- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #191973 üzenetére
Egyezik. Többnyire a fogalmatlanok csinálják, kisebb részt meg szándékosan g...i valaki. Na nem tagadom, néha én is erősítem utóbbi tábort, de mindig felmérem, hogy aki mögé állok, az milyen gépben ül, mennyi hp-ja van, kik lőhetik őt stb., szóval igen, genya vagyok, csöppet sem elegáns, de kívánhatja így a helyzet.
Chris0321
Semmi más nem számít, csak hogy takard a megfelelő pontokat. Mindegy, hogy egy ELC-t vagy egy Jg E 100-at rejtettél a bokor mögé, ha jól csináltad, nem lát meg senki sem. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #191942 üzenetére
Szia,
Nagyon random a Ranked
Néha egész jó csapatok vannak, néha meg nagyon gyengék. És a játék sem kegyes, többnyire. Tegnap például T-100-al sikerült egész jól lefarmolnom egy Jgpz100-ast, a végén már csak Én maradtam, mondom magamnak akkor befejezem már amit elkezdtem...hát nem engedte..kétszer az oldaláról pattantam..onnan ahova addig mindig bement, harmadik a földbe, negyedik a hátuljáról pattant...gold....és végül utolsó késdöfés a szívembe, teljesen ráálltam a hátuljára és kb 1 mp volt hátra, hogy betöltsön az ágyú és akkor lőttek ki
I love this game
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #191916 üzenetére
Egyedileg is jutalmazzák még a szülinaposakat? 22-én lesz öt éves az accountom. Vajon kapok rá valami használhatót, vagy csak egy semmire sem jó kupon lesz a jutalmam?
(#191921) tomic: Vegyél inkább egy 30 napos prémet, azzal jobban jársz!
(3096 forintért most még egy Toldi III-at is kapsz ajándékba) -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #191916 üzenetére
A tavalyi T-50-2 egy nagyon jól eltalált tank lett, nem egy semmirevaló tier 3-as garázstöltelék. Nem mintha nagy szükség lenne még egy prémium tankra, de ha ingyé' van, az mindig jól jön. Pláne, ha nem rossz. Viszont adhatnának mondjuk valami kevésbé népszerű nemzethez valót is, nem mindig oroszt. Vagy akár csinálhatnának egy 5-ös japán TD-t, felvezetendő az állítólag érkező új ágat. Ez azért is lenne jó, mert azok kapnák, akik már régebb óta játszanak, már nagyon sok ágat kihúztak, lehet, hogy kicsit bele is untak már. Nekik jól jönne a plusz motiváció.
De, hogy összességében mit gondolok? Mivel a cikk semmi konkrétat nem mond, elég lett volna annyit kiírni egy mondatban, hogy idén is várhatóak jutalmak a játékban eltöltött évekért. Vagy még ennyit sem, simán megvárhatták volna a hivatalos bejelentést. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #191893 üzenetére
Tudom
De ma nem adja vele, csak T-100-al tudok érvényesülni, de az utolsó 4 meccsen már azzal sem ment. 10-es rangig elvittem azért és már csak két sráf kellett volna a biztos 11-esig
onnan estem vissza 9-esre, inkább kiléptem, majd talán holnap megint szerencsém lesz.
Pályák ahova ezzel a két vassal dobott: Steppes, Serene Coast, Sand River, Mannerheim, Redshire, El halluf, Highway, Murovanka, Malinovka, Airfield, Lakeville.
Nem számoltam, de érzésre Steppes, Serene Coast és Sand River többet volt. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #191868 üzenetére
Én már elmondtam nekem mi jó, de azok alapján amit a metában látni szerintem a TVP T50/51, a Progetto 65 (ezt írtad is, hogy jól megy vele), az Udes15/16, a WZ-111-5A, az orosz TD-k és az Obj. 260 közül bármelyik jó és sikeres választás lehet.
Igazából felesleges minddel menni, 1-2 elég ahhoz, hogy jól haladj.A bónuszt jól mondod, azt napi egyszer adja, csak Én azt hittem, hogy szó szerint egyszer, mármint a divizión belül. De néha nem fog az agyam már, korral jár
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #191865 üzenetére
Előbb kérdezted a full gold-ot, illetve azt, hogy anélkül lehet-e menni.
Nos, Én anélkül csinálom, csak akkor lövök goldot, ha már elfogyott a normál skuló, ez T-100-lt-nél viszonylag gyakran adódik, de ha muszáj, akkor muszáj.
Ehhez képest most Div 2, rank 6-nál járok, de nekem nagyon gyenge a teljesítményem, 50% az összképet nézve. Te szerintem sokkal gyorsabban tudsz haladni és tényleg a késő esti órák a jók, hétvégén vagy 4 utáni időszak felejtős, legalábbis nekem.
Saját tankjaim listája:
Maus: felejtős, sajnos mindenki tudja hol kell lőni és persze az ellenfél nem spórol a gold-al, szóval állandóan belövik. Néha jó, de csak ha messziről lövik, közelharcban gyenge (vagy Én nem értek hozzá és szerencsém se volt sok vele)
E100: ezt csak gold-al használom, mert a sima alaplőszere nem elég sehova, de mivel nem akarok nagy mínuszba esni ezért ritkán megyek vele.
Obj.705.: szintén nem tanultam még meg vele a játékot, de másnál se látom, hogy jól muzsikálna, általában hamar elvéreznek a csatákban, de egyébként hatalmas alfája van.
Obj.430U: Div 1-ben használtam, eleinte jó volt, de ahogy léptem fölfelé úgy vesztette el nálam az értékét.
T110E3: Még nem ismerem eléggé, nemrégóta van csak meg, de azért jól adta, csak azért nem használom, mert van más amivel jobban megy.
T-62A: Egyszer ha mentem vele, nem tudom mennyire lenne jó.
M48A5: szintén vagy két kört mentem, de nekem nem tetszett, szintén új tank.IS-7 és T-100-lt-t már mondtam, nekem ezek működnek. Tegnap is a kicsi scout tankkal olyat leműveltem, hogy csak na
Az is eszembe jutott, hogy lehet rárakni még plusz álcát vagy távcsövet, van egy csomó amit nyertem, tegnap csak párszor alkalmaztam, de egyértelműen előny
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #191821 üzenetére
Ne is mond..
K*** sok xp-t vesztek azon Rankedben, hogy fölé-mellé megy a lövésem, lánc nyeli be vagy egyéb értékelhetetlen dolgot művel a játék velem...
Tegnap már nagyon agyvérzés kerülgetett az ilyenek miatt. Olyan simán szerezhetném a sráfokat, hogy beszarás, de nem, nem adja be...
Főleg francia tárasok akik szeretnek szívatni. -
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #191634 üzenetére
Ez a kizárás minden Tier-re igaz és minden tank esetében működik ? Csak azért kérdezem , mert pár hónapja kizártam a szóban forgó pályát a leírtak szerint , de a Pz. S35-öt folyamatosan azon futtatja . A gyakorlatban ez azt jelenti , hogy 10 csatából 7 alkalommal Himmelsdorf . Egyéb tanknál ez - egy esetet leszámítva- nem történt meg . A Pz. S35 esetében volt úgy , hogy zsinórban 3 Himmelsdorf .
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #191534 üzenetére
És még ez sem minden esetben bug, lehet simán csak a spot rendszer tulajdonságaiból adódó furcsaság. Mert pl olyan is előfordulhat, hogy valaki felspotol egy tankot, de az kigurul a spotolási zónájából, a tiédbe viszont még nem ért oda. Ha ebben távolságtartományban lejár a spotolási ideje (ami ugye random, de max 10sec), akkor leesik róla a spot. Majd amikor beér a te spotolási zónádba, akkor ismét felspotolódik. Light esetén ezt ugye még jobban nehezíti, hogy náluk mozgás közben is ugyanakkora a camo, mint állva.
Ezt az esetet ki lehetne küszöbölni elég egyszerűen, mondjuk hogy a 445m-en belül észrevett mozgó járművekről mindaddig nem esik le a spot, amíg fedezékbe mögé nem érnek, és ott nem tartózkodnak a megfelelő ideig. Vagy leeshetne, de meg lenne növelve ez az idő mondjuk min. 8, max. 15sec közé. Ez egy kicsit közelebb vinné a rendszert a valósághoz. Ott sem veszíted szem elől a száguldó tankot sík terepen, ha egyszer észrevetted. -
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #191533 üzenetére
Igazán nincs mit...
eddig 80 csatám van benne, jó részt a Obj. 261-el tolom...mit mondjak, hullámzó az előre haladás...közben nagyon tud szívatni az RNG, a csapattársak meg főleg
kis idegbaj melett lehet kapni szépen kötvényeket és a csatákban is lehet külön szerezni szép számmal ha jó helyen végeztél -
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #191524 üzenetére
van először amikor kell 20 csata..utána kapsz 1milla kreditet
Majd utána pedig harmadik tábla jön...ott 15 szint van. az utolsó szinténél van 800 kötvény és ha jól emlékszem minden második szintnél pedig 200 kötvény ...
második táblára még nem jutottam fel ...ott is hasonló a kötvény osztás ha jól emlékszem
de mellette adnak 100000 creditet, x pajzsok után és sok finomságot... -
Supatron
csendes tag
válasz
jano_77 #191126 üzenetére
15% DISCOUNT - WOT
The coupon gives a one-time 15% discount on any World of Tanks package with the exception of gold, special offers, discounted items, and time-limited offers. The coupon is valid for 7 days from the date of receiving.Nem használható fel goldra, különleges ajánlatra, leértékelt cuccokra és időlimites csomagokra(nekem legalábbis ilyet dobott).
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #191097 üzenetére
Nem az eu szervernél van gond hanem ahogy tegnap linkeltem konkrétan csak a magyaroknál. Mivel csak a magyarokat érinti a probléma így nyilvánvaló, hogy az 56-os küldetéssel lehet kapcsolatban, mert az az egyetlen dolog ami most a napokban került be a játékba és csak a magyarok kapták meg. Hogy hogyan sikerült a küldetéssel megfektetni az egész prém shop-ot azt csak ők tudják, illetve szerintem még ők sem tudják, ezért nem javították még.
Nálunk a klánban még szerencse, hogy az egyik tiszt erdélyi, így ő be tud lépni a klán menübe és tud klános tartalékokat aktiválni. Nála asszem minden normálisan működik.
Ha a lengyeleknél lett volna ilyen probléma gyanítom már megoldották volna.
A minimum, hogy ezért a balfaszkodásért minden magyarnak egy buffolt Turánt adjanak 7 skilles legénységgel. -
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #191074 üzenetére
A lövege az egyetlen pozitívuma, ha meg tudod oldani, hogy ne rád figyeljek akkor jó, egyébként meh. Sajnos sidescrape-re se nagyon lehet használni, akkora a weakspot az oldalán. Néha leporolom, kb. annyi. Nem tudom mennyi bondod van, de én nem költeném el rá, főleg hogy ott a SC.
907 remélem bekerül majd, azt szívesen begurítanám. Most az M60-al szemezek. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #191041 üzenetére
Tegnap csak úgy tudtam átlépni a másik accra, hogy ki kellett törölnöm a WG-s sütiket, és akkor újra feldobta a bejelentkezés ablakot, ha a Redeem code-ra kattintottam.
Ha ez így megy pár napig még, annyi bevételtől esnek el, hogy győznek akciókat, meg kuponokat osztogatni év végéig. Mer hát a Q4-nek is jónak kell lennie!
-
kchryss
veterán
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #190571 üzenetére
Értem én, te nem érted. Vagy én nem tudtam rendesen megfogalmazni.
Arra gondoltam, hogy valaki háromszor külön feltölti-e az összes nevezéshez ugyanazt a replayt, vagy hogy mindhárom nevezési lapra ugyanazt az egy replay linket írja be, aközött nincs különbség szerintem. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #190578 üzenetére
Kicsit sajnálom, hogy nem volt se kedvem, se türelmem, de leginkább időm, hogy kihúzzam ilyen sok szintig, második szint felénél járok
Tegnap benéztem, mondom kicsit farmolok, de 1 óra játékkal sem tudtam túl sok mindent elérni, randomban sokkal többet tudok termelni vagy csak úgy tűnik, nem tudom. Az arany meg a kötvények jól jöttek volna, az igaz... -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #190561 üzenetére
Most végig nézegettem az alap XP alapján sorba rakott felvételeket és még inkább az az érzésem, hogy az XP mennyiségének kiosztása SZERINTEM cseppet sem igazságos. Miért kell azt a játékost büntetni - és a mértéken van a lényeg - aki mondjuk igaz, hogy nem face to face tolja, de azért csak 10 tankot küldött a garázsba egyedül ezzel nagy mértékben hozzájárulva, hogy azok a lövegek már nem tudtak többet sebezni vagyis megnőtt a csapat győzelmi esélye!? Rengeteg olyan replay van fent, amik szintén saját tierben - mint én - harcoltak és sebeztek - kevesebbet mint én és öltek jóval kevesebbet mint én mégis sokkal több XP-t kaptak a csatájukra.
Két replay van most jelenleg, ahol 9 és 8 kill volt a sok dmg mellé, ebből az egyik mondjuk tier8-al tier9 tankok között - mondjuk hatalmas makker csatával WZ-120-1-FT - és egy Emil II saját tierben. Szal nem értem, hogy miért kaptam én ennyivel kevesebb XP-t mint Ők, akár ketten, de nézhetném a többieket is.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #190471 üzenetére
Valamit regélnek a célkeresztről is, de arra nem emlékszem. Azt hiszem, az egy közös lesz, mintha a két cső között néznél ki. Ilyen RNG mellett ez nem sokat számít, és ugye ezek sem sniperkedésre lesznek kitalálva. Viszont mindkét löveg külön lövegként fog működni. Tehát külön számolt szórása, átütése, sebzése lesz a két lövegnek. Lehet, hogy az egyik elakad a törmelék kupacban, míg a másik éppen elmegy mellette. Vagy az egyik lepattan, a másik beüt. Annyi a "könnyítés", hogy a két lövedék nem fog egymásba ütközni.
Itt a videó az elemzésről.
[link] -
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #190455 üzenetére
Nem kell aggódni a két löveges tartály miatt ... hidd el , hogy kevesebb gondot fog okozni mint a kerekes fostalicskák , vagy a klikkerek kedvence (arty) . Mindenesetre becsülendő , hogy próbálkoznak ezzel-azzal .... még akkor is , ha ezek a próbálkozások rettentő vérszegényre sikerülnek .
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #190432 üzenetére
Játszottál a teszt szerveren? Ott előjött ez a hiba? Ha előjött küldtél róla jelentést a wg-nek az ennek szánt hivatalos fórumon? Mert ha erre mind igen a válaszod akkor érteném a problémázást. De gyanítom nem és valószínűleg más sem, mert ha ott előjött volna ez a hiba akkor nem adták volna ki a nagy patch-et. Egy ilyen komplex program esetében lehetetlen hibátlanul megcsinálni valamit többszöri tesztelés ellenére is. Mindig lesznek ilyen-olyan kis váratlan bugok, ez természetes része a fejlesztésnek mint ahogy az is hogy ezeket javítják amint tudják.
Én nem kötekedek csak leírtam amit gondolok, vagyis hogy túlreagáljátok a mikropöcsöket. Te vagy az aki olyan dolgokat ad a számba amit nem is írtam és megpróbál engem beállítani az ördög ügyvédjének. Úgy csinálsz mint ha én nem szoktam volna szidni a wg-t pedig ha visszaolvasod a hsz-aim tudod, hogy szoktam. A trehány programozáson, az évek óta rosszul működő ingame cseten, a rosszul leképzett hd tereptárgyakon (láthatatlan akadályok), szellemlövedékeken és is problémázom. Csak azt nem értem ennek mi köze a mai mikropöcshöz.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #190426 üzenetére
Jól kiforgattad a szavaimat.
Nem írtam olyat, hogy nincs rengeteg hiba a játékban és nem is védem a wg-t. Pusztán annyit írtam, hogy szerintem azon kiakadni, hogy javítanak valamit és ezért jajj újra kell rakni a modjaid faszság. Ráadásul magadnak is ellent mondasz, mert azon bosszankodsz, hogy tele van hibákkal a játék aztán meg azon, hogy javítást adnak ki. Akkor most javítsák a hibákat vagy hagyják a játékban szerinted?
Azt írtam "Az előző években 1-2 patch volt csak ami modok nélkül is komoly hibát okozott amúgy nálam nem szokott lenni semmi baj." A mai volt az egyik ilyen rossz patch. Az előző olyan régen volt, hogy már nem is emlékszem rá. Évek óta nem fagyott nálam ki a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest