-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Szinte mindegyik tank szemből leggyengébb pontja a lower glacis plate és a parancsnoki kupola. Ezt az ökölszabályt elég megjegyezni, meg a néhány kivételt (pl. KV13-nak a lower glacis plate-je is elég vastag, a torony vékonyabb). Vannak persze más gyenge pontok is, főleg, ha az ágyúnak jó a penje, de ez szinte mindegyikkel működik.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Rossz helyen lőtted. Tegnap egy Ferdinek a Comet 148 pen-es ágyújával, gold nélkül vittem be az utolsó lövéseket, szemből. A lower glacis plate itt is vékony - csak ne a vastag függőleges, hanem az alatta lévő vékonyra lőj. Kicsi célpont, de itt bemegy. Meg természetesen oldalról-hátulról, ha van rá lehetőség (trackolás és megkerülés után).
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
Azért nem olyan rossz cucc a Black Prince. Igaz, ma csak hetedszerre sikerült ledupláznom, de nem rajtam múlt. Ötször top sebző voltam és nem is mindig top tierként. Az sem igaz, hogy könnyen belövik, csak kicsit be kell forgatni. Saját tierben 1000 feletti pattintás sem ritka. A csigalassúság... nos, mégis csak heavy-ről van szó. Sík terepen 20km/h. Az ágyú pedig korrekt műszer! Gyorsan céloz, gyorsan lő, kicsit sebez, de ha pattan akkor hamar lehet korrigálni vagy APCR-re váltani. Fordulékonyság az nincs, kb. arra jó, hogy mielőtt rád lőnek beforgasd a jószágot. Ja, és a két ágyú közt alig van különbség, így az alapágyúval is játszható.
---
Na, összekapták magukat a fejlesztők! A Hydro eredményei is felkerültek a weblapra, bár még így is 10 csata eredményét hiányolja a Noobmeter. Lehet, hogy komolyan gondolták azt a múltkori premium tankos dolgot.
-
mbazsi
tag
Én a helyedben nem feltétlen erőltetném a francia light vonalat, csak ha elég tapasztaltnak érzed magad hozzá.
Én beleestem abba a hibába, hogy az egyik első vonal volt amit indítottam, és sokáig nem volt élvezetes. Az első tank amit igazán élvezem az az AMX 13 90 volt. Amikor az ELC-nél jártam, még nem volt olyan pályaismeretem, és rutinom, ami ahhoz a tankhoz kell, lehet idővel visszaveszem. Az AMX 12t okozott nagy mosolyokat, de csak egyszer-egyszer.
Ahhoz a vonalhoz szerintem csak akkor nyúlj, ha már pár ezer csata van a hátad mögött.
Ha az orosz KV vonalon elmondásod szerint elgondolkodtál azon, hogy szüneteltesd a játékot, mert nem igazán jött a sikerélmény, akkor ezen egész biztos meg fogod tenni.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Ezt mondtam, 1500 arany az ára, szorozva 400-zal, az 600000, osztva 2, mert ugye mindig csak a felét kapod meg, az 300000 ezüst..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Stigma.HC
senior tag
-
szallasi007
őstag
A Prince borzalmas szerintem, sebessége olyan mint a csiganak, nincs pálya ami fekszik neki. Kb akkor van esélyed kört lehozni vele ha saját tierbe dob de az meg fényévente egyszer van. Konkrétan arra jó hogy a saját csapatodnak egy bunkerrel gurulsz előre amit persze mindenki belő. Én szenvedek vele nagyon
-
scyllarus
veterán
-
-
Valentin90
tag
Ezek szerint újra visszajött a kedv a szovjet heavykhez?
Egyébként nem kell bosszankodnod azon, hogy a KV vonalat választottad az IS helyett. Az IS vonalon ugyan ott van a KV1S, viszont ilyen formában max csak 2-3 hétig marad, mert jön a 9.3, amiben teljesen átváltoztatják a tankot. Én is ezen a hétvégén még kiélem gyilkos hajlamaimat a Hellcattel és a KV1Ssel és utána eladom őket...a KV1est legalábbis biztosan, mert mennek a legények az ISbe. -
scyllarus
veterán
Nehéz eldönteni néha. Ha éppen 3 másik tankkal csikicsukizik az ember, akkor nehéz artyelkerülő mozgást végezni közben. Ha meg azt csinálom, akkor a 3 tankkal nem foglalkozom = nem csinálom a dolgomat. Tehát sokszor kapok úgy találatot, hogy tényleg el tudnám kerülni, de akkor haszontalan vagyok a csapatomnak, mert lapulok és nem sebzek.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
A Zéé
addikt
a KV1- is olyan tank, amivel ki lehet állni középre mert pattint rengeteget.
Ha szemből lövöd, akkor a függőlegesen álló vékony sávokat kell lőni,a döntött részeket felesleges. Vagy ha oldalról lövöd az alsó görgők fölé célozz. A tornyát lőni felesleges, az pattint sokat. Még a kv1s-t is képes.
Angol td-knek meg szemből csak a kupolájukat érdemes lőni. Nem kell minden tank minden egyes mm2-ét bemagolni, de van pár ilyen kemény dió, amiket idővel úgyis megnézel hol érdemes lőni, és azokat azért kb meg lehet jegyezni.Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
már annyiszor mondták neked, hogy ehhez a játékhoz türelem kell, és tanulni kell.
T5-6 környékén már pláne. Van egy csomó olyan tank, amit hiába pukkogtatsz csak úgy totálba, még az atyaúristennel se fogod átlőni, ugyanakkor vannak olyan pontjai, amiket simán át lehet, csak meg kell találni. Azt nem tudom milyen tankokkal van bajod, mert az nem rémlik, hogy beírtad volna, de itt már vannak olyanok mint pl az usa heavyk tornya, meg az angol td-k szemből, amiket nem igazán lehet még kv1s-el sem belőni, csak a gyenge pontjaikat.Just a simple Lineman...
-
Chris0321
addikt
Mikor én kezdtem a játékot 3 tiernyi volt a különbség és nem volt kreditért gold ammo mégis fejlődtünk és játszottunk a játékkal. Most sokkal könnyebb dolga van az embernek ha alulra kerül a csatában jobb ha nem azt nézed hol helyezkedsz el a ranglétrán hanem azt mit hozhatsz ki belőle.
-
rlazol
veterán
tegyél rájuk modulokat, festést, fejleszt a legénységet. Meghálája a tank a törődést.
de a legfontosabb, h te magad is tanulsz közben - pályákat, tankokat.srácok, nem jár kitüntetés ha egyedül maradok artyval és lehozom a meccset?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
nem a magasabb tier-ű tanktól fog jobban menni a játék.
Ismerni kell a gyenge pontokat és azokat lőni +2 tierben.
Felismerni, ha rossz szögben állsz, mert akkor aztán lőheted a gyenge pontokat.
Felismerni, mikor kell visszavonulni/elmenekülni.
T7-essel én már pattintottam borsikot, E50-et, teknőst, IS3-at, IS6-ot, T34-est... Ugyan sokszor csak mázlifaktor, de ha ezeket tudja esetenként pattintani, akkor nyilván alacsonyabb tierből alapból nem lövöd át csak úgy.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
scyllarus
veterán
Stock tank majdnem mindig szívás. A T-150 a top ágyújával lesz T-150, addig csak egy lassú, páncélozottabb KV-1, egy tierrel feljebb, ami tényleg szenvedés. De megéri, utána nagyon jó lesz!
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jozefgucci1
addikt
Azért fullosan mint minden tanknál egészen más lesz a helyzet . Majd ha lesz Tier10-es tankod akkor talán picit másképp fogod érezni , de akkor sem leszel annyira egyeduralkodó . Szinte csak akkor megyek Tier10-ben ha van szakasztárs , mert egyedül nem tudok egy csatára sokszor olyan kihatással lenni , hogy azt lehozzam .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Azt nem hiszem mert az hasít mellette-helyette ,de a játék valamiért nem akar .Érdekes , hogy csak ez nem mert , BF4 és a gyerek Minecraft-ja nem lagol szóval nem értem .
Mostanábal elég sok E25-öt látok és kedvet kaptam én is , hogy megvegyem egy esetleges akcióban . Mennyire használható ?Nyilván sok a pro aki tolja pont a napokban volt egy csatám ahol az ellenél Tier7 ben volt három szakaszban . A végére én maradtam AT7-el egyedül egy másik E25 ellen . Sajnos befoglalt , mert hiába értem a foglalókör szélére nem láttam .
H1mpi .: TS-en a pingem 8 volt és ugyan ez speedtestel mérve is , de játékban 100 felett .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
szbalogh
addikt
Én soha nem adok el prémtankot. Hely van, akkor meg miért adnám el? Kreditet bármikor farmolok...
A Chi-Nu Kai-t például sógoromtól kaptam karácsonyra
Már van vagy 25 prémtankom... Az FCM 50-et nyertem, az SP-t eventben kaptam, T23E3 kampányban lett meg a többit mindenféle gold nyereményből vettem leárazáskor. A kicsik közt van olyan amire még csak rá se kattintottam, de jó, hogy meg van Itt a mostani cw kampány, ha meg lesz az 5500 gold megveszem az Excelsiort és a Valentine-t és meg is van az összes T5-ig
Következő páciens a Type-62 lesz... remélem.Jah, tegnap a PPD igen jól szerepelt a CW-ken. Jómagam 41-ik is voltam a fame-listán a ONE és Tesla mögött Most is 600 alatt vagyok úgy, hogy az esti cw-ken nem is mentünk. SZóval aki szeretne nálunk kampányozni szívesen látjuk
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
rlazol
veterán
csak önmagától az elit státusztól nem lesz jobb, tudtommal. De ha az utolsó fejlesztés modul volt és nem tank, és azt a modult rá is tetted, na ATTÓL már lehet jobb.
ha elit, kapcsold be a legénység gyorsképzését, ha nem akarod a képződő tank XP-t goldért free-re konvertálni.
-
rlazol
veterán
-
Valentin90
tag
-
törölt tag
Chi-Nu Kai nem rossz tank. Mivel a japán vonal jóformán közepes tankokból áll, így van egy jelentős előnye. Miután ledupláztad, tripláztad, ötszörözted a legénységet a napi első győztes csatával akkor szépen átpakolod bele és ezzel is leduplázod, triplázod, ötszörözöd. Premium tank esetén nem kell átképezni a legénységet! Ezzel a módszerrel gyorsabban fejlődik a legénység és különféle akciók esetén hamarabb tudod összehozni a kívánt XP mennyiséget. Ráadásul krediteket is jobba hozza a konyhára, mint a többi japó tank.
-
rlazol
veterán
-
Angel1981
veterán
Bocs, de ha arról ez a véleményed, akkor a T8 prémtankokat végképp felejtsd el!
Nem azért, mintha rosszak lennének, de (és ez most szigorúan nem sértés!) ha egy T5-ös prémtankkal nem tudsz boldogulni, akkor egy magasabbal pláne hogy nem fogsz, de ez nem Téged minősít, csak egyszerűen látszik, hogy még nagyon kezdő vagy.Fogadd meg a tanácsomat, tényleg csak jót akarok; 1000 csata alatt ne lépj T6-nál feljebb, mert csak szenvedés lesz a game!
Egyébként a slot megmarad, ha azzal együtt vetted a shopból.
-
dfsz34
őstag
Jó, rendben, a te döntésed, de esetleg félre is teheted és később elő veheted, hátha közben fejlődtél és bejön majd.
Ha úgy gondolod, hogy soha többet nem fogod használni, akkor meg add el, mert akkor tényleg nincs értelme megtartani.
Valahogy mindenki nagyon óvatos, ha prém tankot kell eladni. Nem lehet többet visszaszerezni, pontosabban csak egyetlen alkalommal, többet nem. Meg kell alaposan gondolni, de ha így látod jónak, add el.
-
dfsz34
őstag
Passzolom ezt, mert (még?) nincs prémem, de mondjuk ez jogos észrevétel, ha csak alap xp-t veszi figyelembe és a prém sem segít, akkor nincs mit tenni, küzdeni kell a 13,5e xp miatt nap mint nap.
Mondjuk valószínűleg így van, de akkor meg kicsit furcsa ez nekem. Biztos sokan vennének prémium előfizetést, hogy kevesebbet kelljen minden nap játszani a küldetés miatt. Na mindegy, akkor nincs segítség sajnos.
-
Angel1981
veterán
Bocs, de abban még ennyi örömöd sem lesz, sőt...
Minél magasabb tierben vagyunk, a játékosok átlagos tudásszintje annál magasabb, ráadásul, ha kapásból átugrasz 1-2 tiert, olyan tankokkal fogsz szembekerülni, amiket szinte egyáltalán nem fogsz ismerni; sem a gyenge pontjaikat, sem a töltésidejüket, stb. stb.
Nem akarlak kiábrándítani, de nagy valószínűséggel kiadnál 8-10-12 ezer forintot egy tankért, amiben mészárlások sorozatát élnéd át.
Egyébként a Pz. IV. a T5-ös - egyről beszélünk?
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
jah, h TD.
hát... már egy csomó ász közeli csatám volt vele, de ász még nem sikerült, haverok vagyunk, de nem barátok (mint a marderrel) és nem is szeretők (mint a párduccal.). Igaz, én tomato vagyok.
A L/70-est használom, bár megvan 8,8-as is. Sose próbáltam, de a 132-es átütése (golddal 174) szerintem édeskevés a T7-es csatában is, nemhogy T8-ban. Az L70 legalább golddal majdnem viszi a 200-at. Szerintem mindenre elég, úgy is, h én alig töltök goldot, mert rohadt pontos az L/70. Ha a gyenge pontokat lövöd, bőven elég. A 135-ös alfája nem sok, de én már megszoktam, még sose volt lényegesen nagyobbat ütő ágyúm.
A másik 220-asa nem annyival nagyobb, hogy feláldozzam érte a pent, szerintem nem jó biznisz.A JagdIV-el a te dolgod a csipkedés. Nem te fogod full hp-ről kilőni a tigrist, de még a KV1-et se. Viszont le tudod őket gyengíteni vagy meg tudod adni a kegyelemlövést. Maradj hátul és támogass. Nem neked kell megnyerned a csatát, csak segítsd a többieket abban, h ezt megtehessék.
Nekem azt mondta a bölcs tanítóm, hogy a jagdpanzer már sokkal jobb lesz. Türelmetlenül várom, mert a jagdIV azért nehéz ügy.
Más: olvastam olyat, h lesz prémium panther. Most akkor az M/10 nem annak számít? Mire lehet számítani? Merthogy az M/10-et lehet, megveszem a szeptemberi akcióban... cicabuzi lettem a WOTban és jókat olvasgatok róla.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
saját bőrömön tanultam meg, amíg a IV-vel nem megy a játék ne menj előrébb. csak golyófogónak leszel jó. Én megálltam tier 7-en és addig nem is megyek tovább, amíg nem tudok tisztességesen helytállni ezen a szinten.
de melyik panzer-ről beszélsz?
Tier 6ban nincs Pz IV csak az S, de az pénzes, nincsenek rá új modulok.A IVD esetében ne reménykedj, az összes szar. A IVH-t sokan használják az utolsó ágyúval, de az troll ágyú, ahhoz egyrészt érteni kell, másrészt ha magas tierbe rak be, akkor szívás. Én az L48-ast használom. Okosan kell vele nagyon, és jól célozni, akkor nincs gond. Pár tankhoz (KV1S...) viszont alapból töltöm a goldot, mert amúgy rohadt nehéz sebezni, ő meg majdhogynem 1 lövéssel kilő.
A III/IV-et nem ismerem (ki van fejlesztve, de csak akkor veszem meg, ha lesz rá kedvezmény), de ugyanaz az ágyúcsalád, de aszondják, összességében jobb tank, mint a fentiek.
-
Valentin90
tag
Nem akarlak elszomorítani, de az igazi szivatások igazán T8tól indulnak be...pláne a T8 bekerülhet a T10es csúcsragadozók közé is.
Annyi vigasz, illetve biztatást tudok mondani, hogy a német tankok igazán T7től kezdődően táltosodnak meg. T4-5-6 nem szokott általában annyira maradandó emlékeket hagyni az emberekben. A 7es szintű Hensel Tigris viszont már nagyon, a Királytigris is nagyon baba, az E75 és E100 pedig igazi bivaly a német nehéz vonalon.
-
scyllarus
veterán
2502 a top sebzésem a Matildával... Gyújts fel pár KV-1S-t, és gyorsan megvan
mefistofeles: A Wolverine nagyon jó kis TD, én imádtam. A T40-nel persze nem sok jármű ér fel a játékban (nem véletlenül nerfelik majd), de a T5-is is remek kis dög.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ezt most akkor csak Miattad töltöttem fel - legutóbbi csatám a Kiscsajjal!
Egyébként nem nagy szám, 2000 feletti sebzések is vannak vele a honlapon bőven!
Ha itt a Hetzer a végén nem tölt prémlőszert ellenem (merthogy 90%, hogy azt töltött), akkor én is 2000-hez közel zártam volna szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
Angel1981
veterán
Nincs olyan tank a játékban, ami f2f eséllyel szállna szembe a 2 szinttel magasabbal - legfeljebb egy scout-arty páros.
A Matilda ráadásul azon kevés tank közé tartozik, ami eséllyel sebez bottom tierként is.A WG sokszor kinyilatkoztatta, hogy nem lesz +/- 1 MM, és meg lehet érteni, mert ezzel együtt temérdek újraegyensúlyozási feladatuk is lenne - hogy csak a kedvezményes MM-el rendelkező prémtankokat említsem.
Gondolja arra, hogy Te is ugyanakkora eséllyel lehetsz majd top tier!
-
dfsz34
őstag
Lesz másik tank, ami miatt lehet vinnyogni, ne aggódj egy percig sem emiatt. A WG ilyen emberkísérleteket folytat, mindig fut az események után. Mondjuk azt a részét nem értem az esetükben, hogy a WG csapatban is vannak jó játékosok, de ha nagyon akarnának, akkor pl QB-t leültetnék játszani az új tankokkal és elmondaná nekik, ha nagyon erősre sikerült valamelyik.
Én biztosra veszem, hogy a WG játékos csapata jelzi előre (és folyamatosan) a problémákat, de a döntés üzleti jellegű. Ezzel sincsen semmi baj, csak akkor legyenek következetesek már, ne ilyen kapkodva és össze-vissza rontsák le a tankokat.
Nem is értem, miért nem lehet azt csinálni, hogy felrakni a statisztikát, hogy ez a tank, emiatt túl erős és itt egy pillanatra meg kell állni, mert ez bonyolultabb kérdés. Sok olyan tank van, amelyikhez nagyon komoly gyakorlat kell, hogy jól tudjon menni venni, tipikusan ezek azok, ahol gyenge átlagsebzésű (az adott tankkal) és pocsék eredményt felmutatóak vinnyognak a legjobban, miközben ők maguk képtelenek jól használni. A kiemelkedő használat azt jelenti, hogy jó átlagot tud az ember felmutatni vele, nem azt, hogy megy vele egy szerencsés kört és két féltéglával döngeti a mellét utána
Szóval komplexebb elemzés kéne minden tank esetében, amit az emberek nagy része meg sem értene, de ha a WG feltenné ezeket, akkor aki akar és szeretné megérteni, az megtehetné.
A KV1s átlagsebzése 622. Tier6-ban ez sok? A francokat az. Pl nashorn 609, su100 600, nagyon közel vannak, mégsem hallani vinnyogást miattuk (még) és akkor mi van a jobban teljesítő tankokkal, a hellcat meg fv arty miatt megy a vinnyogás, de pl kv2 átlag sebzése magasabb 680, most akkor majd amiatt lesz a vinnyogás?
Ez is mutatja, hogy a kérdés sokkal összetettebb, mint sokan képzelik. Szóval ez az OP hiszti soxor csak illúzió. Gyakori tankok, valószínűleg sok embert kiszednek, mert számszerűen sokan vannak, aztán beindul a vinnyogás.
A WG-nek van egy törekvése, hogy próbálja diverzifikálni, sokszínűbbé tenni a játékot és ha bizonyos tankok túl népszerűek lesznek, illetve -sajnos- odafigyelnek a vinnyogásra is, ahelyett, hogy a statisztikát néznék meg inkább, szóval ha egy tankot aránytalanul sokan használnak, akkor tönkre teszik és ezáltal azt gondolják, hogy jót tesznek a játéknak. Szerintem meg legalább annyiszor balf.szságot csinálnak vele, amennyiszer jót, mert nincs egy kialakult stratégiájuk.
Lehetne pl külön, egy fix napi jutalommal díjazni, ha valaki egy tier-en belül több tanktípussal megy. Nem kell nagy dologra gondolni, 1-2 kis javító, 10-15e kredit, valami, ami mégis motiváló vagy komolyabb jutalom heti, havi szinten, ha valaki több típust használ rendszeresen egy tier-ben. Biztos ki lehetne valamit találni és máris kevesebb energia kéne a tankok mesterséges ballanszolására.
-
jr1994
addikt
A T-150 nagyon jó tank! Azon hatos nehezek közül amiket próbáltam kb csak vele nem félelmetes szembekerülni szemtől szemben egy KV-1S-sel Több heavy ágat húztam/húzok, M6 is jó szerintem. Churchill 7 egy borzalom. Az ARL 44 is folyamatban van éppen, de utálom hogy még a tornyát is belövik, ráadásul a célkereszt évekig szűkül. A T-150 ágyúja is jó szerintem, meg a páncélja is. HP-ja is több mint a KV-nak, csak lassabb.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
scyllarus
veterán
Hát, én már nem venném meg. Kb. egy hónap, és ebben a formában megszűnik. Ha a KV-1S-t veszed meg, nem T5-öst kapsz helyette, hanem maradsz T6-ban a KV-85-tel.
A jövő héten talán már lesz tesztszerver, ott kiderülhet, milyenek lesznek az utódok.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Abból mindenképp vegyél legalább egyet! Azt átteheted másik tankra ingyen, nem kell érte fizetni sem golddal, sem máshogy. Álló tankon +25% látótávot ad, nagyon hasznos majdnem mindegyiken (TD-ken szinte kötelező, de passzív spothoz is kell nagyon). Ha épp nem foglalja el semmi az egyik felszereléshelyet, akkor is rá lehet dobni jobb híján, egy kis spot plusz xp-t adhat
Ma nekem sem ment, nagyon nem. Ez a Chi-Nu stocknak szörnyű lehet, én freeből ráraktam a fejlesztett tornyot és a 3. ágyút, de ennél a tanknál a top ágyú nagyon kell, a többi sz.rt sem ér."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Felteszel egy csigaszemet, és szétkapod. Tudod hányat szedtem már ki vele? A KV-1S vak, mint a denevér. Messziről a gyors, pontos ágyúval szépen elfogy a hp-ja, amíg mással harcol. Gyakran nem tűnik fel neki, hogy 50-ek hiányoznak a hp-jából, ráadásul gyullad is könnyen. Persze f2f nincs esélyed, kerüld el az ilyen szitukat.
Szerk. Hopp, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Simi37
őstag
De pl aki 75Hzes monitort használ az 75 FPSnél használja ki a gépet nem 60nál ha bepipálja lemegy elvileg 60ra (cáfoljatok meg ha nem így van egy 60Hz fölötti monitornál) és mivel az neki nem jó ezért nem pipálja be...neki nem mindegy h 60 vagy 110 FPS.
(#66634) Chris0321: Elrontottad a linket Itt a jó: Fejlesztői hírcsokor #88
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Simi37
őstag
Én offal. Igazából annyit tud h lekorlátazza az FPS-t 60ra tehát annál följebb nem fog menni. Ha nincs bekapcs semmi különbség csak felmegy pl 70re is. De ugyanúgy lemegy 60 alá mind2 esetben az FPS rabló pályákon.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
törölt tag
Tegnapelőtt padlógázzal vágtattam el a saját JpzE100-unk mellett wz-120-al, pont mikor az arty lövedéke becsapódott.
Mindketten 500 Hp körül voltunk, és amilyen mázlija volt, mindkettőnket kiszedett.
Anyáztam is rendesen.Néha viszont kellenek, mert láttam én már t95 triót, amit megközelíteni se lehetett, és csak az artyk tudták leépíteni őket.
-
Plasticbomb
addikt
T95: kissebb dombnak felfele is már csak 3 km/h a tempó. Artyk imádják. Artyval én is... Lassan mozgó nagy lapos célpont, puha motortérrel... És ettől még egy kurvanagy móka ez a gépállat. Ugyan általában 2-3 perc, mire elérsz egy egy jó pontot, de megfizethetetlen élmény, amikor 15-30 lövés záporozik rád, is mind pattan! Amikor egy OB704 lő, és csak azt látom, hogy a golddetektor írja, hogy lepattant, lepattant, lepattant, amikor egy FV 183 td lő, dettó, pattant, pattant, pattant, vagy a JGPZE100, dettó ugyanez a móka. Érdekes, de amiktől tartok vele, az a T10es amcsi TD-k. Valahogy azok azok, amikkel még nem volt meg ez az élmény, hogy pattognak róla...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
scyllarus
veterán
Matildába gold? Nálam 2 azaz kettő darab van: ha egy másik Matilda jön szembe, és létfontosságú a sebzés (pl. cap reset). Akkor elég kettőt belelőni, és már óvatosabb lesz, nem tudja, hogy nincs több Egyébként meg tényleg bármit átlő gold nélkül is, a sebessége ellenére valóban az egyik legjobb tank a játékban. Amíg nem jött a 2. német TD vonal, saját tierben szinte sebezhetetlen volt. Én is 400+ kört mentem vele, néha előveszem idegnyugtatónak.
-
Valentin90
tag
A Matilda az egyik legjobb tank a játékban, saját szintjén OP. Ez elsősorban bázisvédő, illetve másodvonalból harcoló tank (a sebessége miatt). Használd ki azt, hogy eszméletlenül pontos, gyorsan tüzelő és nagy átütésű ágyúja van (és a páncélja is príma). A sebességével nem lehet mit kezdeni sajnos, ez ennyit tud.
Javaslom keress mindig olyan pozíciót, ami viszonylag jól védhető és onnan tüzelj. (Ha Top tier vagy akkor lehet nyugodtan, bátran előremenni.)
-
scyllarus
veterán
Meg lehet, csak ne a clean install-t válaszd, miután bepipálgattad a szükséges összetevőket az Aslain telepítőjében.
-
Chris0321
addikt
Ahhoz használsz amihez akarsz. Ne aranyért vedd, át lehet állítani kreditre ha rákattintasz a gold felíratra. Egy tanknak meg van adva mennyi lőszert vihet összesen, ha valamiből többet akarsz vinni valamelyiket csökkenteni kell. Én általában 5-5 he és gold lőszert szoktam vinni a többi ap. Persze ez nem érvényes a troll ágyúkra és az E-100-ra amit goldal használok.
-
superfly2
tag
Nem azért nem engedi mert fullon van a lőszerrekesz és több lőszert nem tudsz bele rakni? Valamelyik lőszertípusból rakj bele kevesebbet és akkor tudsz bele tenni gold ammot is, de ezüstért is lehet bele venni, szerintem ne az aranyad pazarold arra
(#66494) Bingisz: Nem néz ki rosszul, bár szerintem hátrafelé elég rossz lesz a gun dep. mint a japán STA-1-nél
-
Departed
őstag
Imádni fogod, ez szépen sebzi a T6-osokat is.
Nem is értem miért van ekkora különbség a Matilda meg a B1 használhatósága között (remek kontra fos ágyú), kedves WG: hajrá angolok és le a franciákkal? Legalábbis T4-benXiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Chris0321
addikt
Én az IS ágat ajánlanám, nem tudom milyen tankból lehet kifejleszteni mobilról írok. Azt az ágat már végigvittem csak az IS7-et nem vettem még meg. A másik ágon a KV-4-nél járok, főleg igy stock motorral meg kell gondolni merre indul el az ember mert utána nem olyan egyszerű pozíciót váltani főleg pedig nem gyors. Az IS ágon gyorsabb, kevésbé páncélozott tankol vannak ugyanazokkal az ágyúkkal. Ez egy olyan játék ahol ha jól akarsz játszani meg kell tanulni az alapokat és nem szabad előre rohanni. Az 5-ös szint erre tökéletes. Sokan szoktak ott játszani ezért általában top tier az ember és tele van paradicsommal akiket lehet sebezni. Prémium nélkül legalább 10.000 keditet össze lehet hozni egy csatában ha többet sebez az ember és prémiummal még többet is. De ehhez tudnod kell mit csinálsz mikor hova kell menned.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest