- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
-
mcwolf79
veterán
válasz
ollie #106871 üzenetére
Mindenki gold-ot pumpál rá, de kis gyakorlással lehet enyhíteni ezt a nyomást.
Nem szabad ész nélkül menni, hiába az erős páncél, úgyis szétlőnek gold-dal. Sidescrape-elni kell, torony frontját csak akkor mutatni ha célzol.
Én is ugyanígy voltam vele. Nem tudtam mire ez a nagy E100 imádat, mikor folyton szitává lőttek. Aztán kicsit megtanultam vele játszani, és máris más képet mutatott a dolog. -
Fel
addikt
válasz
ollie #106862 üzenetére
Nekem ami nem tetszik benne, az a legénység... Csak három ember, mert nincs töltő. Azazhogy van, csak éppen a papancsnok és a lövész együtt... Tehát, ha ebben képzel legénységet, akkor a parancsnoknak/lövésznek adott safe stowage-használhatatlan másik tankon (pl.: IS-4-en), és ráadásként rendes tankba visszaültetve őket a töltő mindig xp hátrányban lesz.
Pénzkeresésre biztosan OK, de arra meg jó a tierlimites IS-6 is, vagy az IS-2. A fenti kompromisszum nélkül...
-
Kakumix
senior tag
válasz
ollie #106849 üzenetére
A WoT wikiben is 1,85 van.
szerk.: Miért lenne szorzó a vesztes csatára?
szerk.2: Igazad van a minimális kreditben, mert nem a sebzésért megszerzett kreditre jár az 1,85-ös szorzó, hanem a csatába lépésért kapott kreditre. Rosszul emlékeztem! A csatába lépésért kapott kredit pedig a tank tierje alapján van megadva.
-
Kakumix
senior tag
válasz
ollie #106727 üzenetére
Nem. Storm válaszolt. Szóval, egyrészt nem biztos hogy azt kell érteni, amit mond
, másrészt ez hiba. Ott látszik valami, de nem lőhető, átmegy rajta a lőszer? Minimum oda kéne tenni egy 1000mm vastag hitbox modellt, hogy lepattanjon róla minden lövés, ha nem akarják gyengíteni a tankot még egy gyenge ponttal, de ez így nem jó.
Újabb nézőpont. A pályákon évek óta meglévő a renderelt kép és az ütközési modell közti hibákat sem javították még (pl. nem látható sziklarész, amiben elakad a lövés vagy látható, de átmegy rajta). Erre régebben olyan válasz volt, hogy a legjobbnál gyengébb grafikán előfordulhatnak ilyen hibák, de már elég régóta max. grafikán játszok és mégis találkozok ilyennel.
meunier (#106730): Elvileg a T34-hez nyúltak hozzá és erősítették a legutóbbi patchben, de azóta sem okoz nagyobb problémát belőni (mondjuk ritkán is próbálkoznom csak ha már nincs más lőhető és másfelé sem tudok menni).
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #106145 üzenetére
Én mindig örülök ha találkozok egy ilyennel. A testpáncélján mindenhol 1mm a páncélvastagság, ezzel az egész játék legpuhább tankja. Töltöm a he-t és garantált a maximális sebzés, ráadásul modul és legénységérzékeny is. A pár évvel ezelőtti sok bokros pályákon nagy király lenne, de a mai pályák nem nagyon fekszenek neki, csak azoknak ajánlott akik nagyon jól tudnak helyezkedni.
[link] -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ollie #106145 üzenetére
Egyedi kihívás, mint az E25. Sok szempontból hasonlít is rá, de még kevésbé tolerálja a hibákat. Nagyon gondolkodok rajta én is, kb ezt a tankot vártam, bár eredetileg event formájában, ahogy ígérték...
(#106147) grizlisandor: Én találkoztam egy kékkel a KV-2-mben ülve. Egy oldalon voltunk, rendesen kopasztotta a tankokat a susnyásból, aki túl közel ért, azt meg én durrantottam pofán. Nagyon nem sárgáknak való jószág. Hatodik érzék kötelező, ha villan, kb az a sors vár rád, mint a WTF100-asra. A különbség az, hogy ennek irdatlan kamója van.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
ollie #105993 üzenetére
Megveszem tőled féláron
A tank lehet a tied nem bánom .
A helyzet az , hogy már én sem tudom elképzelni magam hosszú távon ebben a játékban ! Kezd érdektelenné válni számomra. Már nem érzem azt a "kényszert" minden este , hogy akkor most le kell szorzóznom a tankokat. Jelenleg még két ágat húzok és utána nem tudom mi lesz , nincs ötletem vagy vágyam másra.Az utóbbi időben elég sok streamer is leállt a posztolásokkal vagy kevesebbet tesz ki az oldalakra .Helyettük megjelentek a beképzelt reroll goldspammerek akik a stattal és baromságokkal próbálnak nézőket vonzani . Megjegyzem sikeresen ! Nagyon kevés videó tartalmaz érdemi információt már ! Ennyi erővel többet ér ha az ember visszajátszásokat keres a főoldalon . Persze nem temetni akarom ezt a játékot , mert az utóbbi évek nagy kedvence volt sokak számára ,de érezhető a hanyatlás . -
jozefgucci1
addikt
válasz
ollie #105855 üzenetére
A gyerek accján van SuperP és az enyémen a T34 ,de nekem az SP valahogy jobban fekszik .A T34-be nem igen kell gold talán ezt tudnám előnyként említeni , míg a másikba egy keményebb ellenfél esetében már szemből kell . Egy WZ-KV4 pl már gondot okoz. Amúgy ha farmolni akarok és még élvezném is akkor Typ59-és JT88 felváltva.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
ollie #105848 üzenetére
Tessék itt a kihagyhatatlan ajánlat :T34+garázs+felszerelések csak most 13500 Ft
Nyunyu gyorsabb volt !
Amúgy az FB csoportban már sokszor volt vita tárgya , hogy ha nehéz tank akkor melyik a mostani favorit ? Sokan a T34-IS6 között vívódnak ! Hétvégén mentem vele és borzalom milyen lassú volt. Nem jutottam sebzéshez mert annyi volt a med , hogy letolták az oldalam .
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ollie #105823 üzenetére
Lehetséges, ezek olyan dolgok, amiket nem kötnek a userek orrára...
Ezért nem vettem egyetlen prémium tankot sem kreditfarmra. Az egyetlen, amiért eddig pénzt adta, az E25 volt, azt meg azért, mert FUN.
(#105824) bodry123: Ez igaz, én a párhuzamot ott vontam, hogy nem tűrik a hibázást és viszonylag eltérő játékstílust kínálnak. Bár a CDC nagyon hasonlatos a sima med-ekhez, a rossz páncélzat miatt gyakran távolságot kell tartani és az irdatlan mobilitást használva újra és újra pozicionálni magad. A többi med azért fel tud venni pár lövést és még pattintanak is, legalább toronnyal.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
ollie #105608 üzenetére
Jah azt néztem , hogy brutál az átütés és mellé a sebzés ! Tier4-ben 1800DPm nem rossz azért !
Ahhoz képest ami kaptunk mi itt az EU szerveren itt van az NA szeró bőség zavara :[link]
Gyakorlatilag mindent odaadtak nekik ! Gondolom mi hasonlóra még az év utolsó napján sem számíthatunk !
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #105457 üzenetére
Hát ezt szeretném tudni én is, hogy mi a rák van ezzel a tankkal? Mert ugyan úgy játszom, ahogy a többi meddel is - T54, Obj.140, T-62A pl - és mégsem hagy nyerni a játék! Ezért is csak ennyi a győzelmi arányom, mert annak idején mikor megvettem a Type-ot, nagyon sokat mentem vele, pedig alig-alig tudtam csak nyerni. Az egyik legtöbb csatát ment tankom. No nem mostanában jött össze az az 500 feletti csata szám.
-
nyunyu
félisten
-
Diarmand
senior tag
válasz
ollie #104704 üzenetére
Jajistenem, amelyiknek gagyi a penje, az azért, mert tierlimites
Lásd, SP, T-34-3, Type59
A többi nyolcasnak pedig, ahogy rlazol is írta, bőven 200 feletti a penje, pár apró kivétellel, pl T44.
Még mindig nem állja meg a helyét az "OP" 200-as pen egy T8-as mednek. Warton hozzátette azt is, hogy buffolják a pent, de vegyék el a limitet. -
törölt tag
válasz
ollie #104634 üzenetére
Egyetértek! Ma léptem át az M103-al a 300. csatám és igazából most kezdtem ráérezni. Eddig átkoztam rendesen, most meg már ott tartok, hogy a garázsom állandó vendége lesz. Ma még egy kiválóság jelet is kaptam a lövegre. Tudom, hogy ez lópöcs, én mégis úgy örültem neki, mint kutya a farkának.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
ollie #104550 üzenetére
Van egyaltalan jobb nala?
- KV1-S-t szarra nerfeltek, amugy sem tul acelos celzasi ideje melle sokat faragtak a DPMjen, meg a haladasi sebessegen is, igy se 2 lovesbol szetszedni nem tud, se elmenekulni loves utan.
- ARL44-nak sajtkultura tuladagolasa van az utobbi idoben, csoda, hogy meg maradt ementali is a lyukak korul, de legalabb francia agyuja van, ami papiron nemet pontossaggal bir, gyakorlatban meg a szovjet celzasi rendszert is alulmulja.
- O-I? pancelzatra lehet, hogy OP, de egyszeruen nem er oda sehova sem idoben, vagy ha feluton meg nem szedte le az arty, akkor valaszthat a 10 masodpercenkent talan sebez 300-at, vagy a 18 masodpercenkent melle kozul.
- Churchill VII? Sebessegrol ne almodozz, de legalabb az elso buckan/godorben ellovik ugy a lanctalpadat, hogy az ultragaz gun dep+ele miatt vissza se tudsz loni, amig folyamatosan lancolva tartanak+lonek. Ha szerencsed van, akkor egy arty nagyban megkonnyitheti a szenvedesedet.KV-2, T150, VK3601H kimaradt az eletembol, de a KV-2-rol mintaztak az O-I trollgunjat.
-
nyunyu
félisten
válasz
ollie #104075 üzenetére
Vannak advancedebb verziok is, melyekben konfiguralhato, hogy melyik moduljaidat/embereidet javitsa automatikusan, de en azt nem hasznalom, mivel D kategorias elsosegelyladaval+nagy kofferrel tolom az osszes tankot a passziv bonuszaik miatt.
Annak nem latom sok ertelmet, hogy ha mondjuk a 440 HPs Chaffee benyal egy ammoracket egy tetszoleges hetes heavytol, akkor a maradek 100 HPra ellojem 20k creditert a nagy szerszamot, hiszen max 20 masodperc mulva ugyis kinyirnak.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #103820 üzenetére
Bocs úgy néz ki tévedtem és neked van igazad.
A motor megjelenítési távolságai:
High: 1600m x 1600m x 1600m
Medium: 1100m x 1100m x 1100m
Low: 900m x 900m x 900mA játékban a kirajzolási távolság 1000x1000x1000 amit épp most készülnek lecserélni egy 564m sugarú körre. Így a low beállítással tényleg előfordulhat, hogy nem látod az ellenfelet a beállítás miatt. A mediumnál viszont tényleg látszik mind.
-
válasz
ollie #103815 üzenetére
Közepes beállításokkal nekem is kb annyi lenne, de nekem csak a látótáv van maxon, meg a textura minőség high-on, a többi low/off, így pályától függően van 30-60 fps.
Jól jönne egy több processzormagot használó kliens, de azt hiszem hamarabb fognak jönni az AMD Zen alapú processzorai (2017), mint hogy a WG ezt megcsináljabenvolio: nem, teljes mértékben a processzor a szűk keresztmetszet. lehet hogy van pár beállítás, amit feljebb lehetne húzni, de nincs kedvem kikísérletezni. Majd ha egyszer nagyon unatkozom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged