- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #138630 üzenetére
Mennyit néztél az adásból? 10 percet?
A 9 csata alapján egyáltalán nem lógott ki a csapatból. A ruszki csapat ma egyértelműen jobb volt, megértemelten nyertek ilyen arányban is. Jobban reagálták le a dolgokat.(#138634) @BÁ Nutrition:
Tiger P fullos volt, látszik a tornyon. 300 csatája van vele 300 átlag xp-vel így volt ideje kifullozni.
Ritka, hogy az oi eldobja a tornyát jól beszartam amikor felrobbant.
Miután kilőttek át tudsz "ülni" a többi életben lévő tankba és onnan nézni a csatát. Megnéztem volna közelebbről mit csinált a comet, vagy mit nem. -
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #138271 üzenetére
Nálam a "jutalom" minimum 3 nap ban lenne az ilyen öngyilkosoknak. Hányszor szívtam a med vagy light "molesztálj 3 artát" küldinél az ilyenek miatt, csak egy hajszál választott el, hogy elkaphassam az utolsót, de az inkább a vizet választotta
nyilván nehéz azt a kb 30 másodpercet kivárni...
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #138271 üzenetére
"Vagy hogy a tomato majd a low HP-s medjével neked ront és Ő hal meg?!?"
Ez nem is a valóságtól elrugaszkodott dolog! Már én is jártam úgy, hogy lowHP-s tankok nekem rongyoltak és ők pusztultak el... Sokan elfelejtik, hogy az artyk ugyan papírból vannak, de jó sok tonna papírból... -
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #138232 üzenetére
Ez az igazi méreg nem a CIÁN! Ezzel a körrel 3 Obj.260-as arty küldi is teljesült volna (első feltétel - SPG-10, 13 és a 15 még kitüntetéssel is), de persze, hogy más volt bekapcsolva!
SPG-15 esetében megnézné nekem vki, hogy a 3500 dmg jó akkor is, ha én osztom ki vagy csak, ha a csapat lövi, tehát asziszt sebzés?!? Mert ez utóbbi esetben szerintem sosem lesz meg. Pláne úgy, hogy most is írtam, hogy sokkal több sebzést láttam,amit az én láncolásom illetve stunom alatt lőttek, mégis csak szaros 449-et írt az összesítőben!? -
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #138028 üzenetére
Mert agyat nem adnak mellé maximum csak aranyat.
po1son : ÉN még nem kaptam pihenőt a "semmiért". Volt hogy belelőttem a társamba és kaptam ban-t de csak úgy még nem fordult elő.Pedig abban biztos lehetsz hogy sokan reportoltak már az eddigi csatáim során.
Lehet hogy másért kapott?
De legyen igazad,tegyük fel hogy számít.Van erről valahol info hogy mennyi report kell egy ban-hoz?
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #137830 üzenetére
Látod, ezért tart itt a játék. Mert az emberek asszisztálnak a power creep-hez, ahelyett hogy bojkottálnák ezeket az új szarokat. Megint készül egy új OP prémium tank, még ki sem jött és már meg is akarod venni. Nem elég jó az az undormány VK 1001P pattintani?
(#137825) jozefgucci1: bocs
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #137658 üzenetére
LOL..... nagyon fontos a tier 2-3-as tankokat átdolgozni mikor a többség freeből átugorja őket mert kvázi értelmetlenek.A többi játékos meg (mint én) kb 2-3 jól sikerült körből kifullozza és eladja.
Foglalkoznának inkább a spotrendszerrel,spawn rendszerel,MM-el,térképek cserélgetésével,stb.
Régebben több térkép volt,miért vették ki őket? Változatosabb volt a játék.
Milyen jó lenne ha visszaraknák őket,a régebbi játékosok még emlékeznek jobb poziciókra a sok agyhalott meg csak menne bele a darálóba.
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #137654 üzenetére
Nekem nem a map rotációval van gondom, hanem azzal hogy még mindig bedob azonos szintű csatába az egyik oldalra 4 heavyt, a másikra 8-at. Főleg mikor full 7-es csatában Pilsenen történik meg ez, én Leo-ban ülök, és persze az ellenség 8 heavyjéből 3 db O-Ni..
Amúgy más is észrevette, hogy az új MM hajlamos az azonos tankokat egy oldalra dobni, akkor is, ha nincsenek szakaszban? Mondjuk az egyik csapat kap 4 db IS7-et, vagy ilyesmi. Néha zavaró tud lenni.
-
Argh!
aktív tag
válasz
jano_77 #137442 üzenetére
Statpaddernek hívsz mást miközben állandóan az xvm-el vagy elfoglalva, ha 1 napig nem működik már rosszul vagy.
Állandóan itt sírsz meg másokat sértegetsz , tele szemeteled itt a fórumot mindenféle használhatatlan információ nélküli 0 érő kommentekkel , ez ezt csinálta az azt csinálta és hasonlók... grat neked....
Mindenki úgy játszik ahogy akar... -
válasz
jano_77 #137364 üzenetére
Amiket konkrétan abban a listában látsz, azok pont oda kerülnek, ahova kattintottál, vagyis egy külön slotba. A felkiáltójelek azért vannak, mert jelenleg nem használhatóak, mivel hiányzik az a felszerelés, amit javítanak. Pl. a képeden látható Stabilizer Geasing akkor tehető fel, ha van Vertical Stabilizer a tankon, mert annak a hatékonyságát javítja még tovább.
-
Stanislav84
tag
-
-
IMIIKE1998
őstag
-
Razermazer
őstag
válasz
jano_77 #137014 üzenetére
Köszi a választ, egyébként azért kérdeztem ezt, mivel a churchill 3-at és excelsioromat ezek vannak nekem mint prém tankok, nem dobálja fel csak tier 5-be és 6-ba(Viszont szakaszba már ezekkel is jártam tier7-be vért izzadtam teszem hozzá, ha csak szimplán egyedül megyek akkor nem dob fel a szakaszban is mindenki tier 5-volt!!!!). No sebaj majd ügyeskedünk, próbálok nem meghalni azonnal a magasabb tierben. Igen kicsit kacifántosra sikeredett, a tegnapi dorbézolás hatása még tart
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #136690 üzenetére
Napról napra változik a véleményem a játékról..
Egy biztos...
A pöccs megjelenése után csak artyzni mertem..azota újra tolom a többi megszokott ágat..egyre jobb tapasztalatom van..de a kábítás aklor se tettszik...az hogy az artyk kevesebbet sebeznek..de pontosabbak lettek az tök jó...
Az meg a másik elég sok olyan csatába dob ahol nincs arty vagy csak 1 van..és annyira nem zavaró...
Köszönöm hogy ennyire ráérsz... -
-
lacibacsi
addikt
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #136432 üzenetére
jano_77: nem én kezdtem, épp azt igyekeztem jelezni, hogy tök felesleges újra és újra felhozni ezt a témát, ahogy a kolléga teszi.
Amúgy meg kb jól látod az M10-et. Nekem 5 skilles legénységgel egész jól működik (magamhoz képest), de nem véletlenül limites, nagyon érzékeny jószág, ha hibázol véged van. -
emre
veterán
válasz
jano_77 #136400 üzenetére
De legalább elmondhatjuk, hogy tervezett, menetrend szerinti a leállás.
Ha nem csak az epe fröcsögne belőled, hanem olvasnál is néha......
(#136411) notika77
ommájgäd, akkor elmondom eccerűen hogy bárki megércse
Mindössze arra céloztam, hogy napok óta gond van ilyen idő tájékában, lassan fel lehetne rá készülni. -
emre
veterán
válasz
jano_77 #136358 üzenetére
Szerintem is egy kalap szar a gyári.
(#136357) Jolet
A fentiekből adódóan már kerestem, de nem találtam. Valószínűleg kell még egy kis idő mire készül újabb verzió. Nem adom fel, mert a szerver oldali célkereszt is van külön, mert abból sem az igaz amit a wg használ.
mod: nem voltam valami figyelmes.
[9.18] Battle Assistant v.1.3.9 — best modification -
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #136350 üzenetére
Legyél prémium tag és akkor ki tudod szűrni amit írok. De most komolyan, te már mindenen besértődsz? Írtam egy félig poénos választ, valószínűleg mod még nincs rá.
(#136353) Imilenni: persze, elég béna volt. A képhez: a 6-os 7-es svéd TD-knek van vagy 20mm páncélja, azokat bármi belövi repesszel.
Mondjátok hogy nem lehet heavy-vel játszani az artyk miatt, úgyhogy most csak azokkal játszottam.
Kép 1 mines 3 arty, Kép 2 3 arty de ez ensk itt sok vizet nem zavartak. Ezen kívül a 9 csatámból egyszer volt 2 arty, a többiben egy vagy egy sem. Nem zavartak különösebben. Ja, és lightból sem volt sok, sokszor egy sem. Illetve mentem a végén egyet Grillével, mert full 10-es csatában nagyobb az esély a küldetésre, persze hogy tele volt 8-asokkal
-
Stunts666
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #136237 üzenetére
Annyi érdekelne még, hogy ha simán rányomok a cserére, akkor a felszerelések (periszkóp, venti, rammer, EGLD, stb) illetve örök festéssel mi lesz? Visszakerülnek a garázsba, festésért a gold vagy hogy van ez? Le kell venni esetleg előre 10 goldért a felszereléseket?
pls gyors választ, mert sajnos el kell mennem, kevés időm van a cserére.
(nem szeretnék úgy járni, hogy a WG észbe kap, hogy nagyon is kelendő ez a csere dolog és beszünteti
)
-
4580693
senior tag
válasz
jano_77 #135824 üzenetére
Tegnap voltam hasonló cipőben. Azt hiszem, látszik, hogy a fejlődés tagadhatatlan. Igaz, ez visszafejlődés.
Igaz, tegnap összevesztem egy horvát játékossal. Tier nyolcas csatában voltam a hatos svéd prémmel, ő meg egy sp-vel. Sorban jelentgetett fel mindenkit, köztük engem is, hogy nem segítettem/segítettünk neki (siegfried-line, támadás). Persze, ez nem igaz, mert távolról lőttem az ellenfelet, és mondtam is neki, hogy ne várja el egy hatos medtől, hogy 1v1-ben fogok harcolni az ellenfél 8-as tankjaival. Erre megint reportolt, mert rasszista megjegyzést tettem rá, ami szintén nem volt igaz. Ezután persze megkapta a hvratka gipsy megszólítást. Onnantól kezdve csak vereség vereség hátán.
A srácak a wn8 - a pont fele volt az enyémnek. Direkt megnéztem, hogy valóban volt-e oka pofázni. Hát nem volt. Ugyanannyit lőttem, mint ő az sp-vel, kb. 1500 körül. -
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #135827 üzenetére
Képzeld felfogtam hogy csak az eredményeknél íratod ki a százalékot. Csak egyrészt ott sem számít semmit, másrészt jobban járnál ha teljesen kikapcsolnád a stat megjelenítését és kipróbálnád anélkül a játékot egy-két hétig. Én is több évig használtam xvm színezést, vagy 3 hónapja kapcsoltam ki és nem hiányzik. Úgyis látszik az emberek (?) helyezkedéséből, mozgásából hogy jó játékos vagy éppen bot az illető.
-
Dr.Én
veterán
-
SoulReaver
veterán
válasz
jano_77 #135805 üzenetére
De nekem az 50B-vel jobban adta volna ma, mert nagy kedvencem, de nem hagyja ez a tetves gané játék.. ):
(#135806) jr1994
Valóban voltam ma kék, de vicces sztori volt...
Patriot+westfield, top tier, ellenfélnél platoonba 2 tier6 fv arty,(egyik kék a másik sárga) csak engem lőtt, bárhova mentem, minden fedezék mögé durrogtattak... Mondom a K. anyátokat, de mind1 volt, mert buktam a kört. Két csatával később, Highway, ugyan az a platoon, csak velünk voltak....
Csata vége fele kilőttem a kéket, mert biztos ő volt az "ész"...
-
jr1994
addikt
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #135537 üzenetére
A "közelharc" esélytelen egy pár napos előélettel . Távolról meg .... nem úgy van , mint a III. szinten . Ja.. léptem egy szintet , ha még nem mondtam volna ( IV. szint , pince ) . Panaszkodtam a III. szintre ... most visszasírom .
Céltáblára van idő célozni , de ezek mozognak
Tanácstalan vagyok , mint egy kisközség .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest