Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz vhw #66162 üzenetére

    Ha behúzol egy jó csatát, akkor hamarabb összejön, de könnyű tankkal általában döntened kell, spotolsz vagy sebzésre mész, nem lehet mindig mind a kettőt. Átlag sebzés sem túl magas egyik említett tankkal sem (amx 1390-750 az átlag sebzés, t71 meg 500). A spotolás meg nagy lutri, ahhoz kellenek lőni képes tankok, szerintem nehezebb, mint a sebzést összeszedni, de erre nincs adat, szóval legyen szubjektív vélemény.

    Nyugodtan számolj szerintem 15-20 csatával mire egy átlagos játékos összeszed mindent a küldetéshez, 20-25-el meg simán számolhatnak a gyengébbek. Ezek alsó hangon. Ha éppen nagyon nem megy a játék akkor meg plusz 5-10 csata is kellhet hozzá.

    Akkor még ott van a med küldetés is. Ha valaki tud minden nap 50-60-70 csatás játszani, akkor simán meglesz neki mindkét prém tank, nem is kérdés. Ha valaki átlag felett tud menni, akkor is összejöhet neki mind a kettő prém tank, de napi 30-40 csata esetében már csak jobb játékosoknak lesz meg simán, az átlag szenvedni fog és választania kell a két prém tank közül.

    Már napi 30 csata sem kevés időben, de 30 csatával egészen biztosan csak a jobb játékosok képesek teljesíteni a két napi küldetést.

    Én med küldetésre fókuszálok és ha az készen van és még van időm és türelmem, akkor folytatom a light tankokkal, de szkeptikus vagyok, hogy lesz elég idő mind a kettőre.

    Mivel 25 napon keresztül teljesíteni kell, ezért aki prém tankot akar és nem átlag feletti vagy nincs elég ideje, az szerintem jobban teszi, ha előre kiválasztja, melyiket akarja.

    Ez alapján én a második helyre soroltam a kv-t: KV220 elemzés

Új hozzászólás Aktív témák