléről fogták meg, ráadásul a lehető legrosszabb módon, szépen lassan csöpögtetik a változásokat, pedig ezt egy patch-ben kellett volna megoldani, minden változzon egyszerre, persze előtte jól letesztelve... -
kchryss
veterán
válasz
xAttilax #158220 üzenetére
Kinek mi fekszik. Centi például egész jó lett a buff óta és én buff előtt is nagyon szerettem. 121-ről meg úgy okoskodok, hogy csak teszt szerveren próbáltam és ott is jó régen. Csak a meta alapján, soft statokat nézve és a streamerek véleményére alapozva húzom le a 121-et, de lehet neked van igazad és jó. Az minden esetre elég beszédes, hogy randomban nem is emlékszem mikor találkoztam vele utoljára. STB-vel nagyon hasonló a helyzet, azt se látom randomban. Kínai és a japán med ágra is várható szerintem egy teljes újraegyensúlyozás, mint amilyet a brit, amcsi és ruszki ágnál csináltak.
Kínai ágnál a wz120-nál tartok, az mondjuk eléggé bejön csak ritkán játszom vele, mert jelenleg nem prioritás megszerezni a 121-et. -
kchryss
veterán
válasz
xAttilax #158214 üzenetére
121 jelenleg talán a legrosszabb 10-es med. Hogy miért avult el? Azért mert régebben az egyik legjobb páncélja volt a 10-es medek közül. Mostanra viszont nagyban nőtt a többi tank átütése és a 121 páncélja elértéktelenedett. Márpedig az az ágyú ami rajta van csak akkor működik ha közelharcot vívsz ahhoz meg elengedhetetlen, hogy ne lőjenek be minden lövéssel.
Egyébként szerintem 1 éven belül kapni fog egy ráncfelvarrást mint az AX, patton és a 140 és újra jó tank lehet belőle. -
Gyuri27
félisten
válasz
xAttilax #157447 üzenetére
Amikor spotolok. Azaz nem lövik a spotot.
Én nem vagyok jó játékos. Sose volt ez titok. Ezt tetézi, hogy pár agyatlan csapat után nem nagyon gondolkozom csak megyek előre.
Azt is láthatod olyan marha sok csatám nem volt ezekkel a tankokkal. A is4-l meg a csatáim javát akkor mentem mikor t9 volt.
Ezzel együtt 1100 felett (wr is 50 és +)van a wn8 és nem 700 alatt.
Az e5-el nem tudok mit kezdeni mióta nerfelték (és a csatáim javát azóta mentem vele).
De ezért mondtam. Én szivesen játszom a sárgákkal, zöldekkel. A pirosak játszanak a pirosakkal. A kékek meg a lilák egymással. -
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax #157447 üzenetére
tier10 tankjaimat megnézheted nekem is, mert kb hasonlóan szar lesz, ugyanis nem megyek velük!
Tankokat húzok, így azokat nézd, amikkel éppen aktívan játszom is!
játékban is mindig azzal jönnek, hogy milyen a statom X, Y tier10 tankkal! de azt már nem nézik, hogy mennyit és mikor mentem vele utoljára. -
e-newsee
addikt
válasz
xAttilax #157008 üzenetére
Én is így tudtam, azért nem értem, hogy adta meg a küldetést az 5. helyezésért, amikor a feltétel a top 3 volt.
Vagy félre van fordítva? Van valakinek angol kliense? Ott mi vagyon írva?
Mondjuk igazából mindegy, a lényeg, hogy meglett.(#157011) notika77:
Igen, ez is olyan, mint a Barátok közt. Kihagysz két évet, és nem változott semmi, csak a szereplők mások.(#157009) emre:
De nagyjából összefoglalva a 6k hozzászólást:
Sírás, frissítés, szerverbug, sírás, frissítés, sírás, vita, sírás, kizárás a topikból, sírás, csaló mod vita, sírás, goldspam sírás, frissítés, sírás, chat hiba, sírás, barát lista bug, sírás, személyes küldetések átvariálása, sírás, személyes küldetések bug, sírás, csalók lebuktatása a topikban, sírás, frissítés, sírás, még mindig chat hiba, sírás, karácsonyi dobozláz, sírás, új orosz ágak, sírás, márciusi frissítés, sírás, és most kb itt tartunk.
Ja, és a chat még mindig nem tökéletes. És holnapra esedékes valami sírás. -
galervin93
addikt
válasz
xAttilax #156788 üzenetére
Nekem nem fog addig tartani.
Utolsó csatában 13 105-ből szedett ki arty egy lövéssel (remélem pár éven belül utoléri, amit elmormogtam utána). Asszem mára ennyi. Tök funny egy tankkal unikumnak lenni, minden mással botnak, igazán intreszting csillagállás kell hozzá, de úgy néz ki ilyen is van.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #156330 üzenetére
Ha nem lenne befolyasolva akkor valakik sokkal tobbet valakik sokkal kevesebbet nyernenek ez nem lesz megvaltoztatva. Pedig nem artana mert rohadtul eszreveheto ha eppen lefele nyomja az MM a WR-t.
Mint most kb. hogy folyamatosan ilyen budosgyokereket rak mellém, arra nem kepesek hogy a közepet figyeljek. Siman felmentem erre 3at hagytak feljonni egy deka sebzes nelkul.
2 perccel kesobb csata vége, 3. lettem sebzésben....
Chris0321: most jon update windowsra is mert 10 éve xarok az intelek, 5-30% sebességvesztés várható. Hardveres sebezhetoseget javitanak...
kchryss: nem volt pofája 70k gold ellővésére mindet pattintani biztos...
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #156317 üzenetére
Mint modntam engem pont annyira érdekel a saját statom mint mondjuk a tiéd.
Sajnos elbeszélünk egymás mellett. Nem arról beszélek hogy velem hogy "viselkedik" a játék hanem arról hogy (mindenkivel) miért kell így "viselkednie". Mi benne a ráció hogy mindenki legyen 50% körüli , stb ? És ennek a mikéntje foglalkoztat.
Elég végigolvasni a topikot, nálam sokkal jobb játékosok is panaszkodtak az ranom faktorra ami időnként ellehetetlenít mindenkit.
Ha már a statomat elemzed, ~20k csata után kezdett el foglalkoztatni a dolog annyira hogy utánanézzek mégis mi hogyan és nézzek róla videókat is. Addig se felszerelés se fogyócikk nem volt a tankokon.Egyszerűen nem volt kedvem és időm sem olyan szinten belemászni a dologba. Sok tankkal csak úgy mentem, minden mindegy alapon.
Én voltam a gyökér piroska csak guruljak párat.
Ha csak azokkal játszanék amikkel szeretek akkor lehetne jobb statom de ez nem foglalkoztat.
Sőt, prémnapot is csak 3-4 hónapja veszek, addig prémium lőszert sem igazán használtam.Ha most kezdeném, másképpen játszanék ez tény, de a játék nem változna.A liláktól például sokszor láttam (már jó ideje nincs xvm felrakva) hogy 10-es meddel elkezd snipe-olni majd mikor már a fél csapat 1-2 lövéses akkor "előbújik" ledarálni őket. Nem egyszer tapasztaltam hogy simán hagyja befoglalni az ellenfelet csak elmehessen artyt ölni vagy ott hagyja a másikat megdögleni csak legyen dmg-je. Ez mind az e-penis miatt van.
Ez mondjuk nem a játék hibája de ezek a dolgok is befolyásolják a statot.No de a lényeg, attól hogy bot vagyok, túl sok sebből vérzik a játék és ez csak romlani látszik. A hd mapokat még megvárom aztán lehet hogy rosszpénz példáját követem.
Az ebből fakadó szabadidőt inkább a családra fordítom vagy más hobbira.
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #156289 üzenetére
Nyílván amíg nagyobb az élvezeti faktor mint a szopóroller addig játszok vele.
Azért mert én nem szarom tele a topikot olyan képekkel amiben a csapat húzóembere voltam vagy tankász lett, attól még nem biztos hogy csak rossz csatákat játszom.
Te is elismered hogy van fékező tényező a játékban, akkor miről beszélünk? Én ezt igyekszem bizonyítani, pár ember meg az ellenkezőjét. Attól hogy én gyenge játékos vagyok még nem fog megváltozni a játék mechanizmusa, ezért kár a nemtudásomat felhozni védekezésképpen.
Elgondolkoztál azon hogy miért vannak olyan csaták amikor minden missel meg lepattan vagy csak kritikus találat?
Az egyik előző csatámban háromszor lőttem meg ugyanúgy, ugyanott a T110E3 hasát. A háromból 1 sebzett a ,másik kettő nem. Értem én hogy kaptam 2 negatív rng-t, de miért kell ezt egy véletlengenerátorra bízni? Ő belőtt mind a 3x és nyert, holott nem voltam bénább csak vele volt az rng.
Egyszerűen csak nem értem hogy miért kell korlátok közé szorítani a játékosokat?
(Legyen az WR vagy bármi más a játékban.)
Ha nem tudnék túllépni rajta már rég abbahagytam volna hidd el.
-
Gyuri27
félisten
válasz
xAttilax #155605 üzenetére
Csak tudod az a baj (és most itt nem védve a siemkákat), hogy igenis az mm javarészt a hibás.
Elvileg (számoljunk kis számokkal) ha t7 tankkal mész 10 csatát. Akkor abból három lesz t7 (ott ugye top leszel). Három t8 lesz. Ott középen leszel (és még egy gyengébb, átlagos játékos is hozzá tud tenni valamit és jól is érzi magát). Aztán lesz három csata t9-ben. Ahol sok esetben free dmg leszel (jó ez túlzás, de sok olyan tank van amivel saját tierjében nem tudsz mit kezdeni pl bp és van néhány aminek sok a +2-t, de ebbe ne menjünk most bele). Valamint egy csata lesz full t7.
Na ehhez képest a meccsek háromnegyedét +1-2 t-ben tolod (ahol több a +t2).
Persze, hogy idegesit és csak a rage meg a cancer megy. Főleg, hogy ehhez társul egy napok óta tartó 30% wr vonat (most nyilván a tök átlagos zöld, narancs játékosokról beszélek).
Aztán ehhez még vehetünk egy jó maprotát. Mikor is nagy vassal sokkal többet dob pusztára. Míg td-vel városban szopsz javarészt. -
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #155478 üzenetére
"milyen az a jó rng?"
Mondjuk ami legalább 75%-ban eltalálja a célpontot és át is üti a gyenge pontját.
"miért áll érdekében a WG-nek, hogy mondjuk neked rosszat adjon és pl nekem jót? vagy fordítva?"
A miértjét nem tudom, de balanszol a játék, törekedik az 50% körüli wr-re. Szerintem meg tök mindegy hogy a wr 60%-os vagy esetleg egy 88% unikum nyír ki.
"a kékek és a lila játékosok között miért van minimális összeesküvés elmélet hívő, míg 1300 alatt majdnem minden második játékos szerint "szopatja a játék"? "
Leginkább a wn8-al foglalkoznak, tojnak a wr-re.Hidd el a jó játékosok között is bőven van aki minden hibáját a játékra hárítja azonban a balanszolás nem elmélet.
"Ők valami kiválasztottak?"
Nem hiszem.
"Miért nem tudják az emberek elfogadni, hogy középszerű játékosok és kész??"
Én tojok a statomra, (főleg máséra
) nincs semmi értelme nézegetni hogy mi merre hány méter.
Őszintén szólva nem is tudom milyen játékos vagyok, nincs xvm felrakva és nem is tervezem. Annak is örülök ha középszerű vagyok de ettől még a tények tények maradnak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #155487 üzenetére
Az abszolút vállalhatatlan dolgokra költöm illetve ha valami nagyon felqr akkor arra tolom el, abbol meg nem sok van. Annyi free xp-t meg nem lehet összeszedni hogy mindenen kiváltsd a stock gunt.
Illetve jövök a classokkal és szakaszozással is mint statkülönbség-képző.
-
hitman77
senior tag
válasz
xAttilax #154993 üzenetére
Ez igaz, és valószínűbb, hogy a kínai med ágon indulok el, mint a heavyn. Heavy-m már elég sok van, azzal kezdtem a Wot-ot. Kicsi rá is untam, jobban szeretem a mozgékonyságot mostanában.
SoulReaver: akkor gondolom a T-34-3-ról is hasonló a vélemény. Az ágyút kivéve, szinte azonosak.
-
SoulReaver
veterán
válasz
xAttilax #154910 üzenetére
Volt egy rakás free-m, átváltottam
Nemsokkal jobb a 10-es.... Mindenki goldot lő rá, azt birom, hogy menet közben szemből belövik, holott csak a hasa meg a kupola a gyenge... Szemből. De amúgy jó lenne, csak elvehetnék a goldot mindenkitől.... Meg a badgert nerfeljék....ocsmány op szar.
Holnaptól a nickem Eggsy_K Csak a kedvedért..
-
Luperator
tag
válasz
xAttilax #154881 üzenetére
Jött már velem szemben vk 100, aki nem tudja hogy forgassa azt a kockát, szétszedik. Biztos láttál már te is full oldalát mutatót belőle, én igen, nem is egyet. Aki tudja használni én azt mondom egészségére. Ha heavy, legyen már valahol kemény, legalább az eleje.
Most néztem Quickybaby videóját a vk 168-ról, yolózni azzal se kell és látszik, hogy mivel az is kocka ha egyszer mellé, mögé kerülnek nem pattint semmit. Egyébként a modellje és maga a tank is tetszik. De azt is látni lehetett, hogy frontból most még nem játszotta be senki a kupolát meg a géppuskafészket de idő kérdése mint a Liberténél.
-
válasz
xAttilax #153872 üzenetére
Scorpion G-t rühellem a csatatéren, mert a kis genya nagy pofonokat oszt le, szóval még annak is örülnék vagy végülis bármely tier8 premnek.
Alapvetően azt vettem észre magamon, hogy ha egy tank átütése megvan 200+,akkor már jól tudok vele érvényesülni szar mm mellett is.
@jano_77: Már te is tűkön ülsz
-
galervin93
addikt
válasz
xAttilax #153808 üzenetére
Dánke!
Bő 3000 kombinált kb. szinten tartás (90% körül, picivel felette), 4000 már simán emelte, 5000+ akár 6-7 tizedet is dobott.Közben az Indiennel. Nem merek menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest