- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
dfsz34 #66313 üzenetére
Hát, azért lassan elérek oda, hogy az a WTE100 már nem annyira mumus, mint inkább édes nasi... T95 és OB268al is szétkapom, ha az első lövésemre nem is HE-t kap, a másodikra tuti, és elhullott. Ha meglátom a csata betöltőképernyőn, kb majdnem instant HE-t töltök, és arra "szaladok" amerre várom, hogy fog menni. Minap T95be ülve úgy szedtem szét, hogy meg sem tudott sebezni, pedig ő kezdett előtt lőni engem... És ha M50/M53al vagyok... Instant agyfaszt kapnak a WTE100ak tőlem.
) (mondjuk meg kell hagyni, amikor artyval 3 lövésből full rászűküléssel képtelen vagyok eltalálni, én kapok ideggörcsöt, de olyankor tök mindegy, valószínűleg azt a csatát bukóra vette az RNG)
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #66283 üzenetére
Brutálisan jól hozza a kreditet, talán az egyetlen prém tank, amelyikkel ki lehet termelni a prém kaját is, ha fél áron tudod beszerezni.
Erre az összes prémtank képes tier 6-tól felfelé, jóformán még prémium nélkül is. Prémmel meg bőven, de tier 7-től átlag feletti játékkal, bárhol, bármikor és még nettó nyereség is lesz. Értem én, hogy van Jagd88-ad (az első fiókodon), de nem kellene fölöslegesen ennyire magasztalni.
Mert annyival növeli a látótávot és javít a lövés pontosságon
Mióta javít a lövés pontosságán a prémium kaja?
A Bia-ra ue. érvényes.
Amikor próbáltam a teszt szerón prém kajával, ventivel, himmelsdorfon minden, ismétlem minden lövés betalált a T28 gyenge pontjába és sebezte is.
Ez érdekes. Amikor minden betalál, akkor az csak a skill és extra cuccok miatt lehet (még véletlenül sem RNG), de amikor mellé mennek a lövések, akkor persze az RNG a hibás, mert manipulálták, ismétlem manipulálták.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
dfsz34 #66320 üzenetére
Pont a helyes kempelés az, amit nehezebb megtanulni szerintem. Még most is néha tévesen mérem fel, hogy mikor kell helyet változtatni, visszavonulni, előretörni, stb. Először ismerje meg valaki a pályákat, fontosabb pontokat, azt meg meddel, heavyvel lehet. Prémtankot nem vennék, helyette prémfiókot, úgy minden tankjábal ömleni fog a pénz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
dfsz34 #66313 üzenetére
Én nem ajánlanám a Nashornt egy kezdő játékosnak, mert úgy kell vigyázni rá, mint egy hímestojásra, ugyanez igaz a Marderre, Hellcatre, T49-re, Tigrisre. Mind remek tank (ahogy a Nashorn is) de kegyetlenül megbosszulja magát, ha hibázol, az meg kezdőként nem igazán jó.
-
h1mpi
félisten
válasz
dfsz34 #66296 üzenetére
Az a baj napi 1-2 óra időm van csak. A játék maga tetszik, igazából az ingyen megszerezhető tankokkal is elvagyok csak néha idegesít fel, amikor berak 2-3 tierrel magasabb tankok közé és csak nézek
Ez gondolom a tier VIII esetén is fennáll, hogy berak tier X-es tankokhoz és ott is csak nézek
Még 27 napig van prémium előfizetésem, tehát azzal nincs gond.(#66298) Mogyesz75: azt megadtam, akkor lehet az adott 100 aranyat?
(#66301) Zsolt_72: Ne túlozz, ma vagyok 1 hetes
-
Zolee_70
senior tag
válasz
dfsz34 #66277 üzenetére
"Úgy értem, hogy egy T34-el vagy Löwe-vel megy előre a nullkilométeres titán és a brutál pen és alfa miatt valamennyit sebezni fog."
Löwe-m nincs, de a T34-el van némi tapasztalatom. Nagyon ésszel, helyezkedve kell vele játszani, megtalálva azokat a pontokat, ahol el tudod dugni a testét, különben azonnal véged. Goldammo-val átütik a tornyát is....
A másik nagy negatívuma, hogy iszonyatosan lassú. Mindezek ellenére jó tank, de nem bolondbiztos. -
LK
addikt
válasz
dfsz34 #66174 üzenetére
Csak dumálni akartam,de mindegy. Amúgy hol írtam,hogy hülye aki megpróbálja megszerezni ezeket. Nem is szídtam senkit.Hogy ki az okos,az kiderült az elmúlt hetekben amikor többször rátok kellett szólnia az adminnak.
Amúgy én vagyok a hülye,de tényleg,hogy szóba álltam veledZsolt:bocs,nem offolok tovább
-
LK
addikt
válasz
dfsz34 #66169 üzenetére
Gondolom nincs gyereked
Mert éhenhalna
Nekem 1 db közepesem van,nincs mit váltani,ezért neki sem állok.
Amúgy vesz az ember aranyat,és megveszi a tankot. kb. 6 rongyért
20x25=500 csatával ugyanez (de kétlem hogy 20 csata elég lesz naponta)Tehát csatánként kb. 12 aranyat spórolsz. Az mennyi is forintban
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
dfsz34 #66166 üzenetére
Pont azt néztem előbb hogy a T71-el és a 1390-el lazán teljesíteni tudom a feltételeket. Csak igazából ez a kv nem érdekel egyáltalán.
Medes küldetés meg nem tudom, pont 3 med ágat húzok jelenleg így igazából beleférne ez is. De 25 alkalommal teljesíteniPedig az a type nem is lenne rossz. Áh majd látom, hogy lesz kedvem hozzá (szerintem sehogy)
-
vhw
addikt
válasz
dfsz34 #66160 üzenetére
"A kv220-ról sok jót nem olvastam, meg könnyű tankkal kicsit bonyolultabb összerakni minden nap a 12k dmg + 12k spot. Főleg a spot lehet kérdőjeles, ahhoz társak is kellenek. Eltarthat akár 20-25 csatáig minden nap, hogy megszerezze az ember."
13 90-el, T71-el egyébb high tier scouttal túró összelőni 12k sebzést...
Aki meg picit is érti a dolgát high tier csatában 2-3k spot dmg pályától függően könnyen meg van (értelemszerűen Himmelsdorfon vagy Ensken nem... de egy Malinovka, Murovanka, Prohorokva... mapon pár csata alatt összeakad) Ha meg értelmes artyk is vannak... -
Scheff
tag
-
rlazol
veterán
válasz
dfsz34 #65605 üzenetére
utoljára hozzászólva ehhez a témához, egyben csatlakozva Diarmand kollégához.
-rajtad kívül ebben a topikban SENKIt nem érdekelnek EJ vagy Black Joe vagy bárki más, nem PH!-s ember statjai.
-ebből kifolyólag az se érdekli a többséget (ha nem így van, kérem, jelentkezzenek a kivételek és elkussolok), hogy te hány %-ra közelíted meg ezeket a játékosokat.
-semmi kétségem, h nálam 1000x jobban ismered a játékot - a tankokat, pályákat stb., ezért ehhez kapcsolódó meglátásaid, véleményed számomra - és szerintem a többiek számára is - nagyon értékesek.
-kérlek, értsd meg: bár a WN8-om kb a tizede a tiednek, nem biztos, h annyival rosszabb játékos is vagyok a topic értékrendje szerint. Biztos találsz olyan helyet, ahol a WN8 dönti el, ki a jobb. Itt fontosabb a bajtársiasság és az élvezet. Rajtad kívül itt senki nem azért kezd el egy tankot vagy új acc-ot, hogy jobb statjai legyenek. Ha csinálok egy 2000+ WN8-as csatát, persze én is nagyon büszke vagyok magamra, de ha a WN8-om 250, de az én foglalásommal épp megnyertük a csatát, nekem (és az itteni topic olvasóinak többnyire) ugyanakkora öröm. Ha választani kell: visszamenjek lelőni a foglalást egy 150 hp-jú TDről, de akkor más lövi ki az artyt (300hp) vagy levadászom én de akkor vesztünk, én visszamegyek. EJ vagy te, úgy gondolom az esetek többségében a dmg-et választjátok, mert a WN8-hoz az kell. Nincs ebben semmi rossz, csak egyszerűen más a célunk ebben a játékban. Nem csak neked és nekem. Neked és a topik olvasóinak általában. Ha mégse, majd mindenki beszól nekem én meg elkussolok.
- Mivel az utóbbi időben majd minden alkalommal, amikor az EJ téma előkerült Moderátornak kellett rendet tenni, egyesek már flame-nek tekintik az EJ-s hsz-ek. A legokosabb a részedről az lenne, ha ezt a témát tudatosan kerülnéd, legalább egy darabig.
-és még egyszer: tudom, h sokkal jobb játékos vagy mint én, vagy mint itt sokan, de ezt akkor is be tudod bizonyítani, ha EJ-t ás a WN8adat nem emlegeted.
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #65605 üzenetére
Már megint az a fránya félremagyarázás.
- ki bántotta szegény EJ-t? Senki a topicban, pedig van itt pár ezer hsz.
- különösebben gyűlölködőket sem találni itt, max olyanokat, akik ezzel-azzal nem értenek egyet.
- nem beszéltél a játék értékelési rendszeréről, hanem megint mutogattad az e-phaszod
- ez lehet fura lesz, de nem vagyunk irigyek EJ-re. A topicban egyetlen ember van, aki irigy rá és az bizony te vagyEgyéb félremagyarázás?
(#65618) LK
Igen, érdemes. Nagyon jó kis tank, használható páncéllal, és egy nagyon jó ágyúval.
(#65602) Mogyesz75 Besírtam
-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34 #65601 üzenetére
Megnéztem mit tud a Chaffee-val pontosan. 1424 átlag sebzés, 1453! átlag xp, 3234 max xp és 4624
max dmg. Viszonyításképpen: nekem 971 átlag sebzésre adott 3600 wn8-t.
Szeretem az ilyen kihívásokat. Szerintem t49-el már megközelítettem olyan 15-20%-ra az EJ-t, kb ez nekem a csúcs, amit el tudok érni, persze a teljes átlagom a felfutás miatt soha nem lesz a közelében, de az utóbbi időt nézve már elégedett vagyok.
Jöhet a Chaffee, van lemaradásom bőven, meg kell tanulni a maxot kihozni ebből a tankból is.
Amúgy EJ rohadt jó fej, chat-ben lehet vele jókat beszélgetni. A csaták között sok kérdésre válaszol, nincs magas lovon. Maximum az irigyei terjesztenek róla phaszságokat...
-
scyllarus
veterán
válasz
dfsz34 #65487 üzenetére
Sokan használják nagyon... Amikor a fél éve szabadon ácsorgó tomato azonnal fedezékbe tolat, amint ráfordítod a csövet (spotolva eddig is volt, szóval nem 6. érzék). Elfordítod, előjön, ráfordulsz, azonnal vissza... Na, ez mind ilyet használ. Persze piros, max narancs, mert esze nem lesz több tőle, helyezkedni, taktikázni nem tanul meg, csak 1-1 szituációban menti meg a bőrét.
-
stork13
aktív tag
válasz
dfsz34 #65485 üzenetére
Warpack:
The modpack contains:- smart modified autoaim, that can track a target behind obstacles and highlight its contour. Also, it doesn't aim at the center of the vehicle, but at (preprogrammed) vulnerable spots. Oh, and it also calculates the speed of the target and aims in front of it to compensate (pre-aim)
- automatic fire extinguisher/repair, a script that triggers the repair/extinguish automatically as soon as it happens
- removes any aim circle jerking (contrary to he official version, there is no jerk even when you get rammed)
- counterarty hack that puts a red dot on the spot enemy arty just fired from
- sixth sense mod that replaces the perk (if you don't have it), it shows you not only you are targetted but also who's targetting you
- artymode for tanks and TDs, snipermode for arty (with the artymode you can fire HE shells accross the map with a regular tank)
- tracerhack (visible and color tracers)
- a mod showing on minimap where trees fell or buildings got destroyed ("ideal for field commanders")
- a mod that removes ALL vegetation and "binoculars" in sniper mode
- laser pointer mod
- a free camera mod
- enemy reload timer
- white wrecks
- fire burst mode
- extended zoom in sniper modeWarPack requires the Premium WoT account!
-
válasz
dfsz34 #65467 üzenetére
Ha jól emlékszem, az alap ágyúnak valami 70mm körüli az átütése, a többinek szóra sem érdemes, biztos jó kis tank, tegnap toltam vele vagy 3 nyerőkört zsinórban, aztán el is adtam 50%nál mielőtt a game visszahúzta volna 30%-ra... a folytatását meg összehozom szabad TP-ből majd ha igényem lesz a folytatásra
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
dfsz34 #65467 üzenetére
Hát én baromira élveztem a covenantert és a crusadert is. Utóbbit meg is tartottam. Mondhatjuk, hogy a négyestől egészen a nyolcasig minddel szeretek menni. Kilencesnek most kezdek épp neki. Nem is tudom, hogy van e még egy ilyen ág ami szinte végig tetszik. Első hármat nem igazán tekintem játszható kategóriának egyik ágon sem.
-
mrszitya
senior tag
válasz
dfsz34 #65394 üzenetére
Na, akkor linkelem a vbaddict kredites statját - prém tankokra vonatkozóan - a tisztázás végett:
Csak prém tankok teljes listája az átlagbevétel* tekintetében: link
Teljes lista az átlagbevétel* tekintetében: link* Átlagbevétel => Tomato Pistikétől Ovörpóvered Árpikáig minden, az oldalt látogató játékos statjai alapján kalkulált nettó bevétel.
Szóval az értékeket tessék beszorozni az egyéni wn8 átlagunk alapján, ha úgy tetszik. Pl. a KV-1 csak a 66. a teljes listán < 5000 kredittel, de ez nyilván nem azt jelenti, hogy zöld/kék/lila playerek kezében is csak ennyire futja vele...
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #65394 üzenetére
Ez elég hülye hozzáállás a dolgokhoz, kicsit láss mán messzebb ember
Azok az adatok sokezer játék alatt jöttek össze, mindenféle stronk plajerer által, nem csak olyanoktól gyűjtöttek adatot, akik tudnak is játszani. Ott van pl a T34-3, a nettó átlagbevétele 16k kredit. Ennyi erővel azt se vegye meg senki, mert én TOG2-vel rendszeresen többet hozok el nettóban a meccsekről és sokkal ócsóbb annál. De akkor Superpershing-gel se menjen senki fia, mert bármelyik Tier 5 többet hoz nettóban.Jaa, hogy ezekhez tudni kell játszani... Teccikérteni?
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #65140 üzenetére
lövedék betöltési idő (a buff után csak)
??
Csak a célzását buffolták neki nem, vagy lemaradtam valamiről?popey37
Ezekért nagyon fogsz kapni itt, úgy érzem, úgyhogy készülj fel
Ami az FV-t illeti, rábasztál, mert az legpuhább top td a FV 183
Bármelyik tízes ágyúval ott lövöm neked sajttá, ahol akarom, még a lövegpajzson is keresztül megy a lövedék 3-ból kétszer.
A T32 vs Hellcat meg... ugye mennek az alap játéktechnikai ismeretek? -
SoulReaver
veterán
válasz
dfsz34 #65104 üzenetére
Fraglopás alatt úgy értem, hogy én elkezdek valakit lőni, és amikor már elég kevés hp-ja van, éppen megjelenik a kis lila és kilövi előlem... így tényleg sokat lehet sebezni, ha csak azt nézem, h kinél milyen kevés hp-s tank van, azt megyek megölöm...
A másik, hogy az elején csak odáig szoktam előre menni, ahol tudom, h várható lesz valaki, nem egyenesen a szájukba.
Tegnap raktam fel egy 50B-s replay-t abban elég vesztett helyzet volt, mégis 3k fölötti sebzéssel és 2 killel öltek meg a végén.. Mondtam is az elején, hogy "GG enemy".. egyedüli kék játékos voltam sok csatás piros és sárga játékos között, az ellenségnél csupa lila platoonok... De igyekeztem legalább a gyengébbik oldalnak támogatást nyújtani, ahol csak medek voltak és medek jöttek.
(#65105) Zolee_70
Az egyik legjobb taktika, ha meddel/papír tankkal vagy. Használj élő pajzsot magadnak, vagy egy kilőtt tankot.
-
emre
veterán
válasz
dfsz34 #65104 üzenetére
Szerintem:
1, nem kell erőltetni a vereség szériát, mert csak egyre idegesebb leszel, és nem fog jobban menni a játék.
2, a pro gondolkodás az hogy ez az okfejtés akkor és ott jut eszedbe, nem pedig fél nappal később.
3, de egy adott szituációt nem lehet kiemelni, mert minden csata más, folyamatosan figyelni és improvizálni kellA játék egyik leglényegesebb része hogy hogy ki tudja felspotolni az ellenfelet, és ha ez megvan akkor az elfoglalt pozícióból lehet-e rá lőni. Sokan csak mennek előre mint a marhák, és el is hullanak, sokan pedig olyan biztonságosan helyezkednek, hogy nem látnak rá vagy egyéb ok miatt nem tudják lőni a felspotolt ellenfelet. Az hogy a tank páncélzatát próbáljuk kihasználni a támadáshoz és a védekezéshez szerintem csak másodlagos, de természetesen nem elhanyagolható.
-
scyllarus
veterán
válasz
dfsz34 #65015 üzenetére
Ezt a hosszú célzásidő + teljesen ki kell várni párost már az ARL óta szokom, ezen a vonalon ez van, meg kell szokni. Én vert. stab+célzásgyorsító+távcső felszereléssel használtam, aranyból 100-as srácokkal (teszten nem gond), így teljesen használhatónak találtam ezen a téren is.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
dfsz34 #65015 üzenetére
Igen valahogy úgy van szerintem is ahogyan leírtad .Aranyat ritkán töltök be mert ugye táras és az sokba kerül . Így ha lehet sima lőszerrel tolom . Nem mondom lehet vele jó köröket menni ,de sokszor érzem azt , hogy többet-jobbat is tehettem volna a csata érdekében . Minden estre a venti megy fel rá este
Jano .: Oké majd este hozod azt a kis szörnyeteget és kitárgyaljuk .
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64922 üzenetére
Te magad írtad, hogy Most volt egy olyan csatám. Olyan nehéz lett volna kivágni egy képet?
Nem vagyok én frusztrált, ne mesélj olyat ami nem igaz. Csupán ez a differencia hatalmas, ilyen nem hiszem, hogy van, ezért merészeltem kérni egy ártatlan képet. Lehet nem kellett volna, miután a visszajátszásaidat is csak mesélni szoktad.
-
wigo70
tag
válasz
dfsz34 #64917 üzenetére
nehezen tudom elhinni,hogy a WG nem tudná megoldani a balanszot:pl. ha egyik oldalon van 1 piros 6-os med,akkor legyen a másikon is. és így tovább...
bár a szín nem ia annyira érdekes talán, de a f...sz kivan azzal,hogy az egyik oldal tele van med-el a másik meg pl td-vel. -
vhw
addikt
válasz
dfsz34 #64815 üzenetére
Most akkor az arty a probléma vagy a kemperek?
Az arty nem a hátul maradt, sosem spotolt tankok ellen van kitalálva, hanem;
- a beállt frontok felpuhítására - amikor bekempel a két csapat ugyanannak a sziklának/dombnak/háztömbnek a két oldalára és várnak, hogy a másik kövesse el a hibát. Ilyenkor lehet megmozdítani az embereket egy jól elhelyezett artyval.- a hulldown-ba beásott tankok ellen, amiket nem lehet flankelni, mert nekik is vannak csapattársaik.
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64811 üzenetére
Már megint az a fölényeskedő mentalitás, hogy amit más gondol az hülyeség és nem úgy van, de amit te írsz, azt el kell fogadni, mert te csak az igazat és az okosat tudod idevésni.
Tehát ne legyenek artyk. Rendben.
- Láttad az általam betett képeket? Túl sok ilyen csata van, több, mint amennyinek lennie kellene.
- Az artykat már nerfelték egyszer. Anno egy GWPanther teljesen beszükülve 100%-ra el tudodd találni egy álló nehéztankot, manapság ez legyen olyan 35%. És ez még mindig pontos arty.
- Jóval több heavy és td lenne, ami még több campfestet idézne elő.
- Kreatívabb játék. Mitől lenne kreatívabb? Több felé lehetne menni? Nem. Más útvonalak is megnyílnának? Nem. Megszűnnének a campfestek? Nem, lásd előző. Jobban ki lehetne állni a nyílt mezőre? Ja. Egy kicsit. Ha hülye vagy. Mer' ugyanúgy agyonlőnek.
- HE lőszer? Hehehehehe... hatalmas poén. Aranylőszer? Wow... na üssél meg KV1 arannyal egy hull down T29-et. Nem annyira végletekben gondolkodva, egyrészt nem mindenki használ, vagy mire igazán kéne,addigra elfogy, vagy akár az arany se viszi át stb... különben is minek tanítod a jónépet a skilless-ségre?
- Odahívni valakit? Ugyanazt a játsszuk? Már annak is örülni lehet ha figyelnek az F7 nyomogatásra, nem hogy még odajöjjön csak azért, mert nem bírok el egy E3-mal.
- Flankelni. Nem mindig van erre lehetőség. Millió meg egy példa van arra, hogy most lehet, most meg nem, nem kellenek ide. Előfordul olyan, mikor nem lehet.
- Amikor betalál a Zarty, akkor kapja be. De mikor segít, akkor persze mosolyogtok meg nyomkodjátok az F5-öt, meg mennek chatbe a thx-ek.
- Az is milyen GJ arty nem, mikor a lassú szaroddal nem érsz vissza resetelni és már vörös fejjel üvöltenél mert bukjátok a meccset, de van 3-4-xk sebzésed és az arty visszalövi a bázist? Vagy ilyenkor sem jó az arty?Ez pedig a lényeg:
Az a baj sok ember nem akar gondolkodni és nem szeretik azt sem ha valaki más gondolkodik sajnos
Én sem értem, hogy a frászba nem lehet alkalmazkodni az artykhoz. A sírás és a stathúzás az megy, de ez már nem.Ez csak feltételezés, ezért nem lehet komolyan venni:
Igen, csak ha nem lenne arty, akkor a WG elveszítene x darab játékost, akik lehet, hogy a csatáik döntő részét artyval nyomják vagy csak artyval tudnak értelmesen menni. -
Iron Funeral
őstag
válasz
dfsz34 #64811 üzenetére
Amúgy lehetne ezt értelmesen csinálni, ott van a Warthunder példának okáért, ha hívják a tüzérséget akkor szólnak neked hogy lehívták az áldást a területedre, van lehetőséged időben elmenni onnan, ha maradsz akkor meg jó eséllyel agyoncsap, great success. Emellé hozzájön hogy nincs játszható arty tehát a játékos sem fog azért anyázni mert most éppen mellé lőtt vagy mert pont 568-at sebzett csak pedig azt a tankot amúgy egy lövésből kellene kiraknia.
-
Chris0321
veterán
válasz
dfsz34 #64772 üzenetére
Mindenki csak azokat tudja lőni akit lát, a TD-k a med-ek a heavy-k is. Aki előre megy küzdeni ezzel számolnia kell. Megfelelő mozgással igen is meg lehet szívatni az artykat is én is jártam már úgy, hogy az istennek nem tudtam meglőni egy tankot mert úgy mozgott, hogy nem tudtam kiszámítani merre fog legközelebb mozdulni. Persze ő nem piros játékos volt sőt. Amiket leírtál, hogy ha kimozdulsz már lőnek is akármelyik tanknemre igaz. A bázison campelőket pedig így is úgy is csak akkor lövik amikor oda érnek hozzájuk és spottolódnak vagy van egy értelmes scout aki felspottolja és úgy is tartja őket már a csata elején de sajnos ilyennel nem sokkal találkozni. Viszont olyannal sem ha van arty, hogy egy keményebb páncélzatú tank/TD beáll egy olyan helyre ahol nem nagyon tudod a gyenge pontjait lőni és csak komoly veszteség árán tudnák kiszedni.
-
Antonius1978
addikt
válasz
dfsz34 #64681 üzenetére
Valoszinuleg azert kellett picit igazitani rajta, mert szornyen lomha tank volt.
Ahogy emlekszem, ugy ereztem, hogy a KV-4-nel is lomhabban fordul, egy orokkevalosagnak tunt amig 180 fokot fordult.
Az oldala sem volt vajmi eros, szoval oldalazni sem lehetett vele igazan, de ha olyan helyen voltal, hogy jol be tudtal allni, hogy nagyon kicsi szogbe mutasd az oldalat, akkor neha segitett a hatul levo torony, ami eleg eros volt azert.A felso homlokpancel az jo volt, az also viszont beloheto, kb olyasmi mint a JT-nel ahogy emlekszem.
Szoval azert kellett neki egy kis tapolas, mert ha valaki az oldaladba kerult, az tuti lekorozott, meg ha neheztankkal volt is, mert nagyon lassan tudtal fordulni, es o addig az oldaladat szarra tudta loni.
Ha viszont bele tudtal maszni az ellen pofajaba - ugye egy ilyen lassu tankkal azert nehez, hacsak nem varosi palyan vagy - akkor a masiknak kampo, mert legfeljebb a tornyot tudta sebezni, na persze 10es tankok premmel vagy nelkule mar at tudjak loni a lovegpajzsot is.
En valahogy igy latom a dolgokat kb olyan kozepszeru jatekoskent. -
jano_77
nagyúr
válasz
dfsz34 #64681 üzenetére
Én sem költöttem free-t a láncra, nincs szükség rá az egyel nagyobb Cromwelles ágyúhoz és a nagyobb motorhoz sem! A legnagyobb ágyúhoz már sajnos kell majd a lánc is, de az még odébb van nekem is.
Kisegítene vki? Tudom, hogy vki linkelte már a tankot amire cserélik az FV4202-t, de nem találtam, pedig vissza néztem jó pár oldalt!? Vki esetleg tud dobni egy linket hozzá?
-
LK
addikt
válasz
dfsz34 #64673 üzenetére
-Szerintem az átlagnál magasabb winrate együttjár azzal,hogy még több retard mellé dob be.
-Nem mindegy az sem szerintem,hogy melyik tankkal mész. Nálam bármilyen szar szériánál,ha elkezdek játszani a SU100,Tiger,Tiger P, T29, Nashorn,Sturer, T20,VK4502 (P) B kedvenceimmel,rögtön javul a winrate és a zsé is jobban jön.
-Ráadásul nyári szünet van és a sok kölyök rászabadul a wotra a haverokkal. Nálam az akcióktól mentes hétköznap későesti időszak szokott jó lenni. Hétvégéken játszhatatlan.
-esetleg túl jó a wn8-ad(ez vicc volt)
A játék mióta ez a peccs van, akad rendesen nálam,de lehet hogy a modok miatt van.
-
-
zuchy
őstag
válasz
dfsz34 #64582 üzenetére
Nem egy tankkal kell jó lenni... Ha jó pár tankkal unicum az ember (és nem csak OP tankokkal) , az az igazi. Egyébként meg én az ilyen 1-2k csatás unicum accokra nem sokra tartom. Meg sok értelmét sem látom, ennyire minek kell megfelelni árkinek is, és itt nem pont rólad beszélek, hanem általánosságban. Nem is ismerik az embert, csak egy hülye nevet látnak.
(Most itt nem térek ki a híresebb klánokra és játékosaira)
-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34 #64558 üzenetére
Na lejárt a szerk idő. Érdekes, hogy a most kapott te-ke is képes átlagosan 8k nettó kreditet termelni, még vesztes csatában is. Ugye a 100% legénység nagy előny.
Ez még nem tűnik annyira jónak, de számoljuk csak hozzá az átlagos 3-5 perc csata időt. hm. Elgondolkodtató, nem? Óránként 90-160k kreditet össze lehet vele szedni. A wn8-t is keményen adja, ha valakinek számít.
Talán nem is akkora hülyeség, mert a farmolás idő és ha a kredit / idő tényezőt nézzük....
-
KaLeun
senior tag
válasz
dfsz34 #64366 üzenetére
Igazából szerintem tökmindegy, hogy mivel próbálsz "érvelni". Mert valójában az az ember vagy akinek alapeleme az, hogy mások "Mit mondanak majd?" rólad. Ez egy elég alapvető gyarló emberi vonás, itt nálunk Mo.-on meg aztán különösen. Nem vagy unicum? Buzi-e vagy (alá Sickratman)?
Nyugodtan megkockáztatom azt a kijelentést, hogy egy 2. accal simán kék lennék de az általad játszott ill. az azokhoz hasonló OP tankokkal akár lila is lehetnék. De sok veterán zöld/kék játékos sima tankokkal is hozna az unicum szintet.
Egyszer felvetettem ezt a statpadder témát és diegho válaszolt rá valami olyasmit, hogy igazából kit érdekel, hogy az a statpaddereknek lila statja van amikor még valójában még ugatni sem tudnak egy igazi unicum játékához képest.
Te unicumságod csak arra való, mint amikor a kis csákó megkapja a bömöst és szétrohadt csotrogányokat alázva, henceghet a plázacica barátnőjének...
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
dfsz34 #64333 üzenetére
Na már kíváncsi lettem és megnéztem a wot accodat. Nem statpadder acc, áá dehogy
Csatáid negyedét T49-el mented. A második a SP (gondolom a credit szerzés miatt.) Harmadik meg a hellcat. Tényleg nem tipikusan a statisztikára rágyúrt account. Ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Gondolom nem első regisztráció a játékban. Tízes tank sehol. Tehát van egy szuper unikom hú de excellent statod ami kb nem mutat semmit a valós tudásodról. Mert tier 5-ben bébifókát vadászni nem nagy dicsőség. Főleg nem egy nagyon jó álcával rendelkező kis méregzsákkal. Meg lehet ezt magyarázni taktikával, stratégiával. De sok kétségem nincs afelől, hogy ez egy egyszerű statisztika húzó reg. Szépek a számok, de egy nagy komoly klán szóba se állna veled. Hiába hupilila a színed az xwm szerint.
Összehasonlításnak én a legtöbb csatámat 9-es tankkal mentem. (M46 Patton) és az is "csak" 549 csata. -
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64337 üzenetére
Pontosan látom a lényeget. Csűröd-csavarod a dolgokat, a feltett kérdéseimre nem válaszolsz, mert kínosak lennének ezek a bizonyos válaszok, másokat lehordasz, magadat fényezed, ellentmondásokba keveredsz, képtelen vagy a normális vitára mert kerülöd a becsületes válaszadást, szófosásban szenvedsz, rettenetesen tudálékos vagy, kiforgatod a másik szavait, soroljam még?
Ahogy most is ezt teszed. Kihátrálsz a dologból és egy fennhéjázó rövikde odaköpött hozzászólással elintézettnek tekinted a dolgot.
Mellesleg a két nappal ezelőtti hülyét csináltam magamból dolog (T49 OP/nem OP) után, meg is értem, miért nem vagy hajlandó reagálni a hosszabb írásaimra, sajnos nem mindenki eszi meg az esszéidben a rengeteg ferdítést. -
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64333 üzenetére
Áruld már el, hogy miként játszod te ezt a stílust Arra gondolok, hogy egyáltalán nem lapító sniper, hanem egyfajta sniper-agresszív scout keverékben kell vele játszani ha kevés a spottold tankjaid száma?
Kevesen látják be, hogy célok nélkül nem lehet komoly teljesítményt felmutatni, mert nincs motiváció.
Ez a motiváció lenne a minél nagyobb WN8 elérése? Csak egy igen-t vagy egy nem-et ha lehetne. Most az egyszerde ez egy ordenáré hazugság, hogy csak a körülmények határozzák meg a teljesítményt és nem a játékos hozzállása és a tudás szintje.
Hol írtunk ilyet?Ha a T49 megtanított játszani, akkor biztosan szeretnénk azt többen is látni, hogy egy-két hétig nem mész a T49/Hellcat párossal csak bármi mással és akkor milyen statod lesz
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
dfsz34 #64317 üzenetére
Hallgattam eleget statpadderek sírását már Ts-en. Ezért sincs kedvem klánozni,mert ott folyton ez megy. Így a wn8-am, úgy a wr-em. Nem a játékélmény miatt játszanak, hanem hogy néhány önkényesen valaki által meghatározott számnak megfeleljenek. Aki meg kifejezetten a wn növelő tankkal megy, hogy növelje a statisztikáját az meg egyszerűen becsapja magát. Hisz jó játékos nem lesz tőle. Csak lesz egy eltorzult statisztikája ami közel se mutatja a valós képességeit. Ha valakinek ez a szórakozás az azért valljuk be elég szánalmas. Én a játékélményért játszom. Tudok élvezni egy vesztes csatát is.
Aki egész nap a Wn akárhányat nézi annak javaslom ezt a weboldalt: [link] -
Bad Pritt
félisten
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64317 üzenetére
meg mit tudom én, de mit csináljak, ha más tankokkal is sokkal jobban megy azóta, hogy megtanultam a T49-el a pro szint közelében játszani és rajta keresztül még jobban megértettem a játékot?
Ezt mi tükrözi?
Majd akkor gyere ezzel ha több tankkal is feljutottál T8-9-10-be és ott is tudsz konstansan kiemelkedő eredményeket produkálni -
Bad Pritt
félisten
válasz
dfsz34 #64306 üzenetére
Nem az statpadderkedés, hogy meg akarod érteni a rendszert. Az statpadderkedés, hogy minden negyedik meccsedet egy OP tankkal gurultad, és azzal kiemelkedő a statod, a többivel max egy gondolkodó játékos szintjét érted el eddig.
Aki meg azt mondja, hogy heavy-vel, td-vel nem kell gondolkodni, az nézzen meg mondjuk néhány meccset superfly Conqueror replay-ei közül, vagy kean_sorbo kolléga tengernyi td meccse között is akad nem egy tanulságos darab.
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64306 üzenetére
Igen, nézz meg pinkman csatát, nézz meg EJ csatát T49-el, illetve most már én is próbálom ilyen stílusban tolni.
Ugye ezt nem gondolod komolyan?
Te meg az agresszív stílus a T49-cel? Meg hogy magadnak spotolsz? (Te magad írtad, hogy neked nem kell a csapat spotolsz te magadnak LOL) Tudod te mennyi az átlagosan felspottold járműveid száma 1200 csata alatt? Kőkemény 1,26. Egy egész huszonhat.
Összehasonlításképp Pinkmannek 3,95, de még nekem is 2,33.
Hol itt az agresszív stílus? Nem inkább csak a csapat mögött kullogsz és lövöd azt akit neked spotoltak?Egy igazi statpadder eleve fullos tankkal indít, jó legénységgel és felszereltséggel.
Újabb baromság. Egy igazzy statpadder minimum ezer meccset megy olyan tankkal, amivel könnyű statot húzni
Beszélünk egy mérési rendszerről, amit nagyon sokan használnak a játékban és szeretnénk megérteni a működését és a hatás mechanizmusát. Most azzal oltani, hogy ez a statpadderkedés, súlyos hiba.
Bla-bla-bla mellébeszélés a köbön ismét. Sajnos már nem fogsz kimászni abból, hogy a WN8 a lakótársad
Milyen működés? Jaj, nehogy már azzal gyere, hogy neked a pontos képlet kell, külön minden tankra, mert sírva fakadunk. Egyszerű. Sok sebzés, jobb WN8. És ezt bizony te hajszolod.De hogy biztosan igazam legyen, hagy idézzek megint tőled
Statpaddereknek meg szerintem kötelező darab. #60365Tetszik érteni? Amit írsz, nem áll összefüggésben azzal amit teszel. Te nyugodtan hívhatsz másokat statpaddernek, de téged senki ne nevezzen annak, mert te csak a WN8-at akarod megérteni. Szánalmas.
Értem, hogy aki nem képes egy rendszer keretében eredményt elérni, az a rendszert szokta bírálni.
Újabb ferdítés, HáGé, nem a rendszert bírálta, mi lenne ha nem adnál más szájába olyat, amit nem mondott. Inkább a te szádba kéne azt tenni, amit valójában teszel és akkor nem lennél majdnem teljesen hiteltelen, elég csak az elmúlt pár napot visszanézniÚjjuj, a kevdem majdnem kihagytam
Íme:
pl EJ 8e wn8 fölött megy a leopard-al meg 10e wn8 felett a chaffe-val.
A leopard meg a chafee, két érdekes tank, amikben óriási potenciál van, csak ki kell csalogatni a vadállatot belőlük.Értsd: EJ hatalmas WN8-at tud ezekkel menni, ezért nekem is kellenek ezek a tankok, hogy még több WN8-am legyen, ahogy Pinkman_Jessetől is elleste a statpadder tankját.
Durván nyomod a stathuszárkodást kedved dfsz34. Vagy a véletlen műve, hogy az unicumokat követed figyelemmel és a legjobb WN8-at produkáló tankjaikat akarod te is kifejleszteni a második accodon és növelni vele az értékeidet?
Na te stathuszár, miért nem a Black Prince próbálkozol? Ja, mert azzal nem megy a kedvenceidnek sem annyira jól, csak 3,5k a WN8 -
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64293 üzenetére
Már ne haragudj, de neked van 1200 meccsed T49-cel. Ha mész, akkor csak közelre lősz, de főként helyváltoztatásból mozog az ember T49-cel, nem azért, hogy menet közben sniperkedjen. Ha lősz, akkor meg maradj láthatatlan. Ezért nem értem a sok arty kilövésed. Ez nem egy KV1, hogy mindig szem előtt legyen és nem is lassú, hogy könnyű legyen elkapni.
de egy tomato arty, skill nélkül. Ez nem fog előre célozni, hanem húzza a célzót és lő és kicsit mellé ment, de így is sebez.
Ez csak feltételezés, amit nem tudunk komolyan venni. Ez kb olyan, minthogy az arty engem mindig úgy lő ki, hogy nem is szűkül be. Honnan tudod te azt hogyan játszik a másik? Jaa, mert ha piros, akkor minden bizonnyal így kell játszani
pl EJ 8e wn8 fölött megy a leopard-al meg 10e wn8 felett a chaffe-val.
A leopard meg a chafee, két érdekes tank, amikben óriási potenciál van, csak ki kell csalogatni a vadállatot belőlük.Értsd: EJ hatalmas WN8-at tud ezekkel menni, ezért nekem is kellenek ezek a tankok, hogy még több WN8-am legyen, ahogy Pinkman_Jessetől is elleste a statpadder tankját.
Durván nyomod a stathuszárkodást kedved dfsz34. Vagy a véletlen műve, hogy az unicumokat követed figyelemmel és a legjobb WN8-at produkáló tankjaikat akarod te is kifejleszteni a második accodon és növelni vele az értékeidet?Angel1981 folyamatosan gondolkodni kell magán az egész csatán
Ez melyik tankkal nem így van?
-
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #64293 üzenetére
"Szerinted? Ha nerfelik, akkor visszamenőlegesen kap egy wn8 emelést"
Itt egy kicsit megijedtem, hogy ennyire stathuszár vagy...
Ha tönkre teszik a T49-tés már nem lehet vele jó és érdekes csatákat menni, akkor majd keresek másik tankot, amit érdemes alaposan megtanulni.
A leopard meg a chafee, két érdekes tank, amikben óriási potenciál van, csak ki kell csalogatni a vadállatot belőlük. Fejlesztés alatt mindkettő.Itt valamennyire megnyugodtam.
Egyébként én is inkább azért kedvelem az ilyen jellegű tankokat (T49, Hellcat, E-25, stb.), mert ha velük van az ember, akkor folyamatosan gondolkodni kell magán az egész csatán, nem pedig azért, mert stathúzók.
-
pws
aktív tag
válasz
dfsz34 #64289 üzenetére
9.2 Himmelsdorf, top Tier VIII. Bishop 3 perc, 3 kill. Na itt kiléptem.
Szokásos WG baromság, adjunk egy kis dinamikát a játéknak. Az említett Bishop játékos valszeg mindenkit arra buzdít, hogy nyomassátok az arty vonalat. Kicsi a valószínűsége, hogy a tomato játékos ráébredjen, mitől is lett hirtelen ász játékos. -
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64286 üzenetére
Nem is emlékszem olyan konkrét esetre, hogy a T49-cel száguldás közben arty szedett volna ki. Szvsz ez majdhogynem lehetetlen. Olyan kibaszott gyorsan lehet menni, hogy a hülyébbje az egeret sem bírja rajtam tartani, nem hogy célozzon és még irányt sem váltottam. Azt tudom elképzelni, hogy alapból a várható helyedet lesi, mert van rajtad spot és azért tud kilőni. Olyanra emlékszem, hogy a Grille gondos célzás után is csak kétszer mellém lőtt, pedig nem mozdultam meg
A Bishopnak akkor is gyorsabb a célzása egy kicsit és nem esik szét annyira a célköre mozgatáskor. Pont a szar kiteríthetőség miatt. Btw mind az FV, mind a Bishop pontos és gyorsan szűkülős artyk, a többi nem ilyen.
Amúgy nem tartom annyira pontosnak a kiírt értékeket, mert pl a Crusader SP-nek is csak két századdal rosszabb a pontossága, mint az FV-nek, mégis kb tizenötször akkora célköre van.Angel1981 Hát én a KV1-nél is rosszabb mozgékonysággal nem bírtam megbarátkozni.
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #64283 üzenetére
Esetleg feltehetnél pár replayt, ahol kiszed az arty miközben 60-nal repesztesz, hogy lássuk milyen az.
A Bishopnak nem esik szét annyira a célköre, mint az FV304-nek és sokkal gyorsabban is szűkül. Ne baszakodj BishoppalMeg nem nagyon kellene megállni ha egy Bishopot lősz.
Nagy tierre btw nem jellemző az odarántja az egeret és kilő effektus. Sőt... -
Plasticbomb
addikt
válasz
dfsz34 #63545 üzenetére
Így, egy héttel később olvasva:
Most, a hétvégi minden győztes x2 akcióban gyorsan végigszántottam a T28-on, és kigyúrtam aT95öt. Mivel artyzok, íg én pl tudom, hogy ha van a csatában T95, és felspottolják, akkor kb azonnal minden arty ráfókuszál, és azt lövi. Mivel egy rohadt lassú (lassabb a döglött csigánál), így még könnyű is lőni. Szóval erre számítva instat szuperheav repeszpáncél felkerült rá. Így is ki tudnak lőni, ellenben igen istenesen lefoglalom az artykat addig, így a csapatot békén hagyják! Én meg röhögök a markomba a 100-200 sebzéseken, és a temérdek 0 damagen! Eddig egyszer baszott ki arty elég gyorsan, az is egy retardált saját csapattársvolt, aki nem tanulta még meg azt, hogy csapattárs seggében álló medre nem lövünk artyval. Mert így simán a sajátunk csapjuk át a túlvilágra!
Nekem van artym, 10es volt. OB261. Az a nerf, az nerf volt, annyira szar lett a 261el játszani utána, hogy 400! csatát próbáltam még tolni vele, hátha csak velem van a baj. 400at! És egy hónapja elegem lett belőle, hogy egy álló E100at képtelen eltalálni! Annak az artynak szerintem az AP lövedék a lényege, 180MMes HE lövedék alig sebez 10esben már, oda kell a 200 MM feletti méret, hogy alkosson. Ezt pl most az M50/M53on tökéletesen tapasztaltam. Tud az alap 155MMes is csapni 1000 felett, de azért az baromi ritka, és baromira mák kell, hogy betaláljon. De a jellemző az 300-600 között mozog. Meglett az x2 akcióban a 203MMes rá. Na, ezt meg kell még szokni, de már pusztítóbb. Csak találjon be.
Nem is az a titka az arty elkerülésének, hogy cikkcakkban mozogsz. Hanem a kiszámíthatatlanság! Egy kiszámítható cikkcakk nem ér semmit, ugyanúgy tudni fogom, hogy mikor hova a lőjek. Tudom mennyi ideig röpül a saját lövedékem, látom mekkora tempóban rohansz, melyik irányba, mikor váltasz, és elég jó hatásfokkal meg fogod kapni a magadét. Még így is lehet mákod az átkozott alkoholista lövésznek köszönhetően, de így azért mondjuk az az 50%-50% megvan. Ha viszont csak úgy össze vissza ugrálsz kb, kiszámíthatatlanul, akkor saccolgathatok én, akkor is max 10% az esélyem, hogy eltalállak. A szerencsefaktor.
És hogy mindig azokat lövik, akik épp pofozkodnak. Szerinted ki van felspottolva, és ki nincs olyankor? Az esetek 90%ékában egy artyval nem lövök olyanra, akit nem tudom, hogy ott van. Ugyanis utána 40sec várakozás a következő lövés, ami tetemes idő az ellenfélnek, hogy eldöntse a csatát.
Ez superfly2nek is szól.
-
vhw
addikt
válasz
dfsz34 #64015 üzenetére
De ha a prók felhagytak vele, mert nem érik el önző céljaikat, akkor miből lesz ennyi csatája az elmúlt 30 napban is a Hellcatnek?
Jó, megtartották, néha tolnak vele 1-2 meccset, de itt több százezer hűséges Hellcat tulaj van még mindig? Akik csak néha-néha tolnak pár csatát, hogy leporolják a gépet? De persze vigyáznak is, nehogy sokat rontson az igazolványszámukon.Egyébként WN7-et lehetett húzni alapvetően szar tankkal? Vagy olyan átlagossal? Valahogy csak ki kellett kötni a Hellcatnél, ami miatt megfelelő alap lett stat húzásra.
Miért nem egy T34-85-re kaptak rá a népek, egyáltalán nem rossz darab, népszerű ágon van, aztán mégsincs majd' két milliós csataszáma. -
mrszitya
senior tag
válasz
dfsz34 #64009 üzenetére
Én csak annyit mondok, ne spilázd túl ennyire a dolgokat. Illetőleg próbáld meg kicsit tömöríteni a mondanivalódat, mert - jómagam legalábbis - lusta vagyok végigolvasni sokszor, annyit írsz.
(Persze nem "bántásból" mondom ezt).Higgy a többségnek és a vbaddict-nak. A Hellcat nem egy aranyos kis, ártalmatlan cicus. Csak a WN8-cal kicsit megtépázták a statpadderkedési hírnevét, lehetőségeit. Ennyi.
#Bingisz
Remélem küldtetek már meghívót ennek a Saunaseppo-nak a Zwack-ba. Tegyetek meg mindent, hogy átcsatlakozzon. A lelkesedésnél nincs fontosabb.
-
vhw
addikt
válasz
dfsz34 #64002 üzenetére
Mi lehet az oka, hogy a két kiemelt típusnak ennyi a játszott csaták száma? (leírás szerint az elmúlt 30 nap eredményeit tartalmazza a táblázat)
Közel két millió csata - más típusok a 500ezret sem lépik át...Miért lenne ilyen kiemelkedő két teljesen hétköznapi nem OP tank népszerűsége? Miért tolnak közel 4szer annyi csatát ezekkel?
És még ilyen népszerűség mellett is ez az átlag...
-
ddt500hu
veterán
válasz
dfsz34 #64002 üzenetére
Ugyan azért amiért a KV2. Mert az ágyújából fakadóan 2 találat szükséges ehhez az eredményhez. T6-7-ben is mindent átvisz. A "körül van" meg elég tág fogalom. Ilyen nagy merítésnél (1,7 millió csata a Hellcattal) a kicsi is sok. 675-öt sebez a Hellcat és csak 622-őt a Dicker Max. 2 millió csatában az rengeteg. (A T25/2 hogy jön ide? Az t7-es.)
Akárhogy is nézzük a 41db 6-os tank közül a 4-ik legtöbbet sebzi és ha megnézzük mennyi hp-ja van neki és mennyi a SU100Y-nak vagy a KV2-nek arányaiban már is nagyobb lesz az előnye.
A 675 sebzés azt jelenti, hogy az átlag játékos többet lő vele mit a saját életereje. A Su100Y ugyan annyit, a KV2 meg jóval kevesebbet.T49: Ki kiáltotta ki annak? Amíg te el nem kezdted itt nyomni azt se tudtam, hogy a világon van.
És különben is kit érdekel, hogy egy T5-ös tank op-e?? Úgy lépem át mint ha ott se lenne.
-
ddt500hu
veterán
válasz
dfsz34 #63998 üzenetére
Deazdeazdeazdeazdeazdeazdeaz.
Tessék: A Hellcat OP tank!
T6-ban a 4-ik legtöbb átlagsebzése van. Arty nem számít, KV2-SU100Y nem számít így ő az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged