-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
jano_77 #187908 üzenetére
Szerintem felejtsd el őket!
Én személyszerint a gyors tankokat preferálom:
Lensen C , T27 és Progetto.
Amikor már a végén vagyunk IS 3 és T34Szinte mindig megvan legalább az Őrnagy.
Az ösztönzés kötelező minden tankon! Ne magadnak használd, hanem hogy pontot szerezz (akár a többiek miatt is elnyomhatod)Nemtudom, számodra mi a fontos, számomra hogy haladjak.
1 boosterbe belefér nálam 3 játék, ez maximum 3x 2400 pont ami elég jó! -
válasz
jano_77 #187857 üzenetére
Hasonló csatáim vannak nekem is. Egyetlen light a játékban, tier 9 csata, én leoval vagyok (a svéd tier 7), én szerzek összesen 3000 spotolási sebzést, a lightunk semmit. Persze még így is elveszítettük (Minsk volt a térkép).
Sajnos 1 hétig nem tudok írni, mert chat banon vagyok.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #187666 üzenetére
Szivesen!
En is eleg turelmetlen jatekos vagyok, mert szeretem ha van akcio. Ugyhogy ha nincs spot akkor megindulok en spottolni a kempereinkenk aminek sajnos egyre tobbszor az a kovetkezmenye hogy meghalok a semmiert mert a csapattarsak nem is lonek.
Meg kell tanulnom turelmesebbnek lenni.
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #187651 üzenetére
Szerintem rossz irányból nézed a dolgokat. Az ilyen emberek vagy nem is tudják mi az a wn8, vagy nem érdekli, esetleg azt hiszi majd belejön idővel. Neki az a lényeg, hogy nem egy ój accounttal kell több 100 órát lenyomnia ahhoz, hogy legyen egy rakás tankja, hanem az egyszerűbb utat válsztja és megveszi és csak használja.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #187656 üzenetére
Megneztem a statodat egy kis elemzeshez remelem nem problema! Ha az, akkor a moderatorok toroljek nyugodtan!
Azt latom, hogy a legutobbi 1 honapban sokat mentel lightokkal amik ugyan huzzak a wn8-at de a jelenlegi metaban nehez veluk ervenyesulni, hatassal lenni a vegkifejletre. Ugye ott vannak a kerekesek amik megnehezitik hogy idoben eljuss a spot bokorba, meg a nyari szunet jatekosai akik nem lovik/keptelenek eltalalni a spotot.
Ezen kivul sokat mentel meg puha/tamogato szerepkoru medekkel. Progetto, Type 61. Ezekkel sebezni lehet konnyen masodik vonalbol ami ugye huzza a wn8-at de megsincs akkora befolyassal a csatara mint mondjuk egy Obj 430 ami a frontot tolja es ott spottol/pattint/oszt sebzest.
Mentel meg TD-vel eleg sokat (T-67, E-25), ezek sem carry-zos tankok hanem a csapatra utaltak.
En ebben latom az okat, hogy a win rate-ed nem fejlodik. Probalj agresszivabban jatszani, menjel tobbet a meta-tankokkal (obj 430 es tarsai) es akkor szerintem noni fog a win rate is.
Ez csak sajat velemeny.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #187656 üzenetére
A WN8 es a win rate osszefuggese nem egy kobe vesett dolog. A WN8 az sok mindentol fugg de peldaul nem veszi figyelembe, hogy hol es kibe sebzel bele, csak az szamit hogy sebeztel. Mig a csata vegeredmenye szempontjabol igenis az szamit, hogy minel gyorsabban minel tobb sebzest vigyel be a top tankokba. Ezert ugymond az agressziv jatekstilus kell a jo win rate-hez.
Egyebkent miert dontott volna ugy a WG, hogy "eddig es ne tovabb"? Nem az lenne a cel, hogy elegedettek legyenek a jatekosok, maradjanak es koltsek a penzt? Nincs logika abban amit irsz.
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #187639 üzenetére
Én régen használtam a nyerési esély mutatót de tudtam, hogy nem működik 100%-osan mivel nem veszi figyelembe épp mit dob az RNG. Volt nem egy 20%-os meccs amit úgy hoztunk le, hogy futnom kellett a sebzésért. Utána kivették és én nem is tudtam róla, hogy újra van és nem is hiányzott. Az xvm-et én is ezek miatt használom, mert nem mindegy ki adja a parancsot. Ha úgy látom, hogy hülyeség lenne oda menni és egy tomató adja az ukázt akkor nem megyek, ha egy unikum akkor megfontolom mert lehet én nem látom át úgy a helyzetet mint ő és jó a stratégia.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #187602 üzenetére
Ezen én is meglepődtem de visszakerestem a cikket ami felvezette a prémium fiókok szétválását és abban tényleg szerepel a türelmi időszak.
Így gondolom de tévedhetek!
Duplázásról nem tudok, eddig sem volt ilyen csak annyi hogy az eddig ismert Wargaming Premium Account-al játszhattál a WG játékaival.
Wargaming Premium Account mint olyan megszűnik, minden WG játéknak lesz/van (Repülősnek talán még nincs) saját Premium Account-ja a plusz kedvezményekkel.Stat-os oldal talán ez ha korábban jártál már itt.
Más:
www.wotzilla.com meg ahogy jött úgy be is fuccsolt?
-
jano_77
nagyúr
-
stork13
aktív tag
válasz
jano_77 #187482 üzenetére
Pár napja frissítettem 1903-ra. Monitor driver és színprofil default Microsoft lett.
Dell monitor alapból nem tudja a 75 Hz-et, de spec driver-rel igen. Először ezt erőltettem rá, aztán jött a színprofilom beállítása. Ezt a kalibrált monitorral kaptam.
Simán felment a leírtak alapján és reboot után 75 Hz-en, saját színprofillal megy azóta is. -
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #187482 üzenetére
Jogtiszta win 10 + 24" Benq monitorom van igaz csak egy. Tudtommal minden a legfrissebb de eddig nem tapasztaltam semmilyen problémát. Nem lehet, hogy a monitorral van valami probléma, vagy a vezetékével, esetleg valamelyik csatlakozóval? Próbáltad felcserélni a két monitort vezetékeit, hogy történik-e valami?
Nálam csak annyi történt nemrég ami nem tudom miért volt, hogy a műholdas tv-t is a monitoron nézem. A 2 HDMI csatlakozó közül az egyik a videokártyába a másik a beltéribe van bedugva. Lehet kis mozgatástól (nem egy irányba van a székem és az ágy) a tv képe elment, csak hang volt. Megcseréltem a két kábelt és azóta is működik minden. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #187397 üzenetére
Az kemény, hogy a 8-assal nem tudom belőni a Lynx-et és az LTTB-t!? Utóbbit oldalról is lőttem és csak láncoltam! Na így szerintem hanyagolni fogom az ÁSZ megszerzését szerintem.
8-as:
Sebzésre nem jó az előzőek miatt
Spotra nem jó, mert rohadt lassú, minden más light előbb ér a fontos pozíciókba -
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #187379 üzenetére
Most tűnt fel, hogy Veterán rangban vagy? én meg Őstag lettem..PH!kedvence szinten voltam, ha jól emlékeszem
Valami változás történt a rang rendszerben?
semmit nem találok rólaeddig kettőből kettő zakó...az orosz TD-vel.. majd délután tolok vele pár órát, hátha akkor jobban adja .
-
válasz
jano_77 #187379 üzenetére
Sokat el fognak adni, de a Progetto ezt porrá alázza. Ha mondjuk megkapná a T50 ágyúját változtatás nélkül, akkor máris kiemelkedne valamiben. Ez a 88 mm nagyon sokat fog pattogni.
Ettől függetlenül én elgondolkodtam rajta, de manapság tényleg okosabb dolog a meglévő prémekkel farmolni 2 millát és venni legénységi könyvet. -
-
törölt tag
-
BloodRay
veterán
válasz
jano_77 #187287 üzenetére
Az ilyen plecsnikre, medálokra hajtást, elengedtem már egy ideje.
A küldetések is csak be vannak kapcsolva (T55A-ra azt hiszem pl), de sose figyelem őket, ha összejön egy épp teljesen véletlenül, akkor ok, ha nem akkor meg nem akarok rajta bosszankodni.
(#187289) 5-ös kezelő -> Nálad érthető, mert jóval kevesebb meccsed van (ha jól emlékszem) és nem pedomacit játszani mész le kisebb tier-be.
Pont a sok debil győzelem, vereség miatt utálom pl a küldetéseket, amikor pl full győztes szituációban befoglal valamelyik okos, vagy ellenkezőleg, bár vesztes a csata, de én még bevinnék egy kis sebzést, de nem lehet mert cappel az ellentől pár egyén...Utoljára valamikor nagyonrég voltam lent azt hiszem tier 2-ben, talán még a minimaussal 3-4 éve.
Annyira gustustalan egy dög volt, hogy inkább eladtam.
Nem tudja amúgy valaki, nem lesz akciózás a normál tankok árából valamikor újfent?
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #187061 üzenetére
És az mennyire jó a csapat szempontjából, hogy ti ketten egymással voltatok elfoglalva percekig? Tudom, te kilőttél még menekülés közben két ellenfelet, de azt lehet, hogy akkor is kilőtted volna, ha a spotteretek meghal "baráti tűz által". Viszont többet nem lőttél ki, és az az illető sem, akit felhúztál, és utána rád vadászott. Lehet, hogy a spotter fel volt neki jegyezve a monitorja sarkára egy korábbi összetűzés miatt, és megfogadta, hogy ha meglátja legközelebb, azonnal kilövi.
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #187041 üzenetére
Röviden és tömören: A tag nem úgy játszott ahogy te elképzelted és ezért még meg is akartad büntetni. Ő beleállt, amire te még jobban felszívtad magad és ment az adok kapok, amit végül te szívtál meg jobban.
Mindennapos sztori, legközelebb majd ő kékül és kilőheted. Itt most kevés gondolkodással és/vagy túltolt érzelemmel kezelted a helyzetet. Én is szoktam így játszani ha már tojok bele, nem túl eredményes a dolog.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #187005 üzenetére
Ezt a témát kb. 3 éve vázoltam.
Ezt a játékot én karrier játékként fogom fel.
Gyerek koromban konzolon nőttem fel pl grand turismo.
Mi az? Autós karrier játék.
Igen, veszel egy csotrogány használt négykerekűt és versenyzel.
Ha nyersz akkor lesz pénzed újabb csotrogányra és ha még megint nyersz akkor már bemehetsz az első szalon autódért és ha maradt pénzed akkor dobhatsz bele turbot, stb tunning cuccot.
Persze itt is cél a minél jobb verda így ebben a játékban mint itt sok sok kört megy az ember mire elér egy japán csoda versenygéphez.
Ja bocs, kimaradt.
Autóvezetéshez, kell ám jogsi is.
Na ez az amit osztályonként (mint a valóságban) le kell tenned és ha nem megy akkor hiába vagy vastag.Annyival kiegészíteném hogy két homokozó kellene, egy ahol a bárki küzdhet mint jelenleg és egy ahol elfogadod hogy akkor léphet szintet ha teljesített.
Persze kb. biliben lóg a kezünk mert ilyen sosem lesz, na meg egy-egy jobb csatához kellenek a pirosak.
Aztán meg az következne a második lehetőség kapcsán hogy nem tudsz fejlődni mert közel azonos szinten van mindenki azonos tierben. -
e-newsee
addikt
válasz
Én is támogatnék ilyet, de (ahogy írták előttem) az még jobban csökkentené a játékosszámot, mert akinek nincs nagy tehetsége hozzá, attól még az esélyét is elvennék, hogy nagyobb tankokkal játsszon, és azt egy ilyen vállalkozás nem engedheti meg magának. Pláne, hogy kb azok adhatják a fizetős bázis jelentős részét, akiknek kevesebb a tehetségük a játékhoz, és a fizetős tartalmaktól várnak sikerélményt.
A randombeli csapatjáték kialakulásán pedig csak minimálisan segítene, ha csak jobb játékosok lennének magasabb tierben. Meg kell nézni egy ranked csatát, ahol hiába vannak csak zöld+ játékosok, kb ugyanolyan gyakori a 15:1-2-3, a lemmingtrain, a cserbenhagyás, a sebzésért küzdés minden áron, és még sorolhatnám. És szintén ugyanolyan ritka, amikor egyszerre érez rá a helyes taktikára a csapat egy jelentős része, ezzel bebiztosítva a győzelmet. -
Yofej75
aktív tag
válasz
A "randombeli csapatmunkához" mi köze van annak, hogy adott játékos melyik tierben tud megfelelő szintet nyújtani?
Szerintem semmi.
Az egyéni teljesítőképesség és a csapatban gondolkodás közt nincs összefüggés, a szivárványoscsillámpóni-színű szuperunikumok egy része éppúgy nem foglalkozik randomban az összehangolt játékkal, mint vérpistike.
Miért?
Mert nincs ami/aki összehangolja őket.
Ezért random. -
Dobi 562
addikt
válasz
A high tier csatak minosegen javitana az otleted de sok Ver Pisti abbahagyna a jatekot, csokkenne a profit. A WoT pedig mint tudjuk uzleti vallalkozas.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
T26E3 Eagle 7 a shopban Valaki gondolkozik rajta?En megneztem par bemutato videot es a sebesseg/mozgekonysag hianya miatt inkabb nem. Meg tier 8-nal lentebb nem nagyon szeretek mar jatszani.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77 #186960 üzenetére
Én is úgy használom a térképet, vagyis egyel kisebben. Ha nem látom rendesen és hogy mi történik pontosan a pályán akkor szinte félkezűnek érzem magam. Inkább fogalmazok úgy, hogy sokkal pontosabban átjönnek a mozgások úgy mint kicsiben és nem az egész képernyőt kell vizslatnom miatta forgatva a kamerát ide-oda.
Egyébként meg ez olyan mint, hogy én nem tudok úgy játszani már, hogy szét van modolva a játék. Mert zavar és elvonja a figyelmemet a sok színes felirat meg miegymás.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #186960 üzenetére
Én is maximális méreten használom a "kis"térképet.
Skill-től tanultam, hogy az egyik szemed mindig azon kell tartani. Egyébként nem csak ikonok vannak rajta. Elég jól le van képezve a pálya, látni hol vannak a szokásos sniper vagy spotter bokrok így ha azokat megtanulod hol vannak a térképen akkor kevés célzással jó sok vak lövést lehet leadni.
Engem nem zavar, hogy maximális méreten van, de az eggyel kisebb mérettel is tudnék játszani. A kettővel kisebb már nem okés, de még játszható, ha annál kisebb akkor viszont nekem olyan mint ha nem is lenne. Emilia-nál nagyon kicsinek tűnik bár azt hozzá kell tenni hogy valószínűleg más felbontáson játszik. Én 1080p-ben játszom. Szerintem ő ennél magasabb, talán 4k felbontáson játszik, de a streamet 1080p-re átalakítva küldi. Az sem mindegy kinek mekkora monitorja van és hogy mennyire jó a szeme.3 tank közül nekem csak az M4 improved hiányzik így én azt fogom választani. T14 nem túl jó tank és amúgy is könnyű beszerezni, új acc-hoz gyakran adják kóddal ott ki lehet próbálni. A Ram II elég mókás kis dög. Nagyon magas dpm-je van a szintjén, elképesztő gyors újratöltéssel, de pici alfával. Remekül lehet vele láncon tartani az ellenfelet. Az M4 improved-ról nem tudok semmit. Ha nem lenne meg egyik sem akkor kideríteném milyen tank az M4 imp és aközött és a Ram II között választanék.
-
KISDUCK
addikt
válasz
jano_77 #186900 üzenetére
Én nem értem hogy mi van ezzel a summer smashes kuponnal. Ma váltottam ki a 15%-os kupont és rengeteg tankhoz nem engedi felhasználni, de nem értem hogy miért. Az LT432-vel szemezgettem mondom megnézem mennyi lenne 15%-val, hát nem engedi felhasználni, pedig elvileg 20 euró felett használhatnám. A kuponon más korlátozást nem láttam a 20 eurós követelményen kívül. Megnéztem több járművön, hát rengeteg helyre nem engedi beváltani amik 20 euró felett vannak...
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #186848 üzenetére
1. kép:
Gondolom van a regisztrációnál szűrés a trágár szavakra, de itt két "u"-val van írva, azt már nem érzékeli. Szerintem simán próbálta először, de azt nem engedte.
Amúgy ez is egy beteg játékos. Szinte az összes tankjával 263 csatája van wot-life szerint. Vagy az oldal bugos, vagy ez valami darwini oldalág lehet, és a spektrumon kellene mutogatni a legfurcsább defektek között.2. kép:
Ránéztem a statjára. Elsőre azt mondtam magamban, hogy ugyan nem túl acélos, de hát csak 1780 csata, 480 e-pénisz, mondom ebből még bármi lehet. Aztán megnéztem, hány csatája van a T2 Mediummal. Gondoltam, max néhány csata, most kezdte az ágat, és még nem mer menni annyira vele, vagy ilyesmi.
De nem, mert lenyomott vele 1736!! csatát!!
Oké, anno én is szerettem azt a tankot, na de ennyire nem.
Ehhez milyen perverzió kell?Más:
Nektek sem megy ez az új wotcommander.com oldal?
Nekem bejön valami Microsoft Azure App Service oldal. -
válasz
jano_77 #186814 üzenetére
Legalább most már tudom, hogy miért vannak olyanok, amik mostanában többször is előfordultak, hogy konkrétan látom, hogy a tank sziluettje tökéletesen látszódik, zöld az átütésjelzőm és láthatóan el is találja a lövés, de vmi "mágikus" mező elnyeli a lövésem, mielőtt a tankot elérné.
Nem, teljesen másról beszélnek. -
törölt tag
válasz
Szerinted felesleges és értelmetlen, ezt elfogadom. Mások számára pedig hasznos és értelmes, ezt kérlek te fogadd el.
Nekem is többször érkezett már segítség, miután írtam a chat-en, hogy elakadtam/felborultam s én is számtalan esetben segítettem másokon. Ezt a kérést gyorsíthatja meg, ha nem a csetben kell megírni, mi a szitu, hanem egy kattintással tudathatod a segélykérést. Sok játékos - sok féle igény, reakció. Neked nem számít, másoknak pedig igen.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Hát szerencsére nekem jó tapasztalatom van fejreállás terén. Legutóbb oldalra borultam mellettem volt egy csapattárs aki épp lövöldözött. Írtam csetbe és nyomkodtam a helpet. Későn vette észre a harc miatt, de visszaborított és még bocsánatot is kért mert nem egyből vette észre.
-
vepe
őstag
válasz
jano_77 #186800 üzenetére
Nagyon-nagyon sok hiba van a wot-ban így igaz, de tudod ízlések és pofonok. Relatív kinek melyik jön be jobban. Nekem valószínű azért fura, mert a wot grafikájához voltam szokva, de attól lehet a másik is egy jó játék.
A wot-ot ne, hogy félreértsétek nem istenítem, mert a régi dolog miatt neheztelek rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged