- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
mbazsi #80266 üzenetére
Én azt mondom, hogy ha szeretsz medet játszani, akkor neked a Matilda 4, Churchill 3 iszonyat lassúak lesznek, utálni fogod őket.
Én javasolnám akkor inkább a Ram-2-t, vagy az Excelsiort... Excelsior hiába heavy, valójában egy heavy-med.
De ízlések és pofonok.De ha nagyon ragaszkodsz a Matildához, akkor inkább Matilda Black Prince.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
mbazsi #67575 üzenetére
Én anno az amerikai közepes ággal kezdtem a játékot. Később az orosz nehéz ág, és a német közepes ág jött.
Ez egy elég szerencsés választás volt, volt bőven sikerélmény. Igaz ami igaz, 3,5 éve nem volt még olyan hatalmas tech tree választék mint most.
Ha most kezdeném a játékot, sanszos hogy megint ezt az utat követném. Bár valószínű, hogy hamarabb belekezdenék a SZU152 ágba is. Az félelmetes fenevadKezdőknek is hozza az élményt a troll löveg.
Most néztem meg egy videót az új nyolcas jenki felderítőről. Hát azzal a sebességgel, és derp löveggel kelleni fog az a vas. A chaffe várja a patch-et 40 ezer xp-vel, ami több mint elég az utód azonnal bevásárlásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged