-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
istvansebok #217913 üzenetére
Hajrá! Hogy megér-e annyit az attól függ mennyi kredited van és milyen tankállományod.
Nekem csak 45m kreditem van (plusz 50-60m bármikor eladható fogyócikkben és felszerelésben), így én még gondolkodok rajta, hogy megér-e nekem 4-5 milliót.
Napi 2 óra játékkal befolyik 1,5-2m, de nem tudom, hogy megér-e 5 órányi bevételt -
kchryss
veterán
válasz
istvansebok #179953 üzenetére
Melyik a "beszálló nyílás"? A kupola tetejére gondolsz felülről? Ahhoz helikopter kéne hogy belőhessem.
-
dokee78
félisten
válasz
istvansebok #167773 üzenetére
Viszont,ha sokat teszel hozzá,akkor is lehet sok bukta.
Míg a WN8 növekszik bukó,de magas sebzésű csatával is. -
Razermazer
őstag
válasz
istvansebok #163154 üzenetére
Jah ez igaz Oroszország apó és anyó állította meg a németeket nem az önfeláldozó hősök. -40 -60 megtette a hatását, senki nem tanul a másik hibájából. Talán Napóleont kellett volna kicsit tanulmányozni, kétszer ugyanaz a cumi, huszáros kalandnak indult mindegyik aztán, tömegmészárlás lett a vége. Oroszországban csak nyáron lehet harcolni, akkorák a távolságok, a németek túlvállalták magukat, ha a háborút 41-42-ben kezdik lehet nem így nézne ki Európa, addigra modern harceszközökkel rendelkeznek, a gyalogság és utánpótlás már motorizált fázisba ér, ami náluk borzasztó nagy hibának bizonyult.
Hát ha bekacsolod a feliratot jimmy akkor már magyarul is láthatod: Panfilov 28 gárdistája ez a címe magyarul
-
ddt500hu
veterán
válasz
istvansebok #162317 üzenetére
Én 3-4x kitöröltem (mert visszajön) aztán most éppen jó. Úgy 12 csata óta nem lépett ki.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
istvansebok #155412 üzenetére
Tradicionális, de nem kell kifullozni hozzá.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
istvansebok #155213 üzenetére
Hello!
Az tiszta sor hogy elférne benne még némi ramocska.Csak azt nem tudom értelmezni hogy miért az r4 az alapértelmezett az r5 helyett, és miért nem tudom átállítani.... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged