- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
-
-
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #182224 üzenetére
Naná, csak úgy hasból nem mondanék ilyet. 7 éves lesz a fiam szeptemberben, már kezdi a sulit. Jelenleg csak youtube-on nézi a tankos mesét, játszani még nem akar
nem is baj...roncsderbi tetszik neki amúgy
Ja, egyébként a 10-es lengyel elég brutálnak néz ki, akárhányszor látom kiráz a hideg tőle, iszonyat alfája van. Sokan dicsérik, aztán lehet ez is olyan, mint általában, jó kézben jól működik, érted...
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #182142 üzenetére
55-ről 50-re vitték le a top sebességét, az 1500 le-s motort 1350-esre cserélték, de javították a talajellenállását.
Nem számottevő a mobilitás nerf, még mindig simán gyorsabb egy csomó med-nél miközben erősebb páncélja van, mint a 150 tonnás JPE100-nak ami max 30-cal cammog szakadéknak lefelé.35-re kellett volna levinni a top sebességét, az alsó frontpáncélt(nem azt a kis csíkot az alján hanem a nagyobb téglalapot ami felette van) 250mm-re csökkenteni a kémlelőnyílást meg 200mm-re. Viszont semmi máshoz nem kellett volna nyúlni, maradhatott volna az ágyúja amilyen volt.
(#182143) @h1mpi:
Ha jól tudom SirFoch kezdte el így hívni a v4-et. Aztán skill4ltu-nak ez annyira megtetszett, hogy azóta csak így hívja.
Nerfed Object 268 V4 Still Good or Overpowered? (Dez)
Obj 268 4 1st Game After The Update And FINAL VERDICT ABOUT THE NERF (skill)
Bobject, Nerfed Still Better Than Most! (skill)Nem annyira op már mint régen volt, de még mindig ugyanaz a gond vele mint régen. Ha top tier akkor gondolkodás nélkül le lehet vele darálni az egész ellenséges csapatot. És ha azzal jönne valaki, hogy persze minden 10-es tank ledarálja a 8-asokat, egyrészt ez nem igaz másrészt nem ennyire darálja le őket és nem ennyire agyatlan taktikával.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #182016 üzenetére
A nehézséget és a haladást én csak a saját teljesítményemhez tudom mérni. Magam egy átlagos játékosnak tartom és a haladásom is ennek megfelelő: a harmadik etap végére a harmadik tekintélyt szereztem meg.
Hogy lassabban lehet-e haladni? Én pl. sokkal jobban haladtam most, mint az első két szakaszban, ahol először 610, majd 541 pontos csataátlagot hoztam össze, most viszont 810 pontra jött ki a teljesítményem, pedig nem szedtem semmi tiltott teljesítményfokozót...
Az Emil talán elérhető a végéig, de abban egyetértünk, hogy sokkal jobban és/vagy többet kellene játszani ahhoz, hogy a végére elérhető legyen a titkos tank. is.
(#182017) Jokerdapro :
A jutalom tank először a negyedik szakasz után válik elérhetővé. IV. szintű tekintély és 6 tekintélypont után választhatod sz STA-2-t. Szerintem nem szabad kiválasztani idő előtt semmit sem. Játszani kell, próbálkozni (mint a kiskutya
) és ha sikerül megcsinálnod a szakaszonkénti egy tekintélyt, akkor októberben begurulhat az Emil és a (szuper)titkos tank is... Viszont ha idő előtt megigényled az STA-t vagy a WZ-t, akkor azok a tekintélypontok mennek a levesbe...
-
Thrawn
félisten
-
Hafy75
aktív tag
válasz
jano_77 #181858 üzenetére
Teszten kipróbáltam én is. A tolatása az tényleg gyatra lett. Bia, venti, t.gyorsító, szűkítés gyorsító-val sztem ugyanúgy lehet tolni. Tűzerő még mindig ott van. Most annyi lett sztem, hogy azért ne érj oda gyorsan aprítani és ne tudj menekülni, ha baj van.. de attól még az 1750 az visz mindent..Én tuti nem adom el ez miatt, majd máshogy kell használni, ennyi.
Ja és teszten még a 950-es motor van... -
válasz
jano_77 #181803 üzenetére
No problem. Ha megnézed a replay-t, akkor látod majd, hogy bőven spotoltam(csak nem lőtték), de nem yoloztam rá senkire sem, különben szétkapták volna a kis T71-em, viszont ha megfelelő távolságban voltam(lövés után sem valószínű a spot), akkor bátran táraztam a népre.
A Cérna Ax is nyávogott a meccs közben, hogy "camper sniper" stb., de mikor egyértelműen négy ágyú van ellened, akkor nem fogod magad tálcán kínálni, az 505m látótáv esetén nem is kell berongyolni a dolgok sűrűjébe. Mivel te sem vagy piroska, ezért magyaráznom sem kell neked ezt tovább.Amúgy a screenshot után még egy favágó csatlakozott a chat partyba. A Hellcat-es fazon is fikázott, aztán látom, hogy neki 1 körül volt a megtett táv, nekem meg 8 felett. Ez gondolom km akar lenni vagy nem? Azt nem értem, hogy jó játékosként mi a francot nem ért még a WoT-on ő sem.
Ha nem fáraszt le az ügyfél baromsága estére - a dev-ek élete nem csak játék és mese - akkor csinálok a replayből egy yt videót.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #181803 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy nem sok spotja volt, de ha megnézed, az O-I-t és a két artyt kapásból magának spotolta, amiből már meg is van a sebzés egy jó része. Az artykat nyilván a csata végén hiénázta le, de azért azt sem lehet mondani, hogy egy bokorból osztotta ki az összes damázst. Moonwalker viszont az ellenfél játékosa volt, szóval ő ne is reklamáljon a spot miatt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #181707 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁFUWGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁElindítottam zárásként egy normál csata modot és az is egymerő kicseszett LAG tenger! szal nem a Frontline a szar, hanem a tetves játék úgy ahogy van! Remélem holnap ezért kárpótol a nyomoronc WG minimum 1 nap prémiummal!
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #181475 üzenetére
Egyetértek. Nem írom le teljesen mert amióta bekerült a pálya, egészen mostanáig szinte egyáltalán nem is játszottam, szóval nem mondhatom hogy kiismertem, de egyszerűen nem tetszik. Másik pályát amit kivennék nem tudok mondani, inkább még vissza is hoznék pár régit.
Kelvin: QB egyáltalán nem kiemelkedő játékos. De nem én akarom leírni amit a közösség egy része gondol róla
-
Kelvin
őstag
válasz
jano_77 #181476 üzenetére
Értem amit írsz de akkor arra válaszolj nekem, hogy QB-nek a fő account-ja miért szuper-uniqum a free to play pedig miért nem?
kchryss: "Amit igazán érdemes lenne megvizsgálni, hogy valójában mitől lettek egyoldalúbbak a csaták. Te azt állítod, hogy a játékosok között lévő nagyobb különbségek miatt."
Most éppen ez volt az aktuális, ezért írtam. Nyilván jóval több összetevője van, de azokat már kiveséztük. Ahogy te is írtad, túl nagy erőkülönbségek a tankok között, megváltozott meta, a gazdasági rendszer is sokat változott. Ma már szinte nincsen olyan csata ahol a beszedett sebzésem felét-több mint felét ne prémium lőszer okozná. Függetlenül attól, hogy milyen tankban ülök, ez a fentiekből következik.
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #181279 üzenetére
Ejnye! Nem nézted meg a csatajelentőket amit beraktam. Pont két vesztes csata képét raktam be.
Én is nyomi társakat kaptam mostanában, de a 15%-ot így könnyebb is megcsinálni mellettük. A T55A pedig tényleg jó, függetlenül attól melyik végén vagyok a brének éppen.Ha jól rémlik te írtad a múltkor, hogy a map rotáció nem tetszik. Na én hajnalban kb 13 csatát mentem és abból 5x volt mountain pass és mind az 5x ugyanarról az oldalról kezdtem. Az ötödiknél már a fejemet fogtam amikor megláttam, hogy már megint ...
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #181176 üzenetére
Ez a 9 lövés 10 találat az lehet amit kolléga mond. Pár hete volt egy ilyen esetem, hogy akit céloztam és lőttem arról lepattant a lövedék, de szerencsétlen társát meg pont telibe kapta
Csak lestem, hogy ez most mi volt és persze videót nem sikerült csinálni róla, pedig eszméletlen jó lett volna példálozni vele. -
válasz
jano_77 #180980 üzenetére
Tegnap AMX mle 49-cel voltam top tier Karelia-n(füves/sziklás pálya, déli oldalon a heavy dühöngő, ha valakinek nem ugrik be).
Látva a leosztást, hogy nincs nagy átütéső TD és az ellenfélnél KV-5 meg T29 ellen kell majd mennem, írtam a többieknek, hogy letolom az oldalt, supportálják a fenekem és jók vagyunk. Minden a tervemnek megfelelően ment, amíg el nem értem, a déli rész kb. közepét, szépen takartam a kupolát, csak okosan dugtam ki a testet és tornyot, nem is bírtak velem mit kezdeni, csakhogy az ellenfélnél 3 darab arty volt: M44, M50/53 és még valami klikker.
Átlagosan 6-8 másodpercenként lőtte valaki a pozíciómat, teljesen ellehetetlenítve a játékot. Az egész csata alatt az 1500 HP-ból 1492-t az arty sebzett úgy, hogy okosan, a spot leesését megvárva random választottam ki, hogy a szikla melyik oldalán bukkanok fel egy gyors lövésre, majd vissza a fedezékbe.Leírom mégegyszer: 1500-ból 1492 HP-t az arty lőtt, full fókuszt kaptam, ami a 99.47%. Folyamatosan stun alatt tartottak.
Az új MM nagyon jó, tetszik, hogy sokszor azonos tierű a leosztás, de meg van fűszerezve ugyanúgy +2/-2-vel, viszont az artyk változtatását azonnal be kéne vezetni, ha már nem akarják teljesen kiiktatni őket. Ezután jöhet a gold skuló átdolgozás és én kurva boldog leszek.
Amúgy azt az oldalt végülis megfogtam, nem tudtak nyomulni + az arty-k csak velem foglalkoztak, az északi oldalt a többiek elintézték, megnyertük a csatát.
Térkép téma: Parist törölném a fenébe vagy legyen max tier6-osoknak fenntartva, a többi ok.
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #180980 üzenetére
Es te ezen meg csodalkozol, hogy fu alatt nerfelik a prem cuccokat?
Mar sokszor volt ilyen panasz itt, amit vagy elhittunk,vagy nem, de ugy tunik, hogy nehanapjan egyet tekernek a gombon egyes tankoknal. Ameddig erdekes a tank, es gondolom veszik mint a cukrot, addig nem, de mikor kifullad a dolog, akkor szepen bevezetnek egy masik erdekes premet, hogy vegye azt a jonep.
En tobbe mar egy arva buznyakot sem verek el erre a jatekra,kivetelt kepezne esetleg a Zrinyi meg a Tas, es azok is csak azert, mert latni szeretnem oket a garazsba, es nem azert, mintha valami extra elmenyt adnanak, mert egyik olyan mint a Stug, masik mint a Panther.A tuzerseg jelenlete engem sem zavar annyira, ami viszont bosszant, hogy a tuzerek epp azt lovik aki a frontvonalba harcol, teszem azt fel eppen 2-3 tankkal, ertsd 1edul.Szepen lovoldozol, cselezel, pattintasz, es akkor beledbasz az arty.Es szepen lefaragja a HP-d, hogy a tapasztalatod es tankod pattintokepesseget nem tudod kamatoztatni 3 tank ellen, mert nem marad HP-d.Na ez az ami bosszant.
Viszont most beugrott egy olyan otlet, hogy az artyt csak arra lehessen hasznalni, hogy a frontvonalak mogott "tartozkodo" (ertsd : gyavan, balfaszul stb kempelo) tankokra lohessenek ra.
Ezt ugy kellene megoldani, mint a Frontline-ba a felderito repulogepnel, hogy minden percben felvillantana azokat a tankokat, akik egyes vonalaktol x meter tavolsagra hatul vannak, vagy nem adtak le meg 1 lovest sem, vagy 1et sem kaptak stb.
Ne csessze mar el a jatek az en lovoldemet, inkabb cseszegesse, osztonozze azokat akik kempelnek, hogy jobban resztvegyenek a csataban.A masik dolog, ami meg bosszant, az a szoraskep + a 25% veletlengenerator.Egyszeregyszer pontatlan loveggel beszukult celkereszt nelkul is lezeres pontossaggal lovok, maskor meg teljesen beszukult kereszttel is melle, fole, moge megy a loves, vagy eppen leszottyan a tank elott 10 meterrel.Ez mar tenyleg rohejes.
A masik amit meg eszrevettem, hogy mesterlovesz modban, nemcsak hogy nem ott talalod el, ahol kellene, a 32 szeres? nagyitasnal jelentkezik a legtobbszor ez a jelenseg, hogy a lovedek a tank elott lepottyan.
Igy aztan inkabb beallitom a pontot, es kiszallok kulso nezetbe, es ugy lovetem el a tankom, az esetek nagyobb reszeben bevalik. -
-
frame>24
addikt
válasz
jano_77 #180517 üzenetére
Világklasszis game, kíváncsi vagyok, az utódok újra-felfedezik-e, de az az éra sose jön úgy vissza.
Egyik kedvenc dialógus-részbocs az offért már megint!
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #180516 üzenetére
Még nem jöttem rá a térképrészlét adásának logikájára, de azt tudom, hogy néha ész nélkül adja.
Kaptam amcsi darabot, csak az a bibi, hogy a teljes amcs techtree ki van húzva.
Kaptam orosz ötös és hatos arty darabot, persze én az s-51-el kezdtem a ruszki arty ágat.
Szerencsére annyi nemzet van kifullozva, hogy azok általában univerzális darabot adnak. Abból már 13 összegyűlt. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #180487 üzenetére
A legegyszerűbb, he belépsz a játékba, mert ott úgyis ez fog fogadni, hogy megjött az új patch és mi van benne. Részletes leírás mindenről.
Ha mégse így fogad, akkor meg a menüben van hírek szekció vagy mi a tökömnek hívja, ott megtalálod az 1.4.1-ről ugyanezt amit írtam.
Érdemes elolvasni, eléggé részletes és magyar. -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #180176 üzenetére
Egyedül is megcsinálhatod és az "új" toborzott lehet a régi, ha 60 napnál régebben volt belépve a játékba.
(#180177) K_Gabor: "csak" játszani kell. Persze minél jobban játszol, annál több pontot gyűjthetsz. Ha meg van igazi toborzottad, akkor a szakaszban való játékért csak úgy dől a lé...
-
dvids
aktív tag
válasz
jano_77 #180158 üzenetére
Én kipróbáltam már. Ha a célpont oldalát találod el teljesen benyeli az arty lövést is, de ha mögé lősz akár a földet, akár ellenséges tankot találva, akkor a splash sebzi a célpontot is. Nem próbálkoztam túl sokat, a legnagyobb sebzésem 130 körül volt ha jól emlékszem. (Az amcsi SPG-vel, nyilván nem mindegy milyen löveggel lövöd.)
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #180143 üzenetére
Talán az xp gyűjtős hétvégék alatt, nekem 3. -án adott egyet.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #180143 üzenetére
FCM-el nagyon ritkán találkozok, mind ellenfélként, mind pedig csapattársként...szóval kihalt dinó féle lehet..
Lorr nekem meg van, ha nem felejtem el hogy nincs páncélja akkor háttérből szépen lehet vele csipegetni .
progetto tényleg remek tank...akinek van kellő rutin és ész hozzá, nagyon jól lehet vele alkotni....Frontliner-ra nekem csak a hétvégén lesz időm...előveszem a Skorpio-G és a Kanosjagermaister 105-öst és had menjen...
mani gyűjtésre kiváló csata mód...
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #180068 üzenetére
Motor erőben van óriási különbség. Sokkal mozgékonyabb, mint a GF és a lövedék sebességei is sokkal gyorsabb. Egyedül HE nincs trollkodni. Szerintem M41GF és/vagy LT432 mellé felesleges tank. Esetleg spotos küldikhez, de ott meg az a 10 méter látótáv a GF-hez képest nem nagy dolog szerintem.
-
frame>24
addikt
válasz
jano_77 #179934 üzenetére
Az utolsó mondatra:
azt ugye tudjátok, hogy ezek már valszeg április 1-ére készülnek, a WG minden játékában márciusban már készül az ilyen trollságokkal*, ez van és kész. Látom a Wotinfo-n is csak a bagoly srácnak esett le a dolog...
(pl. hajóknál jönnek megint az űr-csaták)
* de miért, a dobókocka fejű RNGesus pl. tényleg poén, vagy a rák, az meg biztos az arty...
-
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #179897 üzenetére
Igen, csak amit írtál is, kell a 4. tag. De készülj fel, hogy szűk helyeken ilyen érzés lesz vele közlekedni:
Austin Powers - 3 point turn
(A tank egyébként nincs meg, csak a sima T8-as.) -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #179893 üzenetére
Ezeknél a kerekes járműveknél van vmi különleges billentyű parancs - mint pl a svéd TD-k ostrom módjánál az "X"?
Nekem ugye az AMX 12t-ban van a Télapó parancsnoknak, két karácsonyi csajszi - az egyik lehet éppen QB bnője
és most néztem, hogy a barakkban csücsül egy 3 skilles rádiós még a 9-es BC artyból, amit majd szépen átképzek erre az ágra.
A prémmel járó legények meg mennek a barakkba és majd egyszer talán felhasználom őket vmihez - mondjuk a TD ághoz, amihez még sokáig hozzá sem fogok szagolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest