-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #221294 üzenetére
Én most húztam ki a T30-at pont, tetszett a prototype, de a páncélja karcsú nagyon. A legnagyobb előnye a torony meg a 400-as alfa, míg az AT15 kemény 280-at sebez átlagban.
Meg azért az nem mindegy, hogy 24-gyel megy turbóval, vagy 32-vel, a Prottal simán tudtam tartani a lépést a lassabb nehezekkel. -
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #221287 üzenetére
igen sajnos nerfet kapott. bár a sok gold sem vált előnyére. a többit nem tudom még az első T10 tankom volt az fv szóval nem ma játszottam velük. akkoriban se voltak rosszak csak lomhák ezért nem is szaladgált sok halálcsillag mert nem bírták idegileg a kihúzását
viszont magasabb szinten lehet hiába a buff mert lomha maradt és a rengeteg gold azért hatásos ellenük, plusz a csaták is gyorsak.
a T10 badgertől sem ájultam el.
-
Swinegod
őstag
-
Viktoár
addikt
válasz
Geller72 #221137 üzenetére
Ez a camo/spot differencia nekem is feltűnt már. Volt hogy Karelia-n FV td-vel kiszpotoltam a light-ot úgy hogy nem szpotolt vissza... WTF?
De ugyanez elmondható a szupernehéz harckocsik páncélzatáról vagy úgy "cuzammen" mindegyik tank páncéljáról is.Tudom hogy hogy a maus nem meta de én szeretek vele bohóckodni. Azonban vannak csaták amikor lepattanó/felfogott nélkül bedarálnak 8-as 9-es tankok... A következő csatában meg a 10-esek összelőnek nekem 8k lepattanatót úgy hogy csak tolom a frontot előre....
Az én tapasztalatom az hogy az RNG sokkal több helyen jelen van mint az gondolnánk....
Akárhogy is csűrjük csavarjuk mindig az a vége hogy a 25% rng rengeteg egy olyan játékban ahol sokszor 1 lövés is meccseket dönt el. (Biztos sokunknak ismerős a szituáció amikor az elején az rng miatt elmisselt lövés megbosszúlja magát a végén vagy a végjátékban nem lehet kilőni az egylövéses tankokat...)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #220732 üzenetére
Az imént mentem egyet az A-20-szal, elkezdtem a light ágat.
Airfielden beálltam oda a bokorba a pálya szélén és kb a 14 perctől majdnem 10 percen keresztül spotoltam egy Challengert meg egy Ikv-t a td magaslaton, illetve két nehezet (volt két arty-nk), összesen összeszedtem 400 spotot.
A végén már csak azért nem akartam hasznosabb lenni, mert nem akartam elhinni, hogy ennyire leszarják a csapattársak, főleg mert volt egy pár perces időszak, mikor mind a négyen plusz az arty-juk is engem lövöldözött blind. -
peterson79
őstag
válasz
Geller72 #220678 üzenetére
Ilyenkor szard le, hogy mi lett a végeredmény, rajtad nem múlt a dolog, Te mindent megtettél a győzelemért, legalábbis innen úgy tűnik.
Bosszantó mikor ilyenen múlik egy fontosnak mondható küldetés, mert kezdheted miatta elölről az egészet, mondjuk 9 csata igazából kuka, de ettől függetlenül, ha izgalmas volt, akkor az a lényeg. Neked kimagasló az eredményed, ennyi -
-
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #219953 üzenetére
Úgy értettem a 3 lövés összege a 700, és akkor még nagylelkű voltam. Én ezt a szutyok ágat nem húznám mégegyszer az is biztos, de mikor én elkezdtem a 10-esnek még 4-es tára volt 6s töltéssel a lövések között 1250dmg-el, hadd ne részletezzem mennyivel jobb volt
Papíron ez az ág a legpontosabb a kattintók között, de a látszat csal. Na szóval ugye tüzér, szögben lő. A CGC azért olyan rákos tank, mert talán az egész játékban az lő a legmagasabb ívben és így mocskos sok minden féle fedezék mögé be tud lőni, de ez azt is jelenti, hogy a pontatlansága ellenére nem fog olyan történni, hogy ellősz a célpont fölött, mert eleve nem szemből hanem teljesen felülről jön az áldás. És ez kibaszott nagy baj a franciákkal, olyan szánalmas szögben lőnek, hogy lehetetlen bármi mögé is belőni, de ha dierktbe rálátsz valamire akkor is rendszeresen elmegy fölötte
-
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #219603 üzenetére
Én meg régóta szajkózom, hogy azt kellene bevezetni - de hát azt is tudom, hogy miért nem lesz sosem - hogy minden tierből csak akkor léphetne tovább az illető, ha bizonyos szintet elért mondjuk akár sebzés átlagban, akár vmi más értékelésben! Addig amíg ezt nem éri el, ott rostokolhatna és nem léphetne tovább! Aki még mondjuk tier5 szinten van vagy 6-on, az mondjuk nem tudna vásárolni sem cash-ért és goldért SEM tier8 prém tankot, mert a rendszer tudná, hogy az adott acc milyen szinten tart!
Vicc az, hogy a mostani felgyorsított tankfejlesztések mellett - képzési könyvek, rengeteg bónusz, tervrajz töredékek - 2 hét alatt vki eljut tier10 tankig úgy, hogy olyan vörös vagy épp agyhalott szintjén lévő szürke, aki azt sem tudja, hogy melyik a tank eleje és melyik mapon van, csak azt látja, hogy itt is vannak fák és épületek, no meg tankok!
Ez lenne az egyetlen jó megoldás szerintem arra, hogy az agyatlanok ne kerülhessenek olyan tierbe, ahová NEM valóak! Persze tudom, hogy ez nagyjából a játék végét jelentené. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #218906 üzenetére
+1
A jó egyéni teljesítmény ott kezdődik, hogy sebzel, sebezni meg azt tudod, amit látsz.
Nem tudom, lehet én vagyok csak régimódi, de ez a béta óta ilyen wot alapok között szerepel, mint legfontosabb dolog:
- jó látótáv, hogy szükség esetén magadnak spotolhass;
- jó átütés, mert a nagy alfával vagy jó dpm-mel kitörölheted, ha nem ütöd át a páncélt;
- kiemelkedő páncélvédelem vagy jó mobilitás, mint "védelem". -
Kolter
junior tag
válasz
Geller72 #218846 üzenetére
Milyen hülyeségeket. Számtalan olyan játékos van akinek artyin kívül nincs más tankaja.Ne haragudj hogy nem sajnálak meg , mert te mellélősz a parasita osztályban.Nálam csak az a része esik le hogy , rendszeresn három patkány szará lö .És nem melé telibe!!!!!!!!!!!! Énekem nincs egy darab artym se. Gondolom lejött hogy utálom ezt a szar csalo játék idegen osztályt.Ezt mondom úgy hogy én is próbáltam a fejlesztést , de elszégyelltem magam.Azt amit írtam tapasztalata mondatja velem (im 80000 csata).Sokk cheat vita az artysokal ahol nyíltan élvezkedik azon hogy szét kurta más játékát.Shoha 7 év alat egyszer sem kértem arty segítséget.Amit nem lehet megoldani csak csalással anak nincs értelme.Én Szerintem kikel veni a játékobol ,nincs rájuk semmi szükség.A td a játék része nem isten módban játszik , ha belö tudom honnan és nem megyek ki elé. Sőt még beis tudom cserkészni hisz nem a sarokban veri , mindenki mögött. Na ezt csináld meg az orrturkászal..Még egyszer mondom az arty osztály csalás.Nem kell elfogadnom semmit se , csak azért mert te mondod.Pont az ilyen embereket hívom egyetemistának . Akki veszi fáradtságot és a és esszéket ír,a játék legbutább és legegyszerűbb osztályáról.És ha ezt a buffot bevezeti a WG , soha többet nem fogok játszani vele. Én tankozni akarok, és nem szopatni másokat.Ja és köszönöm ezt a számomra ismeretlen sok okosságot. Amit nem írt le előtted még soha egyetlen egyetemista se.
UI:Más artysok által írt tip tipp: A helyezkedés roppant nehéz vele sok logisztikai problémát okoz. Meg kell fontolni a tank mozgatását mert igen sok tudást integrál.A többit te is említetted . Ezért a nincs több tipem. -
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #218636 üzenetére
Asszony azt mondta teloba, hogy ment a számláló, de a kulcsot még nem vette meg. Most mondtam Neki, hogy nyomjon rá az Érdekel gombra. Azt mondta, megkaptam a kulcsot, majd mondta hogy már ki tudom nyitni a raktárat majd átváltott ciril betűre. Ez normális, másnál is így volt?
-
-
aginor
veterán
válasz
Geller72 #218619 üzenetére
Azt hiszem tisztul. Az elején kapsz egy tankot. Ha nem tetszik, akkor kreditért ráhúzod a következőt, majd a következőt emelkedő tarifáért max az ötödikig. Amikor ezzel megvagy, akkor választanod kell egyet, ha nem, akkor majd ad valamit, ami nekik tetszik.
Ezek alapján azért ez nem lett annyira nagy dobás, mint amennyire beharangozták.. -
HellGreg
őstag
-
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #218575 üzenetére
Ha engem kérdezel ez egy elég gyér lista, a Schwarz a legkevésbé érdekes tank a játékban, a kocsi úgyis megvan mindenkinek, IS-6, WZ meg T34 pedig elég szarok, Chrysler van bondért Type 59g meg úgyis annyiba fog kerülni, hogy igen
Lansen meg az ActionX a bármennyire is érdekes tankok innen ha engme kérdezel -
dualface
tag
-
kchryss
veterán
válasz
Geller72 #218556 üzenetére
Ahogy olvasom a progetto licithez 10 115 nem volt nyerő, 10 660 már nyerő volt. Valahol a kettő között volt a határ.
Ehhez az utolsó spéci ajánlathoz meg olyat rebesgetnek hogy 5k arany a beszálló és utána kreditért lehet kulcsokat venni és az összes eddig fekete piacos ajánlat közül lehet választani/kapni?
Elég bonyolultnak tűnik és nem ismertek a pontos részletek. Minden esetre engem nem érint mert nincs már aranyam és nem is veszek.
Ez egyébként megint egy zseniális üzleti húzásnak néz ki a WG-től. A karácsonyi lootbox-szal szerzett aranyat elverheted másik lootbox-ra. Dupla kaszinó!
-
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #218520 üzenetére
Ha nem úgy mennék vele, hogy 2500 dmg aztán 800 dmg már meglenne a 2. gunmarkom vele, ugyan ez a problémám a Raviolival is, ahhoz hasonlít a legjobban a játékstílusa. Szerintem páncélja teljesen 0, test egy semmi, a tornya meh, 210mm a jobb helyeken is + van egy méteres kupola amiben amúgy a sofőr van szóval tornyozni max tier 6-7ben szoktam vele. A rendes játékstílusa szerintem a nem is igazán TD szerepkör, de majdnem.
Ahogy mondjuk egy papír meddel játszanál 2 tierrel feljebb, na pontosan úgy kell STGzni csak nem néha hanem mindig. Ezt támogatja a nagy alfa és a papíron jó pontosság. Háttal kigurulsz, lősz, vagy találsz vagy nem, visszamész. Csak ne tudjanak elkapni egyedül, mert a dpm-et nem jó.
Ahova menni szoktam vele pld. az Pilsen bokor vonala, ott már a bokrok között de nem elsőnek ott lenni, Himmelsdorfon a síneken hátul a házaknál vagy a map szélén a kis épület mögött ahol a cap van encounter-ön, Overlordon középen a te csapatod bokorvonala, a meccs nagy részét ott tölteni, ilyenekProgetto amúgy azért nem tetszik, mert utálom a 88 és 100mm közötti ágyúk hangját. Tudom, ez annyira 1st world problem amennyire lehet valami az, de nem véletlen van csak nagy alfás prémtankom
-
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #218270 üzenetére
lehet, mint írtam többször is volt már a SHOP-ban, de nem akarok rá már pénzt adni (rendes jó magyar HUF-ot) Viszont kreditért vagy akár a Karácsonyi goldért lehet behúznám a garázsba.
T22: ha igaz QB most váltott át 200K goldot, hogy licitáljon rá. Scheff most adja el az összes tier8 és alatti tankjairól a felszereléseket, hogy legyen elég kreditje licitálni.
-
3
senior tag
válasz
Geller72 #217739 üzenetére
Gondolom, az neked is megvan, hogy az elmúlt években nem ez volt a helyzet, és most sem az, így még ha elméletben igazad is lenne, a jelenlegi gyakorlatban mit sem számít. Negyedévente buffolnak egy tucat - szerintük - gyengébb tankot, abból hat-hét tier 8-as prémium, és egy tier 8-as techtree tank.
-
e-newsee
addikt
válasz
Geller72 #217226 üzenetére
Azt honnan tudod csata közben, hogy periszkópot lősz? Tudtommal azt nem írja a játék, csak a láncot, mert azt úgyis látod kívülről is. A többire max következtetni tudsz, hogy mozog-e a tornya, vagy lassabban fordul-e, mint előtte, meg ilyenek. De a sebzett modulokat nem mutatja, csak annyit ír, hogy critical. (Másrészt a feltehető periszkópot el sem tudod lőni.)
De amúgy van erre valami mod? Vagy van ilyen perk? (olyan tudom, hogy van, hogy a sérülteket mutatja, de annak nem sok értelme van ilyen szórás mellett, és ki kell fejleszteni 100%-ra, hogy mőködjön, és van annál sokkal fotosabb is) Olyan perkről nem tudok, ami találat után mutatná az ellőtt modult. -
Djuree
félisten
válasz
Geller72 #217127 üzenetére
nekem kell valami cel, sportolo vagyok, cel nelkul nem erdekel a jatek sem.
csak ugy funbol nem kotne le, annal nekem tobb kell.
ha meglesz minden tank akkor majd jon valami mas, nem is baj, ugyis tul sok idom veszi el.
ha majd a sracaim is jatszanak esetleg akkor mas lesz, addig nem hiszem... -
Djuree
félisten
-
adrian360
őstag
válasz
Geller72 #217113 üzenetére
én mondjuk nem tudom megérteni, mi az élvezetes a tier 5 alatti játékban. most húzok egy referral accountot nyeremény tankért, de a hajam kihullik ami itt folyik.
- vannak az újoncok akik nem tudják mit csináljanak,
- vannak a több tízezer csatás agyhalottak akik ennyi idő alatt se tudták megtanulni, hogy mit csináljanak,
- és van egy egy fókavadász, aki beül valami op tankba full golddal, öt skilles legénységgel, és azt élvezi hogy szénné lő mindenkit miközben fel se tudják spotolni. -
e-newsee
addikt
válasz
Geller72 #216875 üzenetére
Pedig a csatát úgy lehet a legbiztosabban megnyerni, hogy ha 0-ra csökkented az ellenség lövegeinek a számát. Ha nagyobb kockázat nélkül el tudsz menni egy egylövéses enemyért, akkor bizony érdemes megtenni, mert az egylövéses tank is ugyanannyit sebez, mint a full HP-s. De ha cserébe meghalsz egy kulcspozícióban k.rva sok sebzéssel, de végül ugyanúgy átmegy rajtad az enemy, és veszítetek, akkor az szép stat lesz ugyan, lesz e-penis, meg efficiency, meg átlag dmg növekedés, csak éppen a csata szempontjából nem ér semmit. Arra mondják, hogy meddő sebzés. Aztán az ilyen csaták mennek mindig a fórumokra, hogy sebeztem 4k-t,de mégsem győztünk. Ellenben lehet, hogy ha kilövöd az egypálcásat, azzal később hozzásegíted a csapatot a győzelemhez. Igaz, cserébe nem lesz olyan szép a statod. El kell dönteni, mi a fontos. Ha a WR is számít, akkor bizony néha be kell vállalni egy gyengébb csatát, ha épp azzal segíted a győzelmet.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #216875 üzenetére
nem csak a sebzésedtől leszel jó és nyered meg a csatát. állhatsz egy helyben sebezhetsz 5k-t ettől még elveszted a csatát ha lusta vagy poziciót váltani. már leirtam ha egyszer nem tudsz hozzátenni annyit hogy egy rosszabb csatábol gyözelmet arass akkor nem is lesz jobb. mi ezen olyan bonyolult?
-
rol33
aktív tag
válasz
Geller72 #216805 üzenetére
sajnos nálam is ugyanez a helyzet, és igazából nem értem a miértjét...pár éve pont ez miatt hagytam abba játékot...aztán olvastam róla, hogy állítólag rendbetették a MM rendszert + egy haverom is rábeszélt, hogy játszunk, ennek kb 1 hete, azóta napi szinten játszok 1-3 órát, de azt látom, hogy ez siralmasabb most mint talán volt...azért kiváncsi lennék egy full kezdő játékos, ezt hogyan élné meg...
azért is néztem most be a topikba, hogy átfutom kb mik a történések ezzel kapcsolatban, közben láttam meg a hozzászólásod. nálam csak az utóbbi 3 nap, 16:5, 14:3, 18:5...na most nem tudom ez valahogy engem nem tud szorakoztatni, inább full felb@sz agyilag...
hozzáteszem nem vagyok jó játékos wot-ban, de több top online játékkal is játszottam már és a sikerélmény ami szerintem elengedhetetlen egy játékban mindig megvolt kivéve ezt a játékot...pedig szívesen játszanék vele, de a játék valamiért nem hagyja...ok kilehet kapni egy izgalmas csatában azzal nincs semmi gond, sőt az is lehet, hogy most nem is írnék, de ezek a 15:0, 15:1, 15:5 -re vesztett meccsek folyamat ez vicc, ehhez mit tudok én hozzátenni egyedül...lóf@szt semmit..
na mindegy sry, hogy ezt most így neked, de kikvánkozott belőlem...
-
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #216804 üzenetére
Igen az egyenen is. Ma elso 4 csatam bukovolt merr szart nem ert amit csinaltam az adott tankkal. Nem ment valtottam masra 10 bol 4 gyozelem aztan mentem massal es 60% felett lett vege a gyozelmi aranyomnak. Elkezdtem odatenni magam es lass csodat .:-) de szerintem titeket direktbe figyel a wg :-) itt vannak a forumon az embereik es varjak hogy az alany mikor kezd el irkalni hogy mekkora faszok :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged