- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz
inferno88 #183466 üzenetére
Sajnos ez a rendszer és jelenleg minden joga megvan egy játékosnak, hogy így tegyen. Ez egyértelműen a WG hibája. Nagyon egyszerűen lehetne korlátozni az ilyen játékosokat.
A másik oldalt is megértem természetesen, aki kihasználja ezt a rossz szabályt. Ott van egy tök béna accounttal, de így kegyetlen mennyiségű kreditet tud összefarmolni. Prémium nélkül egy héten lightos játékkal milliókat tudsz profitálni így. Miért ne használná ki?
(#183467) CirrMee: Én nem tartom hibának, ha egy másik zónába átmész. Sőt szerintem kifejezetten hasznos ha lighttal adaptálódsz a helyzethez. Én például C-t mindig ott hagyom egyből védőként. Támadóként máshova rakom be magam miután meghalok, mert az egy teljesen elbaltázott zóna, állóvíz támadóként és védőként is. Azt az egyet büntetném, amikor olyan zónából megy el valaki védőként ahol már eleve látványos túlerőben vannak a támadók, az nálam halálos bűn. Ennek ellenkezője szintén nagy állatság, amikor C-t 15 tank fogja, úgy hogy 4 támadó van ellenük és örülnek a fejüknek, hogy milyen ügyesen el tudják tolni a vonalig a támadókat. De közben a másik négy zónát simán letolják...
Szerintem a hatékony támadáshoz egyértelműen kell, hogy 1-2 tankkal több támadó legyen egy adott zónában. Sokkal könnyebb helyet csinálni a foglaláshoz így. Tegnap volt egy támadó csatám, ahol egyetlen bázist se foglaltunk el rendes játékidőben, annyira rossz volt a csapat. Sikerült egy hosszabbítást kiharcolni, azzal elfoglaltunk még 2 bázist, de ennyi volt, kifújt.
-
lacibacsi
addikt
válasz
inferno88 #183338 üzenetére
A FL-ban tényleg nem a győzelem a fontos, hanem a minél hosszabb csata. Amikor a lehető legtöbb időt töltöd a csatában, akkor tudsz elegendő mennyiségben sebezni/spotolni/killezni/foglalni/stb. Márpedig a rang ezért jár és nem a győzelemért. Az csak a xp/kredit szempontjából fontos, de itt nem azért játszol, hanem a pontokért.
Ezért utálatos az a csata, ahol valamelyik támadó ék jól megnyomja és már a harmadik tornyot lövik, amikor a másik két front még az alapvonalon küzd. Ilyenkor van az, hogy 1-2 őrnagyon kívül nincs magasabb rangú egyén egyik csapatban sem. Ezért tényleg megéri... Amikor okos csapatok kerülnek össze (és nem kapkodják el a foglalást), akkor oldalanként van 5-6 tábornok is. Na, annak van értelme. -
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #182479 üzenetére
Állítólag az, hogy a prémium, és a normál RRO sebzése ugyanannyi lett a beharangozás ellenére, csak a prémium átütése nagyobb. És hogy ezzel adtak a sz@rnak egy pofont, mert azt csinálták, ami kb eddig is volt, és ami ellen az új prém skuló módosítással küzdeni akartak. De nem tudom a pontos paramétereket, nincs Type5-öm.
A prém fiókkal meg az a baja, hogy aki aktívabb, és nem teljesen amatőr, az ezzel az 5x-özős csata utáni kapcsolóval pár csata alatt több 40-50k XP-t be tud húzni.
Plusz az extra kredit, amit időnként hozzád vágnak grátiszban csak azért, mert játszol.
Szóval, hogy még nagyobb lett a szakadék a prémium, és a free-to-play játékosok között a fejlődési tempó tekintetében. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Pakmara
őstag
válasz
inferno88 #182189 üzenetére
Az erő sorrenddel egyetértek. A panther csak miért ne alapján van benne a kalapba. Toborzottra panther/M10 a legesélyesebb (Scheff is jókat mondott róla) Sherman és Dicker nem érdekel. IS-t szerettem anno KV-122 is lehet tetszene, bár frontban gyengébb (cserébe nagyobb a végsebessége), ill. a Tiger 131 is játszik még elméleti síkon, tier 6-ra csak alkalmasabb (bár frontja ennek sincs) az a kaszni mint 7-re.
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #182173 üzenetére
És ha utána lesz még egy sorozat, akkor már nem is csinálhatom meg megint? Mondjuk nulláról kezdve? Nyilván asszonyt nem hívhatom meg újra, de mondjuk meghívhatok-e valaki mást a maradék 1 meghívómmal? Vagy utána újra generálhatok-e meghívót? Vagy lesz-e egyáltalán Toborzó Program 2.0 episode 2?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak hiába olvastam el a szabályzatot, ezekről nincs szó benne.
Itt meg valószínűleg már jóval többet tudó emberek vannak. -
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #181793 üzenetére
Grat, és hogy Hancockot idézzem (épp tegnap néztem újra): "Szép munka!"
Az első elől szerintem csak leloptál egy killt, és az bántotta a carul sikerült rerollos egóját.
A második meg tipikus példája az olyan játékosnak, aki miatt terjednek a konteók. Rá van függve a játékra, van benne 116k csatája, és mégsem ment semmire. Nem sok prémium tankja van, nagyjából csak az ajándék tankok, ezért (és abból, amit írt) arra következtetek, hogy úgy gondolja, akinek vannak prém tankjai, ergo fizet, annak megy, és még csal is mellé, és azért nem tiltják ki, mert fizet. Csak gyorsan számolva, majdnem 6 éves az accja, az annyit tesz, hogy napi 55 csatát lenyom átlagban. Minden nap. Az 5-6 óra játék naponta. Minden nap.
Kb úgy képzelem el, mint a South Parkban a WoW-os csávót.
-
Kelvin
őstag
válasz
inferno88 #181441 üzenetére
"Úgy látom, hogy az 1.5-tel jön a szteroidos prémium fiók, ami állati jó lesz. Gyorsan át lehet majd futni a modulokon, stb."
Jah... állati jó lesz, még több előnyhöz jutsz pénzért. Bound amit ugye sosem fognak árulni, most mégis, 2 map kivétele, és sorolhatnám. Még nagyobb lesz a szakadék a játékosállományban (ami így is hatalmas), ergo még több élvezhetetlen egyoldalú meccs.
Egyet léptek előre az új MM-el, az új prémium fiókkal sokat hátra. Szerettem ezt a játékot és sokat költöttem rá, van prémiumom is, de mégsem örülök a változásnak. Sajnos egyre gyakrabban csak 5-10 körre van időm és mikor egyoldalú pár perces mérkőzések jönnek kezdésnek, el is megy a kedvem az egésztől.
Amúgy pont ma reggel láttam QB videóját és ő is látja a hosszútávú negatív hatását. -
Warton
őstag
válasz
inferno88 #181187 üzenetére
Jaja, tegnap este/éjjel valami isteni volt az MM. AMX 50-100-zal szinte folyamatosan tier8-as csatákat mentem, nem hittem a szememnek. Nagyon ritkán esett be legnagyobbként egy-egy E75/Type4, de annyi pont kell. Aztán toltam pár kört a Pudellel, Thunderboltal és azoknál se láttam tier7-nél nagyobb tankot.
Úgyhogy KÖSZÖNJÜK WG!
-
-
ooloo
őstag
válasz
inferno88 #181010 üzenetére
Nem kicsit kéne védeni , hanem nagyon ...... be lehetne vezetni azt , hogy 5000 db leharcolt csata felett nem mehetne a játékos tier V alatti csatákba , kivéve ha egy új ágat fejleszt . Akkor is csak annyi ideig , amíg kifejleszti az adott ágat tier V ig . Az aki nullázza az accot arra nem vonatkozna az 5000 es határ . Ott azonnal életbe lépne a csak kifejlesztésig keret .
Jellemzően a stathuszárok mennek alacsony tierben , akik nem tudják feldolgozni , ha nem emelkedik elképesztő sebességben a vinnyócuk ... hemzseg a wot tőlük . Szánalmas .
Mi lesz ezekkel , ha kiveszik az XVM-et ? Ki előtt fognak villogni , hogy ők milyen fasza játékosok ? Röhej .
-
Pakmara
őstag
válasz
inferno88 #180997 üzenetére
A recruit 2.0 küldi teljesítésének van határideje? Most valami 61 nap van hátra az adott szakaszból. Másik fórumon nekem azt mondták addig meg kell csinálni a 3*500 pontot, játékon belül viszont valami olyat ír hogy átvihető az eredmény. Most akkor melyik az igaz?
Köszi, Pakmara
-
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #180866 üzenetére
ARL 44 - 100% Mark - 2 GAMES
A második csata után értékeli a tankot és beszél az ágyúkról, össze is hasonlítja őket. Az F3 ágyút sajnos nem nézte meg, szerintem az is egy használható opció a jobb dpm és pontosság miatt, csak azzal is sokszor kell prém lőszert használni a rosszabb átütés miatt.RNG Giveth and RNG Taketh Away (S35 CA gameplay)
Itt meg az elején beszél erről a pay2win ágyúról a szappantartó esetében. -
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #180866 üzenetére
Ja skill is ezt mondta, hogy a wg balansz részlegénél elgurult valakinek a gyógyszere amikor ezt balanszolta.
A szappantartón(S35 CA) van még ugyanez az ágyú azt is ezzel húzta ki. Az 5-ös td, képzelheted, hogy 223 pen és 330 alfa milyen pusztításra képes ezen a szinten. Egyetlen probléma, hogy ezek az ágyúk nagyon igénylik a skilles legénységet és a kávét mint fogyóeszközt. Érdemes kipróbálni aztán ha vállalhatatlanul pontatlanok vagy nem fekszik a játékstílusodnak akkor visszarakod a másik ágyút. -
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #180858 üzenetére
Ruszki szerveren skill4ltu a 105mm-es pay2win ágyúval húzta 100%-ig az ARL-t. Azért hívta pay2win ágyúnak, mert azon nagyon ritka ágyúk egyike amelyeknél a prémium lőszernek nem csak az átütése hanem a sebzése is nagyobb a simánál. Ennek következtében full gold-dal érdemes csak használni.
Azt nem tudom, hogy azért húzta ezzel az ágyúval hogy különlegesebb legyen vagy ez volt-e a kompetitívebb is. -
Pakmara
őstag
válasz
inferno88 #180858 üzenetére
Izlés dolga :-) Én kipróbáltam mindhármat anno (két 90mm-es meg a 105-ös) szitu függő mikor melyik hasznos, de talán még mindig elég az F3-as penje és ez használható a legrugalmasabban. KB. egy éve+ ment vele Scheff sokat, Ő is ezt az ágyút preferálta a soft statjai miatt.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
inferno88 #180709 üzenetére
Ó, hogy még mennyi. igazi csalódás előtt állsz!
Javaslom, kezd a tier 10-essel, vagy hagy őket a francba, ha nincs ennyi free XP-d!
Az 5-6-7 még úgy, ahogy játszható is, de fölötte már csak kínlódás és pénznyelők - amikor utoljára hozzájuk nyúltak is, csak rontottak rajtuk, pedig már akkor sem voltak a top-on. A tier X-est ugyan buff-olták, mert már nagyon ráfért - volna az egész vonalra - a feljavítás, de még így sem lett az az igazi tier X-es... -
joergie
őstag
válasz
inferno88 #179609 üzenetére
Én feliratkoztam erre az ingyenes twitch prime hónapra emiatt(nem is értettem miért kell megadni a bankkártyaadatokat, ha ingyenes az első hónap), majd jött a bankkártyámra appban 11 üzenet, hogy levont az amazon prime 354 forintot(kb fele sikeres, másik fele sikertelen). Karácsony volt leszartam, január elején cseteltem egy taggal(amazon oldalán), aki azt mondta nem vontak le semmit, és RÁMZÁRTA A CSETABLAKOT(valszeg valami indiai nyomi volt, oda szokták kiszervezni az ilyen jellegű munkákat).
Nem lettem ideges, újra leszartam, most februárban írtam egy nem kicsit agresszív jellegű emailt, miszerint nem hasnzáltam, és szeretnék hozzájutni a pénzemhez, és hogy rohadtul nem akarok ezzel foglalkozni. Végül kiderült, hogy 2 hónapot vontak, 2x3eur v dodó, egy angol vagy amcsi válaszolt, készségesen visszaküldték a pénzt, és leirattak az előfizuról.
Továbbiakban nem foglalkozok ezzel a twitch mókával...
-
joergie
őstag
válasz
inferno88 #179467 üzenetére
Kell az a nagyobb ágyú. elég jó a töltési ideje. hiába magas a dpm-je a kicsinek, nehéz kihasználni. és ha csak 1-1szer dugod ki, akkor azért 600at odapörköl, ami fáj. ha látják hogy kicsiket durrantasz, kevésbé félnek tőled.
Motort érdemes fejleszteni, mert csomó más hightier angol tank használja azt a motort.
És amúgy a nagy ágyú eléggé reszponzív, én szeretem, nem olyan lomha mint számítasz rá. torony is többé kevésbé képes lövéseket pattintani. Nagyobb motorral pedig egész mobilis, majdnem mint egy centurion.
Tudom hogy nem tőlem kérdezted...)
-
K_Gabor
tag
-
frame>24
addikt
válasz
inferno88 #179166 üzenetére
Kb. fél órája olvastam a hírt mobilról, és még OTT HELYBEN, (a fág-adszorpció inkubációs ideje alatt) már küldtem is a tiCket-et telóról.
Annyira fos az alap SkorpG design skin, hogy szerintem attól szar vele a statom, nem is a saját skill(hiánya) miatt!
Remélem még az első reskin batch-be belekerülök. -
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #178895 üzenetére
Frontline módot már nagyon várom. Sokkal inkább mint tavaly. Most van egy rakás 8-as tankom amivel nem szeretek játszani és amúgy is pihentetem a randomozást mostanában. Előző 30 nap, 64 csata.
Rhm, Charioteer, udes, amx ac48, emil1, m40/m43, (talán a 8-as kerekes is, még nem tudom hogy mennyire lesz kedvem need for speed-ezni), ezeknél mind frontlineban akarom kifejleszteni a 9-est. Ráadásul tavalyhoz képest vannak prém tankjaim amikkel hatékonyabban lehet farmolni (skorpion, su130) így ha végeztem a 9-es tankok kifejlesztésével akkor a kreditet is gyorsan összegereblyézem a vásárlásukhoz.
-
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #178824 üzenetére
Foglalkoznak a fiúk a témával, de már ebből is látszik, hogy baromira nem mindegy mit csinálnak és mihez nyúlnak vagy éppen nem nyúlnak hozzá, mert úgy megborul az egész, hogy öröm lesz nézni a távozó vérpistikék hadát...bár ebben van haszon is
A lényeg, hogy adjuk meg az esélyt és reméljük sikerül jófelé terelni a szekeret. Hosszú az út, de már látszik az alagút.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
inferno88 #178705 üzenetére
Kösz! Akkor csak nem figyeltem rá (mivel nem volt mit váltani), csak a legutóbbi 1:40-esben váltottam egy csomót, de az meg kezd elfogyni. Az E25 meg termeli ám rendesen a free-t... Na mindegy. Majd jön még előbb-utóbb, ha meg nem, akkor marad az 1:35.
Most éppen van elég feladatom az Excalibur küldetésekkel, ahol az Uniós és a Szövetséges csapatokkal kellene 3-3 tank ászt menni a kitüntetéses záráshoz... Sajnos pont ebben a két csoportosulásban vannak a leg-mumusabb tankjaim. Nem tudom mikor lesz belőle ász, de elég ritka vendég...
-
jano_77
nagyúr
-
Yofej75
aktív tag
válasz
inferno88 #178119 üzenetére
Szia!
Látod arra a kérdésre én sem tudom a határozott választ, hogy korábban linkeltem-e már de ha igen akkor azt valószínűleg hamarosan meg fogom bánni
Ha az a következő kérdés, hogy megtenném-e arra tegnap már válaszoltam Petersonnak, szóval inkább nem linkelném ha nem muszáj (...kerülném a tiltólistás megbélyegzést mert abból minden rossz kisülhet.).
Ha a statomra vagy kíváncsi, szívesen küldök képernyőmentést.
Üdv
-
lacibacsi
addikt
válasz
Bár a 40/43 tűnik egyértelműbbnek elsőre a nagyobb robbanási sugár miatt, de amíg ezzel egyet, addig az M44-el hármat lövök. Nyilván csak magamról beszélhetek, de nekem az M44 sokkal jobban fekszik, pedig abban csak egy sima BIA-s (meg pár %) legénység van, míg a nagyobb tesóban már a harmadik skilljüket húzzák. Mondjuk ha nagy betalál, akkor az be van találva (
), de az M44 sokkal pontosabb. 180 mp stun meg összejön azért, csak ki kell fogni az ideális pályát, ahol jó HT dühöngők vannak. El halluf, Sand river, Malinovka ideális ebből a szempontból, de van még jópár, ahol "szeretnek" gay party-t rendezni a tankok...
-
K_Gabor
tag
válasz
Én a nagyobbra szavaznék az alábbiak miatt: nagyobb robbanási sugár, nagyobb kábítási potenciál, tankokon több hp amiből talán nagyobb eséllyel lövik meg a többiek azt a 800-at. Nem emlékszem M44-gyel mennyit tudtam stun-nolni, de azzal szerintem macerásabb kicsit. Aki tapasztaltabb M44-gyel javítson ki ha tévednék
-
Dewri
aktív tag
válasz
inferno88 #177973 üzenetére
Látom megy itt a vitatkozás az alanyi jogon járó hatodik érzékről meg a +-1 tierről...
Ennek kapcsán kérdezem: senki nem próbálta még a Wot Blitz nevű játékot? 2016 óta megy PC-n is, tehát már nem kell a telefonon bohóckodni. Persze nem 60 giga fullHD, hanem csak 4 giga (steames), de a járművek ugyanazok benne, némi különbséggel, pl a DW2 egy igencsak életképes kis tank, a Párducnak is jobbak az ágyúi, ilyen kis apróságok (a KV1-S még a régi 175 mm ágyúval rohangál...). Nincsenek benne a japán nehezek, nincsenek a svédek sem. Még. Bár a japán nehezeket nem is akarják betenni.
Ami viszont a lényeg: NINCS ARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +-1 tier van!!!!!!!!!!!!!!!! 7 vs 7 egy csata, nem 15 vs 15, és 7 percig tart. A pályák nem csőpályák, hanem minden pályán igen sokfelé lehet menni, emiatt nem lehet bekempelni sehova, mert simán meg lehet kerülni máshonnan olyankor az illetőt. Kisebbek is a pályák, így hamarabb van akció. Van alap hatodik érzék. Csapatsebzés meg nincs. Napi belépési bónuszok vannak, rengeteg akció és booster (nekem pl tizenvalahány egynapos prémiumom van, meg nem tudom hány 9 órás is, amiket én tudok aktiválni, akkor amikor nekem jó, nem automatán beindul mikor megkapom...). A legénységi fejlesztés kicsit más és a tankokat is lehet szépen sima kreditért több lépcsőben upgradelni, ezáltal jobbak lesznek az értékeik (toronyforgás, töltés, látótáv, stb), ez váltja ki a wotos távcsövet, ilyeneket, azok nincsenek. Csatánkénti csomagok megvannak (elsősegély, szerszám, stb).
Nyilván mivel wargaming, a mellélövés/eltűnő lövés/nevetséges páncélzatot át nem ütés/szűkülés nélkül-mozgás közben egy házat nem találsz el effektek itt is megvannak, de a felsoroltak miatt mindenképp sokkal nagyobb élményt ad, mint a wot jelenleg. Például nehéztankokkal nem kell egy szikla mögött kuporogva tilitolizni, hanem lehet akár előrenyomulni is! Üdítő jelenség a wot után... A fejlesztések és tankok árai elég hasonlóak.
De hát a 60 gigás fullHD nyilván sokkal vonzóbb sokaknak. Nekem mondjuk nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged